evet diyelim ki gece arkadaşlarınızla eğlenmeye çıktınız ve bekarsınız.. club e gittiniz. yakışıklı mı yakışıklı (güzel mi güzel) bir bey ( bir bayan ) barda vodka enerjisini yudumluyor ve ortamla ilgisiz.. kafaya koydunuz onu etkileyip tanışmak istiyorsunuz.. kafaya koydunuz koymasına da nasıl ? ))) neler yapardınız ?
Cevabın nedir?
Yanına giderim, merhaba siz 2011 dünya güzellik kraliçesi değil misiniz bi resim çekilelim mi derim?, yok falan derse pardon benzetmişim o zaman derim:p Vallahi böyle bi durumu hiç düşünmedim ne yapılır ne edilir bilmiyorum, biraz çekingenimdir, uzaktan bakış atarım yanıma geliyorsa gelir gelmiyorsa imkanı yok gidipte konuşamam, belki alkolun etkisiyle şu üstte yazanı yaparım :)
016 Yorumla- +1 yıl
o zaman aklında bulunsun, öncelikle ona yakın ol ve başka bir kızla dans et. özellikle dans ederken çarp dokun ki sinir olsun.. biraz zaman geçsin al içkini eline git yanında ilgisizce takıl. sigaranı al ağzına ateş iste :) daha sonra da seni biryerden tanıyor muyum diye gir mevzuya gerisi yeteneğine kalmış.. özellikle sen de. siz dersen muhabbette samimiyet olmaz ::)
- +1 yıl
sakın :) puro kro işi :D Puro nerede işe yarar biliyo musun.. öncelikle güzel bir arabayla şöförün kapını açıcak ve mekana giriceksin.. güvenlikler etrafında çember oluşturup en güzel yerden masanı hazırlayacaklar.. masan zengin olucak dışardan görenler bakıp görmemiş diyecekler.. ama puroyu ağzına alıp masada da güzel 2-3 kız olursa adamın şekline bak bayağı taş...lı diyecekler :)))
- +1 yıl
kadın heryerde kadındır :) Türkiye de daha kolay. Çünkü Kiev gibi yerlerde profesyonel olmuş işin ehli olmuş çok insan var ve artık kızlarda ufaktan uyandılar.. Ama Türkiye de abaza, kro adam çok. Bi bayana nasıl davranacaklarını bilmiyolar.. Kibarlıktan yoksun bizim türk erkeklerinin çoğu..
- +1 yıl
işte o yüzden diyorum ki yaklaşım tarzı senin o preseslerin ağzının suyunun akmasını sağlar.. Önümüz yılbaşı aslında böyle siteler böyle zamanlar için yararlı :) belkide tv de göreceğimiz taciz magandalarından bir tane bile olsa eksiltmek bizim için yarar :)) güzel ülkeme hizmet sonuçta :D
- +1 yıl
vay anasını ya.. sen kievde yılbaşını kutla biz burda bıyıklılarla kutlayalım :) Ben buna adalet demiyorum. Geçen sene rusyada girmiştim ancak bu sene alakasız biryerde hemde alakasız bi şekilde gireceğim yeni yıla. senden isteğim, bir an olsun aklına beni getir ve benim içinde tadını çıkar :)
En İyi Cevaplar
kafa durumuna bağlı..
clubde hatun aramaya değil eğlencede tavan yapak için gittiysen senin enerjine ortak olcak bayanlar çıkar zaten.biz gençkene :) yani 5-6 sene önce clubde birinden hoşlandım hiç konuşmadık...ama sabah beraber uyandık...bazen konuşmaya gerek kalmıyor...
Clubler eğlenmek için vardır unuttma...22 Yorumla
barda duran ickisinden 1 yudum alır
-bu karısımı daha önce hic denememistimde.. :) diye muhabbete girerim hatta 1 yudumla kalmam bitirirm önce biraz snirlensin ki ortam ateslensin :) en büyük asklar nefretle demisler :)23 Yorumla- +1 yıl
ozamanda,
barmanin uzaklasmasını beklerim uzaklastığı an bara yanasırım acele bisekilde sesleniyo gibi yaparım.sonra birasını alır büyük bi yudum dikerim ;
-viski diktim dehset derecede icim yandı (eller yanan göğsü göstericek :D ) özür dilerim ama mecbur kaldım sakıncası yok dmi?
büyük ihtmalle,
-yok olan oldu zaten artık sorun değil :) der güler yada gülmez kendisine kalmıs D:
- gercekten cok üzgnüm bende sana bi viski ısmarlamak istiyorum cok utandım ama cok yandı boğazım iste..
derim.:D
Selam der konuşmaya başlarım. İnsanlar konuşa konuşa demişler.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
eger ki tlf u ortalikta ise gidip alir yazardim numarami ama isim kaybdetmezdim ( bazen hic yazmazdim) sonra aniden giderdim tesekkur edip, %90 pesinden gelirler sinirlenip %10 saskinlikla pesinden gelmez sonrasinda herkese seni sorarlar
02 Yorumla- +1 yıl
Bir kız bana aynı hareketi yapsa ne peşinden giderim,ne de furby gözlerle arkasından bakarım.. Aksine kesin chance kullanıyordur bu derim siklemem..
o kadar çok içimde kalıcak gibi biriyse bir içki ısmarlıyabilirmiyim derim hayır derse içkisini yavaşca yere döküp tekrar sorarım
01 YorumlaEtkilenen yanıma gelir etkilenmeyen gelmez.Çaba göstermem.
13 Yorumla
+1 yılilgisiz bir şekilde barda otururum. olacağı varsa zaten genelde spontane gelişiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
taktiğe gerek yok. sülük gibi yapışmak insanları iyice irrite eder. o nedenle barda ben de ilgisizmiş gibi otururum. zaten bir sülük geldiğinde ve rahatsız olursa, sülüğe arkadaşım sakin ol derim, olaylar gelişir.
+1 yılWalla ben ömrüm boyunca böyle birşey yapamadım. İçimde kaldı mı ? Kaldı tabi. Yok yok özgüven eksikliği sanırım bu bendekii..
01 Yorumla
+1 yılşayet 2 kereden fazla göz göze geldiysek gerisi çorap söküğü aslında.
115 Yorumla- +1 yıl
yanına gider, kendime yeni bi içki sipariş verir, hatun için de güzel bir kokteyl hazırlatırdım. sonra kendisine dönüp, gözlerinin içine bakıp, kokteyli uzatarak; "bi de bunu dene" derdim falan.
- +1 yıl
misal?
- +1 yıl
kız barda takılıyor ve yanında başka kızlar vs var.. tam karşısında olucak şekilde bara geç sende.. rahat bir tavırla dişlerini göstererek gülümse gözünün içine bakma ama ona baktığını hissetsin.. arada kadeh kaldır.. o kaldırmasada sana sen kaldır..bitarafı kalkıcaktır..birazsonra yanna git, senin geldiğini görsün ve reddetmek için hazırlansın. sonra yanındaki bayana çaktırmadan saati sor yada ateş iste falan sonra uzaklaş.bozulcaktır ama you win kardeş. sonra nazikce tanışmak istediğini söyle.
- +1 yıl
pek güzel kardeş. yani yanındaki kız için düşünürsek saati sormak veye ateş istemek hiç klasik bi yöntem değil he mi? harikasın.
- +1 yıl
Taktik alınıyor.. Beyler devam edin
- +1 yıl
eleman "klasik yöntemlerden vazgeçin, saati sorun, ateş isteyin" dedi ya la? dumur deryasına kulaç atıyorum gelsene
- +1 yıl
You win demiş ama cheat girmiş.. oysa ki şöyle esaslı bir fatality göreydik iyiydi
- +1 yıl
ben de sağlam bi fatality bekliyordum. aduket at diyor hatuna.
- +1 yıl
Bence herif Dhalsim eli kolu tüm kadınlara uzatmış
- +1 yıl
yok bence ken görünümlü chun li yaa
- +1 yıl
yöntemin önemli burda gidip direk asılırsan reddeder.. algılama problemin mi var saati başka birine sorcan tamam saat sorma bugün yağmur yağcak mı diye sor kıza :D amaç senin hedeflediğin kızın dikkatini çekebilmek şebelek gibi kız onu kestiğini düşünürken yanındakine yavşamak.. yok Dhalsim falan değilim :) gariban Kiev öğrencilerinden biriyim :P hani çoğu türk ün tv karşısında ismini duyunca masturbasyon yaptığı şehir. ;)
- +1 yıl
algılamada problem yok genç. sadece klişe olmayayım derken klişenin gözüne vuruyorsun. olay bu. şaşırtayım derken asıldığın 2. kızın da seni reddetme ihtimalini düşünmedin tabi sen. ayrıca şimdiye dek hiç reddedilmedim, edilen düşünsün.
- +1 yıl
bende reddedilmediğim için burda konuşuyorum. Sen yine anlamadın. Diğer kız neden reddetsin bahsettiğim diğer kıza asılmak değil, sadece birşey sorman yeterli amaç kız morlaşsın seni başkasına yanaşırken görünce.. Reddedilirsen de sempati toplarsın ayrıca.. Klişe olan görgüsüzce karşıdan kur yapmak bence.. Önemli olan dikkat çekmek ve buda bir yol. Neyse ilgin için sagol :) umarım ilk yaşamazsın ) Benim tek prensibim, reddedileceğimi hissettiğim birinin yanına yaklaşmam yok sayarım.İyi seçiciyim
+1 yılSoruyu soran tip Big Bang Theory Türk çakmasının senaristi, buradan ekmek topluyor
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılizin verirse bir duble içki ikaram etmek isteiğimi söylerim...
izin vermezsede sessizce yerime dönerim...03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur,klasikler eskidir...ama işe yarar...
- +1 yıl
eskiden arabanın anahtarını evin anahtarını barda sigara paketinin üzerine koyardık, bir bardakta long island kokteyl gönderirdik önüne gece bitmeden sonuca varırdık. Şimdi değişti hocam, önce giyimine pantolonunun rengine bakıyolar saatinin markasını 2 km öteden anlıyorlar.. Dans etmesini beceremiyorsan yandın :) Yeni düzen çok canını yaktı playboy ların :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu anlattıklerın başıme geldi barda tek kız vardı göz göze çok geldik ama yanına gidemedm bende senden yardım istym
00 Yorumlaoradaki tanıştığın bir insandan ne bekliyrsunki?
07 Yorumla- +1 yıl
Bil bakalım ne bekliyor erkekler oradan tanıştığı bayandan..
- +1 yıl
genel olarak ben eğlenmeye giderim, begendiğim bayan olursa da yaklaşır ve o gün onu alırım.. Bazen kız arkadaşlarımla da giderim sadece eğlenir evime giderim.. Genel olarak beklenti gidilen bir mekandan boş çıkmamaktır erkekler için..Alkol alan bir erkeğin çalışan organı genelde malum organıdır.. Bu sorudaki beklentim ise Türkiye deki hemcimslerim ve bayanların uyguladığı taktikler konusunda (çoğunun tecrübeli akıllılar hariç) pekte birşey bilmediği ve en azından fikir verebilmek.yılbaşı önümüz
- +1 yıl
Yo hayır. Gördüğün gibi bir çok insanın eksiği var.. Kimisi ne yapacağını bilmiyor kimisinde özgüven sorunu.. Bir kaç cümle ile onlara desteğim olsun istedim ayrıca bu işlere artık biryerlerden başlamak lazım. Yılbaşında yine tacizci magandaları tv de izleyeceğiz. Belki bu sitede de var onlardan biri ve en azından o gün akıllarına ' bi çocuk vardı şu taktiği sölemişti bir deneyelim ' demelerini umuyorum..Dünyayı kurtaran adam degilim ve 40 yıllık playboy da. Biraz anlıyorum bu işlerden o kadar..
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uf anam yavrum der yapışırım
18 Yorumla- +1 yıl
Aahahaha
+1 yılbir şey yapmam ne de olsa şansım yok :)
11 Yorumla
+1 yılilk cümleden kaybetti:)
01 Yorumlakulübe gitmiyorum sorryyy
06 Yorumla
+1 yılClubda tanistigin kizdan hayir mi gelir sence?!
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır'dan kastettiğine bağlı barbi. Ne bekliyorsun sen ?
- +1 yıl
Normal bir iliski kastettim ben.
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçki ısmarla
10 Yorumlabeklerdim
01 Yorumlayorumsuz...
00 Yorumla5 dkda bıttı bu ıs
05 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi