Birini cok sevdim, onu cok sevdigimi biliyordu. Fakat o beni sevemedi. Bunu da hep soyluyodu. Ne zaman ondan uzaklaşmaya calissam buna da izin vermedi. Benmle birlikte olmasinin tek nedeni cinsellikti. Bunu gec farkettim. Fikirlerimin ve hislerimin hicbir degeri yok. Daha guzel bir kiz ciksa karsina ben umrunda olmam. İcim cok yandi gunlerce agladim cunku gercekten cok sevdim. Bu durumda ona ah etmeye hakkım yok mu? Aci cekme nedenim yalnizca kendi hatalarim mi?
Cevabın nedir?
sen onu sevdiğin için hep yanında olmussun fakat sevmediğini söylediğinde uzak durman gerekirdi... ve sevmediği halde aranızda birseyler gecmiş.. sen bile bile kendini ateşe atmıssın.. yaptığın tek hata bu olmuş.. ama artık yapcak birsey yok.. hatalarından ders al ve kendine onsuz bir hayat kur herseyi akısına bırak hersey gececektir illa :)
211 Yorumla
Soran+1 yılHer derdinde kosturdum onun icin. Kotu oldugumda sadece sesini duymak istedm onu bile gecistirdi. Dogum gununu kutladm, gunlerce arastirip ona en cok istedigi seyi aldim. O benm dogum gunumde tek mesaj bile atmadi. Bana gunun en guzel hediyesini ver sesini duyaym dedm aramadi.. Bense hala seviyorum, ondan vazgectim sevgimden vazgecemiyorum
- +1 yıl
Ah gülüm sen bu kadar önce dusunuyodum yaşadığın psikolojisi bende çok iyi yaşadım. Ve cok sukur atlattn. Bu ve bu gibi insanlar pişman olacak türden değil. Ama İNŞAALLAH yasattiklarini yaşarlar. Çünkü budurum sevemedim değil. Seninle iyi olduysa cinsellikten sebep onun vazgecilmezydn. Sen istediğini verdin. O da aldı gtti. Ondan uzak dur elinden geldigince
- +1 yıl
işte burdan çıkarman gereken tek şey senin sevgini haketmediği. bence üzülme hiç sevin böyle bir şeyi farkettiğine en azından hala sevsende şu an ondan uzak durmak için sebeblerin var ve bunları düşünüp unutucaksın. seninkine çok benzer bir olayı bende yaşadım ama şu an geriye baktığımda gülüyorum yani yaptıklarıma falan umrumda değil hiçbiri benimkide uzun bir hikaye anlatırım istersen eğer konusmak istersen bana özelden yazabilirsin seni her zaman dinlerim :)
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. Sadece iki saat uyudum. Surekli agliyorum. Kimseye anlatamiyorum da. Kafayi yemek uzereym
- +1 yıl
ağlama canım gerçekden değmez. bende zamanında birini karşılıksız sevdim çok peşinden koştum benimle hep dalga gecer gibi takılıyordu.. ama ben ne yapsa peşindeydim küfür falanda ediyordu zamanlar o kadar salakmışım diyorum kendime.. sürekli farklı kızlarlaydı hep gözümün önünde ben ağlıyordum falan bana ben birine aşık oldum diye mesaj falan atmıstı çok canım yanmıstı.. herneyse bu askere falan gitti benimde aklım basıma geldi bana yattığı kötü seyleri düşünerek unuttum.. döndüğünde ise bana geldi yalvardı evlenme teklifi bile etti 6 senedir hala yazıo bana ahım tutmus demekki seni ömrüm boyunca asla unutmucam diyo sen mutlu ol baska birsey istemem falan diyo sevgilim olmasanda arkadaş olarak arada buluşalım hayatımdaki tek gerçek insan sensin falan dio. ve bana yaptıklarına rağmen ona üzülüyorum şu an düşün yani. hayatını kur baskasıyla mutlu ol diyorum bana sen mutlu ol bende olurum diyo. Şu an baska bir iliskm var ve cok mutluyum. ilerki zamanlarda senin icinde hersey güzel olacak :)
Soran+1 yılYasadiklarini ve fikirlerini paylasip, bana yardimci olmaya calistigin icin cok tesekkur edermm :) Şu an icin pek umutlu degilim. Baska birisi beni opmusken tutup yeni biri ile olabilecegimi de sanmiyorum. Zor durumdaym..
Soran+1 yılMutluluklar diliyorum bu arada ;)
Bari baskalari mutlu olsun.. Yasadigimi kimse yasamasin.- +1 yıl
teşekkür ederim canım :) şu an senin için herşey çok yeni o yüzden bu kadar umutsuzsun ama zamanla düzelicek eminim takma çok fazla :) herkez hata yapabilir.. önemli olan ders almak böyle düşün ve yoluna devam et emin ol o zaman senin içinde herşey daha kolay olucak. ve sende bir gün yaptıklarına gülüp geçiceksin :)
- +1 yıl
Bana özelden yazabilirsin canım. Çok ilgilenemiyorum seninle kusura bakma 😐 Yaklaşık bir aydır ruh gibiyim resmen
Soran+1 yıl@itsmenur13 tesekkur eder
- +1 yıl
Rica ederim canim
En İyi Cevaplar
+1 yıladam seni sevmediğini söylüyormuş. belki bir gün sever diye mi bekledin? beklerken kullandırmasaydın en azından. olan olmuş o şerefsizlik yapmış sende sevgine yenik düşüp biraz şaşkınlık yapmışsın. ah etmek öyle hadi bir ah ediyim şuna kendi pisliğinde boğulsun gibi bişey değil içten gelir ya da gelmez sen engel olamazsın
13 Yorumla
Soran+1 yılVe hala da kopek gibi seviyorum.
- +1 yıl
sevgi geçer zamanla nasıl bana böyle bişey yaptı diye kızmaya bile başlayabilirsin. yeter ki bu kızgınlık takıntıya dönüşmesin umursamamaya başlarsın yavaş yavaş.
Soran+1 yılCok kirginim. Cok uzgunum ama Kizmaya hakkim yok belki de.. Bilmiyorm.
sexsi sadece o yapmış sen hiç zevk almamışsın gibi konuşuyorsun. Yani şunu söylemek istiyorum kendini kullanılmış değil de aldatılmış, hissi olarak kandırılmış hissediyor olman gerekir. seks yaptınız diye kullanılmış olmuyorsun. Erkek yapar kız yapılır zihniyeti geride kalmalı. Ama duygusal olarak kandırılmışsın bu net.
34 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla sohbet etmeyi isterken onu izlemeyi isterken beni zorladigi oldu. Baska sekilde sozlesip bulustuk ama sonuc hep baska oldu. Opuselim seviselim diye bulusmadik hicbi zaman. Benim icin onun sesini duymak elini tutmak cok cok daha onemli oldu. Tamam bekaretime zarar vermedi adam ama bence cok ta bir farki yok. Yani vermedim diye temiz de hissetmiyorum. Hatta cok utaniyorum.
- +1 yıl
Zor ama değmezmiş diyip yoluna devam etmen gerekiyor. Kendini kirli hissetme bence kirli değilsin. Hepimiz yiyoruz bu haltı. hadi öpüşelim, az biraz meme elleyelim, hadi kilot içine elimizi sokalım sonrasında daha da ilerisi derken tel kopuyor. Ateşle barut misali yan yana durdun mu tel kopuyor. Arzulanmak ne kadar doğal sa arzulamak da o kadar doğal içimizdeki bir güdü. Olağan şeyler. Bekaret ise üzerinde tartışılması gereken bir tez konusu.
Soran+1 yılbir yandan diyorum sevmedigim insanla muhabbet dahi edemem bir yerden sonra ama sevdim hem de cok sevdim, kizmaym kendime.. Ama bir yandan da kendimi affedemiyoru.
Bisey yapamazsin ki olan olmus artik erkeklerin kizlara bakis acisi seks objesinden baska bisey degil namuslu olanin zaten sevgilisi karisidir bskasi degil haramda hayir olmaz birazda haketmissin edel ille edep.. Sonra baskasindan bulamazsin bedet kullanir atar seni boyle devam edersen sonda olmaz
24 Yorumla
Soran+1 yılKendime itiraf edemedigim aciklama..
Soran+1 yılKendime kiziyorum ama o kadar aptalim ki hala onu cok seviyorum. Dusunup herseyi anladigmda bir daha onunla konusmak dahi istemedigimi soyledim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Bende buna benzer birsey yasamistim kendimi ilk zamanlar çok kötü hissediyordum ama artık böyle hissetmiyorum inan biraz zaman geçince hersey geçiyor. Dusunmuyorsun artık ve kendine olan inancın yerine geliyor. Kendinden nefret etme sen sevdiigin için yaptin bir daha hata yapma yeter
31 Yorumla
Soran+1 yılNormalde mantikli bir insandim, yani duygularima yenik dusmem. Ama sevince bu kadar aptallasmam beni daha da deli ediyor. Umarim gonul islerinde beynimi kullanmayi gururlu olmayi ogrenirim.
Aynen öyle sen hatalısın, adamın seks oyuncağısın anlamadınmı hala...
13 Yorumla
Soran+1 yılSevince gormuyorsun gorsen de konduramiyorsun. Onun hep en iyi seyleri bulmasini istedigin icin kotu bir yakistirma yapamiyosun. Aklin calismaya basladi diyelm kalbine soz geciremiyosun. Belki de bunlar benm bahanelerimdir. Bilmiyorm.
Soran+1 yılAynen.. Belki de ben neler neler dusunurken onun gozunde o... dan farkim yoktu. Beni mahveden de bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanmış seni ah etsen elbet yerini bulur. Ama kendini bu kadar üzme hayat devam ediyor. Ve seni deli gibi sevebilecek bir çok insan mevcut. Ayağa kalk ve yürü güçsüz olma😊
27 Yorumla
Soran+1 yılSevdigini soyleyen cok olur ama gercekten sevdigine inandigim bir insan var ben onu sevemiyorum. O yuzden ona umit te vermiyorum. Bana yapilani yapmiyorum. Cok zor seviyorum ve zor vazgeciyorum. Umarim artik kimseyi sevmem, kimse de beni sevmez. Baskasinin da ici yanmasin.
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama bak yaşın daha genç sadece biraz kendine Zaman ver. Yaraların taze bekle kabuk bağlayacak ve düşecek. İzi kalır elbet ama inan canını acıtmaz. Şu an en çok savura ihtiyacın var.
Cevap sahibi+1 yıl*sabıra
Soran+1 yılDaha once bir sevgilim oldu kopek gibi sevdim, asla cinsel anlamda yaklasmadi bana hep seviyeli kaldi ama hep hakaret kufur isittim, ufacik seylerden oturu dayak bile yedim. Ona da cok deger vermistim.. Sonra pisman oldu ama is isten gecti. Yillarca cektim. Yemin ederim gozum maddiyatta falan da olmadi. Hatta kimi sevdiysem durumu benden kotuydu. Fiziksel ozelliklere de takilmadm. Ama hic degerm olmadi. Gec anlasilam degerin de onemi kalmiyo malesef. Sence bu kalp baskasini sevebilir mi guvenebilir mi artik?
Cevap sahibi+1 yılTabiiki sevebilirsin ve güvenebilirsin. Ama Zaman lazım hemen olmaz bu. Önce iyi olman gerek ama sen güçlü ol ve inan. Seni üzen insanlar için neden üzülüyorsun? Önce kendini sev ve değer ver. Karşına bir adam çıkacak elbet. Sabır
Soran+1 yılAslinda gururlu olup o beni sevse dahi nasibimi beklemem gerekirdi. Cok kotu hissediyorum. Bakalm..
Cevap sahibi+1 yılKötü hissedeceksin. bir müddet üzüleceksinde. Umarım sonunda mutluluğu yakalayacaksın. Mutluluklar dilerim.
Seni sevmedigini soyleyen biri ile neden yatiyorsun salakmisin sen
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de ona yaniyorum aptalm. Sevmeyen biri ile konusmam bile hata. Ama Allah kimseyi sevgiden gurursuzlastiracak kadar gerizekali etmesin.
Soran+1 yılBoyle deyip gecemiyorum. Pismanlik ve ask acisi birlesince olumu bile dusunur oldum
Soran+1 yılBana guzel kizsin gordugum en iyi kizsin derdi hep.. Ama bunlara ragmen Şu an itibariyle ne yaparsam yapaym umrunda olacagima inanmiyorum.
salaklık yapan sen, sorunlu olan sen, millete ah etsem vah etsem ne olur...
Bence, millete bela okuyacağına kendini eleştri11 Yorumla
Soran+1 yılBela okumaya kiyamiyorim bir yerde.. Evet haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadıklarını aynısını yaşadım canım. Ah da yerde kalmaz hak da
14 Yorumla
Soran+1 yılKendime saygim da kalmadi benim
Cevap sahibi+1 yılKendine saygın var senin. Kendini aşağılanms hissetme. Sen utanılacak bir şey yapmadn. Bende çok hata yaptım. Pişman oldum. Ağladım. Neler neler. Ama sonra kendimi dizginledm. Yoluna koymaya başladım her şeyi. Ama bakma yaklaşık 1 aydır kendimden bihaberim. Başka sıkıntılarım da var cunku. Ama senin yasadklarnin var ya; geçecek. Zaman gerçekten her şeyin ilacı. Ben hatta iki defa yaşadım sıkıntıları ve artık çoğu sıkıntıya kolay göğüs gerebiliyorm. Sen güçlü bir kızsn sadece bunu göremiyosun. İçinde ki ışığı bulman için sadece cabalaman lazım. Yaraların kabuk baglayacak ve her yasadklarnla daha güçlü bir kz olarak devam edeceksin hayatına. Adımların daha emin olacak. Yasadklarndan ders çıkar sadece. Ağla, pişman ol. Ama dua et sabret. İnan sen bir gün yüzün guldugunde o yasattiklarini yaşıyor olacak.
Soran+1 yılİlgilendigin icin cok tesekkur edermm :)
Bazen dayanilmaz bir hal aliyo. Onu unutmak icin ne yapmalıyım?
Cevap sahibi+1 yılİstersen özelden yaz :) Rica ederim bu arada :) hemen unutman mümkün olmaz ama bir yerlere gitsen degisiklik olur. Kendini toparlarsn. Kitap oku. Müzik dinle. Dua et en önemlisi. Hobin olan seylerle ilgilen. :)
Sanki sende onu kullanmadın başkasının altına yatarsın senin gibisine sımıntı olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılKizlar sevmedigi adamin elini bile tutamaz. Birak yatacak. Oyle kolay da sevemiyorum malesef
+1 yılAl benim kiz versiyonum.. niye bu orspu evlatlari bize denk gelirki.. sen bir bulsana beni..
10 Yorumlaseni sevmiyorsa sadece kullanır. bunu bilmen gerekirdi.
10 Yorumla
+1 yılcinsellik kullanma -kullanılma değildir. kimse de ömür boyu bir kişiyle yaşamak zorunda değildir neden böyle takıntılarla ilişkini zehir edeceğine tadını çıkarmadın ?
00 YorumlaSenin sevginden ve bunu bildiği için seni kullan ma cesaretini almış bence. Ne yapmalısın bu durumda
10 Yorumla
+1 yılnormal bir ilişki gibi miydi ilişkiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Beni kimse senin gibi sevmedi derdi. Ona gercekten cok deger verdim. Ama o benim duygularima deger vermedi. Tamam sevmek zorunda degil ama madem sevmiyorsun kopek gibi sevdigimi biliyosun neden birakmadin ki beni.. Ben gec uyandim..
- +1 yıl
nasıl bir ilişkiydi ki
Soran+1 yılBen bile cozemedim... Onun icin onu cok seven biri oldum sadece
Sen kendini çok kapatır mış sın şimdide canın yanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSeccade basinda saatlerce agladim. Hem cok kizginim, cok pismanim hem de ona kiyamiyorum hala aptal gibi. Calistigi icin elindeki ufak yaralara bile baktigimda gozlerim dolardi. Ben kendimi az da olsa sevdigine inandirmisim. Kullandigini anlamasam sevmese bile hep yaninda olurdum.
Benzer şeyleri yaşıyorum bende. Unutabildin mi onu? bir yıl olmuş
00 Yorumla
+1 yılHokkbazjn tekiymis iste
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ah etme hakkın var. Kızlığını bozdu mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayr
Soran+1 yılOptuyse beni, aaa tamam tertemizim diyemem. Bence cok bir farki yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh etmek yetmez, toplarini tekmele.
10 Yorumlaakıllı ol kullandırma.
10 Yorumla
+1 yılah et doner bulur
10 YorumlaKullandı derken , sadece o mu zevk aldı,
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ona yalnizca o oldugu icin deger verdim. Onun icin ise herhangi bir kizdan farkim olmadi. Onu birakmak benim icin zaten cok zordu, ama o buna da izin vermedi. Durumlarimiz esit mi? Suanki psikolojimle olcup tartamiyorum. Kizmakta haksiz miyim bilmiyorm.
Soran+1 yılKendime bazi seyleri yediremiyorum. İcim paramparca. Herseyi farkettigimde ise ben iletisimi kestim. Ama aptal gibi seviyorum. Hem de cok.
Soran+1 yılEskiden hicbi sarkidan etkilenmeyen ben Herhangi bir muzik dinleyemiyorum artik. Gozlerim cesme oluveriyor. biraz daha iyi olunca dinleyecegm. Tesekkurler
+1 yılAdamın sucu yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Bu seninde sucundu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAptalligin bedeli.
10 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı