Nişamlımlaa ilişkiye hiç girmedik. ama sevişiyoruz sevişme esnasında topuklu ayakkıbı ve seksi bir kıyafet giyilmesinden hoşlanır mısınız ? ona süpriz yapıp topuklu ayyakbı giyicem ve seksi bir iç çamaşırı, ama nasıl bir süpriz yapmayalım onaa farklı fantezileriniz varmıı ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişiye göre değişir bahsettiğiniz durum, hoşlanan da vardır hoşlanmayanda, ancak sürpriz yapacağım diye vamp bir kadın edasında karşısına çıkarsanız bu sizi basit bir kadın edasına da düşürebilir. Netice de daha nişanlısınız ve gördüğüm kadarıyla tam olarak ne yapacağınızı bilmediğinize göre onu tam olarak tanımayabilirsiniz, sürpriz yapayım derken ters de tepebilir. Şu aşamada mevcut durumunuza göre bir şeyler düşünün olası durumlar karşısında kendinizi küçük düşürmeyin derim ben, tercih sizin tabi ki...
12 Yorumla
Soran+1 yılama oda zamanında topuklu ayyakkabı giymemi istemişti bence hayr felan demiştim.şu angiysem tam süpriz olr diye düşünüyorm çünkü o seviyor :)
Cevap sahibi+1 yılMasumane bir şekilde kıyafetinizle uyumlu bir şekilde giyinir, uyumlu bir ayakkabı ve çanta kombinasyonu yaparsanız zarafetiniz ve şıklığınız başını döndürmeye yetecektir. Onun için önemli olan sizin duru güzelliğinizdir zaten, bunları da onun için yaptığınızı görünce elbette mutlu olacaktır. Her anınızın birbirinden özel ve güzel olması dileğiyle...
+1 yılvalla en büyük sürpriz doğru düzgün seks yapman olur.
dünyada bu kadar seksi giyinmesine rağmen seksten bu kadar uzak duran başka kız milleti yoktur :)
bu tür fantazilerin amacı heyecanı artırmak, partnerini tahrik etmektir ama sonuca ulaşmadıktan sonra hiçbir önemi yoktur.
madem ilişkiye girmeyeceksin, adamı boşu boşuna tahrik etme hiç.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
+1 yılooo iç gıcıklayıcı bir de gözlük tak normal şeffaf gözlük of :) Hoş oldum :))Ona yaklaşırken dudağını ısır haffiten bir de öpücük at tamamdır :) nişanlın şanslı ;)
00 YorumlaBu hazırlığı yaparsan birleşme kaçınılmaz. Şahsen topuklu ayakkabıyla iç çamaşırına yok demem. Olacaklara hazır değilsen bence riske girme :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbirbimizi tutmayı nerde durucağmzı biliyoruz o yüzden sorun yok ;) ypsak olurdu şimdiye cok kez o imkanlar elimze geçti.
+1 yılNeden nisanlisindan ayrılmış kizlara dul muamelesi yapiliyor simdi herkes daha iyi anliyordur.kizom den safmisin nisanliyken bunlari yapsrsan herifin ksfsdinda soru isaretleri olusturursun.
00 Yorumlabayılırım ben babydoll ve topukluya erken boşalma sebebidir ama bunlar aşırı seksi oldukları için.
00 Yorumlaseksı ıc camasırını bnce kırmızı gıymede ne yaparsan yap :)
10 Yorumlanasıl giyin biliyormusun seksi bir sütyen altada şeffaf bir tayt güzel birde topuklu tamamdır
00 Yorumlayap yapta ipini kessin :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı sakatlarsın. Elbise tamamda ayakkabı sakat.
00 Yorumla Neden uyuyan devi uyandırıyorsun şimdi.
00 Yorumlayapma bence zarar görürsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet fix olur tabi karşındaki mankafa değilse ;)
00 Yorumla Fantezi düşkünüsün sanirim...
00 Yorumlazevkler tartışılmaz:)
00 Yorumlabu sefer devam edeceksiniz galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamuda kalk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişme esnasında topuklu ayakkabı ve seksi bir kıyafet giyilmesinden hoşlanır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat