oral seks yaptıgımda sevdigim insanın penisini yaladıgımda dudaklarım şişyor ve cok seksi oldugumu söyluyor. ancak neden şişyor bilgisi olan varmı?
Cevabın nedir?
+1 yılNormalde de tahrik olduğunda, seks yaparken dudakların şişer. Seks sırasında cinsel bölgelere kan gider. Ateşli bir öpüşmeyle de şişer. Kızlar bu yüzden kırmızı ruj sürüp dudaklarını dolgun gösterir makyajla. Böylece seksi görünür. Aslında makyajın tamamı kadının seks sırasında aldığı hali taklit etmektir. Yanaklara allık sürmek, göz bebeğini belirgin, daha iri gösteren makyaj yapmak aslında seksi taklit etmektir. Buna göğüsleri dik, diri tutan sütyeni de eklersek,karşında seks yapan bir kadının taklidini görürsün :) işte bu yüzden makyaj kadını çekici gösterir.
13 Yorumla
Soran+1 yılfarklı bir bakış açısı getirmissin. :)) benim cildim hassas bazen dudaklarımı emincede tuzlu yiyncede oyle sisiyor. brde oral yapınca
- +1 yıl
aslında benimki dosdoğru bakış açısı ve işin gerçeği :) insanlar buna farklı açıdan bakıp farklı anlamlar yüklüyor :)
bu arada sorun biraz yanıltıcı olmuş. sevdiğimin penisini yalayınca şişiyor demişsin. sevdiğine özel bir şey gibi söylemişsin ama seninki sadece tuza karşı hassasiyet :) oral seksle de, sevdiğinle de ilgisi yoktur o zaman, tuzlu ne yalarsan yine şişecektir.
Soran+1 yılevet spermin ya da menininde tuzlu olacagını dusunursek şişyor.
+1 yıliki sebep olabilir. tek bir kişiyle yaptıysan ve oluyorsa çok fazla emmektan kaynaklanır, ikincisi sonuçta idrar bölgesi yeteri kadar hijyen yoksa allerjik olabilir, meni ya da sperm suyundan kaynaklanan alerjik etkide olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru soyluyosun
Gizli Üye(36-45)+1 yıl''Evlenmeden olmaz'' diyor ama ağzına alıyor. İyi kafa valla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir yerde spermin dudakları kalınlaştırdığını okumuştum
02 Yorumla
Soran+1 yılaaaa? ciddimisin?
Cevap sahibi+1 yılevet bir yerde okumuştum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Bir parça da uyuşma hissediyor musun? Eğer öyleyse sana çaktırmadan geciktirici sprey kullanıyor demektir!
119 Yorumla
Soran+1 yıluyuşma yok yanlızca şişyor
Soran+1 yılbunu kesin olarak nasıl anlayabilirm? benm bunyem hasastur zaten alerjım olablırde
Soran+1 yılyoo hcbrsey kullanmıyor ama kendisinede sorarım zaten kokudan anlaşılıyor. brsey surecegını zannetmiyorum. tahrikten dolayı da olabilir cildimde cok hassas zaten
Soran+1 yıloral olmadan neyi anlıycam?
Soran+1 yılbunun dısında asırı sert opusmemizde yıne dudagımda şişlik oluyor.
Soran+1 yılevet bazen büzüp bastan asagı emiyorum dudaklarımı sürterek. bak dgru :))
Soran+1 yılyok dudaklarımda herhangi bir acı yok yanlzca şişiyor. angelina jolie gibi :D :D
Soran+1 yılben sabahtan beri millete bunu soruyorum penis alerjisi diyen bile oldu :D
hey allahım. blmıyorum blki alerjmde olablır ama benm sert yapısımdanda kaynaklanabilir
Soran+1 yıldudaklarımı gorunce daha cok uctugu kesinde :) memnun evet. ben braz sert yapıyorum demekki daha nazık olmayı denıycem ama o sert seviyor bende anlamadımki :S yani yaptgımıdan gayet memnun
Soran+1 yıltesekkrler:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenisini yaladığın insan belkjide hijyene pek önem vermediği için dudakların enfeksiyon kapıyor olabilir mi ?
13 Yorumla
Soran+1 yılaslnda onem veriyor ama benimde cildim hassas yani opusuncede (şiddetli olursa) ayni sekilde kızarıp şişyor
Cevap sahibi+1 yılanladım ama sonuçta genital bölge olduğu için bakteri oluşumu yüksek derecede..geçmiş olsun diyelim
Soran+1 yıltesekkur ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoğun sürtünmeye bağlı olarak kanın dudaklarda toplanmasınedeniyle şişme olabilir.
17 Yorumla
Soran+1 yılbu da mantıklı aslında dogru
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir açıklaması yok zaten hafif kaşıntı hissi ve karıncalanma da olur.
Soran+1 yılyok kaşınmıyo yanmıyor. oral yaptktan snra bir bakıyorum dudaklaırm kıpkırmızı ve şiş aslında hos duruyor ama şaşırtıcı cnku neden oluyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi sürtünmeye bağlı ısınma ve kanın toplanması, rahatsız etmiyorsa keyfinize bakın, tabi siz onu tatmin etmek için bu kadar çaba gösteriyorsanız onun da aynı şekilde sizi tatminetmesi gerekir. Önemli olan karşılıklı zevk almak...
Soran+1 yılolabilir evet o da yapıyor memnunmda belkide ilk defa yaptgım icin boyledr bende şaşkınım bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılGüzel... Her anınızın birbirinden özel ve güzel olması dileğiyle... İyi bakın kendinize..:))
Soran+1 yıltesekkur ederim
+1 yılbunu yaptığın zaman peniste olan en ufak kir ve pislik dudaklarında enfeksiyona neden olur açık ve net
02 Yorumla
Soran+1 yılama her yaptıgımda şişti diyelim 10 kere yaptım 10 unda da sisti
- +1 yıl
büyük bir ihtimal benim dediğim olay yüzünden karşındaki kişi kendini düşünmekten karşısındakini takmaz olmuş belliki
cok bastırma biraz nazık davran eziyet etme dudaklarına haydar dümen gibi hissettim kendimi töbe töbe :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki de kendimi kaptrdıgm icindr :S
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsevdiğinin penisi olduğu için dudakların seviniyor, kanla doluyor ve şişiyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHassas bir bünyen var, yaladığın penisin içinden idrar geçiyor ve hijyen konusunda sorunlu olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhem cildim hassas hmde bastırıyorum galiba ondan oluyor
+1 yılne kadar sıkı sıkıyıa yapıyorsan artık =) az gevşek bırak
015 Yorumla
Soran+1 yılevet birde oyle deniycem ama zevkide cıkmaz ki kuru kuru
- +1 yıl
dene bakalım hınzır seni =)
Soran+1 yılhınzırlık degil :) zaten ilk defa yapıyorum ama endişelendim sadece kafamı kaldırıp aynaya baksam şişkin duruyor ondan
- +1 yıl
ilkin olmayı hakeder umarım =) geçer yarına merak etme
Soran+1 yılgectı zaten coktannn :))) 15 dk fılan suruyor oralı yapıyorum sisiyor hemen. uzun surmuyor yani şişlik.şu andudaklarım normal:)
- +1 yıl
1 saat önce yaptın yani =)
Soran+1 yılyok öglen yapmıstım. saat 2-3 civarı :)))
- +1 yıl
parkta bahçede yaptıysan güneş geçmiştir başına =)
Soran+1 yılyokk evdeydık ya sende iyi kafa buldun
- +1 yıl
yok bea yaw =) ee biliyorsundur bu işler böyle başlar ilişkiye girmediysen yakında ister hatta yapar söyliyim =)
Soran+1 yılzamanı var. evlendigimizde olacak o. o kadara musade yok benden :) biliyorrr
- +1 yıl
yok burlarda görüyoruz zorla oturtuyorlarmış da ondan dedim =)
Soran+1 yılher insan farklı tabii. bu tartısılmaz ama benmde sınırım kuralım var.
- +1 yıl
tamam güzel size mutluluklar =) diyerekten ben gider
Soran+1 yıltesekkurler :)iyi gecler
tahriş olabilir sürtünmeden dolayı
04 Yorumla
Soran+1 yılevet cildm hasssa zaten
Soran+1 yılpekala tesekurler
alerjik olabilirsin spermlerine karşı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. genelde öpüşünce şişer onlar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılopusunce yani bazn cok sert hareket edincede oluyor ancak sebebini blmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılalerjin olabilirde
14 Yorumla
Soran+1 yılcildim hasaas belki de dedgin gibidir
Cevap sahibi+1 yılondan olabılır ve peniste temız bile olsa terliyebılır uzerınde bakterı olabılır hassas yapın varsa rahatsız edebılır mesela gazetede okumustum kızın hardala alerjısı varmıs sevgılısı ogunde hardallı bırsey yemıs kız oral yapmıs hatta agzına bosalmısta olabılır agzı yuzu sısmıs hastanede komaya gırmıs olmuste yanı dıkkatlı olunması lazım yınede korkutmam ıstemem senı yınede
Soran+1 yılşuan bende korktum ://
Cevap sahibi+1 yılalerjik testi yaptırda her turlu ne yiyim ne yiyemicegine bilmiş olursunda ve bir sefer daha dene bir daha aynısı olursa yapmak ıstemıyorum dersın opusmden şişebilir ama kızarması olmaması lazım ve oral yaparkende olmaz
ulan bir şöyle sakso çeken bulamadık yav:D
110 Yorumla
Soran+1 yılkıskandın gailba
Soran+1 yıliyi
Soran+1 yılsen ne kadar meraklısın
Soran+1 yılher yere sokma kafanı canın sıkılmıs cok belli ediyosun
Soran+1 yılcevapların cok sert ama ben senin daha ılımlı ve sakin bir bey oldugunu dusunuyorum bu yuzden senin dilinden konusacagım. bas git canım
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrencc ötesisin ne mide var ya
19 Yorumla
Soran+1 yılsen sevmiorsun diye butun dunya duracak mı? kendi gorusun farklı olablir ama kmseyi asagılamaya hakkın yok senin gorusun ayrı benm görusum ayrı yanls dusunuyorsun
Cevap sahibi+1 yılya yanlış düşünüyo olabilrim de onun idrar yaptıgı seyi nasıl agzına alabiliyorsun gercekten aklım almıyor.
Soran+1 yılbende boyle dusunuyodum zamanla bazı seyler degisiyo. o da sana yapıyo bence bu ilişki icin cok gereklı brsey
Cevap sahibi+1 yılsenin fikrin.
Soran+1 yıltabiki benm fikrim. ben herkezin fikrine saygı duyarım herkezn kendine gore dogrusu yanlısı vardır. ne seni zorlarım ne de oyle dusunenleri. özgursun ama ögrenmelisinnn
Cevap sahibi+1 yılyok buyuk konusmak istemem ama ben bunu denemem. zaten evlilik öncesi birlikteliğe e karşıyım.
Soran+1 yılyınede buyuk konusma bence. yasın kac bu arada
Cevap sahibi+1 yılyok bu konuda kesin kararlıyım. 19 yasındayım
+1 yılPenisine botoks kremimi sürüyor yoksa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirde sevmediğin insanın penisini yala, belki şişmez
21 Yorumla
Soran+1 yılsni yılın cevabı seciyorum şakacı...
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın kaç ? sevgilin sünnetli mi
01 Yorumla
Soran+1 yıl21 yasndayım sunnetli tabii
bence adamda sorun var enfeksiyon filan dikkat et
00 Yorumlacok fazla agzında tutuyon demek ki bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloraldan önce vazelin sür dudaklarına ..
00 Yorumla
+1 yılteşhis... : penis alerjisi
02 Yorumla
Soran+1 yılbende mi penis alerjisi vr anlamadım?
- +1 yıl
evet sendeeeee
+1 yılyarak alerjısi olmusun baska denemelısın ..
22 Yorumla
Soran+1 yıllutfen duzgun cevap veririmisin
- +1 yıl
nedememı beklıyorsun soruna layık olan bu benım dokdorlugum bukadar begenmıyorsan fakulteye gıt..
dudaklar azmış
10 Yorumla
+1 yılbaşkasının yaladığında şişmiyor mu
26 Yorumla
Soran+1 yılterbiyeli konus
- +1 yıl
terbiyeyle alakası yok başkasında olmuyorsa sorun erkek arkadaşında eğer oluyorsa diğerlerinde de sorun sende
Soran+1 yılbaşkasını bilmiyorum benim icin ilk bu
- +1 yıl
değil mi ama kız milleti hep yanlış anla
- +1 yıl
o zaman arkadaşının şeyinde pislik vardır idrar falan o yüzden mikrop kapıyor olabilirsin
doktora danış bence
03 Yorumla
Soran+1 yılkıskandın galiba cenktalaz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam