Sevgilimle çok ileri gitmeden sevişiyorduk. Sonradan istememeye basladı. Evliliğe saklayalım dedi gunah dedi. Ama ilk çıktıgımız zamanlarda ben de bu kadar istekli olmuyordum. Şimdiyse canım cok istiyor. Ama o istemiyor. Zaten utanıyorum da açık açık soylemeye. İhtiyaç gibi hissediyorum. Özellikle şu doğurgan dönemlerde bu oluyor sanırım. Sizce de kadınların yaşı ilerledikçe mi böyle oluyor? Yani 2 senede hormonlar değişebiliyor mu? Ve ben sevgilimi napsam da ikna etsem? Ya da kendimi nasıl durdurayım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanların istegi erkelerin en az 3 katıdır. Bir kez bu hazzı tatdıktan sonra dsha istemen gayet normal. Erkekde ise durum tam tersidir ve gitgide istek azalır.
Erkeğin isteğinin aynı seviyede kalması için mutlaka onu cinsel yönden uyarmam lazım yani onun zevk almasını sağlamak lazım. erkek senin zevk aldığını Görmeli ve inlemelerini duyması laızm. Yani orgamz olman laızm. Bu durumda utangaçlık ını üstünden atar ve onun istegini devamlı üst düzeyde tutarsın.
Orgamz konusunda sorun yaşamıyorsundur umarım 😆😊16 Yorumla
Soran+1 yılYaşamıyorum. Ama önce bir o kıvama getirmem gerek işte. Fırsat olmayınca yaşatamıyorsun da
Cevap sahibi+1 yılBunu sağlaman için sende kolay orgamz olma alışkanlığı olması lazım. Eğer orgamz olursam kendini daha rahat hisseder ve zevkten kontrolu kaybedersin. Peki hiç mast la bile tam orgamz oldun mu😊😊 bence olamdın gibi😊 sana bir kaç tavsiyem olabilir
Soran+1 yılMast yapmadım yapmayı da bilmşyorum
Cevap sahibi+1 yılOffffff sadece
Mast yapamadın, nasıl yapılacağını bilmiyorsun, hiç orgamz olmamışsın ve ben neden utangaçım diyorsun.😊😊😊 sağlıklı Her bayan mast yapar yapar ve kendini tatmin eder.
Sanırım sende biraz cinsel soğukluk var. Ayrıca bilinçaltına Cinseliğe karşı olumsuz telkinler var.
Bunu kendi vucuduna tanımayarak ve kendi vucudundan zebk almasını öğrenerek olur. Yani mast ile yoğun orgamz olarak.
Ama sorun nasıl yapacağını bilmemek değil mi 😊😊
Soran+1 yılBiraz oyle tabi. Ama asıl o tadı vermez bence
Cevap sahibi+1 yılMast la tam Orgazm olduktan sonra yani şu an aldığın zevkin en az 10 katından bahsediyorum 😊😊😊 Bu hazzı tatdıktan sonra sınırların kalkacak ve bilinçaltına bunun çok zevkli olduğunu ispat edeceksin. Buda sadece zevk alacağına ve sınırlarının olmadığını gösterir😊😊😊
Bu yöntem genelde
İlk gece korkusu
İlişkiden zevk alamam ak
Acılı ilişki
Ve vajinumusyus tedavileri için kullanılır ☺😊
En İyi Cevaplar
Yaşlar kaç
2128 Yorumla
Soran+1 yıl23 benim onun 24
Soran+1 yılBıkmadım ki. Sevişmemiz oldu ama o şu an baska sebeplerle pişmanlık duuyuyor artık yapmak istemiyor. Benim de istegim artıyor.
Soran+1 yılOral galiba. Onun adı oydu sanırım
Soran+1 yılEvet en fazla oydu
Soran+1 yılSırayla. Yani aynı anda yapmadık
Soran+1 yılBilmiyorum valla
Soran+1 yıl21 yasımda tanıstım. Birbirimizi çok görüyoruz. Sürtünme oldu evet ama ilerisi olmadı
Soran+1 yılEvet biçok şeyi oyle ogrendım
Soran+1 yılTabi ki utandım
Soran+1 yılSoyunma o an istemsizce gelişti aslında. Hala sevgiliyiz
Soran+1 yılO istemiyor muydu
Soran+1 yılİleri gittiniz mi
Soran+1 yılAyrıldınız mı
Soran+1 yılHayır etmem. Zaten o da oyle biseh istemez
Soran+1 yılEvet. İlerisini de istiyorum ama şu an erken onun için yanş evlilik dısında olmaz
Soran+1 yılTabi. Penisinin sıcaklıgını hissedince insan biraz şey oluyor.
Soran+1 yılRahatlıyor ıslanıyor ıste
Soran+1 yılEvet güzel bisey
Soran+1 yılİniltiler erkeklerin hosuna gidiyor mu geröekten
Soran+1 yılAnladım. Peki mesela sevgilinle siz nerde yapıyordunuz yani imkanınız oluyor muydu ki böyle
Soran+1 yılAilelerimizle yasıyoruz o yuzden imkan olmuyor. Anca otel falan ama o artık istemiyor işte
Soran+1 yılGidiyordu galiba çünkü yüzüme bakıyordu hep. O surat ifademi gormek hosuna gidiyordu sanırım.
Soran+1 yılAlıyordum. Başlarda bir tiksinme oluyordu tabi ama sonra zevk veriyordu
Soran+1 yılHadi ya. O kadarı da iğrençlik değil mi
Soran+1 yılKötü. Yani ben normal ilişkiden bile korkuyorum. Analdan daha da korkarım.
Soran+1 yılYani klasik korkular. Acı verir mi falan diye
Soran+1 yılBilmşyorum normal heralde başka görmedim sonucta:)
Soran+1 yılYani girmediği için o konuda bisey soyleyemem ama normaldi hani kısa degıldı
Soran+1 yılUnuttum onu yazmayı. Biliyorum kötü niyetin olmadıgını tabiki. Erkek arkadasım yokken istekli değildim. Hatta ilk yapıslarımızda falan da bu kadar istekli değildim ama yavas yavas arttı bende.
Soran+1 yılDemek ki o erken hissetmiş. Ben hiçbisey bilmiyodum dıyebilirim. Masturbasyonun anlamını dahi bilmiyodum.
Soran+1 yılİlişkiye girdiniz yani sevişmeyle kalmadı sizin
Soran+1 yılKadınlar daha dayanıklı oluyor galiba. Erkekler çabuk yoruluyorlar. Mesela sevgilin senden ayrılsa ne olur diye dusunmedi mi hiç? Yani kesin olarak evlenecegınızı dusunerek mi güvendi ve ilişkiye girdi
Soran+1 yılHelal sana. Valla yapıp bırakan çok o yuzden kızlar guvenemıyor hiçbir şekilde. Bizde de olacak gibi ama 1-2 seneye anca olur. O da bu yuzden guvenemıyor galiba
Soran+1 yılŞu an ben gerçekten çok istiyorum. Söylüyorum da ona. Ama ahlaken uygun olmaz diyor. Haklı da yani bisey de diyemiyorum. ama çok istiyorum ve ona bunu anlatamıyorum. Söylerken boyle açık açık soyleyemıyorum utanıyorum. İkna da olmuyor. Nolacak bilmiyorum.
Soran+1 yılYapamam bilmiyorum da zaten
Soran+1 yılÖpüşürken kucağına alması. Beni en mutlu eden şey o oluyordu
Soran+1 yılEvet. Genelde kucağa alma yatağa atmak için falan oluyodu ama
Soran+1 yılHahah hadi ya. Ee napıyosunuz peki
Soran+1 yılDısarda mı yapıyosunuz
Soran+1 yılYalnız mı kalıyosunuz ikiniz de
Soran+1 yılBen evde kimse olmasa da alamam ya korkarım😅 onunkine de gidemem heralde
Soran+1 yılBiliyorlar ikimizin de. Ama aileler mutaasıp. Hele onunkiler daha da.
Soran+1 yılBu kadarını bilmesinler bir zahmet:)
Soran+1 yılEvet. Üstüme boşalmıştı bikaç kez:|
Soran+1 yılAni gelişiyor ozellikle biyerime değil yani. Karnıma falan boşalmıştı. Bikere tam kalçama boşaldı hatta o zaman nolur nolmaz diye hamilelik testi yaotırdıgımı hatırlıyorum.
Soran+1 yılGeldi. Ekşi gibi iğrenç biseydi:(
Soran+1 yılKötüydi yani. O nasıl tepki verdi
Soran+1 yılOnla yaptıgın zamanlarda rüya goruyomuydun? Erkekler normalde ruyayla atarlarmıs ya
Soran+1 yılYok oyle biseyi malesef
Soran+1 yılAaa çok ilginçmiş
Soran+1 yılYuh😄
Soran+1 yılOyle ozellikle biseyim yok iste.
Soran+1 yılDokunuyordu da artık olmuyor iste
Soran+1 yılSıcak. Rahatlamış. Zevk falan
Soran+1 yılYok ya normal boşalmıştı. Beyaz sıvı gelmeye başlamıştı işte.
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu tahrik et derim.. belli bir yaşa kadar artıyo sonra azalıyo sanırım.20 30 en azgın dönemlerişiz. 40 da duraklıyo die biliyorum. eskortluk yapıorum şahsen ben de azngınım
35 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi bir yazsana ?
Soran+1 yılNasıl edicem. Bir de farkettirmek de istemiyorum pek
Cevap sahibi+1 yılya fark ettirmeden olmaz bu iş. seksi giyin. dekolteli giyin. göğüs hatların kalçan belli olsun.. ona yaklaş vs canım
Soran+1 yılTamam deniycem saol
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevişme sonucu zevk ve orgazm olduğun için ve bunu taddığın için şimdi canın istemesi gayet doğal birşey
220 Yorumla
Soran+1 yılKeske hiç olmasaydı o zaman😞
Cevap sahibi+1 yılneden öyle dedinki şimdi
Soran+1 yılCanım istemezdi
Cevap sahibi+1 yılhımmm anladım sende masturbasyon yap ya da sevgilinle buluşunca sevişmeyi sen başlat rahatla
Soran+1 yılDısarda nasıl baslatabilirim ki:/
Cevap sahibi+1 yılönceden nerde sevişiyodunuzki
Soran+1 yılTatile gitmiştik işte otelde falan. Başka neresi var ki zaten o da ben de ailelerimizle yasıyoruz
Cevap sahibi+1 yılanladım müsait olan bekar arkilerin evi yok mu orda buluş ailen sevgilinle tatile gitmene nasıl izin veriyorki
Soran+1 yılBaşka şeyler söylüyordum aileme. Arkadaslara soylemeye de utanırım yani anlasılır zaten. Yani oldu mu yine otel falan seklinde olur heralde
Cevap sahibi+1 yılartık bir şekilde ateşini söndürceksin :)
Soran+1 yılEvet canım saol
Cevap sahibi+1 yılsenin durumun alışmış kudurmuştan beterdir durmuna geliyor canım :)
Soran+1 yılEvet ya kötüymüş ama:)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle canım mesela cinsel birliktede böyle ilişki yaşadınmı onun tadını aldınmı artık istek oldumu hep ister ve istekte artar canım
Soran+1 yılO zaman bir an once evlenmem gerekıyor heralde:)
Cevap sahibi+1 yılöyle görünüyor ama sendeki bu istek varken cinsel organın tadını alınca eşinin pilini bitirirsin gibi görünüyor :)
Soran+1 yılEvlensem bir
Cevap sahibi+1 yılkız o kadarmı başına vurdu şeysizlik :)
Soran+1 yılYok ya 😂 yanş evlensem hani boyle şeylerim kalmaz manasında dedim
Cevap sahibi+1 yılanladımmm :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
+1 yılKadının içinde varsa öyledir. Değilse genelleme yapmaya gerek yok herkesin kendi hayatı kendi duyguları
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi de önceden olmayan birsey sonradan nasıl ortaya cıkıyor
- +1 yıl
Önceden olmadığını nerden biliyorsun ki?
Soran+1 yılBenim içimdekinden bahsediyorum
- Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların güveni arttıkça bağlılığı arttıkça karşısındakine herşeyi yaşamak ister
112 Yorumla
Soran+1 yılArttıgı için mi böyle hissediyorum
- +1 yıl
Hem güvenin ve bağlılığın artıyor hemde hormonların istek uyandırıyor sonuçta bilirsin regl günlerine yaklaştıkça ve o günlerde istekte daha fazla artış oluyor üstüne birde sevişme gelince en ucunda yaşamak istemen çok normal
Soran+1 yılNolcak böyle:( keşke hiç yapmasaydım
- +1 yıl
İstersen kendini tutarsın istemezsen engel koyarsın tamamen senin elinde
Soran+1 yılİstiyorum ama engellemeliyim kendimi malesef
- +1 yıl
Neden engellemelisin?
Soran+1 yılSevgilimin kararı belli yani evliliğe saklamak istiyor. Ben istiyorum ama o da haklı yani:(
- +1 yıl
Olaki bir ayrılık durumunda sana zarar vermek istemiyor öyleyse ozaman sende frenle kendini
Soran+1 yılAynen frenlemeliyim
- +1 yıl
Mast dene kendini rahatlat başka yolu yok şu an için
Soran+1 yılEvet saol
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi düşünüyor ve istemiyor bence sevgilinin kıymetini bil. Herkes sevdiği insanla birseyler yaşamak ister ama tut kendini söyleme bence
21 Yorumla
Soran+1 yılSoyleyemedım zaten
+1 yılyok anam azalıyor hatta unutuyorlar ara sıra hatırlıyorlar hatta adını bile unutuyorsunuz sonra bana danışıyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumların?
- +1 yıl
konuşmak istersen detaylı şayet
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasiniz ilerledikce basinizin, belinizin agrisi artiyor, cinsellige pek istahiniz olmuyor..
15 Yorumla
Soran+1 yıl:(( noluyorsa şimdi olmalı yani
Cevap sahibi+1 yılOluruna birak, yasiniz ilerledikce cinsellik iki taraf icinde ikinci, bazen ücüncü plana girecek..
Kocan yetmiyorsa, araya mast ekleyeceksin, benim gibi.. Esime kalsa ayda bir kere yetiyor
Soran+1 yılKadınlar daha fena olur aslında
Cevap sahibi+1 yılMadem biliyorsun neden soruyorsun? Kadinlar daha fena olsa, 1 kasara 100 abaza düsermi?
- +1 yıl
Olmaz ayip ya şapşik :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirşeyler yaşadıktan sonra arzular istekler artar evet birşeyler yaşıyarak yaş ilerlerse bu artar
126 Yorumla
Soran+1 yılBu yuzden olabilir gercekten
Cevap sahibi+1 yılbence birilerinin ilki olmak istiyorsan bırak bu şeyleri çünkü bir anlık zevkle herşeyi yapabilirsin
Soran+1 yılİleri gidebilirim duramazsam ya o da kötü
Cevap sahibi+1 yılnamusu bedende aramak yanlıştır bnu unutma ama yine de herşeyin bir maneviyatı ve özel anları vardır iyi düşün kararını ver
Soran+1 yılBen kararımı versem de onun kararı belli işte o yüzden sorun oluyor
Cevap sahibi+1 yılkusura bakmada sevgilin kadınlara cinsel obje gözüyle bakan biri
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılsevgilin daha önce biriyle birlikte olmuşmu?
Soran+1 yılHayır olmadı
Cevap sahibi+1 yılboşver insanları tanımıyorsun ama dikkat et o çocukla birşeyler paylaşmadan hayatında pişman olucağın şeylere katlanmak zorunda kalırsın
Soran+1 yılİstemeyen o zaten ama:(
Cevap sahibi+1 yılneden istemiyor bide bunu sorgula
Soran+1 yılEvliliğe saklayalım, günah, yaptıkça canımız istiyor vb sözler
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın bugune kadar kaç sevgilin oldu ve o kaç yasında kaç sevgilisi oldu gerçekçi ol
Soran+1 yılTüm dürüstlüğümle özetliyorum.23 yaşındayım. 2 yıl once 15 günlük tek bir ilişkim olmustu o da hiç görüşmedik yüzyüze. Sinemaya gittik bir kez. Orda da niyetini belli etti ayrıldım. Zaten sevmiyordum kendimş zorlamıs gibi oldum arkadas gazıyla. Şimdiki sevgilim de 2 yıllık. Onun da 2 yıl once biri olmustu. O zamanlar arkadastık anlatıyordu. Kız onu opmek istedigi için ayrılmıslardı. Kız ayrılmıstı daha dogrusu. Sonra da benimle basladı işte 2 yıllık ilişkimiz.
Cevap sahibi+1 yılterslik var bu işte sen yinede dikkatli ol
Soran+1 yılNasıl terslik
Cevap sahibi+1 yılburdan iki saat anlatamam yogunum müsait oldugumda buraya yorum atarım
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılerkekliğiyle alakalı problemi olabilir
sonuçta senle evlenmeyi düşünüyorsa bunu yapsanz evlenmeniz daha garanti olur senle evlenmeyi gerçekten düşünmüyordur ya da başkasıyla yapıp pişman olmuş olabilir
Soran+1 yılErkekliğinde bir sorun oldugunu sanmıyorum ama diğer dediğini yaptıysa gebertirim:)
Cevap sahibi+1 yılbilemezsin anlıyamazsın tanıyamazsın insanlar çok maske değiştirir
Soran+1 yılEvet ya aslında guvenmemeliydim hemen
Cevap sahibi+1 yılne demiş şair o kadar sık değiştiriliyorki maske
.: artık maskeler bile sahte bunu unutma çok şeyler söylerim daha ama seni üzmek istemiyorum
Soran+1 yılÜzülmem. Yardımcı oldun saol:)
Cevap sahibi+1 yıliyi günler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişebilir, genel olarak düşünme bunu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç mast bile yapmamışsın, cinsellikle tanışmamışsın daha önce. Normaldir yani öğrenince istemen
10 Yorumla
+1 yılevlenince hergün yapın kızım ya, acelen ne
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)) dogru
+1 yılyasın kac merak ettım
18 Yorumla
Soran+1 yıl23.
- +1 yıl
kendını tut
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
bır daha gormıcem senı böyle
Soran+1 yılHahaah tamam
- +1 yıl
evlenmeden bişi yapmak yok tamam mı
Soran+1 yılTamam abi
- +1 yıl
afferim sana bir daha millete kötü örnek olma
+1 yılMast yap kesinlikle tavsiye hic denedin mi
110 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Nasıl oldugunu da bilmiyprum
- +1 yıl
Kac yasindasin?
- +1 yıl
Sulanmiyomusun hic sevgilinle sevisirken bu da onun farkli bir versiyonu olcak iste
Soran+1 yıl23. Sulanıyorum tabi.
- +1 yıl
23 yasina kadar mast yapmadin mi cidden bu devirde mast yapmayan kiz kalmadi saniyodum ozelden yazabilirsin taktik veririm istersen istersende burdan veririm bana farketmz☺️
Soran+1 yılHiç yapmadım yapmayı da bilmiyorum. Nasıl yapılır ki
- +1 yıl
Klitorisi elinle uyararak ilk kez yapcaksan fena sarar😂
Soran+1 yılGercegıyle aynı olmaz tabi de denerim
- +1 yıl
Eger girdiyse ayni olmaz tabi ama sadece surtunerek iliski yasadiysanz ona yaklasir ozelden tavsiye alabilrsn istedgn zmn
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel bana senin ilacin bende
19 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var dedim
Cevap sahibi+1 yılEx sevgilim var demedin anlasabiliriz bence biraz ekstira mutlulugun zarari olmaz sana?
Soran+1 yılaldatmaya karşıyım🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılAldatmak degilki kaçamak de hem bende ex sevgilin olucam sonucta ex de olsam sevgilin olcam bunun adini aldatma koyman sacma bence
Cevap sahibi+1 yılTamam ya susma. anlasabiliriz sadece arkadasta olabiliriz
Soran+1 yılEx sevgili diye bisey olmaz kendimizi kandırmaya gerek yok. Kaldı ki benim istedigim seks değil sevişmek, dokunmak vs.
Cevap sahibi+1 yılBende zaten sexden daha cok sevismeye dokunup hissetmeye ani yasamaya önem veririm gir cik okadarda cekici gelmiyor bana
Soran+1 yılGüvenemediğim tanımadıgım birisin kaldı ki sevgilime bunu yapmam kusra bakma
Cevap sahibi+1 yılTamam yapma arkadas olmaya ne dersin zaman tani güvenirsin tanirsin kararini daha sonrada verirsin üstelik olumsjz bir karar versen bile arkadas kalabiliriz bence harika olur
Formanın bı kolay yolu var aslında
13 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Soran+1 yılHayır. Nasıl olacak ki o
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olgunluk dönemde artar
10 Yorumla
+1 yılKadınlar her zaman isteklidir
10 Yorumla
+1 yılOpusme ile idare et
14 Yorumla
Soran+1 yılO da rahat olmuyor ki
- +1 yıl
Baska bir secenek de var tabi hos olmasada
Soran+1 yılNedir
Soran+1 yılNeden ya tüyo ver en azından
- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlakasi yok
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye boyle oluyor😞
- +1 yıl
Konustugun icin yapmadikca artiyo benimde ayni cunku
Soran+1 yılOlabilir ya:(
+1 yılMastla kendini
16 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Hadi canım sende artik yok yani
Soran+1 yılVallahi bilmiyorum hiç denemedim
- +1 yıl
Enteresan birisin gel anlatayim bari
Soran+1 yılBurdan anlat
- +1 yıl
Yok artik daha neler
Değişir tabiki
10 Yorumla
+1 yılyaş kaç
118 Yorumla
Soran+1 yıl23.
- +1 yıl
doyum olmayınca azgınlaşılır
Soran+1 yılKeşke hiç öğrenmeseymişim o zaman:(
- +1 yıl
aynen tadını alan duramaz hele bide doyuran olmadımı için için yanar
Soran+1 yılAynen oyle oluyormuş
- +1 yıl
tadını vereni bulmalısın
Soran+1 yılBaskasını mı bulayım yani
- +1 yıl
sen çok ateşliye benziyon oda çabuk sönücülerden
ne diyeyim - +1 yıl
taakipatarmısın
- +1 yıl
gelmedin
Soran+1 yılSırf bu yüzden ayrılmam aldatmam da yani kusura bakma
- +1 yıl
ilerde aklın başına gelecektir
- +1 yıl
kor ayeşin kül olduğu gibi olursun
Soran+1 yılGelince uğrarım😘
- +1 yıl
iyilik yap denize at demişler
Soran+1 yılO ne alaka:)
- +1 yıl
ilerde anlarsın
Soran+1 yılTamam saol
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtmaz
20 Yorumla Bence de öyle
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet
10 YorumlaKesinlikle artar
10 YorumlaArtar
10 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi