Mast yaparken belli bir yerden sonra klitorise dokunamıyorum çünkü elektrik çarpmış gibi kasılıyorum ve orası acayip hassaslaştığı için daha fazla okşayamıyorum. Dolayısıyla isteğim giderilmiyor ve boşalamıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ya da dayanıyorsunuz ben mi yanlış yapıorum?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçen sene 2-3 kez bir hatunu s*kmiştim afedersin, onda da aynı durum vardı, ilkten yavaştan git gel yapıyorum sorun yok, sonra hızlanıyorum tam zevkli zevkli köklerken bir den çok feci inlemeye başlıyor ve kendini geri çekmeye çalışıyor, acı çektiğini söylediği için devam edememiştim.. biraz bekleyince acısı geçmişti tekrar git gel yapmaya başlamıştım ama bir süre sonra yine acımaya başlamıştı.. zevkle bir s*kip boşalamadan bırakmak zorunda kalmıştım... :S
012 Yorumla
Soran+1 yılBenimki klitoriske alakalı ama
Cevap sahibi+1 yıltamam aynı işte o kızın da klitorisi de acıyor gibiydi içine girip çıkartırken sürtünüyor penis oraya.
Soran+1 yılAnormal bişi mi bu
Cevap sahibi+1 yılanormal mi bilmem ama çabuk orgazm olduğun için öyle hassaslaşıyor olabilir klitorisin bence.. ilişkide zevk almama engel olmuştu kızın o hali ama. yani acı hissettiği için klitorisinde devam edememiştim.
Soran+1 yılKızın ilk ilişkisi falan mıydı. Biri alışırsan fecer falan yazmış da alışmakla alakası yok bence klitprisin verdiği tepki değişmez. Orgazm olmuyorum bence ya eğer orgazm buysa gercekten cok saçma
Cevap sahibi+1 yılilki değildi 3. ya da 4. ilişkisi olduğunu söylemişti kız. minyon bir kızdı ve vajinası çok dardı, bundandır diye düşünmüştüm o zaman. ama o kız zevk almıştı, acı hissetmesi sanırım 5-6 dakika git gel yaptıktan sonra başlamıştı.. senin yaşadığın tam olarak orgazm da olmayabilir, nasıl mast yaptığınlada alakalı bir şey olabilir çok tahriş mi ediyorsun acaba çünkü klitoris çok hassas bir yapısı olan bişey bildiğim kadarıyla aynı bizim penisin baş kısmı gibi fazla sert uyarı yapınca tahriş oluyor ve çok feci acı hissediyorsun dokununca.. ben şahsen çözemedim sendeki bu durumu kardeş. hiç ilişkin olmadı sanırım henüz?
Soran+1 yılOlmadı. Acı değil zaten fazla bir hassasiyet olusuyor dokunamıyosun.
Cevap sahibi+1 yılaşırı yani çok mast yapıyorsan ondan da olabilir?
Soran+1 yılİlk kez yaptm
Cevap sahibi+1 yılvücudunun alışmadığı için olabilir, biraz kendini alıştırarak yavaş yavaş yapmayı dene. hemen klitorise elleme, önce vajina dudaklarını ve girişi biraz okşa felan ondan sonra klitorise geç ve hem klitoris hem vajina dudaklarını okşayarak devam et yavaş yavaş. ben de ilk mast yapmaya başladığım zamanlar çok gıdıklanır gibi ve yanma hissi olduğu için hiç boşalmadan bırakırdım pipimi.
Soran+1 yılAnladım ondandır ozaman.
Cevap sahibi+1 yılbir dene bakalım ne olacak, sonucuda yazarsın umarım merak ettim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBir yerden sonra dediğin, kaç dakika sonra acaba? :D Yani biz erkekler 5 dakika sürer en fazla, o yüzden sorun olmaz. :D Ama sen 20 dakikadır yapıp boşalamıyorsan, eee haliyle artık dokunulmaz hale gelir. :D Kadınlar zor orgazm olur elle. Vibratör falan lazım, titreşimli.
010 Yorumla
Soran+1 yıl5 dk
- +1 yıl
Şöyle bir şey var, hassaslaşma olayı, boşaldıktan sonra olur. Yani kadınlar boşalmaz, filmlerdeki gibi fışkırtma falan olmaz. Erkek olarak ben diyeyim, boşaldıktan sonra, penisin başına bile dokunamıyorum, çok hassas oluyor.
- +1 yıl
Biraz belki zevk suyu gelir. Gelmeden de rahatlamış olabilirsin, o hassaslığın başka sebebi yoktur diye düşünüyorum. Ama bir doktora görünmekte fayda var. Bir sorun olabilir belki...
Soran+1 yılBir sorun olduğunu sanmıyorum ama ben de sana şöyle anlatayım. Klitorisi okşuyorum ve bu sırada zaten ıslanmış oluyorum yani kuru kuru yapıp tahriş yapmıyorum orayı ve bastırmadan hafifce yapıyorum. Ama 5 dk kadar sonra klitoris şişiyor ve kasılmaya ve oraya dokunamamaya başlıyorum ve tüm bunlar olurken rahatalamıyorum, aksine geriliyorum ve dokunamayıp yarıda bıraktığım için istek gitmiyor. Mast yapmadan önce nasılsam yaptıktan sonra da farkeden bir şey olmuyor ıslaklık ve klitorisin hassaslasıp şimesi dışında.
- +1 yıl
Hmm, işte bu bir sorun olabilir? Yani orgazm olamamak sorundur. İstek gitmiyor diyorsun. Gitseydi, bir şey gelmesine gerek yok rahatlamış olurdun da... Yani araştır biraz internette. Orgazm olamama hakkında bir şeyler, belki bulursun...
Soran+1 yılöylesine yaptığım için herhalde.
- +1 yıl
Öylesine nasıl oluyor ya? :D İsteğini geçirmek, rahatlamak için yapmıyor musun? Bak bu konuda beyin çok önemlidir. Aşırı düşünüp, hayal edip, boşalmaya ulaşılır aslında. İsteksiz öylesine yapılırsa, gelmez bir türlü. Ben 2 dakikada boşaldığımı bilirim. :D Yani o kadar tahrik ediyor ki o p*rno izlenirken, hemen rahatlıyorsun. Sen de izle p*rno, orada hayal et kendini, o zaman hemen rahatlarsın bence...
Soran+1 yılAman uok kalsın sonra alışırım falan kötü haller bunlar :D
- +1 yıl
Yani evet bağımlılık yapıyor. :D Evlenince geçer, düzelirsin merak etme. Sabret birkaç sene... :D
Soran+1 yılİlk kez yaptım zaten o da meraktan. Sabırlı bir insanım aslında :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapamıyorsun çünkü. Ne tarif ettiğini tam anlamadım ama baya o bölgeyi ellemeye devam etmelisin hassaslaşsa da devam et hızlı hızlı yap hatta. O zevki tatsan saçma bişi demezsin emin ol vazgeçilmezin oluyor 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılDevam edilmiyorrrr
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak nereyi okşuyorsun çiş yeri varya bildiğin orayı yavaşça uygula ve devam et bırakma yani
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
48Cevap
1 yılKadınlar biraz daha zorlasa orgazmın mega halini yaşıyacak zaten. Yanana kadar hızlıca yandan yana okșa. O yanma sinir uçlarının tek tek uyarıldığının belirtisi. Sonra böyle patlayacak kadar yanıyor orası zaten. O esnada okşama hızını ne kadar arttırırsan o kadar derin orgazm oluyorsun. Orgazm esnasında da o bölgende içeriye doğru kalp atıyor gibi oluyor. Bu kasılmalar böyle bi kaç saniye sürüyorsa tamam olmuşsun demektir. Kadınların gün içerisinde iki bacağını birbirine sıkıştırmasıyla bile vajinada orgazm benzeri tekrarlı kasılmalar oluyor. Oyüzden arada gelen o tek tük kasılmalara aldirma ve ovmaya devam et. Bastırıncada kasılıyor çünkü ondan dedim. Bizler șanslıyız bide kanka, istediğimiz hemen heryerde mastürbasyon yapabiliyoruz. Köydeyken herkesin olduğu bi bahçeye bakan evin içinde yaptım, farkedilmedi resmen.. Tabii sesler sıkıntı biraz :D ek olarak şunu söylim. Mastürbasyon yapmayan kadın yoktur yapamayan vardır ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılo hassaslaştıgı nokta zaten orgazm olundukdan sonrası dokunamazsınız o noktaya. sen farklı bir reaksiyon bekledign icin bosaldıgını fark etmıyosundur
06 Yorumla
Soran+1 yılBoşalsam zevk duymam ve isteğimin geçmesi lazım. Hem 2 dk. da orgazm mı olınuyor ya
- +1 yıl
tabikide bazı kadınların 1dk bile sürmüyor. bu kişiden kişiye degişir sen ilk kez yaptıysan ne oldugunun farkına varamamıssın yaptıkca kendini çözüceksin nelerden zevk aldıgını ne zaman bittigini vs.
Soran+1 yılE ama bir değişiklik olmadı hislermde yapmafan önce nasılsam şimdi de öyleyim
- +1 yıl
valla yıllardır düzenli bir cinsel hayatım var ve kesintisiz hepsinde orgazm sonrası aynı hassasiyet oluyor ve durduruyorlar yani o söyledigin elektrik carpma durumu aslında orgazm oldugun ve durman gereken nokta ama sen onu anlamadan yaptıgın icin yeterince zevk alamamıssındır. günden güne zevkin artıcak kendini tanıdıkca
Soran+1 yılHımm neyse o zmn
- +1 yıl
Yani dedigim gibi zamanla alışırsın ne diyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapa yapa alışırsın ama mutlaka bir yerde hata yapıyorsundur bizde de hassaslaştığı oluyor ama bu öyle senin bahsettiğin gibi dokunulmayacak derecede olmuyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk kex yaptım da nerde hata yapıo olabilirimki yol belli yani okşuyon habire
Cevap sahibi+1 yıloha bu yaşına gelene kadar ilk kez mi yapıyorsun :D
Soran+1 yılAynen merakıma yenik düştüm
Cevap sahibi+1 yılmerakıma yenik düştüm değil geç bile kaldım demiş olman lazımdı. bu yaşına kadar isteğini nasıl bastırdın çok merak ettim doğrusu. demek ki kızlarda erkeklerde olduğu kadar cinsel istek olmuyormuş.
Soran+1 yılŞu anda da meraktan yaptım zaten cinsel isteğim yoktu. Bundan sonra da yapmam çok gereksiz
Cevap sahibi+1 yılgereksiz olduğunu düşünmen yanlış yapmandan kaynaklı doğru bir şekilde orgazm olmayı deneseydin ne kadar gerekli bir şey olduğunu anlardın. yaptığın yanlış seni bu işten uzaklaştırmasın herkesin yapıp kuş gibi hafiflediği bir olayda sen hiçbir şey hissetmiyorsan sende bir problem var demektir uzaklaşmak yerine üstüne gidip hatanın nerden kaynaklandığını bulmaya bak.
Soran+1 yılİlk kez yaptım bence böyle olması normal ama uğraşmaya değmez. Sürekli tahrik olan ya da isteği gelen bir insan değilim
Cevap sahibi+1 yılsanal denedin mi daha önce
Ozaman farkli yontem deneyebilirsin sana ben mast yapsam seni 1 degil 5 defa bosaltirdim :) cok kolay cunki
00 Yorumla
+1 yılilginç daha önce çok kişiyle birlikte oldum ama senin gibi sorunları olmamıstı
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun mu ya bu
- +1 yıl
yani şöyle seninki gibi tepki vermediler hiçbir zaman
Soran+1 yılAlışkındır onlar ben ilk kez denedim :D
+1 yılonun icin mast degil erkekle birlikte olmanda fayda var sana genel tavsiye aynı anda 1 ya da 2 erkek minumum kullanman gereken malzeme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayal gücünü kullan ve sadece şeyine odaklanma öpüştüğünü memelerinin emildiğini hisset ve parmaklamaya devam et
10 Yorumla
+1 yılO kadar yapacak kadar mı kotu oluyorsunuz aklınıza baska konuları getirin ya yazık bağımlı gibisiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılYa yok meraktan ilk kez yaptım zaten ileri gidemedim bir daha yapmam pişman oldum bile
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunmaya devam et ne olursa olsun ondan sonra bosalacaksin zaten :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil yani yapmaya devam etsen kasilmaya dayansan ne olur ki?
16 Yorumla
Soran+1 yılDayanılmıyo işte
Cevap sahibi+1 yılDayansan bence çok aşırı şekilde boşalırsın, tam olarak ne hissediyorsun o an?
Soran+1 yılYa elektrik çarpınca insanlar kasılır falan ya onun gibi olıyorum ama klitorise dokunamıyorum çünkü dokununca acayip bir şekilde irkiliyorum ama zevk almıyorum oyle olınca işte
Cevap sahibi+1 yılKızlarin en hassas yeri klitoris nasil orandan zevk almiyorsun peki vajinan yapi olarak nasil ve sulanma oluyor mu?
Soran+1 yılZevk alıyorum da o kadar hassaslaşıp dokunamadığım zaman bırakmak zorunda kalıyorum ve kasılmalar beni geriyo.
Cevap sahibi+1 yılBence sen kendi elini değdiğin için hassaslaşıyor ve zevk alamiyorsun peki doğruyu söyle diyelim ben gelip sana desem ki sadece vajinanı yaliyacam ve seni boşaltıcam istermisin birisi sana böyle yapsin düşün sadece dil değecek zevk alirmiydin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslanmıyor musun yahu? O kadar tahriş olmaması lazım. Kuru bırakmıyosundur umarım yaparken?
06 Yorumla
Soran+1 yılIslak da onla alakası yok
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla uzun sürüyorsa boşalman, bu durum içerisinde sürekli okşama ve bu mast. işini sık sık yapıyorsan tahriş olması çok normaldir. Biz de bile bazen acıya biliyor.
Soran+1 yılİlk kez yaptım ve o kadar okşamadım kuruda değil
Cevap sahibi+1 yılİlk olduğu için olabilir o zaman, geçmesini bekle bakalım 1-2 gün. Sonra tekrar dene. Büyük ihtimalle bu olay tekrarlanmayacaktır diye düşünüyorum.
Soran+1 yılYok ya saçma bişimiş gerek yok yapmaya
Cevap sahibi+1 yılAhaha düşüncene saygı duyarım tabi
+1 yıl25 yaşına gelmişsin ilk kez mi mast yapıosun merak ettim?
10 Yorumla
+1 yılDilini sıkıp yaparsan boşalırsın ya da sadece klitorise yüklenme başka yerlerle uğrak
07 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim başka nereyle uğraşcm
- +1 yıl
E sadece o nokta değil ki içine sokmadan dudaklarıyla uğraşırsan da zevk alabilirsin
- +1 yıl
Ya da sanal seks yapmayı dene
Soran+1 yılaman neyse bana göre değilmiş bu zaten boşuna vakit kaybı
- +1 yıl
Saçmalama ya mast mükemmel birşeydir Zaman kaybı değil zevk kazancıdır
Soran+1 yılerkekler için..
- +1 yıl
Hayır kesinlikle sadece erkekler için değil benim izmirde bir sadece ilişki yaşadığımız sevgilim var o mast yapacağı Zaman mesajlaşıyoruz konuşuyoruz beraber yapıyoruz
Kuru bir havlu al ve çok ıslandığında 5saniye silip tekrar devam et. Yoksa ıslaklık hissizleştirir
02 Yorumla
Soran+1 yılAksine daha çok his olıyor. Dokunamıcak kadar
Canım o 30-60 sn arasında dayanıp patlamalısın içinde kalmasın 😃
00 Yorumla
+1 yılSen nasip zevk aliyon lan öyle :) bende o kadar olmuyor
08 Yorumla
Soran+1 yılZevk alıncak gibi değilki elektrik çarpmadı gibi
- +1 yıl
Baskasiyla denedin mi hic
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
İkisinin arasında fark var sen tam bosalcagin zaman dayanamiyosun birakiyosun ama baskasi sana yapinca bosalcagin zaman ona birşey olmuyor devam ediyor o da en güzel an iste benim eski sevgilim de senin gibiydi
Soran+1 yılEvlenince artık
- +1 yıl
İlişkiye girmekten bahsetmiyorum o da bakireydi surtuyoduk sadece kaç yasindasin sen
Soran+1 yılSenden büyüğüm
- +1 yıl
Eğer bir sevgilin veya güvendiği birisi varsa sürterek yap derim çare bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten o saniyeden sonrası önemli oksamaya devam etmelisin ne olursa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHizli ve bastırarak yapma bosalmazsan acir.. Surtunmeyi dene olmazsa
00 YorumlaCinsellik konusunda 526 cevap paylaştı. Yanında olcaktım. Göstercektim :/ ^^
00 Yorumla
+1 yılSenin mast ömrn tükenmiş artık reele geç
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez oldu
- +1 yıl
Bitmiş işte ;)
+1 yılGülü seven dikenine katlanırajsnqjdj
21 Yorumla
+1 yılbulasık teliyle mi mast yapıon :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYo gayet naziğim ama anlamdım
- +1 yıl
cok yapma o zaman aşınmış :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm oluyosun daha ne bosalmasi pardn
11 Yorumla
Soran+1 yılYahu 2 dk. da orgazm mı olunur zevk almıyorumki öyle olunca istek de gtmiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeyim morartı mast yapmaktan 😞
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazm oluyorsun normal değil mi sencede?
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo olmuyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl olmuyorsun yani?
Soran+1 yılOrgazm olmadım
+1 yılSenin ilacın bende 😂
00 YorumlaTam o anda boşalacakken bırakıyorsun işte...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılgel yardimlasalim :Dd faydasi olur
00 Yorumla
+1 yılGelip benim yapmm gerek
00 YorumlaYavaş bastırmadan canım devam et 😉
00 YorumlaSen yanlış yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yanlış dio da doğrusunu kimse anlatmıo
büyük sıkıntı..
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılSenin artık içine alman lazım demekki
00 YorumlaYapamıyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusu nasıl ki ya
- +1 yıl
Göğüsler harika
- +1 yıl
Üstat konuştu
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sert davranma kendine
08 Yorumla
Soran+1 yılSert davranmıyorumki
Cevap sahibi+1 yılklitoris hassas ama sürekli oluyorsa titreşimli oyuncakları dene
Soran+1 yılYok ya b. ktan bişi bu daha yapmam saçma
Cevap sahibi+1 yıloyuncaklar mi diyosun
Soran+1 yılMast
Cevap sahibi+1 yılo zaman klitoris e hemen girme sert davrandığın için oluyordur bence
Soran+1 yılBu anormal bir durum mu yani
Cevap sahibi+1 yılİlk kez denedim diyorsun bence kendini tanimalisin yapmaktan vazgeçme sadece daha sakin ol klitoris yerine başka hassas bölgelerde başla
+1 yılO anı oralla yaşadığını düşün bide
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bizde oyle bisry soz konusu degil
00 YorumlaSana bı taktık verim mı
00 Yorumlailkin günahı olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım :(
Soran+1 yılBu zmma kadar hiç ihtiyaç duymadım ama bunu da meraktan yaptım zaten. Hiçbi zaman kendimi rahatltmak isteyecek kadar istek gelmedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana usta bir el lazım ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSistigi icindir.
12 Yorumla
Soran+1 yılE tamam da nasıl boşalıp rahatlıcam
Yanma hissi gibi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hani pili diline değdirince elektirik çarpmıs gibi olır ya onun gibi
eğitim şart !
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez yaptım ya meraktan bir daa yapmıcam çok saçma bişi
Soran+1 yılAynen
+1 yılSupersin
00 YorumlaSinir uçların hassas
04 Yorumla
Soran+1 yılBı sorun mu
Soran+1 yılTemizim de onla alakası yok bence
Cinsellik konusunda 376 cevap paylaştı. Yaratmayı deneme ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılNası yani
Soran+1 yılYok ya
Saçma ://
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılParadoksa girmissin
00 Yorumla Yavas yap yavrucum
00 Yorumla
+1 yılKlitorisim yok
00 Yorumla
+1 yıloral yaptırmalısın..
07 Yorumla- +1 yıl
birde sunu diyim klıtorısın o kıvama gelene kadar kı zamnanını hesapla o zamana kadar seni tahrik edici hayaller kur
Soran+1 yılEn fazla 5 dk
- +1 yıl
tamam ıste zamanı bosa harcama bosluk yaratma 5 dakıkalık zaman dılımınde kendını azdırmalı tahrık etmelısın boylece yarım kalmazsın
Soran+1 yılYok ya saçma bişi bu mast
- +1 yıl
ozaman sen dokunmucaksın bırakcaksın yalatcaksın
Soran+1 yılHe oldu ne meraklısınız
- +1 yıl
sen yorulma diye soyledim arkana yaslan ve keyfıne bak..
Gizli Üye(36-45)+1 yıldayanır
00 YorumlaYaparken jel sür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYas kac abla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral lazim sana
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi