Arkadaşlar 23 yaşındayım çalışıyorum ama henüz hayatımda biri yok evlenecek. sorun su benim surekli canım sevişmek istiyo engel olamiyorum durdurmak istiyorum kendimi. yani niye bukadar çok istiyo canım bu normal mi ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun istekli olmak olman değil isteğini bastıramaman😊😊
Eğer Her gün mast yapıyorsan malesef orgamz olamıyorsun demektir. 😊Sadece ıslanıp orgamz olduğunu zannediyorsun o kadar. Bu şekilde çok yanlış bir ıslanma alışkanlığı kazanmış oluyorsun. Buda ilerde sana cinsel ilişkiden zevk alamama ve orgamz olamama olarak geri dönecek
Ayrıca mast ile sadece ıslanır ve Orgazm olamazsan istegi tam bastıramadığın için her mast sonrası istek azalacağına daha da artar. 😊Kısır bir döngü ye girersin. Yaptıkça yapasın gelir. Hatta her akşam eve geldiğinde kilodunun ıslak olduğunu görürsün. Şöyle düşün canın tatlı istiyor ve önüne çok sevdiğin yaş pastayı getirip sadece çok küçük bir dilim veriyorlar. Sen o pastayı yiyince ne olur biliyormusun. 😊 canın çok daha fazla istemeye başlar hatta tatlı yeme krizine girersin😊😊 kendine engel olamazsın. Bu yüzden kendini tam doyurman lazım ki bu istegin bitsin.
Bunun içim mutlaka mast ile orgamz olmayı öğrenip haftada 2 -3 kez mast ile orgamz olup, istegini kontrol altına almayı öğrenmen laızm
Bunun için çok etkili mast teknikleri var. onları kullanmanı tavsiye ederim04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl teknik onlar nerden bulucam
Cevap sahibi+1 yılİsterSen sana bir teknik tavsiye edebilirim ama yapacakcan ve önyargısız olacaksan. 😊😊 yoksa boşuna uğraşmak istemiyorum. ☺😊
Kararını hemen ver
Soran+1 yılÖğrendikten sonra karar veririm yapıp yapmayacagima
Cevap sahibi+1 yılTamam önce mastta yapılan hatayı söylemem lazım. Yani önce hatayı bilmen lazım niye orgamz olamadığını 😊😊
Masttı sadece ellemi yapıyorsun 😀
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl23 yaşında sağlıklı bir bayansın istekli olman normal. Kendini tatmin etmen sadece bir süreliğine isteğini bastıracaktır. Şimdiki aklım olsa hiç zina yapıp günaha girmeden evlenirdim. Git hayırlı bir kısmet bul evlen çünkü ya günaha gireceksin ya da evleneceksin, seks yapmadan seks isteğin geçmiyor, insan bir kere yaptıktan sonra mast da zevk vermiyor. yani en güzeli evlenmen
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda okuduysan evlenmek için evlenmek istemiyorum gunaha girmek hiç istemiyorum zaten mecbur beklicez
Yetişkin bir bayansın bu normal birşey istekli olman.
Fakat kendini tatmin etmen yetmiyorsa bence Hayırlı bir kısmet bulup bir an önce evlenmenin tavsiye ederim.
Boşuna günaha girme derim.
Karar senin tabiki13 Yorumla
Soran+1 yılGunaha girmek istemiyorum zaten evlenmek istiyorum ama sırf bunun için de olmaz evlenmek için evlenmek istemiyorum yani bukadar çok istekli olmam normal mi anlayamadım. evlenmeyi zaten beklicem tskler
+1 yılİşine odaklanmaya çalış aklına getirme bu aralar sanırım şeytan azapta olsa gerek senle uğraşıyor soğuk su ile duş almak iyi geliyor aklına getirmemeye çalış hatalar yapma da kendine hakim ol bunuda başarmak elinde
24 Yorumla
Soran+1 yılHayır zaten bir an önce evlenmek istiyorum ama evlenmek için de evlenmek istemiyorum
- +1 yıl
Dur bakalim dediğin gibi evlenmek için evlenme bunun için hiç evlenme acele etme evlenmek kolay ama sürdürebilmek önemli o yüzden doğru olanı bulmak önemli hayırlısı olani iste sende bol bol dua et zamana birak acele etme evlenmek güzelde doğru güzel kişi ile
Soran+1 yılAynen tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
90Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=cYgmnku6R3Y
tamda bu şarkı çalıyordu yaa soruyu actığımda...02 Yorumla
Soran+1 yılYa hiç gulesim yoktu :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılya afroziyak etkili ürünler nekadar alıyorsun hangi dönemlerde saatlerde azgınsın daha çok kensini dizginlediğin zamanlarda nelerle meşkulsun pono ya da ona benzer şeyelr izlermisin
06 Yorumla
Soran+1 yılAfrodizyak etkili urun derken ne demek istiyorsun. gece ve sabah uyandigimda çok istek var. normal zamanlarda ya iste oluyorum ya da evde soru cozuyorum ya da dışarda geziyo oluyorum. onceden izliyodum bazen ama artık izlemiyorum
- +1 yıl
çikolata muz vss bunalr gibi şeyelr
Soran+1 yılÇikolata yerim hergun
- +1 yıl
çikolatanın etkileri büyük bunda zaten
- +1 yıl
buraya bunu belirtmiş olman çözüm yolları aramak veya aynı durmda olanlar neler yapıyor diye sordun ama yorumlara bakarsak iğrenç şeyelr düşünenler ve önerenler çoğunlukta yardımcı olmaya çalışan az veya yardımcı oluyor gibi görünüpte güvenini kazanıp senle tanışmaya işi ileri götürme düşüncesi olanalrıda dikkate al ve dikkatli ol en çok bunlardan korkmalısın zaten haytta melek görünümlü şeytanlar abazaalrın hasları
- +1 yıl
peki hiçmi iyileri yok var ben onlardan biiriym nerdenmi bileceksin bileemssin ben diyrosam söümde duruurm yardmcı olmaya cabalıycam sana
yaşın gelmiş ondandır, yapmaya yapmaya istek olur tabi ki gayet normal birşey. düzenli seks hayatın olsa rayına oturur herşeyde, hiç olmayınca zor tabi ki xd
10 YorumlaYoğun çalışıyorsan, işten güçten kafanı kaldırıp yeterince sosyalleşemiyorsan, bir tarafın hem duygusal hem cinsel açlık çakiyorsa dahada fazla hissediyorsun, normal.
00 Yorumla
+1 yılevet normal her genç kız gibi sende yanıp tutuşuyosun bunun aksi olursa zaten doktora git bir proble vardır ama sende bir problem yok
10 Yorumla
+1 yılbu yaşa kadar hiç sevişmemişsen normal yaşadıkların. vücudun artık bişeyler olsun istiyor. bir an önce sevişmeni tavsiye ediyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mast yapmaktan başka çaren yok. Evlendiğinde kocanın kemiklerinde ilik bırakmazsın sen.
00 Yorumla
+1 yılyok anormal siz de istek denen birsey olmamais gerek kizin cani sevismek mi istermis oda nerden cikmis hey Allahim
00 Yorumla
+1 yılBu ara hormonlar çok yoğun çalışıyordur. Birde sürekli yediğin farklı bir gıda var mı. Cinsel gücunu artiriyor olabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir gıda derken
- +1 yıl
Fındık badem ceviz keçi boynuzu muz bamya bu tarz enerji verici gidalar
- +1 yıl
Mast yapma sıklığın ne. Buda önemli
Soran+1 yılYo öyle surekli yemem.
Soran+1 yılCanm istedikce yani yapabiliyosam
- +1 yıl
Film felan da bakmıyorsun sanırım. O da ateşler ocağı. Hayatında biri olmaması şu aralar iyi. Anlık hislerle yanlış birsey yapmana zemin hazırlamaz. Birde birsey sorcam ama özelde yazabilirim eğer sencede uygunsa.
Soran+1 yılBurdan sor
- +1 yıl
Film felan izle. Tavsiye edeceğim temiz ve sorunsuz bir yer var. Anında telefonun ve elinin altında. Sonrada mast la. Birkaç seferden sonra sakinleşirsin. Ama buradan veremem nasıl anında film izleyecegini
Soran+1 yılYok sagol
- +1 yıl
Ok. Peki şu anda durumun ne. Yazarken bile istekleniyor musun.
Soran+1 yılYok smdi bir şey iyiyim 😂
- +1 yıl
İstek nezaman geliyor peki
+1 yılNormal vücudun artık o ihtiyacının giderilmesini istiyor gayet normal
Ya bir sevgili bulup sevil yqda mast yap rahatla02 Yorumla
Soran+1 yılGunaha girmek istemiyorum
- +1 yıl
Mast yap o günah değil
- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılNormal ya yaş ilerledikçe isteniyor bende 25 im hep istiyor canim yani
00 Yorumla Bu insanlık hali artık. Nabalım ara sıra kaçamak yapıcaksın evlilik de ha deyince olmuyor görüyoruz. Evlilik yapandan çok boşanan insan var.
00 Yorumlaönce düzgün bir partner bul onla yaşa ne yaşıcaksan
o kadar aceleci olma yoksa bir bakmışsın hamilesin
evlenecek kız yok arıyorum daha ama yok işte
sende düzgün erkek bulmaya bak10 Yorumla
+1 yılArzularin kabarmis durumda. Nekadar surede bir mast yapiosun.
00 Yorumla
+1 yılevet artık doyum lazım yaş gelmiş evlen rahatla hangi şehir :D
00 Yorumla
+1 yılBu aralar herkesin genel sorunu sanırım cinsel isteklilik ve doyumsuzluk bende oleyim ama biri yok hayatimda yaşayacak
00 Yorumla
+1 yıloldukça normal
benimde çok istiyor
mast mı yapıyorsun peki?04 Yorumla
Soran+1 yılYaptırmaya zOrluyo beni kendim
- +1 yıl
normal canım ya
hafta kaç kez
Soran+1 yılNe bilim ben
- +1 yıl
niye kızıyorsun ki
hafta kaç kez mast yaptığını sordum sadece
+1 yılnormal peki biri cıksa karsına seni istiyorum dese ne derdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç seviştin mi. evlenmeden yaşamak istemiyorsun anladığım kadarıyla, bu istek normal tam zirvedesin zaten. 30 kadar gider böyle
06 Yorumla
Soran+1 yıl30dan snra olmuyo mu
Cevap sahibi+1 yılolurda şu yaşlardaki isteği bulamazsın. çocukta olur ondan dedim. evlenmeden yapmamayı mı düşünüyorsun
Soran+1 yılİstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılçok iyi yaparsın bence. basit kız olma. evlenmeyi neden düşünmüyorsun. yok mu aday
Soran+1 yılDusunuyorum ama aşık olmam lazim
Cevap sahibi+1 yılanladım, yok mu hiç çevrende seninle ilgilenen ya da senin ilgini çeken aşık olabileceğini düşündüğün. güzel biriysen illaki vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVücudun ihtiyacı olan bişey seks yapmak. Yapmayınca arada böyle ÇOK istemesi normaldir.
00 Yorumla
+1 yılGit Spora başla filmeleri izliyon ondan sonra kuduryon spor yorar seni rahatlarsın
00 YorumlaÇok normal. Mast yap yap doymuyorsun. Sürekli ve ani ıslanmalar...
00 YorumlaNormal kızların erken yaşta evlenmesinin sebebi de bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tabiki kimin canı istemiyor ki? Bide hiç yapmadıysan veya uzun zamandır yapmıyorsan çok normal
00 Yorumla
+1 yılBenimde canım osbir istiyor off eridim hergün hergün ceke ceke :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç kendini tatmin etmiyorsan normaldir, nasılki uzun süre su içmezsen sürekli su içme isteği gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüce Rabbim size dürüst ve iyi bir eş nasip etsin. Etsin ki günaha girmeyin :D
10 Yorumla
+1 yılNormal galiba. bakirim ama benim de çok Sevişesim var. biri gel sadece öpüşelim sevişelim dese gidicem o derece yani :)
00 Yorumla
+1 yılOruç tut. Ya da az yiyip iç.
12 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Ayrıca fazla da aklına getirme tatlım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel isteğinin olması normal. Bumda bir sorun yok ama pişman olacağın şeyler yapmamalısın bu istekle...
00 Yorumla
+1 yılbu yaşta sağlıklı her bireyin istekli olması normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki seni bu azgınlıkla 2 tane 18 yaşında erkeklerle odaya kitleseler üçünüz'de çırılcıplaksınız. Sonuç ne olurdu?
00 Yorumla
+1 yıl:D açlık böyle bişi :D gel bende açım ekmegi bölüşürüz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal degil kafani baska seylerle mesgul et... Ya da iki günde bir filan mast. Yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanın istiyor peki faaliyete geçiyor musun? Yaşın 23 olabilir ama okul durumu yoksa evlenebilirsin.
00 Yorumlayapmadığından mı acaba
00 Yorumla
+1 yılKendini şeyyap o zaman azdıysan
13 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyor 😂
şimdi taliplerin damlar
00 Yorumla
+1 yılÜreme dönemindeysen demek ki
00 YorumlaSuyun fokurdamaya başlamış :D
00 YorumlaBizimde istio sabredioz yapmak için :)
20 Yorumla
+1 yılhiç sevgilin olmadıysa normaldir :D
21 Yorumla
+1 yılBenimle evlen hergun sevisiriz :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal istekli olman. Mast yapıyor musun?
00 Yorumla Normal sorun olacak birşey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. normall vucudun temel ıhtıyacı
00 Yorumla
+1 yılBana ozelden yaz sana bir şey anlaticam
00 Yorumla
+1 yılBende ayniyim
21 Yorumla- +1 yıl
Bende :)
+1 yılNormal normal benim de istiyor birsey olmaz 😄
00 Yorumla
+1 yılNormal ya mast yap ya da biran önce evlen
00 Yorumla
+1 yılnormal değil ☺ ozelde yaz 😉
00 YorumlaNormal herkesin canı istiyo aslında
00 Yorumla
+1 yılNormal o yaşlarda kendine hakim ol
00 Yorumlaİlginç hiç beli etmiyorsunuz yalan mı bu yoksa
00 YorumlaCinsellik konusacak biri lazim sana
00 YorumlaHormonlar hormonlar. Normal...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde istiyoruz ama frenliyoruz. : )
20 YorumlaNormal bir şey bu
30 Yorumla
+1 yılaynı kaderi paylaşıyoruz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende de tavan yapti Şu an :(
214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@CemBilirr ;)
Cevap sahibi+1 yıl@CemBilirr geliyimi ;)
Cevap sahibi+1 yıl@cıhan2626 mmm
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı