BDSM kategorisinde yer alan " Ballbusting " yeni ve fazlasıyla değişik bir fantezi türü. Genellikle gençler tarafından tercih edilen "testislere yapılan vuruşlar veya sıkıştırma yumruklama"nın kategori ismidir. Konu hakkında zibilyon tane video ve hastagler mevcut. Kadınları anlarım da erkeklerin nasıl bir zevk alabildiği biraz mechul. Sizin düşünceleriniz nedir bu yeni fantezi türü hakkında?
Tüm dünyada yeni bir trend olan Ballbusting hakkında sizin düşünceleriniz neler?
Gardaş meraklısı varsa parasıyla gelsin darbe başı 100 liradan hayatının darbesini indiririm taşaklara. Öyle güzel darbeler adarım ki adamın taşağına bildiğin gibi değil. Parasını alıp gelsin müşteri ben de onun toplarını kuzey yıldızının yumruğuyla tanıştırayım.
Hadi ya ciddi mi söylüyorsun 😄 harikasın valla sen süpersin ballbusting seven hatta anlamını bilen Türk bayanla konuşmak hayal etsem inanmazdım 😄👍👍👍 lütfen konuşalım sizinle lütfen düzenli konuşmak istiyorum sizinle çok rica ediyorum lütfen bunu kabul edin 🙏 sizin için sorun olmazsa özelden konuşalım mı mesaj atamıyorum size gizli üye olduğunuz için burda ki diğer arkadaşları rahatsız etmeyelim hem sizin için de uygunsa 😊
Ya tamam olsun ben sana beni tekmele demicem ki zaten merak etme 😊 sadece biraz seviyeli konuşucaz lütfen böyle yapmayın konuşalım çok istiyorum nolur 😓🙏
Çok daha iyi tekvandocu olman 😄 vurup vurmamak sana kalmış ama vurmak istersen benim için hiç sıkıntı değil tekvandocu olman işime gelir tam tersi 😂😂 bu arada sen ballbustingi nerden öğrendin 😄
Yalvaririm beni tekmele. Hep hayalimdir tkd ci bir kizdan tekme yemek. Istedigin spor ayakkabiyi alirim ne istersen yaparim. Yeter ki tekmele. Taekwondocu bir kizdan tekme yemek muhtesem yaa