Şişe çevirmece oynarken başına benim gibi bir şey gelen var mı?

Arkadaşlar bu olay yaklaşık 3 ay önce başıma geldi ve 2 ay evvel ayrıldık.

Dans okulunda geçen yıl bir kız ile tanıştım, hoşlandık ve biraz mantık sevgililiği gibi takılmaya başladık aramızda çok yoğun duygular yoktu. İlk ayın sonunda birlikte olmaya başladık, ve 3-4 ay daha bu böyle devam etti. Yazdan önce tatil planı yaptık, bilmediğimiz bir şehre gidip bilmediğimiz insanların evinde kalacaktık. Fethiye'ye gitmeye karar verdik ve 3 ay önce couchsurfing sevgilisi ile yaşayan bir arkadaşa ulaştık ve onlara kalmaya gittik.

Şehire biraz geç ulaştığımız için gittiğimiz gece yemek yedik ve direk uyuduk. Sonraki gün denize gittik, bu çift çalışıyorlardı ve gündüz biz kız arkadaşımla yalnız vakit geçirdik.

Akşam 6 gibi, aradılar akşam evde bir şeyler içelim dediler bir arkadaşlarını daha davet edeceklermiş söylediler.

Hay hay dedik, biz öğrenci olduğumuz için cebimizden pek bir şey de cıkmadı, gittiğimizde onlar epey içecek almışlardı.

Neyse yemek yedik 8 gibi içmeye başladık, ben pek bir sevmediğim için boyuna votka içiyordum, kız arkadaşım bira içiyordu.

Sohbet muhabbet, 10 gibi şişe çevirmece oynayalım dediler, ben pek sevmem ama misafiriz diye ayıp olmasın dedim.
Benim yanımda bizi misafir eden kız karşımda da oğlan vardı, onun yanında da arkadaşı benim diğer yanımda da benim kız arkadaşım. Öyle hayal edin oturuşu. Misafir eden arkadaşın kız arkadaşı cesaret dedi, bizim lavuk orda önümüzde dans etmesini istedi.

İçkinin de etkisiyle espriye vurduk işi ama işin rengide epey değişti. Her neyse sonra benim kız hep soru demeye başladı bu istekten sonra, yanımda zaten çekinir ben biraz sinirliyimdir.

bir 5 dakika sonra yine aynı kıza şişenin ucu döndü ve yine cesaret dedi, sevgilisi kıza boynumu emmesini söyledi.
Kız yumuldu bana.
O sırada kız arkadaşım da içeri gitti sıcayım oyununuza diye, 4 kisi kaldık.
Devam edelim mi dediler, ben de zaten kıcımla ıctıgım ıcın tamam dedim.

Devamı güncellemede.

Güncellemeler
+1 yıl
Neyse bu güzel kardeşim kız arkadaşını bildiğin bana yamadı oyun boyunca derken iceri benim kız arkadaşım geldi tekrar, üstünü değişmiş, pijama giymiş ama içine sütyen giymemiş, vazgeçtim oynuycam dedi ve tam 2 lavugun karsısına oturdu.
Detay vermek istemiyorum gece yarısında kız arkadaşım o iki lavukla birlikte salonda kalmıştı, bense misafir eden kızla birlikte yatak odalarındaydım.
Şişe çevirmece oynarken başına benim gibi bir şey gelen var mı?