Önceden hiç bir rus kızla ama çok etkilendim inanamadım bizim kızlara hep en iyisi derdim ama kız çok iyi biri birkere evleneceköiyiz sevgilimi olucaz sapıkmı gibi düşünmüyor konuştuğu insanı ve rahat kafa yapısı hiç bir şeyi sorun etmiyor gereksiz tripler egolar yok hep kpnuşurken rahat konuş benle diyor gerçekten hasta oldum amerikaya gidicek yakında seninde gelmeni çok isterim dedi hangi türk kızı bu kadar cesur ve beni çağırdıki çalışkan zeki hayatla savaşıyor resmen bakirelik konusnda bakış açım çok değişti türk kızları bakire olsada aynı bakire olmasada ama o farklı olgun erkeğine nasıl davranıcağını çok iyi biliyor çokta güzel fiziğide mükemmel inanılmaz birşey bu sitede rus diyen erkekleri şimdi anladım küçük şeylerle mutlu olmasını biliyorlar romantizmden iyi anlıyorlar keşke türk kızları rusyaya gitse rus kızları buraya gelse rus kızlarına ön yargım vardı ama boşaymış bide o aksanı yok mu yedi bitirdi beni offf 😍😍😍 seviyorum arkadaş var mı bundan ötesi gülüşünü yerim onun 😍😍😍😍😇😇😇😇
Güncellemeler
+1 yıl
Ya trol diyenler yorum yapın diye zorladık mı bir kız doğruyu söylemiş burda gerisi hepiniz boşsunuz evde oturun dizinizi izleyin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer