sevgilimle 2buçuk yıldır beraberiz sevişiyoruzda arada. ileri gitmeden. şeyini gördüm. sönük hali minnacık yani benim ellerim küçüçüktür benim orta parmağımdan hafif kısa sönük hali. dik halide okadar büyük değil. hani öyle aşırı büyükte gözüm yok ama cinsel yaşmda sorun olurmu yani en alt sınırdan bile kısamı? hadi hiç zevk alamazsam. baya minnacık. sönükken küçüçük yani. şaşırdım bişey de diyemem bu konuda ona sla
Cevabın nedir?
+1 yılSevgi ile yaklaş.
Yani görüntü seni rahatsız etmiyorsa, istediği kadar kısa olsun bundan zevk almayı bilmelisin sonuçta sevdiğin adam, cinsel yaşamda sorun olur mu demişsin buda senin elinde bence, tabi önemli olan çapı , boyu değil, bizlerde oklava gibi bir organa sahip değiliz neticede..15 Yorumla
Soran+1 yılöyle çok kalında değil. evlenmeden cinsel birliktelik yaşamıycağımız için bilemiyorum nasıl olur. ama cinsel yaamda önemli. ama bunun için ayrılmam tabikide genede ilggimi çekti..
- +1 yıl
En fazla ne olabilir ki?
Hamile kalman için kısada olsa bir organa sahip olması yeterli.
Zevk almak istersen ilerde seks oyuncağı kılıf falan kullanırsınız.
Bunlar için erken bence bu düşünceler
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim. kısmetse 1 seneye evlilik düşünüyoruz oyuzden merak ettim..
- +1 yıl
Hayırlısı olsun kardeşim, Allah mutluluklar nasip etsin.
Soran+1 yılçok teşekkür eder, m
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 cm ve üzeri her işini görür. sonuçta dalağına kadar girse de aynı.5 cm girişi sizin en duyarlı bölgenizdir, gerisi iç organdır. o bölgeye yetsin yine seni istediğin gibi boşaltır
12 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol cidden.. mantıklı bir cevap geldi sonunda..
Cevap sahibi+1 yıl6 cm bile eğer erken boşalma sıkıntısı yoksa seni uçurur. sonuçta büyük olmasını isteyenler kendini aldatıyor. büyük olunca çapı da geniş olduğundan giriş kısmını fazla uyardığı için kadınlar fazla zevk alır. yanı 6 cm olan ama kalın bir penis de sana aynı orgazmı yaşatır. 6 nın üzeri sadece psikolojik bir durumdur. aynı avucunu rahatça dolduran göğüsler erkeğe tatmin etmeye yettiği gibi.. kavun kadar olsa sokakta bakan olmaz. herkes 90 ölçüsünü beğenir
+1 yılKüçük penisler aslında g noktasını uyarmakta daha başarılıymış. Ama eğer çok fazla küçükse o zaman çocuk yapamazsınız bu çok üzücü
29 Yorumla
Soran+1 yılgerçektenmii :((((
- +1 yıl
yaaaaaaaaaaaaaa uzulmene gerek yokmuş
Soran+1 yıl@fırtına343 çocuk yapamazsınız diyor nasıl gerek yokmuş
- +1 yıl
bakın çok kulktan duyma şeylere ınanıyorsunuz
bırakın vajınanın ıcıne gırmesını
bacak arasına boşaldıgında bıle ccouk olur
nal yaptıgında dışarı cıkarken duzgun temızlenmez bır tamla bıle vajına ceversıne degse hamıle kalınır - +1 yıl
11 cmden küçükse. O kadar küçükse 1-2 cm uzatılabiliyor dert etme. Hadi o da olmadı, tüp bebek var.
Soran+1 yıl@fırtına343 teşekkürler
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
rica ederim hepimiz takılıyoruz bır çok şey yazıyoruz anlatıyoruz
öğrenıyor öğretıyoruz
egomuzu tatmın edıyoruz bazen sanal yapıp mast yapıyoruz
hepsı gırgırına zaman oldurmek kafa dagıtmak ıcın
ama hayatı kararlarda bılgımız yoksa yazmamak gerekır bence
bu bırılerının hayatını olumsuz etkıler
Soran+1 yıl@fırtına343 bunu banamı dediniz yazmamak gerekiyor diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım seviyorsan kabul etmen lazım tatmin olmak da önemli ama kaç santim bir tahminin var mı
27 Yorumla- +1 yıl
canım mast yaparken parmagıyla tatmın olan 6 cm penısle bıle tatmın olur
ama gorduklerı duydkları hep daha fazlasını ıstetıyor
kımsenın arabası yokken senın duşuk modelın bulunmazdır
ama komşu sıfır alınca senınkı ışe yaramaz gıbı bırşey
Soran+1 yıl10 cm gibi canm.. seviyorum kabulde ediyorum ama hani sağlık sorunumu acaba. tıpta bile var baktım belli bir kısalıkta tedavi gerekiyor. oda öyyle doktora gitcek bir tip değil fazla
- +1 yıl
yeter sana sıkıntı yapma hıç emdınmı
Cevap sahibi+1 yıl8 santim yeterli çocuk olması için zaten zevk için en az 14 santim senin ki küçük dediğin gibi hayırlısı olsun
- +1 yıl
bılmem sevgılım gayet memnun
agzına sıgmıyor kokledıgımde gozlerı açıkta kalıyor
ama yınede kendın gor ıstersen
Cevap sahibi+1 yıl@fırtına343 ya bir git ya kendi görüşüne
- +1 yıl
kızma
ama gerçekten yeterlıdır
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
43Cevap
+1 yılEt penisi sönükken de hemen hemen kaklık hali kadardır, sadece sertleşme olur. Kan penislerinin sönük hali komik derecede küçük olur ama ereksiyon halleri şaşırtabilir. Et penisi nadir görülür. Yani inik halini çok takma kafana. Ereksiyon halini de görmüşsün gerçi, tatmin etmediyse bir şey diyeceyeceğim.
12 Yorumla
Soran+1 yıletmedi.. 8 cm falan gibi kalkık hali
- +1 yıl
*diyemeyeceğim yazmak istemiştim pardon. Boyut çok önemli değil aslında. Belki kalınlık biraz önemli ama genel olarak partnerin performansı kadının zevk almasında daha büyük rol oynuyor.
+1 yılsönük hali küçük olur zaten kalkınca büyür. 11 cm altı tatmin etmek te zorlanır. ideali 13-16 cm arasıdır. ama tecrübede önemlidir. sikmesini bilmedikten sonra 20 cm olsada zevk vermez. en önemlisi bu
12 Yorumla
Soran+1 yıl13 16 değil :( imkanı yok
- +1 yıl
kalkık halini gördün mü ki. ama dediğim sikişmesini biliyorsa bunu artıya çevirebilir ama tabi senin zevk alabilme durumun nasıl olur onu bilemem. işin zor diyorum
Bir şey olmaz. Önemli olan boyutu değil, işlevi der usta.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam olarak ne kadar sence cm olarak 5 ya da 6 cm var mı
12 Yorumla
Soran+1 yılsönük hali 6 cm falan. ama tam sönükte değil yani uzayıncada en fazla 10 falandır
Cevap sahibi+1 yılsönük halinin 6 cm olması normal ama erekte hali 10 iyi degil ama kötü de degil zevk verir
kalın mı birde kalınlıkta önemli
+1 yılBoyunu sorun etme çok büyük olmasına gerek yok zaten bunun için tasalanma
10 Yorumla
+1 yılGenelde sonukken ole olir zaten sen birde atin saha kalktiginda gör
10 YorumlaSönükken çok büyük olmaz zaten 4 5 cm kadar olur buda normal yani.
10 Yorumla
+1 yılSönükkken bazen bamya gibi gelir önemli olan işlevi
Kalkınca 15 cm üzeri 16 ve yukarısıysa dayanamazsın bile parçalar içini parçalarrr10 Yorumla12 cm üstü yeterlidir. Ama tabii genelde arzulanan 16 cm üstüdür.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKısmetine küs demicem sevgili imişsiniz belki ileride minnacık değilde kocaman sevgilşn olur
00 Yorumla İçinde kalırsa ilerde büyük arayışına girer aldatırsın. Ya meraktan ya y.. tan
10 Yorumla
+1 yıllütfen yardım derken... 20 cm olduğunu iddia eden çok erkek var burada, yardımcı olsunlar sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılbundan bunumu anladın ben sevgilimi çok seviyorum. neyse ya anlamak istediğiniz gibi anlayın
- +1 yıl
seviyorsan çok sorun yapmazsın sanırım? bu çok basit çünkü sevginin yanında
Soran+1 yılevet sorun yapmıyorum zaten.. sağlık sorunu olmasın normal ölçülerde olsun da.. cinsel hayatımızı olumsuz yönde etkilemesin ya da çocuk olma aşamasında. eğer öyleysede doktora gideriz heralde. kısacası bu konuyu ona açmamda belli etmemde seviyorum onu
- +1 yıl
içinde bir ömür ukte kalacak cinsellik :) zor bir tercih değil mi? herkesten daha az zevk alacaksın o sana her yakınlaştığında penisinin sana tam doyum yaşatmadığını hissedeceksin ve bunu içinde tutacaksın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDenemeden burda adamın şeyine laf söylüyorsun, ayıp sana.
02 Yorumla
Soran+1 yıllaf söylemiyorum normalmi diyorum o benim canım aşkım. sevşirken bile mutlu ediyor beni zaten
Cevap sahibi+1 yılNormal olup olmadığını demeyince anlarsın ancak burdan bir yol olmaz, boşa çocuğu karalama lütfen.
Cidden bu mevzu evliliklerde büyük sorunlara yol açıyor. Küçük derken nekadar küçük? 10 cm den aşşağısı ölüdür yani kadınlara yazık
00 Yorumla
+1 yılcanım kokune kadra agzına aldıgında gırtlagına degerse sorun olmaz her turlu doyurur senı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılTahminen kaç cm 10 cm altimi
45 Yorumla
Soran+1 yılsönük hali 6cm falan ama yani büyük halide 10cm gibi. gözüme cidden küçük göründü şaşırmasam böyyle sormam burda da..
- +1 yıl
Kalınlığı nasıl
- +1 yıl
Doktor mihribaN is basında 😀
Soran+1 yılkalın değil
- +1 yıl
Yani10 cm kadar sa yeterli bence işlevi de önemli asıl önemli olan
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızım sen neyin kafasını yaşıyon öyle bu nasıl bir soru böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. bahtsız bedevi hesabı kıza bak sen git mikro penise denk gel kürdan olarak kullanırsın artık.
00 Yorumla
+1 yılSeks yapin zevk alirmisin o zama n anlarsin
18 Yorumla
Soran+1 yıloda anca evlenince işte.. evliliikte düşünüyoruz ama yani ne biliyim.. öyle işte ya görsen anlardın beni
- +1 yıl
Görmeden anlamam haklisin evlenince hic tatmin olamadigini düşün bide
Soran+1 yılkötü bir durum bide ben çok istekliyim bu konuda. biz sadece sevişiyoruz mesela. bu boşalıyor. ben sonra tekrar sevişmek istiyorum sonra tekrar ama yoruluyor. yani bir günde 2 olduğu çook nadir olmuştur
- +1 yıl
Evlenince de aynisi olur yani tatmin olmuyosan ve bu konuda istekliysen senin için yanlis bir secim olur o zaten evlencem diyipte kaç kişi evleniyoki sende devam et bir sure sonra ayrilirsiniz istediğin gibi birini bulursun her zaman daha iyisi vardır ;)
Soran+1 yılama sadece cinsel yön için ayılacak biri değilimki bakalım kısmet
- +1 yıl
Zamana birak sürtünmenin keyfini cikar seksten farklı bir zevki vardır onu özlüyorum
Soran+1 yılşimdi cinsellikmi yaşıyosn en ilerisini
- +1 yıl
Evet
+1 yılŞaka mı bu? Şaka değilse ekle takip et söylim
02 Yorumla
Soran+1 yılciddiyimm burdan cevapla lütfen
- +1 yıl
Elini görmeden bişey diyemem.
+1 yılYaşaamadan bilemezsin
10 Yorumla
+1 yılKobra mi bekliyon anlamadim kdkkdkddjdkd
40 YorumlaAlamazsınız zevk herhalde
00 YorumlaSen ne kadar olmasını istersin ki
00 Yorumla
+1 yılDoyarsın be dert etme aşkına sevgine bak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Azı bulamayan çoğu bulamaz neyine yetmiyo?
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan öyle kabul edeceksin 😂
10 Yorumla
+1 yıleğer kullanmasını biliyosa seni doyurabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Oda belki senin göğüslerini beğenmedi
06 Yorumla
Soran+1 yılgöğüsle o aynı şey değil farkındamısn. bana zevk verecek şey cinsel organı. ve sağlık sorunu olmasında tek hani. çünkü normal gibi gelmedi. çok seviyorum onu şeyi küçük diye ayrılmıyrm ama ilgimi çekti
Soran+1 yıl@bssrrr kendilerine beğenilmemeyi konduramıyorlar.. halbuki benim derdim beğenmektende ziyada sağlık yanigözüme farklı geldiği için
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılkiyamam
12 Yorumla
Soran+1 yıltroll sorulara gelınce cvp veriyosunuz. gerçke soruyo gelince dalga geçiyosunuz
- +1 yıl
Dalga degil ki senin adina üzüldüm
+1 yılDokununca büyür
Sıkma canını07 Yorumla
Soran+1 yılbüyük halinide gördüm diyorum okuduysanız
- +1 yıl
Bana ne partnerinin şeyinden
Soran+1 yılsana cevap yaz diyen oldumu görüş paylaşma ozaman
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç cm de yetmiyor
13 Yorumla
Soran+1 yıl8...
Cevap sahibi+1 yılçok küçük müş 13 15 olsa yeterdi
Cevap sahibi+1 yılerreksiyon halim 8 cm
+1 yılBüyük penisli birini bulmalısın kendine :)
00 Yorumla
+1 yıldne ve gör;)
10 Yorumlasönük halinin 3 katı oluyor yaklaasik
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmuyo ama
+1 yılKüçük müçük idare edeceksin
00 YorumlaYoo baya karışık bu konu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzına alınca boy atar
00 Yorumla
+1 yıl18cm ve damarı görmek ister misin
00 Yorumla
+1 yılsans kısmet
11 Yorumla- +1 yıl
büyük oluncada cok buyuk diye yakınıyosunuz..
+1 yılPeçete vereyim mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya
Ölçmek lazım 😁
00 Yorumla
+1 yılYazık
00 Yorumlanapak hacı :D
00 YorumlaVah zavallı sjgdssgh
02 Yorumla
Soran+1 yıltroll sorulara gelınce cvp veriyosunuz. gerçke soruyo gelince dalga geçiyosunuz
uyusun büyür.
02 Yorumla
Soran+1 yılbüyük halinide gördümmm. troll sorulara gelınce cvp veriyosunuz. gerçke soruyo gelince dalga geçiyosunuz
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin cinsel organı küçük geldi trol değilim lütfen yardım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım