Evet beylerr size soruyorm
belinde göbeğinde göğsünün üstünde ya da başka yerlerinde dövmesi olan bir kadınla evlenirmisiniz ?
belinde göbeğinde göğsünün üstünde ya da başka yerlerinde dövmesi olan bir kadınla evlenirmisiniz ?
evlenırım nıye evlenmıyım.ınsanların dış gorunuslerı sızı yanıltmasın.tamamen zevk ısı.benımde kolumda 100$ resmı var.sımdı ben bunu yaptırdım dıye psıkopat,jıletcı,berdus, bılmem ne falanmı oluyorum.kımse önyargılı davranmamalı dövme yaptıranlara karşı.çevremde bazen duyuyorum bır dövmeli kız görüyolar "aaa bu kız kesin or*spu" dıyolar ön yargılı davranmak cahillikten,medenıyetsızlıkten başka bısey degıldır.tamamen zevk işi bacım.tekrar soyluyorum ben evlenırdım no problemm..
Dövmenin nereye yapıldığı önemlidir. Bir erkeğe saç kestirebilirsin ama ağda yaptıramazsın.
Bir erkeğe koluna dövme yaptırabilirsin ama kalkıp göğsüne yaptıramazsın. Kalçana yaptıramazsın. Bunu istemeyenlere sen cahil diyemezsin. Burada soru sorulmuş. Evlenirmisin evlenmezmisin diye.Medeniyetlik oranı buranı adamın tekine dövdürmekle olmuyor.
tamam kardeşim hadı
Ben dövme yapabiliyorum ve eger bana seksi geliyorsa ben yaparm evlenirim sorun yokta önceden dövme yapmış biri bana ters düşer sadece takılırım evlenmem
önceden dövme yaptırmış olmasının sakıncası ne
onu zaten anlarsın ya sıkıntı olmaz :)
Cevap
26Cevap
neden olmasın ama büyük bir dövme ise çok hoş olmaz .
3 tane dovmem var ama erkekler evlenmek istemiormuş ha? Zaten cok dovmesi olan kızlar genelde evllige inanmaz.Ben dahil.
yok ya ben inanıyorm bende de 2 tane var :)
Anlamları onemli :) buyuklugu yerleri onemli...gerci hersey karakterde bitior ama bilemeycegim
bende adonis hizasında tüy bileğimde annem ve babamın adı var :) yani fakat yaptırmayı sevdiğim için yaptırdım ve çoğu erkek arkadaşımdan yok git sildir onları onlar ne öyle o* gibi olmuşsun falan sözlerini duyunca bir sorayım dedim :)
bu arada sen bana elinde ve ayağında dövme olan biriyle evlenirmisiniz deseydin evet evlenirim neden olmasın derdim
onlar örnekti :)
ben örneğe bakarım :)
ben bu kış sol gögsüme bir bozkurt dövmesi yaptırcam mesala
anlamı için yaptırıyrsan çok ta güzel olur :)
anlamı için yaptırıyorum zaten
evlenilir neden evlenilmesin ki. aşk dövmeye bakmaz
göğüs üstü çok kötü bence. göbek ve bel için bişey diyemem ama ayak bileği ve omuzda çok seksi duruyor.
evlenmem doövme yapana elletip bana mı gelicek sonra :)))9
senden önce Allah bilir kimlerin elinden geçmiştir zaten o iş dövmeye kaldıysa :D
ya net söyleyeyim bunu bu şekilde bakarsanız ellenmeyen kadın yoktur türkiye de bu konuda psikopatlık derecesinde hassas değilse
Hayır çünkü kadınımsı bir görünümden uzaklaştırıyor, tahrik olamıyorum.
dövme yaptıran bir insanın başka şeylerde yapabileceği kanaatindeyim.ben almiyim
neden evlenilmesin ki...
neyin kafasını yaşadığını bilmediğim öyle insanlar varda
asıl olan insandır ne şekilde olduğu değil..meczup onlar..
Evlenmem. Özellikle de cinsel içerikli bir dövme ise.
niye evlenmıyım abi ne saçma soru
yorumları oku benm sorum mu saçma yoksa bu insanlar mı anlayakasın neden sorduğumu :)
dış görünüş önemli değil,içi güzel olsun,
sorun olmaz evlenebılrım
Kime dövdürdüğü önemli. Dövmeyi bayan mı yaptı erkek mi. haremlik selamlık :S
bayan erkek ne fark edicek
Benim için farkeder. Göğsüne neden bir erkek dövme yapsın ya da beline veya göbeğine. Burada kol veya omuzdan bahsetmiyoruz. Şahsi fikrim.Sonuçta sağlık sorunu değil bu. O yüzden gerekliliği yok.Ek olarak bir arkadaşım var dövmeci erkek, dövme yaptığı bayanların oralarını buralarını anlatıyor umarım açıklayıcı olmuştur.
tabi oldu da hani kimler kimler zaten el atmıştır bir dövmemidir olay :)
Burada ince bir nüans var.İnsanların sevgilileri olabilir. Sonuçta sevdiğin insandır birşeyler yaşamış olabilirsin işler yolunda gitmeyebilir. Ancak orasını burasını bir erkeğe dövdüren kişi hakkında aynı şeyi düşünemem. O kadar rahat olan birisini tercih etmem .Anlatmak istediğim bu. Yoksa türban takmıyorum bende :S
olmasa ii ama olsada sorun yapmam
owwwww çok seksi gelio bana böyle hatunlar
gayet tabi hatta hoş olur.
tabii evlenirim hatta bir tane de ben yaptırırım
Böyle bir imtihanla karşılaşmak istemezdim.
Ne dövmesi var, kim dövmüş, ne zaman dövdürmüş ?
Beni ne kadar etkilediğine bağlı.
Anladık sende dövme var:)))
Hayır dövme yakışmıyor :)
kalıcı dövmeyi sağlıksız buluyorum beğenmiyorum
Başkasının isml yazmıyor ise ewet :D
dövmesi olan kadınla evlenmem
peki sorun olmazsa neden olduğunu söyler misiniz
yo tabi söylerim tam müslüman bir kadınla evlenmek istiyorum
dövme yaptıran Müslüman olmayacak diye bir şart mı var
müslüman helalinden başasına bedenini göstermez ya da bedeninin bir kısmını hem cinside osla
tamam sen türbanlı istiyorsun tabi o zaman mantıklı çok haklısın :)
teşekkürler :)
breezy arkadaşa bilgisiz cahil cahil yorum yapmayın
he bu arada brezzy dövme cünüp etmiyr sadece bedenine zarar verdiğin için günaha giriyorsun
asla evlenmem
kime dövdürdüğüne bağlı
bu güzel miş :)
benden önce memişi pıttığı başka erkeğe dövme ayağına açıyorsa ondan hayır gelmez zaten.iki teker tak motor niyetine kullan
senden önce elletmediği oral yapmadığı adam kalmadı belki onu nasıl anlamayı planlıyorsun hani profesyonel olsan bile anlayamazsın da
eline dondurma veririm nasıl yediğine bakarım.
o pek mümkün değil işte her senin düşündüğün şekilde dondurma yiyen yapmış olmuyor hadi diyelim onuda anladın elletmişse hadi o zamn ne yapcaksın
sen şu dondurmalı cevabımı ciddiye aldın ya konuşmanın pek bir anlamı yok demektir.herkes hakettiğini yaşar hakettiğini bulur zaten merak etme.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar