Hani boyle giyinip soyunurken falan utanıyor, çıplak duramıyor falan çok mu kötü olur sizce beyler?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok hoş bir heyecan duyarım onun utangaçlığından. kıpkırmızı yanacıklarından, dudaklarının kenarcıklarından öperim. saçlarını koklar öperim.. utangaçlığını hafifletmeye, rahatlatmaya çalışırım.. kii eşim de ilk gecede çok utangaçtı, aynını yaptım.. onun kıkafetlerini de ben çıkarttım yavaştan ve kızcağız utancından başını hem yana çevirdi yüzünü benden kaçırdı, yüzü kıpkırmızıydı.. tabi benim yüzümde... ışık loştu ama yinede herşey belliydi..
18 Yorumla
Soran+1 yılAy harikasiniiiiz... mutluluğunuz daim olsun :) bende ilerde öyle olucam
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😍sağol. Darısı başına. tez zamanda o çok heyecanlı çok tatlı zevki yaşarsın inşallah
Soran+1 yılAmiin :) görüşünüz beni çok mutlu etti :)
Cevap sahibi+1 yılSevindim ☺️☺️ Ben genelde romantizme önem veririm, ilk gece de sonraki günlerde de hep öyle oldum, eşim de bundan çook mutluu, bendee. Ayrıca ilk gece bendee acayip çok utanmıştım, elim ayağım titriyordu, napacağımı bilemedim ilkten, kız benden bekliyo ilk adım ben kızdan, öyle duruyoz😂😂 sonra namaz geldi aklıma 2 rekt namaz kıldım biraz rahatladım, ondan sonra yanacıklarından öpmeye başlamıştım, çook tatlıtdıı☺️☺️😊
Soran+1 yılYaaaaaaaaaaaa 😍😍😍hep mutlu olun emi :) hayalimi yaşamışsınız :) bende çok romantik biriyim ama utanmam sanırım bunun önüne geçer ilerde, olsundu :) esim de utansın isterim boyle saf salak hareketler yapalım sonra bir kahkaha atıp sarılıp uyuyalım isterim :)
Cevap sahibi+1 yılAmiin sende inşallah ççok mutlu ola hayallerindeki gibi😍😍ama öyle hemen uyumakk istemezsin bencee sarıldınmıı nefesini hissettin mi saçlarında boynunda, dudacıklarının kenarcıklarından öperken ona sarıldın mı o an hiç bitmesin istersin onun sıcaklığının verdiği heyecanı ve hazzı hissettikçe çok hoş olursun. Salakça hareketler ya da neresine dokunacağını şaşırdığın utnadığın hareketler çok olur.. Ben kızın bir sütyen şeysini sökene kadar sanki 10 yıl geçti gibi hissettim bir türlü açamadım bir yandan titriyom heyecandan ne bileyim nasıl açılıyo en son çekip kopartacaktım valla 😂😂
Soran+1 yılAmiin 😍😍 hahaha harikasınız =) eşinizin canini acitmadiniz umarım sutyen kopçasi yüzünden =) çok heyecanlı anlattınız, evlenmek istedim bir ancık 🙈🙈 yapamazsak uyuruz nolucak ki :)
Cevap sahibi+1 yılyok yaaa ne acıtması kıyabilir miyim ben ona, hem de en güzel yerini acıtmaya, çünkü orası çok değerli içinde kalbi var dışı da malum benim en çok sevdiğim şeyler ;) evlilik çok güzel valla biran önce evlenmeni isterdim doğrusu kardeş, mutlu olurdun, ama en güzeli de kendinden önce sevdiğinin mutlu olması için çabalıyorsun, onun mutlu olduğunu görmek seni çok daha mutlu ediyor... o kokusunu sıcaklığını hep hissetmek istiyorsun. uyumadan gözlerine bakarak uykuya dalıyorsun, uyanınca yine o güzel gözlerini karşında görmek çok hoş bir haz.. onun üstü açılmışsa hemen kapatıyorsun, kıyamıyorsun ona.. ilk günkü ilk geceki heyecan hep devam ediyor.. ona ilk dokunuşun, yüzündeki o utangaç bakışlar, ve sana verdiği zevk bambaşka...
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. ben eşimle 15. yılımıza girdik. hala yanımda ışık yanıkken soyunamaz utanır. ben zorla ışık yakarım. kızarır bozarır. saklamaya çalışır
hiç de kötü değil. insanlarda utanma duygusu olması değerli bir olay. tabi çok da abartmamalı. yani birbirine karşı olan görevlerini aksatmamalı23 Yorumla
Soran+1 yılAyyyy :) gerçekten çok hoos. Amca Allah mesut etsin siziii :) bende ilerde öyle olucam sanırım :)
Soran+1 yılİnşallah sagolun
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşlarda normal ama sonra sıkar. fazla utangaç kocayı usandırır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla değil, dozunda
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. ne cok rahat ne de cok utangac, ikisinin arasi olmali bence... cekingenlik ilk zamanlarda gayet hos karsilanir ama zaman gectikce alisilmasi beklendigi icin uzun vadede can sıkıcı olabilir...
10 YorumlaEvlenene kadar zaten bu konuları konuşmuş aşmış oluruz. Öyle yoldan geçen biriyle evlenmez insan. Değil mi?
115 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü oldu diyelim sevmeye az vakit verildi
Soran+1 yılEvlilik o kadar zor mu.. O zaman neden insanlar hunharca evleniyor =)
Soran+1 yılDaha şanslı kişiyi bulamadım :)
Soran+1 yılEvlilik öncesi konuşamam ki bunları. :/ işim olunca biriyle konuşurken tanışırım ancak
Soran+1 yıl2 sene falan konuşuruz :)
Soran+1 yılEmin olamam çok saf biriyim kolay kanarım ben :(
Soran+1 yıl20.
Soran+1 yılÖğrenciyim. Bekliyorum zaten :)
+1 yılYoo tatli utangacliklar hos olur kiz zaten dunden razi olmicak
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz utangaçlık çok hoş gelir ama cinsel soğukluk olmaması lazım. Yani mutlaka orgamz olma alışkanlığını mast ile kazanmış olması lazım😊😊
015 Yorumla
Soran+1 yılBende o alışkanlık yok nolur ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman ilk gece korkusu falan. ZEvk alamama ve acılı birleşme olabilir malesef. 😊😊😊 her bayanın evlenmeden önce bu alışkanlığı kazanıp bilinçaltındaki olumsuz düşüncelerden kurtulman lazım. 😊😊 Bunun hayati önemi var😆😆
Soran+1 yılBen korkmam, aksine isterim ama orgazm alışkanlığım yoktur. Bu sekil olursa sorun olur mu
Cevap sahibi+1 yılHemde bayaaa olur malesef. Ama daha evlendim ve bu alışkanlığı kazanmak için hala vaktin var.
Bu alışkanlık sana isteğini bastırma ve evlenme kadar zinadan uzak durmanı sağlıyacak.
Yani haftada 2 mast sana yetecek 😊😊
Soran+1 yılEskiden orgazm mi varmış be =) evlenirim esim öğretir =)
Cevap sahibi+1 yılKeşke herşey kolay olsa.
Evli bayanların %80 i orgamz olamıyor. sen kendini hazırlaman olmaz. Yani orgazm alışkanlığı 😆😆
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılŞu an çıkmam lazım 😊😊 Eğer orgamz konusu hakkında bir kaç çok faydalı bilgi istersen bana 11 den sonra ulaşırsın.
İyi akşamlar 😊😊
Soran+1 yılSagolun nette hepsi var. İyi guner
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz ama bunlara nette raslamadım
Soran+1 yılNelere
Cevap sahibi+1 yılAnlatacağım bilgilere 😊😊 Biraz farkı bir yöntem + deneyim diyelim
Soran+1 yılÖzelden yazamam sanırım
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazmanı zaten istendim ki?
Sadece daha şey bilmek isteyip istememenle alakalı bu?😊😊 muhabbet ilerler ve daha rahat konuşmak istenirse özel tercih ederim zaten.
Cevap sahibi+1 yılFarklı ve hayati bilgileri istersen bana dönersin😆😆
Evlenmeden önce böyle değildin ne oldu sana derdim.
21 YorumlaÜstünü başını parçalar atarım onu gıcırdayan yatağa görürüm utangaçlık ne kadar devam ediyor
00 YorumlaRahatlamasını alışmasını saglarım çok üstüne gitmem.
090 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBekarım :)
Soran+1 yılEminim hatta. Bende utanicam.
Soran+1 yılAsla demem
Soran+1 yılKulağa hoş gelmedi değil aslında
Soran+1 yılTamam ama birazcık utanmak, istemem yan cebime koy tavırları çok çekici gelir erkeğe bence
Soran+1 yılEee 6. hislerim iyidir :) günaydın
Soran+1 yılÖğrenciyim ben, erken kalkmak iyidir.
Soran+1 yılİğrençti..
Soran+1 yılTahmin etmesi zor değil
Soran+1 yılUlan igrencsiniz be. Kocam öyle dese kovarım yataktan
Soran+1 yılİtici işte
Soran+1 yılEvet ama ne biliyim
Soran+1 yılBudur beni özel kılan şey :)
Soran+1 yılÖzelden yazıp tanınmak istemiyorum :) evet ama ben yine de utangaç olurum
Soran+1 yılEvlenince değişirim belki
Soran+1 yılHiiiii, ya yersenn 😣😰😱😱
Soran+1 yılNe anlatcan özelde :)
Soran+1 yılSapık izlenimi aldım :)
Soran+1 yılBoşver :)
Soran+1 yılPek inanamadım
Soran+1 yılBoşver abi :)
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yıl20.
Soran+1 yılSapık sapık konuşup sinir bozacak değil misiniz Nasılsa 😏
Soran+1 yılNeyse
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılYanıma gel bir kere ver diyecek öküzle evlenmem sanırım. Ne biliyim romantik olsun öpsün falan istetsin yani, löp diye sorulmaz bazı şeyler. Kıvama getirse zaten hayır diyemem
Soran+1 yılArada kadin da yapar ama çoğunlukla erkek yapmalı
Soran+1 yılOlur derim
Soran+1 yılÇok istekliyim aslında
Soran+1 yılHayır.
Soran+1 yılAnladin bence..
Soran+1 yılGit ya başımdan =)
Soran+1 yılYa elimi kessem :(
Soran+1 yılElimi keserim çok ürkek biriyim ben
Soran+1 yılNayır
Soran+1 yılAtmam
Soran+1 yılEvet. :)
Soran+1 yılİstemiyorum :)
+1 yılvalla fark etmez o utansın ben alır onu da memnun ederim :D
00 Yorumla
+1 yılYani ama ben utannam hemen 1 saniyede soyunurum isin ucunds seks varsa yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlışıyor insan kısa sürede
12 Yorumla
Soran+1 yılAlışmayayım hep masumca utanayım istiyorum :)
- +1 yıl
Bir süre sonra o dediğin olmaz ki sıradan gelir insana doğal olarak
+1 yılbir zaman sonra bayar insanı
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz galiba
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanla alışması beklenir
yeterince zaman verilir
olmazsa baba evine yollanır04 Yorumla
Soran+1 yılYuh. Bu ne lan. Bu yüzden mi evlendin
Cevap sahibi+1 yılinsan başka ne için evlenir? kardeş kardeş oturmak için mi?
Soran+1 yılSadece biraz utangaç !
Cevap sahibi+1 yıle dedik işte, alışmasını bekleriz yeterince. ümidi kesersek olmaz o iş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende utanıyorum açıkcası sorun olmaz ama.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Cevap sahibi+1 yılutanmak güzel o zaman utanmak iyi mi bilemem..
Soran+1 yılİyi bence
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı bakalım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılEe başlangıçta olur canım bir çok normal
11 Yorumla
Soran+1 yılHep olursa azıcık utangaçlık diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Sıkılırım ben utanma çekinme olmayacak 😐
10 Yorumla
+1 yılbenım hosuma gidr tatlı bulurum
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de.
oral yaparak utanmasını aşındırırım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır kötü değil
016 Yorumla
Soran+1 yılDemi
Soran+1 yılEveet
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılEvet galiba
Soran+1 yılHaha ben kendimi biliyorum
Soran+1 yılÖyle olurum biliyorum.
Soran+1 yılAnladım sagolun
+1 yılsinir olurum.
113 Yorumla
Soran+1 yılAma azıcık abisi
- +1 yıl
azıcıksa sıkıntı yok. ama çoksa sinir bozucu. hergün yaşıyorum zaten.
Soran+1 yılEşiniz utangaç mi
- +1 yıl
çok hemde.
Soran+1 yılO iş olurken de mi. Kaç yıllık evlisiniz ki
- +1 yıl
özele girmeyelim burda. 1 yıllık evliyiz.
Soran+1 yılPardon. Konuşun açıkça dile getirin veya siz abartıp onun da ayak uydurmasını sağlayın
- +1 yıl
:) teşekkürler. başımın çaresine bakarım.
Soran+1 yılBakamamışsınız ama belli ki :)
- +1 yıl
:) burada konuşmayı doğru bulmuyorum sadece.
Soran+1 yılAnladım. Tekrar özür dilerim :)
- +1 yıl
est. sende kb.
Soran+1 yılEyvallah
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Daha kışkırtıcı gelir bana
00 YorumlaKıvama getiririm canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartılı olmazsa hoş aslında fena azdırır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hoşuma gidiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Soran+1 yılGelecekte ben :)
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlışır bence.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Sıkılırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlistiririm
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılhoşuma gider
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılHos olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Yok hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılAlışır alışır...
00 YorumlaYoo cok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok daha iyi...
03 Yorumla
Soran+1 yılDemi
Cevap sahibi+1 yılTabi ya utanmamak lazım ama bir yerde...
Soran+1 yılAnladım
Saygı duyarım
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlendiniz diyelim, eşiniz utanıyor ama boyle tatlı bir utangaçlık, naparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler