Aktif olan gay erkek kendini gay olarak tanımlar mı yoksa gayliği kabul etmeyip heteroseksüel gibi mi davranır hisseder?

Aktif olan gay erkek kendini gay olarak tanımlar mı yoksa gayliği kabul etmeyip heteroseksüel gibi mi davranır hisseder? Heteroseksüel ilişkilerin bazılarında olan sadakat sevgi aşk gibi olmazsa olmazlar onların gay ya da gay demeyeyim de homoseksüel ilişkilerde de aranır mı? Sadece gay veya lezbiyen olanlar anlatırlarsa sevinirim. Ben lezbiyen değilim ya da gay olup da kadın hesabı açan bir erkek de değilim. Sadece ilişki biçimlerinizi merak ettiğim için sormak istedim heteroseksüel bir kadınım
Güncellemeler
+1 yıl
Yani aktif olarak homoseksüel ilişkide olan bir erkek kadınlarla da heteroseksüel bir erkek gibi birlikte olur mu? Olmak ister mi? Tabi bunun adı bir yerde biseksüellik oluyor ve bana biseksüellik sapkınlıkmış gibi geliyor yani insan bence kendini bir cinsel kimliğe ait hissetmeli.
Aktif olan gay erkek kendini gay olarak tanımlar mı yoksa gayliği kabul etmeyip heteroseksüel gibi mi davranır hisseder?