Bakire olunca malum anladınız işte
Erkekler saçmalamasın diye yorum kızlara açık
Erkekler saçmalamasın diye yorum kızlara açık
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.
Erkekler anal bölgelerinden zevk alırlar. Gay olsun ya da olmasın her erkek anal bölgelerinden uyarılmaya çok açıktır. O yüzden kızların da aynı bölgeden aynı uyarılmayı yaşayacaklarını düşünürler ki bu kadın anatomisi gerçeğine aykırıdır.
Gay olanlar bunu zaten anal ilişki yaşayarak yaşarlar. Ama gay olmayanlar " Ne ulan ben gay miyim?" diyerek oralarını elletmezler bile. Bu sefer de içlerinde kalan ve hiç bir zaman yaşayamadıkları bu zevki kadınlar üzerinde yaşamaya kalkarlar ki, bu durum zaten başlıbaşına bir yansıtma ve sapma durumudur.
Mastta tatmin olmuyosak diye dedim o zaman oda işe yaramıyo :(
Bakire değilim ama mastürbasyon
Alışkanlık falan yapar mı
Yazamadan cevap yollamışım devam edeyim, bakire değilim ama mastürbasyon yaparken özellikle yan yatıp arkayı parmakladığım oluyor ama parmağı sokup içimde o sıcaklık hissi için yapmayı seviyorum yani sokup çıkarıp kendimi mikmiyorum
tamam saol
Himmm aklıma geldi ama denemedim. Korkuyorum galiba.
Birisi tavsiye verdi parmak falan bu çok etkili dedi ama değişik geldi belki anal istersem zevk almaya başlarsam korktum bide anal yapınca ilerde sorun oluyo altına kaçırma falan merak ettim :(
Evet tıbbi yönü beni korkutuyor.
Zarar vericek kadar büyük bir şey değil parmak sonuçta zorlamada yok ama benide korkuttu
Ramazan ayından beri yapmıyorum
Ya sabır
Allah sabır versin
Bakire değilim ama bazen yapıyorum
Bakirelikten kastım bakire olmayınca vajinayla tatmin olunur bakire olup tatmin olmuyosa diye sordum anormal bir durum mu diye anal isteyen biri değilim acaba alışkanlık yapar mı ilerde ister miyim diye
alışkanlık olacağını sanmıyorum aynı anda uyarınca zevkli oluyor
Boşalmak için yeterli olmadı ama zevkli
ama o şekilde bolalınca da çok etkili oluyo
Hayır
Tatmin oluyosan sorun yok ben olmuyorum
Öndenmi olmuyorsun
Yapmıyrm ilişkim yok bu şekildede zevkli değil
Arkaya sokarsan ilişkşde de istersin
Heeh işte bunu sordum buydu aradığım cevap saol
Bwnim eşim devamlı anal istiyor hiç sevmiyorum huylanıyorum dokununca.. öyle bir an geliyoki arkadan bile girsin istiyorum söylemiyorum
Dokundukca mı alıştın nasıl oldu
Zevke çok geliyorum bazen
Ordanda istiyorum
Anladım tamam yapmıcam öyle şeyler şu an mastta hiç zevk almıyorum çünkü o yüzden etkili olur mu diye gerek duydum
Sen dokununca seviyormusun arkayı oynamayı.
Bak ben mastta yapıyorum titreşimle
Titreşimi klitorise koydum o kadar çok zevk vermiyo
Sadece kukumu mıncıklıyorum
hayırr
Arkadan derken anal mı?
Mast yaparken sadece ilişki için değil
Ya bırakın bu isleri ya arkadan zevk mı alınır erkekler iyi kandırmıslar sizleri
İlişki için değil diyorum ilişkide zevk alınmaz mastta işe yarıyomuş duydum sordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar