Gerçekten çok merak ediyorum. Kızlar bunu rahatça söyleyebiliyor mu diye, yani bir kız bunu söyleyemez bence. Dürüst cevaplar almak istiyorum. Bir kızdan hiç yatma teklifi aldınız mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızdan değil de evli bayandan aldim; olay şöyle oldu kadın baya çirkindi, iş yerinde otopark da gorevliydim devamlı arabasını park ettiriyorsun bana, baya acemiydi şoförlüğü, baya zaman sonra direk kocasının şeker hastası olduğunu gözlerinin kör, erkek liginin de ölü olduğunu söyledi ve cinsel ihtiyaçları olduğunu beni beğendiğini söyledi, ben önce evliyim olmaz dedim, maddi konuda seni memnun ederim, karını bırak demiyorum sadece arada buluşup ilişkiye girelim dedi, baya borcum vardı bankalara falan, bende kabul ettim, arabama benzin koyuyor, her seferinde de cebime hatırı sayılır paralar koyuyordu, taki urfaya tayini çıkana kadar kendisini tatmin ettim, sayesinde hiç borcum kalmadığı gibi ev sahibi oldum.
113 Yorumla- +1 yıl
yazık karına be
Cevap sahibi+1 yılAman sende, bir yerimiz mi eksildi, bunu bir iş anlaşması olarak düşün, ev aldık hanımefendiye üstelik hem de tapusu üstüne ne güzel oturuyor.
- +1 yıl
olsun yine de yanlış. bir de yapmayın kesinlikle. o garibim de sizi öyle bişey yaparken düşünmüyordur
Cevap sahibi+1 yılHem soruyorsun hemde eksi veriyorsun çok ayıp, teessüf ediyorum
- +1 yıl
evli olmasaydın eksilemezdim
Cevap sahibi+1 yılKız şerefsizim onu aldatmak için yapmadım, garibaniz işte fırsat denk geldi oldu işte, hem kendi menfaatime de yapmadım, hatta kendimi feda ettim diyebilirim, sonuçta o çirkin karının ağız kokusunu cektik
Cevap sahibi+1 yılAma bu işin sonucu iyi oldu sen bir de o yönden bak
- +1 yıl
tövbe et bari
Cevap sahibi+1 yılYok bir daha yapmam ettim tövbe, kardeşş şu eksiyi geri al be nolursun hadi
- +1 yıl
tamam hadi seni mi kıracağım :)
Cevap sahibi+1 yılAslansın aslan...
- +1 yıl
evet Aslanım :)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. yurt dışı seyehatlerimin birinde uçakta bir hanımla tanıştım. üç saat yolculuk yaptık. daha sonra hava alanından ayrılırken telefonlarımzı aldık. mesleklerimiz aynı sektör dahilindeydi.
bir iki ay sonra ist. da işlerim vardı aradım. şirketinin adresini alıp gittim. sonra birlikte çıktık. bir yerde yemek yedik. ben ona şunu sordum. şimdi ne yapalım nereye gitmek istersin dedim. bu saatten sonra ancak otele gidilir dedi ve otele gittik.22 Yorumla- +1 yıl
samimiyetin için teşekkür ederim
+1 yılArkadaşında kalacağını onunda erkek arkadaşının orada olacağını söyleyerek çağırdı bende durumu anlayarak kabul ettim :) Ve sonuç senin beklediğin gibi oldu. Kadınlar erkekler gibi Seni istiyorum demezler , kadınlar konuşmazlar. En azından dilleri ile. Bir kadını anlamak gerçekten zordur. Bir çok taşın altından bir çok beklenmedik çiçek çıkabiliyor. Marifet mayınlara basmadan çiçekleri toplayabilmekte.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsi almıştır kesin he...
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
78Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAntalya serikliydi bir sure sohbet ettik konuştuk biletini alayım gel yeterli demişti hiç unutmam bu lafını bir kızdan duyduğum için ne emmeye ne gömmeye geliyorsun demişti çırılçıplak kamerada şov yaptı Allah korkum olmasa zinadan korkmasam giderdim 😎
24 Yorumla- +1 yıl
gitmediysen helal olsun kardeşim
Cevap sahibi+1 yılAllah bilsin hangi erkek dururdu sabredebilirdi ben nasıl tuttum kendimi gitmedim pişman da değilim yine olsa yine sabrederim ben eşimin yüzüne bakabilmek için temiz kalmayı istiyorum inş buna layık beklediğime değecek biri çıkar karşıma
- +1 yıl
İnş :) benim de düşüncem o yönde
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı 😊 Muck
+1 yılçok ciddiyim aldım. ama yatmadım kız hem kilolu hem çirkin hemde şarhoştu. bildiğin kız saldırdı bana. onu becermeyi kendime yakıştıramadım. rusların dediği gibi çirkin kız yoktur az votka var lafıda yalamış. hayatımda ilk defa o gün 1 şişe votka içtim ama o kız bana bir türlü güzel gelmedi
20 YorumlaYapanlar yok değil var, sonuçta insan doğası, abaza erkek olduğu kadar abaza kız da var, bunu açık seçik yapanda var, el altından belli etmeye çalışan da... Ancak milletin yatağında oyuncak olmaya niyetim yok ;)
12 Yorumla- +1 yıl
mazallah hastalık kaparsın değil mi
+1 yılben aldım bir çok kez aldım genelde teklif etmiyorlar evine içki içmeye davet ediyorlar... are you seks olayları yok yani
11 Yorumla- +1 yıl
hım anladım. teşekkür ederim samimi cevap için
Teklif olarak yapmazlar genelde, sinyal verir kız erkek uyanır işi ve yakınlaşma başlar zaten çoğu kendini belli eder bakışlar hareketler yani hçbrkız teklif olarak yapmaz bınu.
13 Yorumla- +1 yıl
bana yaptılar...
- +1 yıl
yapmışlar evet eğer buradakiler samimi cevap veriyolarsa
Hayatımda tam tamına 4 kadından teklif aldım. Tip olarak çekici falanda değilim şans
20 Yorumla
+1 yılevet aldım unide oldu bu kendisi sevgilimdi ilk hareket ondan geldi :) bu gece seninle kalmak istiyorum demişti ve tabi o gece baya uzun sürmüştü :)
31 Yorumla- +1 yıl
daha önce sadece öpüşürdük ama o gece bana ait oldu ve bunu kendisi istedi inanılmazdı
Ciktiklarim dışında almadım öyle tanimadiigm birinden ama alırsam özgüven cesaret ve durustlugunden dolayı alnından öpeceğim sonrada ver yansın ver yansın yapıştırırken coşkun nehir gibi aksın bal kutusu sabahlara kadar😍😍😍
10 Yorumla
+1 yıl33 yasinda bir kadindan aldim. isyerinden biriydi ustu kapali bir sekilde soyledi gel bize bilgisayarim bozuk sen format atarsin falan dedi :D
14 Yorumla- +1 yıl
ee ne var bunda ki gerçek anlamında bilgisayarı bozulamaz mı. Çok saçma bunun neresinde fesatlık
- +1 yıl
daha farkli seylerde soyledi kizim. o kadar abaza degiliz herseyi oyle anlayacak kadar.
- +1 yıl
hı tamam öyleyse
- +1 yıl
:D :D
Öyle teklif olmadı ama baştan çıkartma çabalarıyla 3-4 defa karşılaştım. Büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇoook eskiden di Annem hadi oğluşum gel yatalım gözlerin kızarmış uykun gelmiş dedi aldığım tek yatma teklifi bu. :)
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldım. Kız dümdüz söyledi "fakbadi mi olsak ki" diye.
19 Yorumla- +1 yıl
o ne demekmiş
- +1 yıl
Fuckbuddy işte hani 😑 Okunduğu gibi yazdım 😂 Seks arkadaşlığı.
- +1 yıl
ne kadar cahilim :D
- +1 yıl
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😂 Sana çok güzel açıklayacak eğlenceli bir film var "friends with benefits" onu izle 🤔
- +1 yıl
Belki izlerim teşekkür ederim. Film deyince bu aralar korku filmi izlemek istiyorum o aklıma geldi
- +1 yıl
Ben sevmiyorum korku filmi o yüzden öneremem 😅😅
- +1 yıl
Gerilim korku dram en sevdiğimm
- +1 yıl
Ben daha çok fantastik, dram, aksiyon, gerilim
- +1 yıl
arada uyuyor :)
Kız demez... Kadınlardan aldım... Bazılarını kabul ettim... Çok güzel günlerimiz oldu... Para pul asla ve asla söz konusu değil... Mazide kaldı...
10 Yorumla1000 TL teklif edilip reddetmişliğim olduğu yalandır :D :D
10 Yorumla
+1 yılSeni arzuluyorum kaslı kollarında becer beni demişti
17 Yorumla- +1 yıl
oha
- +1 yıl
Açık sözlü hatunları severim
- +1 yıl
çok açık olmuş cesaretine hayran kaldım
- +1 yıl
Sizde bunları istiyorsunuz ama dile getiremiyorsunuz her kız yakışıklı kaslı bir erkeğin altında ezilmek ister sende dahi
- +1 yıl
ben öyle değilim, herkesi aynı sanmayın
- +1 yıl
İnanmıyorum
- +1 yıl
Seni kendime inandıracak değilim. Bizi bilen bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında ders çalılıyoduk bana dediki sanki sen ders çalışmak istemiyosun dedi öyle oldu 😂
12 Yorumla- +1 yıl
bana biri onu dese ben gerçekten ders çalışmak istemediğimi düşündüğünü düşünürüm, altında bişey aramazdım
Cevap sahibi+1 yılYok direk o amaçla sorduğu belliydi daha öncedende beraber olmuştuk
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani direk soylemiyor ama konuşmalar hal hareket herşey belli ediyor erkekte niyeti yatmak olduğu icin erkeginde konusmasi hali tavrı belli ediyor
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslan cimbomluuuuu sen niye sordun bunu?
Cevap sahibi+1 yılProfil fotoğrafima baksana sana mesaj veriyorum :)
Cevap sahibi+1 yılankaranin neresi. Ben yenimahalle
- +1 yıl
tanışmak falan istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTanisalim mi dedim sana ben sizofen
- +1 yıl
tanışmak istemediğin için mi Ankara yenimahalle falan yazdın
Cevap sahibi+1 yılSaf misin ankaranin neresi dedim sadece merak ettim. Telefon numarani mi istedim Instagram hesabını mi istedim facebook mu istedim. Sordun sadece. Önyargıli.
- +1 yıl
evet safım var mı. bana göre Ankaranın neresi demek tanışma cümlesi. yine de kırdıysam affola hadi eyvallah
Cevap sahibi+1 yılSen kırmadın da ben kirdiysam af edersin ama. sadece onyargilisin bunu demeye çalıştım ben
- +1 yıl
aslında olabilir. belki de sadece memleket soracaktın o kadar. yine de ön yargılı bulundum biraz haklısın
Cevap sahibi+1 yılAslan aslana bunu yapmamaliydi bence sari diyince bende ölümüne kirmizi diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ben eski sevgilimden evlendiken sonra ilişki teklifi aldım. Gerçekten... !
10 YorumlaEvet aldım. Kız bana trip atıyordu. Hadi barışalım artık dedim. Tamam seviş benimle dedi 🙈
10 Yorumla
+1 yılevet bana rahatca söyledi bir kac kısiden almısdım :D
20 Yorumlabir anda gelişmiyor mu ya? randevulaşıyor mu insanlar :D
01 Yorumla- +1 yıl
ne bileyim işte merak ettim sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBunu teklif eden bayan tehlikedir kaçın. Siz onu degil o sizi falan filan
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılhiç günümde olmadıgım br zamanda aldım
sonuç çok muhteşemdi10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaltım yattım işimi gördüm yol verdim.
teklifte şu şekildeydi evli oldugu halde senden çocugum olsun istiyorum dedi kendini bana itelemek için :) bende he tamam olur dedim işimi gördüm hadi byby dedim :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir tane sevgilimden, 2 3 tane normal kız arkadaştan ve 3 4 tane evliden yatma teklifi aldım, sevgilim ve evlileri reddettim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEttim senden bir cacık olmaz dedi inanmadı teklifime 😂
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Aykut1990
Cevap sahibi+1 yılYani öyle demedi ben lafın gelişi dedim sen onuda yapamazsın falan ...
+1 yılYatma değilde buluşma teklifi aldım. Klübe gitmek için buluştuk sabaha karşı da eve geçtik
10 Yorumla
+1 yılöyle bir teklif almadım aama vermeni isterdim o gün diyeni biliyom
08 Yorumla- +1 yıl
vermeni isterdim ne demek
- +1 yıl
kısaca beni zikmeni isterdim dedi işte
- +1 yıl
oha çok şaşırdım
- +1 yıl
şaşırma kız ların dedigi şey kollarındayken hakim olamıyom kendime diyolar ama benim iramden saglam oldugu için yapmıyom o işi
- +1 yıl
eminim öyledir ama ciddi anlamda kızların o laflarına şaşırdım
- +1 yıl
EMİN ol yapmadım ve şok oldular öyleyim yani
- +1 yıl
:) tebrikler öyleyse
- +1 yıl
saool :)
şimdi sallarlar bunlar
32 Yorumla- +1 yıl
vallahi bilmiyorum keşke hepsi dürüst olsa. çok merak ettiğim bir konu
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aldım ama geç kalmış oldu
19 Yorumla- +1 yıl
tam ne dedi mesela hatırlıyo musun. direkt açıkça mı söyledi
- +1 yıl
eee
- +1 yıl
ne yani ben birine seni çekici buluyorum desem o onunla yatmak istediğimi mi düşünecek
- +1 yıl
peki teşekkürler
Bir elin parmakları kadar
17 Yorumla- +1 yıl
isterse etsin tokadı basarım
- +1 yıl
bana mı kız etse :D
- +1 yıl
düzgünce anlatırdım olmaz diye
Evli bir bayandan aldım
13 Yorumla- +1 yıl
ne dedi ki tam
- +1 yıl
Bir anda demedi tabi eşiyle kavgalı olduğunu ve dertlesmek için çağırdı yemeğe götürdüm sonra evine bırakmak için arabaya atladık yolda giderken çene mi tutup kendine çekti dudaklarima yapisti ben şok oldum. Ofisine gidelim dedi aldım gittim ofise sevismeye başladık tam ilişki esnasında ağladı kocama ihanet edemem dedi ben hemen toparlandım tamam saygı duyarım dedim dahada dokunmadim ofisten tam çıkacakken beceriksiz dedi öyle diyince kapıyı kapattım yere attım bukez yalvardi ne olur yapma dedi yine ağladı ve ben ağlayan birine asla dokunmam yine toparlandım bir an önce çıkalım dedim ve yapmadık. . Sonradan teşekkür etti..
- +1 yıl
Değişikmiş gerçekten ilk defa duydum
+1 yılAldım.
Eski sevgili :)14 Yorumla- +1 yıl
tam nasıl oldu ne dedi
- +1 yıl
Sarıldık ağladı.
Öpüştük epey.
Sonra pazar gel bana dedi.
Olmaz dedim sonra salı dedi yok dedim.
Şimdi dedim müsait değilim dedi.
Özel günüydü galiba
- +1 yıl
hımm teşekkürler
- +1 yıl
;) rica ederim
+1 yılBen daha siftah yapamadım ne teklifi yahu 😒😔
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet aldım. Ama kabul etmedim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Almadım çok zor çünkü 😄
10 Yorumla
+1 yılyatmak değil ama sanal yapmak isteyen çok oldu :D
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet basbaya söyledi sevişmek istediğini
10 Yorumlavalla almadım diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılhayır evlilik teklifi aldım istemedim
10 Yorumlanerdeeeeeeeeeeeee :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
24 güEvet aldım. Direkt değil ama dolaylı
00 Yorumla
+1 yılEvet aldım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Evet aldım
10 YorumlaSen erkek değilsin diyen oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Mlsf almadim :(
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Hayir..
10 YorumlaNerde o günler
10 Yorumlayok be nerdeee
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayir almadim
10 Yorumla
+1 yılAlmadım
10 Yorumla
+1 yılaldım derler şimdi
20 YorumlaAldım
11 Yorumla- +1 yıl
seni dinliyoruz🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki hayirrr
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)24 güEvet aldım
00 Yorumla
24 güEvet
00 Yorumla
Devamını Gör(67)
26 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler sorum size. Bir kızdan hiç yatma teklifi aldınız mı? Aldıysanız teklifi tam nasıl oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler