klasik bir soru ama napim merak ettim.mesela spartacus izleyenler bilir.türk dizilerini geçtim artık onlar bir hiç kalıyor.spartacus olsun angelina jolie nin günahkar filmindeki sahnesi olsun daha birçok örnek naıl .çekiyorlar bunu?adamlar bildiğin çıplak bayanlarda ve resmen gerçek gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmuhtemelen sürtünüyorlar =)çok abartılacak bir şey değil burda cinsellik sınıfında ki bir kısım medya zaten gündelik hayatlarında yapıyorlar benim gözümde hepsi birer yıldız =) hea ama bende biliyorum da maksat biraz heyecan olsun diye yazdım diyorsan gel söyle bakayım =P
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbazen tek açıdan bazende 3 açıdan tekrar tekrar çekiliyor bir pono bile saatler sürüyorken bunlarda bildiğin gibi çekiyor mesela sen oyuncusun öpüşüyorsun sonra yönetmen dur beenmedim şöye yap sonra tekrar sonra böyle şöyle öyle olmadı baştan dur şöyle olsamı daha iyi derken eehhhh sikerim lan bu ne* koyim oluyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılkuş yuvaya girmiyor. oldu mu?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 443 cevap paylaştı. onlarda sorun yok. yanlışlıkla girsede problem değil
02 Yorumla
Soran+1 yılaklıma gelmedi değil yanlışkla grmesi falan:D
Bence gerçek gibi değil. Direk gerçek.
Bilmiyorum Spartacus'u orjinal hali ile izledinizmi. Sansürsüz olarak.
Erotik film sahnesi gibi.02 Yorumla
Soran+1 yılevet ben hep internetten izledim adamlar kadınlar tamamen çıplak v bildiğin seks yapar gbıler kapatsanda bantlasanda elbet etkılenıcekın yani
sinema dünyası çok gelişti herşeyin bir çözümü var.
00 Yorumla
+1 yılLink veren arkadaşlara teşekkür ederim. 2 posta gittim sağolun. Bu iyiliğinizin karşılığını mutlaka alacaksınız :S
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıplaklık onlar için bir sorun mu sence?
https://www.youtube.com/watch?v=B3enIlF980c
kamera arkası erotik film buyrun youtube dan02 Yorumla
+1 yılO set ortamında 200 kişi var.onlar bizim gibi off diyerek izlemiyor oyunculuk yapıyor.onlara göre komedi de aynı pono da aynı
10 Yorumla
+1 yılherşey gerçek sadece yapmaları gerçek değil ilaç içiyorlar ereksiyon olmuyor ama temas var
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen temas bir hayli var:D
- +1 yıl
ama spartacusta eminim ki bazı sahnelerinde gerçek yapıyorlar
Soran+1 yılneden bu kadar eminsin
- +1 yıl
ben öyle sahnelere çok dikkat ederim erotik yani bazılarında az da olsa görüntü var ama bazılarında yok kesin içinde sonuçta yabancı dizi tabi bu benim düşüncem
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl çekiyorlar derken gerçekten s..kiyor mu diye mi soruyorsun ?
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha aynen ya:D
Cevap sahibi+1 yılgerçekten yapmıyor, yapanları var tabii ki, ne önemi var ki bunun? sen tamamen çıplak her yerin görünmüş onu yapsan nolur yapmasan nolur? aynı hesap.
öoğu dublor kullanıyor dublor kullanmayanda fena para alıyor o sahneden :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazı normal konulu hafif erotik filmlerde, kendini sevişmeye kaptıran aktör ve aktrisler o sahnede gerçekten sikiişiyorlar. Birçok örnek var bu konuda özellikle Fransız filmlerinde rastlanıyor.
00 Yorumlabildiğin sevişiyorlar bir çok yer de okudum hatta orgazm bile oluyorlarmış
00 Yorumla
+1 yılKimisi yapıyordur kimisi yapmıyordur.
00 Yorumla
+1 yılonlar aktör işleri saten rol yapmak
00 Yorumla
+1 yılYastık var tatlım, sen deneme ;)))))
01 Yorumla- +1 yıl
utanma olmayacak sonuçta sanat yapıyorlar
00 Yorumla:-) bana ne bea
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem