Kim ne derse desin Çağla Şikel'in giydiğini kendine yakıştıran cesur bir kadın olduğunu düşünüyorum. Genellikle tanga bikini tercih ediyor ve bence kendine yakıştırıyor da. Toplumda bazı şeylerin ancak cesur ve duruş sahibi kadınlar sayesinde aşılabileceğini düşünüyorum. Fiziği düzgün olduğu için kırmızı tanga bikini bence çok yakışmış, siz ne düşünüyorsunuz?
Bence hem cesur hem de kendine yakıştırıyor, siz ne diyorsunuz?
Ahlak bekçiliği yapmak istemiyorum ama iki çocuk annesi bir kadının bunu giymesi hoş değil bence. Türkiye'de değil Avrupa ülkesi de olsa garipserim bunu. Denizde elbet bikini giyilir ama bu kadarı da teşhir gibi geliyor bana.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesele iki çocuk annesi olması mı peki? Mesela bekar olup aynı bikiniyi giyse?
Ya nasıl desem sıradan bir kadın çıkıp giyebilir bu daha normal gelir bana. Ama bu kadın ünlü, göz önünde. Ve iki tane de evladı var. Bu yüzden daha dikkatli davranmalı bence. Bikini giyebilir gayet normal ama bu çok açık duruyor. Yine de kendi hayatı kimseye bir şey demek düşmez, ben şahsi fikrimi belirttim.
Haklısın canım ben de yakıştırıyorum ama işte hala "Burası Türkiye" demem lazım.. Özellikle de şortlu otobüse binen kadının suratına tekme yemesinin gündem olduğu şu anlarda.. 😳
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maalesef yaşadığımız ülkenin durumu bu canım. Ama ben yine de cesur Cumhuriyet kadınlarının bişeyleri değiştireceğine inanıyorum. Buna inanmamız gerekli hepimizin.
Kalite her şeyde olduğu gibi bunda da önemli. Mesele bakılması da değil aslında, yanı estetik bir şey, fizik de iyiyse güzel duruyor sonuçta. Güneşlenirken falan beğenip bakan olabilir tabii. Burda önemli olan medeniyet çerçevesinde kalabilmesi ve rahatsızlık vermemesi hiçbir şekilde bence.
yahu kadını G*tünden başından bana ne? sana ne? ona ne? onun derdine mi düşüceğz kocası düşünsün. Çok faydalı ve gerekli önmli bir başlık açmışsın tebrikler !
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soruyu g. tünden anlayıp da yorum yazan ileri zekalı erkek modeli! Bir de beyniniz olmadığı halde konuşmak için konuşmuyor musunuz!!!
Manken olduğu için olabilir mi? Yani spor ve diyet?
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabii ki onun etkisi çok fazla. Ama her mankenin de fiziği bu kadar üzel değil ve bence giydikleri hepsine bu kadar yakışmıyor bence. Bir bu duruşu olan cesur bir kadın bana göre.
Halk plajında da giyer giyen. Fakat insanlar cesur olmadıkları için değil, hayvan gibi insanlar tarafından her türlü tacize hatta tecavüze uğramamak için giymiyorlar. Yoksa giyilir neden giyilmesin.
Halk plajında olmaz ama Bodrum, Alanya vb. birkaç yerde rahatlıkla giyebilirsin. Ben geçtiğimiz yaz Marmaris'e gittiğimde giydim. Ki çevredekilerin çoğu turistti zaten. En ufak bir sorun yaşamadım.
Brezilya altı olanları ben de seviyorum ama onlar daha ziyade dolgun kalçalarda güzel duruyor sanki. Ben zayıfım, tanga daha iyi duruyor bence kalça kısmı da zayıfsa. Bu dediğim yerlerdeki Türklerden de bir skıntı olmuyor, bence ortam çok önemli. Turislerden göre göre alışmış onlar da, öyle rahatsız eden falan olmuyor hiç.
canımj cesur ayrı tabi gündeme gelmek için bende çiğplak gezerim hande Ataizi çirilçiplak soyunmuştu sokakatan gündeme gelmek i. in anladın bu cesulukla cesaretle değil madem cesaretlşyse magazinden uzakdursun
Anlatamıyorsun tabii ki. Oradaki siz ilgilenenler için sylenmiş bir söz. Sen ilgilenmeyen olarak ne üstüne alıyorsun? Akla bak ya inanamıyorum adam ordaki siz kelimesinden kendisinin kastedildiğini sanmış.
En İyi Cevaplar