Dini hassasiyeti olanlara soruyorum özellikle, eşinizden oral yapmasını ister misiniz ve neden?

Bana tiksinç geliyor, evlenince eşimin benden bu tarz bir birliktelik istemesinden korkuyorum açıkcası. Bu yüzden internette bu konunun islami olarak nasıl görüldüğünü araştırdım ve genel olarak aşağıdaki bilgiye ulaştım. Okumak istemeyenler özetleyecek olursam
"Eşler arasında necasete dil değdirmenin dışında böyle bir sevişmeye mani yoktur. Yalnız bunu, sevişme noktasından daha ileri götürüp cinsel organ gibi ağzı kullanma durumu da içine almaktadır. ani çıkan sıvılara ağız değmedikçe ve ağzı cinsel organ gibi kullanmadıkça sakınca yoktur denmiş"

Bu da okumak isteyenler için uzun versiyonu
"Eşlerin birbirlerinin cinsel organlarını öpme-emme anlamına oral ilişki, İslâm öncesi Cahiliyet döneminde sevişme tekniği olarak bilinmekle beraber, Kur'ân ve Sünnet'te oral ilişki ile ilgili açık bir hüküm yoktur. Ancak genel kurallar vardır. Oral ilişkiyi iki kısım halinde incelemek gerekir.
a) Cinsel ilişkinin başlangıcında, şehvetlenmeden ötürü gelebilecek akıntı ve mezi dil ve dudaklara bulaştırılmadan yapılacak oral ilişki onaylanabilir.
Ancak oral ilişkiye ilgi duymayan, hatta ona karşı olumsuz tavır alan eşi buna zorlamak, zulüm olur. zulüm de şüphesiz haramdır.
Harama yöneltici değinilen davranışlardan kaçınılsa da, tabiî bir sevişme tarzı olmadığı için, oral ilişkinin bir süre sonra nefretimsi duygulara sebep olabileceği ve dolaylı olarak cinsel mutluluğu olumsuz yönde etkileyebileceği gerçeğini de hatırlatarak, oral ilişkinin onay verilebilecek bu kısmından da kaçınılmasını öğütleriz.
b) Ağzı cinsel organa dönüştüren ve ağza boşalmayı içine alan oral ilişki ise -Allah bilir- haramdır. Kur'ân ve Sünnet arka organdan (anüs) ilişkiyi haram kılar. Bu tür ilişkilerin helâl görülerek yapılmasını azaba uğrama sebebi olarak bildirirken, ağzı cinsel organa dönüştürerek yapılacak oral ilişkiyi daha bir haram kılacağı açıktır. Kaldı ki bu anlamda oral ilişki, yozlaştırılmamış insan doğasının çirkin bulacağı, iğrenç göreceği bir işlemdir; Kur'ân ifadesiyle Fahşâ ve Habîse'dir
Dini hassasiyeti olanlara soruyorum özellikle, eşinizden oral yapmasını ister misiniz ve neden?