Mesela kaç yaşında ilk birlikteliğiniz oldu?
Neler hissettiniz?
Neler hissettiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 16 yaşımdaydım. Gabile'den tanıştığım birinin evine gitmiştim (bilmeyenler gabileye girip bakabilir sdfgh) Aşırı heyecanlı ve tedirgindim. Karşımdaki salak benden 6 yaş kadar büyüktü ve buna rağmen çok cahildi. Öpüşmeyi bile bilmiyordu dudaklarımı vakumlar gibi sömürdü şerefsiz kendimi bile çekemiyordum :D Sonra oral falan yaptım. canım bana kremsiz kayganlaştıcısız girmeye çalıştı, daha hayatımda hiç yapmamışım bile. Çok acıdı tabii zorlamadı sonra. Oral ile de boşaldı. Ancak 3 yıl sonrasında üniye başlayınca yaptığım seks çok iyiydi ve aslında onu ilk sayıyorum.
@Hamzashn insanlardan saklayacak bir şeyim olduğunu düşünmüyorum. Eğer ben kendimle barışıksam ve kendi doğrumla yaşıyorsam neden saklayayım ki? Ben buyum :))) Bunu gizli kullanıcı yapıp yazmaya bile gereksinim duymam :)
16 yaşımda, komşu kızı vardı 24 yaşında ilk onu s*kmiştim, kız bakire değildi zaten, sonradan 4-5 kez daha s*kmiştim, ilki çok acayipti ama kızın içine 4. veya 5. kez köklediğimde boşalmıştım, tutamadım kendimi ama kızın içinde boşalmak acayip zevkliydi, sımcıcaktı, kızın içi adeta s*kimi yakıyordu.. off hele o memeleri varya onları sıkıp okşaması çook hoştu lastik top gibiydiler :) bundan sonraki illişkim 27 yaşında evlenince oldu. tövbe etmiştim çünkü, o zamanlar haram helal zina böyle şeyleri bilmiyordum :S Allah affetsin
17 yaşımdaydı sevgilimle olmuştu. Detaylarına kadar anlatamam ulu orta. Yazdı tatildeydik. Denizdeyken muhabbet cinsel ilişkiye kadar geldi. Kabul ettim. Otelde odama geldi. O gece zevkin doruklarına çıktık.2 yıl önce ayrıldık ama hala devam ediyoruz
17 yaş, lise mezuniyeti. Ayrılık zamanı... birleştir işte hepsini : )
Takip edermisin beni
Amerikan pastası gibi olmus
Cevap
42Cevap
18 yaşındaydım üniversite tanışma partisinde tanıştığım bir kızdı ve kız normalde benim gibi çirkin birine hayatta bakacak biri değildi bildiğin victorias secret modeli fiziğinde ve güzelliğinde bir kızdı. Açıkcası ilk defa olduğu için baya bir heyecanlıydım ilkdefa bir kızla birlikte olacaktım ve o kadar şanslıydımki ilkim daha o gece tanıdığım fizik olarak partideki en güzel kızdı, onun dairesine gittik ama ben en çok yanlış bişeyler yapmaya korkuyordum falan ama kapıdan girer girmez başladık sevişmeye üstümüzdekileri soyarak, odasına geçtik ve akışına bıraktım herşeyi :) Güzeldi yani ;)
Evet askerden önceydi milli olmadan askere gitmiyim dedim gittim 2 arkadaş daha vardı neşe gezerken genel evde biri ıslık çaldı sarisin 40 yaşlarında gel iceri dedi. neşe arkadaşlara sordum git dedi 15 tl vardı o zaman 20 dedi borç aldım arkadastan 5 tl iceri girdim acemiyim alette kalkmıyor. prezervatif taktı biraz hareketlendi. neşe ne vajina vardiya şaşırdım daracık 2 dk bir çok yaptım bosalamiyom prezervatif çıkarım dedim kabul etmesi et ete deyecek dedim yok. soğudum git gel bosaldim hala tm ereksiyon olmadim. Ilk ondanmi şimdi kazık gibi dikiliyor
16 yaşındaydım kız arkadaşımla anal yapmıştık ama ben ilk ilişkimi vajinal sayıyorum ondan bir sene sonra başka bir kızla yattım boşaldığımı hissetmeden ikinciyi yapmıştım ardından bir çıktım içinden nasıl birikmiş prtzvf de o zaman anladım bir kez daha boşaldığımı okadar birikmiş olamazdı :) çok çocuksu ve heyecanlıydı güzeldi ve özeldi
Ben ilk ilişkimi 16 yaşında lisedeyken olmuştu bizim zamanımızda kredili sistem vardı ve 18 yaşında sayısal bölümde ismini vermeye gerek yok çok güzel bir kadın vardı demem lazım labaratuvar'da olmuştu ve gerçekten mükemmeldi
17 yaşımda adı Hülya iyi kadının ve işin ehli idi tam 5 posta gittim kadına ve bende oda memnun kaldık bana dediği keşke bütün müşterilerim senin gibi olsa 😊
Maşallah. Burası Avcılar Ve Atıcılar Kulübü'ne döndü.16-17 yaşında birlikte olan kız ve erkekler.
Sanki bir an kendimi Amerika'da, Avrupa'da ve Rusya'da hissettim.
Adam akılkı birini bulamıyoz ilişkimi olucak bide 😕
ben ben
16 yaşındayken bodrum barlar sokagında white house barın önünde ayarladıgım fransızla yattım güzel bir maceraydı
20 yaşımda kuzenlerde acıdan çok mutluluk vardı çünkü hayatım boyunca guvenecegim doğru adamı bulmuştum ve Şu an evliyiz
Kuzenlerde derken?
Muhtemelen birkac sene sonra balayi suitinde olacak
yaş 17 üniversiteye daha yeni başladım. ilk haftalar bir kız arkadaş edindim... resmen bana öğretti diyebilirim
Yok be yok daha ilk milk olmadı siftah yapamadım daha 😒
Geçen sevgililer gününde sevgilimle arabada birlikte olmuştuk
Yas kaç ti peki
@barmenn_ant heryerden sen cıkıyorsun. 20 yaşndaym
Başka nerden çıktı ki
@xxUfukxx günümüz yolda geçmisti gidecek yerimiz yoktu.
Başka hangi soruda karşılaştık snnle
@xxUfukxx anlk zevk meselesi bu acil değildi belki ama karşılıklı istek.
14 yaşındaydım kız mı beni gibti ben mi kızı gibtim anlayamadım.
8 ay önceydi, eski nişanlımla oldu. Acemiydim, çok da iyi bir performans sergileyememiştim.
Napıcan bebem fantezi mi yoksa korkularından emin olmak mı amaç🙃
17 yaşımda samsunda para karşılığı yapmıştım bir üniversiteli kız ile
yokki, edebiyat yapıp kimseye sakladığım falan da yok
33 yaşındaydım. Aa dur lan ben daha 33 olmadım, tüh bakirmişim ben :(
olmadı bakir adamım kendimi kadınıma saklıyorum
8 desem inanır mısın?
Anlatamam 😐
Yok çünkü 😐
iğrençti
ay yazıkkkk
17 yaşımda yaşadım
Neyin gurusu bu kız la