Önceden ihtiyaç duymuyordum. Ama bu sitede soruları okuya okuya bende mast. Yapmak istedim. 1 kere denedim. Acaip zevk aldim. Sonra birakamadim. Simdi ya hergun ya da 2 gunde bir yapmadan duramiyorum. Banyonun mermerine s*rtunup duruyorum. Asiri zevk aliyorum. Birakmak icin ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle yapıyorsun biraz zevk alıyorsun ama orgamz olabiliyormusun 😊😊 bence olamıyorsun. Bundan dolayı hep daha fazla yapma isteği duyuyorsun ve daha fazla yapıyorsun😊😊 bu şekilde yapmaya devam edersen yapma sıklığın daha fazla artacak benden demesi.
Kullandığın mast tekniği seni tam tatmin etmiyor belli. Daha etkili mast teknikleri kullanman lazım😊04 Yorumla
Soran+1 yılCok kisa suruyor gercekten bir an kendimden geciyorum titriyorum sonra o zevk gidiyor
Cevap sahibi+1 yılOrgazm nedir biliyormusun😊😊 En az 20 dk süren
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vucutta çok şiddetli titreme
Vajinanda kalp atışı gibi uzun süreli kasılmalar
Çok düzensiz inlemeler
Ve geçici bilinç kaybı olası lazım.
Bu hem kolay hemde çok zordur. Eğer doğru mast tekniğini kullanırsan çok çok kolay
Soran+1 yılBacaklarim ciddi anlamda titriyor bir an duscek gibi oluyorum o zaman olmus oluyormuyum? Hatta ertesi gune bacaklarim agrimis oluyor
Cevap sahibi+1 yılBence tam değil. Eğer orgazm olursan en az 2-3 gün hiç cinsel isteğin olmaz. Üstünden tır geçmiş gibi olursun. 😊😊😊 bence yoğun orgamz hazzını mutlaka tatman lazım
En İyi Cevaplar
+1 yılNamaz kılmaya ve kur'an okumaya özen gösterin.
(Ey Muhammed!) Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz, insanı hayâsızlıktan ve kötülükten alıkor. Allah’ı anmak (olan namaz) elbette en büyük ibadettir. Allah, yaptıklarınızı biliyor. (ANKEBUT Suresi 45. ayet meali)54 Yorumla- +1 yıl
iyice yediniz kafayi abazaliktan ha
Soran+1 yıl@yellowflower lutfen yorum yapma. Inanmiyorsanda saygi duy. Senin solcu göruslerini duymak istemiyorum.
- +1 yıl
sen kafayi yemissin solcu gorus nerden cikti? sagcimisin ki sen? bagnazlik iyi bisimi sanki... kurban olsen solcualra ozaman... elinden bisi gelmiyor iste kudurmaya devam edeceksin yasin gelmis cunku
- +1 yıl
@yellowflower ve Soran kardeşimiz. Konu içeriğinde olay çıkartmayın lütfen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen nasil basladim tam olarak hatırlamıyorum ama birakamadigim bir gercek sonrasinda gunah diye kendimi yiyorum
234 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaaaa ayniyizz
- +1 yıl
buyasta hala dusuncelere bak ya
Cevap sahibi+1 yıl@yellowflower kendi yasiniza bakin biz daha genciz amcaaaaaa
Soran+1 yılHahaha amca dedi ya 😂
- +1 yıl
bizde hem sanal hem masturbasyon hemde reel seks aktif haftada 3 gun pompa var rahatiz yani...:)
- +1 yıl
Amca mı :D
- +1 yıl
@Öztürk-hakan amca deme lazim olur diyecemde susuyorum ahahahhah
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan @yellowflower evlenin bence 😍
- +1 yıl
ben boyle iyiyim sagol almayayim kadin severim... cevabim yorum yazan pembeyeydi
- +1 yıl
Soran sen gel yanıma bakim şöyle bişey dicem :D
Cevap sahibi+1 yıl@yellowflower amca dedim diye nasilda pompaya dönüştü iki dakadas yaaa
- +1 yıl
Proton Pompası benim lakabım :D
- +1 yıl
@Öztürk-hakan sesli guldum ahhahahah
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan sus 😉
- +1 yıl
@yellowflower gül gül cok gül amma cok komikmişşşş yaw bilsem dahaönce söylerdim !!!
- +1 yıl
Soran sen bir yanıma gel dedim ;)
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan soran benim kaybol simdi 😉
- +1 yıl
Bende hakanım gel bir özele bişey diyecem :)
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan pompani baskasina yap 😂
- +1 yıl
Niye gözün mü korktu :D
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan işim gucum yok senle mi konusucam 😂
- +1 yıl
O mermere sürtündükce akan sularını dsundukce offfff ben ben degilim artık :D
- +1 yıl
Geliştr meselakoltugun kenarına otur dene :)
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan o kadar uzun tutamiyorum akmiyor bosuna hayal etme yani 😄
- +1 yıl
Soran benim ayagımı senmi kaydırdın celmemi taktın paketim bitti net yapamadım paketi turkcel iptalde etti bir türlü giremedim bu kadarda sanssızlık olmazki mk :D
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan iyi olmus hahaha
- +1 yıl
Seviniyor bide uyuz sende dusersen sana bir tekmede ben atacam kalkma diye :D
- +1 yıl
Zaten özeli bile cok gördün bana :D inş mesajın kitlenir hesabın hacklenir telin virus kaparda bna yazmayan hesabın kimseye yazamaz inş cok amin :D
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan of ne diyorsun bee
- +1 yıl
Beddua ettim gözelim :D
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan geri alirmisin sozunu terbiyesizlik senin bu yaptigin
- +1 yıl
Hangi sözümü bedduayımı
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan evet!!
- +1 yıl
Ya saka yaptım sende he :)
Bırakmak yerine bir düzene koysan daha iyi olur obsesif bakmayı bırak bence
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
Cinsellik konusunda 508 cevap paylaştı. Brakamazsın.. Cinsellik her insanın doğasında olan birşeydir. Hatta her canlının doğasında vardır. Bir erkek arkadaş edinebilirsin, ya da varsa evlenebilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılGerçeğini yap ya da yalat mesela ben yalayabilirim çok isteyip bir türlü yapamadığım şey büyük iyilik yaparsın hemde 😃
113 Yorumla
Soran+1 yılÇüş
- +1 yıl
Nee fikrimi sundum ver benim olsun demedim ya 😒
Soran+1 yılSeni gidi yere bakan yurek yakan 😂
- +1 yıl
Hee tamam böldü simdi anlaştımi 😊
- +1 yıl
Ne oldu = böldü
Soran+1 yılNe bölmesi
- +1 yıl
Çüş dedin sonra ben ne oldu fikrimi söyledim dedikten sonrada sen seni gidi yere bakan yürek yakan deyince bende ona cevap olarak hee tamam o anlamada mı böldü şimdi anlaştık mı dedim ama anlamadın 😉 umarım şimdi anlamışsındır bölünme felan yok 😃
Soran+1 yılBeyin iflas
- +1 yıl
Ben - Gerçeğini yap ya da yalat mesela beben yalayabilirim çok isteyip bir türlü yapamadığım şey büyük iyilik yaparsın hemde 😃
Sen - Çüş
Ben - Nee fikrimi sundum ver benim olsun demedim ya 😒
Sen - Seni gidi yere bakan yürek yakan😂
Ben - hee anladım noldu yani ne oldu anlaştık mı şimdi ☺ - +1 yıl
Şimdi anladın 😉
Soran+1 yılSen ne demeye calisiyorsun bir anlasam bolunen birsey yok ki ne ozet cikariyon
- +1 yıl
Anlamıyorsun dedee 😂 yahu ne anlamaz çıktın 😕 sen demedim mi ne bölündü diye bende bölmek fiili yok ahmak klavyenin çevirmesi bu sadece ben noldu yazdım klavye böldü te çevirdi ve bu lanet olası kelimede tamılıp kaldık 😡
- +1 yıl
Takılıp kaldık
+1 yılevet basladinmi birakamazsin... devaminda farkli yontemler gelecek ayak topugu tazyikli su... parmaklama yastiga surtme vs... hayirli olsun buyuk orgazmlar dilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılAyak topugu ve su mu
- +1 yıl
evet daha dur neler ogreneceksin
Banyo mermeri ne yahu hahahaha kendine uğraş bul yoksa yapmaya devam edersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen o zevke alistin birkere birakamazsin
ve artik seni kesmez gercegini istemeye baslarsin :D
banyo mermeri sondurmez seni :D :D110 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Cevap sahibi+1 yılNe guluyorsun :)
Aslinda o an sadece seni izleyip o iniltilerin ve derin nefesini duymak cok iyi olurdu :)
Soran+1 yılSusarmisinnnnnnnnn 😳
Cevap sahibi+1 yılsusmam ve sende susmaa
o halin bbenim hosuma gidiyor :D :d
kimbilir nasilda seysindir :D
Soran+1 yılYoo 😂
Cevap sahibi+1 yıltam o durumdayken yooo diyisini duymaliyim off offf :D :D
Soran+1 yılAzdin mi bee
Cevap sahibi+1 yılsanane sanane beee :D
seni oyle dusunmek etkiliyor beni :)
Soran+1 yılAman etkilemesin
Cevap sahibi+1 yılSanane
Etkilendim bir kere 😊
Cinsellik konusunda 423 cevap paylaştı. Bırakamazsın bence 😄 Ve bırakmada daha fazlasını iste fıstık 😜😜
16 Yorumla
Soran+1 yılGunaha gir diyorsun yani 😯
Soran+1 yılHahaha asil en buyuk gunahlardandir zina 😉
Soran+1 yılZina yaomaktan iyidir
Hmm güzelmiş, telefonda konuşurken o mermere sürtünmen ve senin seslerini dinlmek hoş bir fantezi olurdu 😊
143 Yorumla
Soran+1 yılVay arkadas 😄😂
Soran+1 yılSusarmisinnnnnnnnn
Soran+1 yılHepiniz azginsiniz yaa
Soran+1 yılElinde olsa onu da yaparsin 😐
Soran+1 yılSiz azmaya yer ariyorsunuz zaten hahaha 😈
Soran+1 yılHahahaha oyledir zaten kalkmasi bir lafa bakar 😂😈
Soran+1 yılIyi bari 😀
Soran+1 yılErkekler zaten tahrik olmaya yer ariyor 😂 birine canim diyim canim diyen dudaklarini yerim diyorlar beni mahvettin diyorlar zor degil yani ben bisey demesemde oluyorlar zaten 😄
Soran+1 yılOyleleri zaten beni bulur 😒
Soran+1 yılAynen 😄
Soran+1 yılDoyuma ulasmis degilde kendini tutan olsa daha iyi olur 😄 kadin ruhundan anlayan erkekde yok bence 😂
Soran+1 yılHahaha 😂 napayim bende boyle zevk aliyorum 😂
Soran+1 yılBen zaten nasil birakirim dedim azgin azgin yazmislar daha beter tavsiye vermisler soyle yaparsan iyi olur diye haha
Soran+1 yılIlk basta cok zevk aldim ama simdi kolay kolay zevke gelemiyorum 😂
Soran+1 yılDaha fazlasi olmaz 😅 vicdanim el vermez
Soran+1 yılNedenmiss 😈
Soran+1 yılAma resim falan atmam ki ben 😂
Soran+1 yılDiyorsun 😄 ama sende bir abaza olabilirsin 😂
Soran+1 yılBenimle neden konusmak istiyorsun ki😊
Soran+1 yılAynen gizemliyimdir 😄 merak et o zaman beni 😂
Soran+1 yılBu hesabimdan yazamam ama diger hesabimdan yazarim oda 1 xper mesaj atmam icin sana 2 xper olmam lazim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanyonun mermerinde vajina'nın izi ve şekli çıkmıştır bir de su akmıştır aşağıya doğru 😃
1105 Yorumla
Soran+1 yılYo o kadar olmuyor ki yani sonradan geliyor zevk suyu bende
Cevap sahibi+1 yılO nasıl oluyor ya diyelim banyoya girdin mermere sürttün peki tam olarak neresini sürtüyorsun ve elinle destekliyormusun ondan sonra çıktın banyodan tam oturuyorsun çamaşırına zevk suyu mu akıyor?
Soran+1 yılSurtuyorum iste hayir elimle yapmiyorum surtundugum yer hafif islaniyor cok az ama sonradan camasirima akiyor yani aninda olmuyor tuvalete ciktigimda bir bakiyorum vicik vicik olmusum
Cevap sahibi+1 yılUff o nasıl bir anlatım şekli öyle vıcık vıcık olmuşum 😃peki tekrar duş alman gerekmiyor mu iç çamaşır'ın kirlenince, peki hangi renk ve hiç kokladın mı kokusu nasıl?
Soran+1 yılBu kadari yeter 😊
Cevap sahibi+1 yılİnan şimdi öyle bir anlattın ki o mermerin her köşesine senin vajina'nın değdiğini o suları'nın duvara aktığını düşününce benimki kalktı ister istemez hatta boxer yırtılacak gibi şu an bir de vıcık vıcık dedin iyice çileden çıkardın 😃?
Soran+1 yılOha sus duymadin gormedin bilmiyorsunnnn gunaha sokma beni bak senin yuzunden cehenneme giderim :(
Cevap sahibi+1 yılYa ciddi diyorum yanlış anlama ama olanı söyledim ben elimde olan birşey değil sen diyince aklıma getirdin 😃
Soran+1 yılSende azmaya hazirmissin yaaa
Cevap sahibi+1 yılYaa azma değil erkeğiz sonuçta şimdi sen öyle anlatınca ben o mermerin üstünde senin vajina'nın şemasın'ı çıkardım bir de sen vıcık vıcık oldu diyince ahh erittin bizi işte vajina aklıma geldi işte 😃
Soran+1 yılErime canim 😈
Cevap sahibi+1 yılErittin ama kelimelerinle 😃 yalnız sende de nasıl vajina varmış dümdüz bir vajinan mı var cetvel gibi nasıl mermere 0 oluyor onu anlamadım bacaklarını açıyormusun?
Soran+1 yılBacaklarim arada kaliyor of neyse daha konusmiyim simsi yine azarsin sen 😂
Cevap sahibi+1 yılKonuş söz ağzımı açmıycam yeterki sen böyle tatli tatli konuş anlat hepsini 😃?
Soran+1 yılOlmazzzzzzzz boxer in yirtilacak sonra da 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam şimdi rahat birşey eşofman var ama az önce kot pantolon vardı cidden delinecek zannettim 😃
Soran+1 yılAdin ne senin
Cevap sahibi+1 yılNe olarak adim ne nick mi gercek isim mi 😃?
Soran+1 yılGercek isim
Cevap sahibi+1 yılNeden merak ettin 😃?
Soran+1 yılSoyle bir zaten gizlisin
Cevap sahibi+1 yılMehmet ne oldu 😃?
Soran+1 yılTamam yok bisey 😂
Soran+1 yılMehmet adindan utan 😂
Cevap sahibi+1 yılSen kendi vajinandan vıcık vıcık oluşundan utanmiyorsan ben neden utaniyim ama elimde olan birsey degil benim hormonlar çok yüksek 😃
Soran+1 yılA normal birsey mi vicik vicik olmasi ayrica niye utanayim 😄
Cevap sahibi+1 yılAnormal değil ama öyle bir söyledin ki mermerlerden aşağıya damla damla akıyor gibi söyledin beyaz beyaz 😃
Soran+1 yılHayir akmiyor o kadar uzun tutamiyorum zaten zevkim gidiyor sonra en fazla 3-4 dakika
Cevap sahibi+1 yılNasil yani 3-4 dk araliksiz akiyor mu?
Soran+1 yılHayir mast 3-4 dakika suruyor 😂
Cevap sahibi+1 yılÇünkü 3-4 dakika akıntı olsa zevkten bayılırsın peki tam nasıl giriyorsun banyoya ilk ne yapiyorsun ve ne giyiyorsun ic camasiri olarak ve hangi renkler?
Soran+1 yılYav bir git isim gucum yok seni mi azdiricam 😂
Cevap sahibi+1 yılAzdirma degil niye cadilik yapiyorsun konuşuyoruz şurda anlat işte 😃?
Soran+1 yılSeyin kalkar falan olmaz canim 💋
Cevap sahibi+1 yılSen sor ben de cevaplarım ama sen bir anlat o canım diyen dudaklarını öperim hadi 😃?
Soran+1 yılNeyi sorucam ne yaptigimi bilmiyormusun sanki daha neyi anlatabilirim sence 😂
Cevap sahibi+1 yılNasil bilebilirim ne yaptigini banyoda kamera mi var sizin izleyip bilicem ne renk iç çamasiri giyiyorsun mesela ne yapiyorsun banyoda?
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez Allah allahh
Cevap sahibi+1 yılAl işte o kadar anlat anlat şimdi seni ilgilendirmez de 😃cadilik yapma anlat işte?
Soran+1 yılNapiyorum biliyormusun 😂 fusya pembesi klotumu yere indiriyorum sonra mermerin arasina oturuyorum bacaklarimi yana koyuyorum sonra ileri geri ileri geri surtunuyorum sonra hafif sulaniyorum iste 😂 oldu mu he 😈
Cevap sahibi+1 yılSenin bu mermer dediğin küvet olmasın 😃?
Soran+1 yılKuvet iste ama mermer 😂 mermerden kuvet
Soran+1 yılEski tip
Cevap sahibi+1 yılŞimdi anlatabildin ben de mermer diyince duvarlar mermer ayakta vajinanı duvara yapistiriyorsun sulandikça aşağıya akıyor zannettim 😃peki küvetin üstü ıslanıyor mu bayağı ve sonra ne yapıyorsun?
Soran+1 yılHayir fazla kuvet fazla islanmiyor ara verdikten sonra bir bakiyorum islanmisim genelde donum islaniyor 😂😅
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşırını çıkarmadan mı sürtünüyorsun?
Soran+1 yılOnceki yazdigimi okumadim galiba 😄
Cevap sahibi+1 yılHayir ara verince kilodum islaniyor dedin ondan dedim 😃peki şu an nerdesin ne yapiyorsun?
Soran+1 yılŞu an yikanicam 😂
Soran+1 yılSoru sorarken ruh halinide yaz bari ne yaptigini biliyim 😂
Cevap sahibi+1 yılCiddimisin, demekki bana dedin ama sen de ıslandin 😃?
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılElini bir atsana vajinana 😃?
Soran+1 yılSoran sensin anlatan benim 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet ne oldu ki 😃?
Soran+1 yılNiyee 😈
Soran+1 yılBen anlatirken sakin sakin dinledigini sanmam 😄 elbet birsey yapiyorsun Şu an 😉
Cevap sahibi+1 yılSen ne yapiyorsun ki benim birşey yapmama gerek yok kızlar gibi değiliz ki olan olur kendi kendine 😃yalniz kik kullaniyormusun sen simdi böyle yaziyoruz soru kalkarsa birdaha birsey gözükmez çok ateşli bir kızsın sana yazmak isterim eminim bunu sen de istiyorsun 😃?
Soran+1 yılHayir yani demin ki soylemlerinde neler hissettigini yazdin ya o yuzden dedim 😂 yok kik kullanmiyorum. Birsey olursa nick Gizemli-Bayan ama hesap 1 xper bu yuzden mesajlasamayiz
Cevap sahibi+1 yılKik yükle hemen simdi soru kalkmadan hallet?
Soran+1 yılYaz burdan işte kik kullanmam
Cevap sahibi+1 yılBurdan soruyu kapatirlarsa yazma firsati olmaz hem de burda herkese acik olmaz yükle iki dk programdan ayni nick ile iste?
Cevap sahibi+1 yılNe yaptin?
Soran+1 yılKick yuklemeeeeemm @Gizemli-Bayan ekle bu hesabi xper 2 olsun mesaj aticam sana
Cevap sahibi+1 yılYemin et o zaman?
Soran+1 yılTakip et o hesabimi gizlisin nasil bulucam seni
Cevap sahibi+1 yılBen burdan nasil takip atiyim sana nasil bulucam?
Cevap sahibi+1 yıl@Gizemli-Bayan bu mu?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBulamadim seni bir türlu ama?
Soran+1 yılNasil bulamadin? hesap @Gizemli-Bayan işte
Soran+1 yıl@gizemli-bayan cikmiyor mu etikette
Cevap sahibi+1 yılHayir en iyisi ben profilimi 1 dk acik tutuyum sen istek at olur mu yoksa bulamiycam seni?
Soran+1 yılAynen bnde onu diycektim hadi gizliligi kaldir
Cevap sahibi+1 yılHemen istek at ama?
Soran+1 yılOlmuyor yaa bosver
Cevap sahibi+1 yılOlur benim profil şu an acik işte üstüne tikla takip et de bu kadar cadilik yapma olur 😃?
Soran+1 yılOlmuyor iste 😄
Cevap sahibi+1 yılYa yalan söyleme olur?
Soran+1 yılCidden olmuyor xper yetersiz
Cevap sahibi+1 yılO zaman kik aç işte yaa yap birşey işte sen çok ateşli bir kızsın şu anda bile sulandığını biliyorum yap şunu hadi 😃?
Soran+1 yılKik mik bilmem yuklemem de ayrica daha yeni gusul aldim sulanmadim da 😂
Cevap sahibi+1 yılYa nasil konuşucaz o zaman senin vajinan vıcık vıcık hoşuma gitti konuşmaya devam etmek isterim seninle bak yine kalkti 😃hadi yap birşey ona göre yaa?
Soran+1 yılVicik vicik falan degil😡 konusmayalim bosver
Cevap sahibi+1 yılYa cadılık yapma işte senin de hoşuna gidiyor işte biliyorum elin ordan hiç çıkmiyor o kilodun içinde sıcacık sulu sulu duruyor vajinan yalan mı 😃?
Soran+1 yılYalan. Hic de oyle birsey yok
Soran+1 yılBen uyuyorum ne halin varsa gor azmaya devam et sen 😂
Cevap sahibi+1 yılSen de azdın en az benim kadar emin ol bu arada sen ben yazarken duşa gireceğim diyordun girmeden ne yaptın ve duş aldın mı?
Soran+1 yılSananeeeee hadi azgin boga uyu
Cevap sahibi+1 yılPeki son birşey diyim onu yap ayaklarınin resmini burdan paylaşsana bir merak ettim cidden? Ben azgın boğa isem sen de dişi çitasın o zaman 😃
Soran+1 yılKusura bakma yapamam. Hadi yoluna sorumu mesgul etme. Uyumam lazim hadii
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search Al sana ayak hahahaha
Cevap sahibi+1 yılYa hadi bari bunu yap söz yazmiycam gizlisin zaten en azından bir ayaklarinin resmini gönder yoruma herşeye olmaz diyorsun ama sen de?
Soran+1 yılBaslatma ayagina. Tovbe ya nasil bir sapkinsin kesin ayak fetisisindir
Cevap sahibi+1 yılBen senin ayaklarıni dedim hadi bir çek koy yaa yazmiycam başka diyorum bak senden şikayetçi olurum cehennemlik olursun sırf sorduğun soruda tahrik ettiğin için ayaklarini bir koy olay bitsin işte?
Soran+1 yılAsil ben senden sikayetci olurum. Sen nasil bir tipsin ya. Ben ayagimi atsam asil cehennemlik olurum. Olmaz asla atmiycam bunu bilesin bosuna yazma
Cevap sahibi+1 yılYa ayağın nesi suç ayak işte ama senin yaptığın tahrik bir ayak resmi senden vajinanı çek koy demiyorum?
Soran+1 yılAyak suç cunku oda tesetture dahil 😉
Cevap sahibi+1 yılNeresi dahil yaa ayakların gözükmesi normal bahane üretme şimdi millet neler istiyor ben bir ayağının resmini at diyince suç oluyor?
Soran+1 yılKafandan fetva uydurma. Tesetture ayaklar da dahil sadece eller ve yuz mustesna hadi simdi kaybol
Soran+1 yılIsrar etme diyorum asla ama aslaa atmam
Cevap sahibi+1 yılPeki kapalimisin onu söyle, ilk sorduğun soruya bak şimdi yaptığın ayaklara bak çok dikkat ediyorsun yaa 😃?
Soran+1 yılHic birsey yazmiycam artik sende yazma hadi bay
Cevap sahibi+1 yılİşine gelmeyince böyle olur cadoloz seni 😃doğru birşey dedim sana ayrıca bir de yalan söylüyorsun takip edilmiyor diye soruyu soruyorsun ilk güzel güzel cevaplıyordun sonra şimardın?
Soran+1 yılArtik yazmaaaaaaaaa
+1 yılzevk almadını anladıgın an bırakcaksın eger bakireysen
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakireyim
- +1 yıl
bakın gizlisiniz biliyom saklamayın sakladıkca zevK ALIrsın kılitoristen zevk alıyosun ilerde mutsuz bir cinsel hayatın olur ve zamanla zevk alamaz hale gelcen ve bırakcan
Soran+1 yılNeyi saklayinca zevk alirim?
- +1 yıl
gizliligin sanal seks denedin mi
- +1 yıl
sapık sanma beni bulurlar
Soran+1 yılHayir sanal seks yapmadim yapmam da. Ben sadece bir an zevke geliyorum ve oyle mast yapiyorum.
- +1 yıl
bir anlık zevkinle mast yapma biraz sakin ol ve sadece ıslan
Soran+1 yılNedense bosalmadim hic hep islaniyorum
- +1 yıl
zevk alamıyosun oyuzden boşalamıyon
Soran+1 yılIyide aliyorum aslinda ama birkac saniye suruyor boyle kendimden geciyorum titriyorum
- +1 yıl
baksana burda konuşmam sıkıntı gelirmisin acıklayam sonra engelle sorun bitsin
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
peki ıslan dur kudur iyice
Soran+1 yılNe kudurmasi bee
- +1 yıl
Yok bişey takıl öyle zamanla anlarsın ozaman öneri aran
+1 yılobaaa mermere de başladıysa bu kadın milleti yakında duvara sürtmeyede başlar :D
022 Yorumla
Soran+1 yılSehpaya yapan var hangisi daha ilginc tartismayalim
- +1 yıl
senin ki tartışmaya gerek yok :D hayır ben mermerciyim pürüzsüz yüzeyin nesinden zevk alıyorsun ona şaşırdım :D
Soran+1 yılPürüzsüz degil. Dum duz degil yani. Duşun etrafi mermerle kapli yariya kadar. O soguk his hosuma gidiyor. Birde kavriyor. Orta incelikte bir mermer.
- +1 yıl
hııı ordaki. tamam o işini görür :D
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
Ben yere sürtüyon dite hesap alla alla diyom. ulan bu kadar esnek karı var mı o 2 bacağı pergel gibi açacak. hadi onu geçtim dümdüz cilalı mermerin nesinden zevk alıyor. kafamda deli sorular döndü 😂
Soran+1 yılHahaha duz mermer degil ki. Duşun etrafi mermerle kapli yariya kadar. Etrafi sarili ama orta kalinlikta inceligi var. Tam sariyor yani seyimi. O yuzden hosuma gidiyor.
- +1 yıl
işte sen açıklamadan önce soruyu okuduğumda aklımda geçendi bunlar. açıklayınca herşey oturdu :D baksana seninde bacak arana tam oturuyormuş :D
Soran+1 yılAynen herkesin tuhafina gitmis. Ama baska nereye surtuneyim ki? 😅
- +1 yıl
rol-onla yapan var zigon bacağına oturan var neler neler :D. sizin en gözde sürtünme aracınız yastık misal :D
Soran+1 yılRoll on degisikmis ama deodorant da olur soguk ya hani 😄 neden soguk olan seyler hosuma gidiyor. Yastik da ne biliyim hosuma gitmiyor baska onerin var mi
- +1 yıl
buz kullan birde. gerçi onu karşı cins kullandımı daha etkili oluyorda :D valla bu soruyu bayanlara soracaksın. bende duyduğumun yalancısıyım :D
Soran+1 yılIlk basta cok zevk almistim da simdi sanki zevk almam zorlasiyor yani kolay kolay orgazm olamiyorum
- +1 yıl
e papaz hergün pilav yemez :D alışıyorsun onun verdiği zevke ondan. normal :) araştır ya farklı şeyler bulabilirsin. soğuk şeylerin kukuna değmesini seviyorsun söyledin buzu dene bir istersen...
Soran+1 yılYok ben surtunmeyi seviyorum genelde 😄 buz kucucuk napayim 😂
- +1 yıl
bunu dene o zaman :D
https://pbs.twimg.com/media/CGRl1KZUcAEVzKe.jpg
Soran+1 yılOha ya hahahahha
- +1 yıl
sende zoru istiyorsun yani :D napayım aklıma bu geldi :D
Soran+1 yılHahahah 😂
- +1 yıl
Hayal gücümü zorlattın 😅
Soran+1 yılSende az degilsin ya hahah
- +1 yıl
Öyleyimdir 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılya birkaç yorumuna baktımda pek ''durma'' niyetiyle sormamışsın zaten. hadi o niyetle sordun, yine çözüm bulamazsın. bu sitede herkes azgın. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı sen gibiydim
57 Yorumla
Soran+1 yılGibiydim derken simdi biraktin mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet yani bende ilk başlarda aşırı zevk almiştım çok yapma sonra zevk alinmio
Cevap sahibi+1 yıl@Emoloji55 sen çekil aradan bir ya abaza
Cevap sahibi+1 yıl@Emoloji55 uza belli kimin abaza olduğu @soran şunu engellermisn
Gizli Üye(25-29)+1 yılmast. yapmak bir ihtiyaçtır, herkes yapar, neden bırakmak istiyorsun ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılCunku gunah elle oluyor sonucta kendi kendini becermis oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılo konular biraz karışık ya
fazla sürtünme yoksa sarkıklık olur sende :D
13 Yorumla
Soran+1 yılCidden mii
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşırıya gitme sıkıntı olmaz
10 Yorumla
+1 yılkendini becertmelisin bırakırsın ozaman
10 YorumlaBırakmak zorunda değilsin abartma yeter
00 YorumlaCinsellik konusunda 526 cevap paylaştı. Zevk alacak başka bir uğraş bul
00 YorumlaSanladanda yapıyormusun?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir sanaldan degil. Zevke geliyorum ve yaoma istegi geliyor
Soran+1 yılNormal yapiyorum iste surtunme elle vs abartiya zaten kacmiyorum
Bırakma beraber devam edelim daha çok zevk alırsın yaz bana 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılOha ya
Banyodaki mermere jilet bırak 😂
10 Yorumla
+1 yılyalnız kalma, bir etkinlik bul. oruç tut.
00 Yorumla
+1 yılBırakma bu yaşlarda normaldir bu tarz şeyler..
00 Yorumla
+1 yılbu site herkesi yoldan çıkardı.
22 Yorumla
Soran+1 yılGelmez olaydim 😄
- +1 yıl
keşke..
Bırakamıyacaksın ki :D
11 Yorumla
Soran+1 yılOfffff
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanın mermer olası geliyor bazen :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSus bee
Cevap sahibi+1 yılMermerin olayım sürtün bana ablaa
Soran+1 yılOhaa
Birakamazsin gel bana😀
00 Yorumla
+1 yılMermerin soguk olmasımı hosuna gidiyor?
016 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
dememki alev alev yaniyor
- +1 yıl
Hmmm ozaman sıcacıktır oran o tabi soguk soguk güzel bir his veriyor. İçine kayarsa düşün alacagın zevki ama dikkat et canım :)
Soran+1 yılBisey olmaz
Soran+1 yıl@yellowflower ne alakasi var ya
- +1 yıl
Canın cok istiyor buda normal büyüdün koca genc kızsın kndini suclu hissetme canım. Sal kendini bırak zevki tad gitsin canım.
- +1 yıl
direk alakasi var yanmaya devam edeceksin istek gittikce artacak daha buyuk bosalmayi ogreneceksin
Soran+1 yıl@yellowflower bosalmayimi ogrenicem
- +1 yıl
daha buyuk orgazm olmanin yollari var ogreneceksin kesfedeceksin... ayakta bosalirken dizlerinin baglari cozulup hic oldugun yere yikildinmi sen? nerdeee daha cok yolunvar... zangir zangir bir tutremeye basla once gerisi gelir
Soran+1 yıl@yellowflower bacaklarim cok titriyor zaten yaotiktan sonra
- +1 yıl
İyide sen klitoral orgazm yasıyorsun bilimdeki adı yalancı orgazm. Vajinal orgazm degişik bir zevk :)
- +1 yıl
daha onu kesfetmesine cok var ama bu hem bagnaz hem ortulu hemde korkuyor... klitoralin dozlarini yakalayamadi daha...1-2 seneye onalrida tadip bitirmis olacak//...
- +1 yıl
ohhh tadini iyice almissin sen birakmayi deneme bu senin vucudunun ihtiyaci,, neguzel bisi degilmi.. yaptiktan sonra uyudugun uykunun rahatligi ve huzuru baska nerde var? devam sinir stress bastikca bilki zamani geldi... hemen parmakla sulandir 5 dkya bosalirsin... iyi zevkler
Soran+1 yıl@yellowflower sana solcu dedim diye ortulu mu olmus oluyorum? Asil bagnaz da sensin. Sen gevsek kafada oldugun icin gunah kavrami bilmedigin icin bu tur seyleri desteklemen dogal.
- +1 yıl
@yellowflower niye kıza saldırsın neden böyle ayrım yapıyorsun. Soran sen aldırma bunlara. Tadını zevkini cıkar bu konuda konusmak istersen yazabilirsin canım.
- +1 yıl
dert etme kukunu oksamaya devam et rahatla gerisini sallaaaaaaaaaa
Nekkaa gussel afferim buyuk basari
00 YorumlaAlışınca mast a bırakmak zor :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılseni mermerden kurtarayımmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurakamazsın😞 bende gece gündüz yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden birakmak istiyorsunki?
012 Yorumla
Soran+1 yılGunah
Cevap sahibi+1 yılBende yapiyorum ama napalim gidip birinimi yapalim ya da birinin altinami yatacaksin ya boyle seylet dusunme kendini tatmin ediyosun iste ne guzel
Soran+1 yılTabi zina yapmaktan iyidir. Ama zevk almayi seviyorum. Yoksa gidip zina yapmam yani.
Cevap sahibi+1 yılYapmada zaten biyle iyidi4 bosalabiliyomusun bari
Soran+1 yılTam yapabiliyormuyum onuda bilmiyorum. Bir sivi geliyor. Ama cok degil. Azicik geliyor. Sonra bakiyorum birkac dakika sonra tuvalete ciktigimda vicik vicik olmusum.
Cevap sahibi+1 yılTamam anladim😂 ya benim sevgilimde oyle oluyodu sevisirken ben cok seviyodum oyle olmasini☺
Soran+1 yılNeyi anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYani sulanmasini senin o dedigine sulanma deniyor vajinanin sulanmasi
Soran+1 yılZevk suyu oluyor dimi yani bosalmis sayilmam
Cevap sahibi+1 yılEvet o zevk suyu oluyor galiba ya boyle beyazimsi vicik vicik oluyordu
Soran+1 yılBeyaz degil şeffaf
Cevap sahibi+1 yılTamam iste nasil desem ayni jole gibi yani☺ ben ona oral yapiyodim oda bana oyle yani
+1 yılBırakma daha ileriye git
00 YorumlaDüşünme bırakırsn, mermer hasta eder :D
00 Yorumla
+1 yılBoşver bırakma gel sanal yapalım : d
013 Yorumla
Soran+1 yılAzgin tayfa is here
- +1 yıl
Sen de az azgın değilsin :d
Soran+1 yılAzgin olsam yapardim 😉
- +1 yıl
Azdırırızzz bebek 😉
Soran+1 yılTovbeliyim 😂
- +1 yıl
Hepimiz tövbeliyiz 😂
- +1 yıl
Ne yani birbirimize hiç yaşamadığımız zevkleri yaşatsak fena mı olur 😉
Soran+1 yılKaybol
- +1 yıl
Yine de azınca isteyince kurur kuru yapma 😉 sana bir mesaj kadar uzağım 😇 istediğin ber zaman...
Soran+1 yılKaybollll
- +1 yıl
Çok çabuk kestirip atmıyo musun sence de 🤔 mast. Daha keyifli hale getirebiliriz beraber
Soran+1 yılAbazalasma
- +1 yıl
Peki şimdi ne düşünüyosun 🙄
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKukuny kes kurtul
10 Yorumla Bırakma
00 Yorumla
+1 yılMuzumu yemelisin :D
10 YorumlaCinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eline vur
00 YorumlaNiye bırakacaksın ki
00 Yorumla
+1 yılZor..
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birakamazsin
00 Yorumlafenaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyas kac