Sizce en seksi parfüm hangisi.. yani kokusunu aldığı anda cinsellik düşündürtebilecek olması açısından ?
Cevabın nedir?
+1 yılbir parfüm manyağı olarak .şunu söylemek gerekli .bir kokuyla kadının üstüne atlaması durumu bıraz komık benzetme omuş:D.bu tamamen kokuyu alan bayanın tarzınla alakalı bır şey .yer yüzündekı tum parfumlerı aşa yukarı bilen biri olarak şunu söylim .kadınlar genetık olarak kendılerınde erkeksi hisleri uyandıran kokuları bıraz daha severler .kimi kokoştur çok ağır olanı tercıh edebılır kimi odunsu .kımıde klasık tarzları.mesala axe in cukukata kokusu olanı bayanlar begenıyo cunkı cukulatayı severler :D ama sana bir kac öneri verım once acıklarını bır dene ben bunlardan şaşmıyorum pek .pacorobanne ultravıolet.azzaro chrome.ghıvency ultramarıne.bulgarı.ve paco robanne xs clasıc olan .black falan degıl .metal kapaklı zıppo gıbı acılan bır kapagı var .bunlardan ben hiç olumsuz tepkı almadım .birde traştan sonra.bımlerde satılan ufak sıyah yesil bir traş losyonları olur .sport ucuz bır sey ama acayıp ılgı ceken bır kokusu var ve oldukca kalıcı çok kız arkadaşım koklaya koklya yanımdan ayrılamıyorlar ;)
00 Yorumla
Parfümde kalite + ten uyumu çok önemlidir. Çok hoş bir koku sizin teninizde bozulabilir ve çok ağır bir koku haline dönüşebilir. Ten uyumuna göre kışın baharat esanslı, yazın ise çiçek esanslı parfümler kullanılmalıdır.
00 Yorumla
marka konusunda bir fikrim yok ama öyle erkek parfümleri varki çocuk yanmdan geçerken bile yapışasım geliyo bu kokular öyle çiçek kokusu falan değil erkeksi kokular ağır değil hafifte değil ama erkeksi işte
04 Yorumla- +1 yıl
bi isim söyleyemez misin ? çok makbule geçer vallahi :( bir kız var etkilemek istiyorum.. kötü bir niyetim de yok biliyo musun.. evlenmek bile istiyorum.. yeter ki etkilensin benden..
- +1 yıl
ya kardeş bunlara inanamıyorum pek.. aldatmaca gibi geliyıor vaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılRuh leş gibi kokarken kullanılan parfümün bi' önemi olmaz..
01 Yorumla- +1 yıl
yürü be
givenchyİntense ultramarine kullanıyorum beğenmeyen olmadı süper bişey.. dp kodu ı3
00 Yorumla
+1 yılChanel allure homme sport benim tercihim.
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne