Ya dün akşam uyurken eşimin mast yaptığını fark ettim. bir elini göğsüme koymuş sessiz şekilde mast yapıyor. Fark ettim ilk bisey demedim bitince işi döndüm niye böyle bir sey yaptın dedim.. ilk sustu sonra sen rahatsız din ne bilim uyandırmak istemedim dedi bende olsun yine de bana demen lazım bu çok inciten bir şey dedim oda ozur diledi ama gururuma dokundu ya normal mi bu ben varken ne bilim😔😔 kirginim ona
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Çok iyisin. Gururu boşver."bana dokunmada ne bok yersen ye" diyen kadın çok.
"aman hastayım , başım ağrıyor yorgunum..." keyfi yerinde olup da
kocasına-partnerine tekme vuran çok. kafaya takma
Yarın bir gün ;Loğsa olunca ne olcek erkek yine 31 çekecek.
herşey gönlünce olsun. siz çok özelsiniz.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için😊😊
En İyi Cevaplar
Açıkcası horoz uyanıp sahibine derdini söylemeye çalışmış, ancak sahibi uykuya düşkün heralde? Horozu alıpta, sabahları yemini vermezsen onu beslemezsen horoz çaresiz kalır ve kendini doyurmak için farklı yemler arayabilir, sahibini artık istemeyebilir... Dikkatli olmak lazım, çok geçmeden vakit! ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir uykuya düşkün felan değilim doyuruyorum da onu bir gün sabretmesi lazımdı ya da beni uyandırmadı lâzımdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyuyormuşsun adam haklı bir yerde ama keşke hiç şahit olmasaydın o konuda da sen haklısın. Uzatma bence ama bidaha öyle bir duruma istek gelirse uyandırmasındam rahatsız olmayacağını aksine böyle yapmasının daha çok rahatsız edeceğini söyle.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım böyle konuştum..
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılE yapsın ne olacak ki abartmayın hayatım yapması senden zevk anlamına gelmiyor o an dayanamamış olabilir evlisiniz sonuçta
113 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru.. 😔
- +1 yıl
Yatağı batırmasında :D
Soran+1 yılKiz Allah seni😊
- +1 yıl
Öyle ama ne diyeyim canım :D
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Kısacası fazla istesen sen bu sefen istemeyeceksin istemese sebeb soracaksın nırak yapsın istediği zaman yabancı değilsin evlisiniz sonuçta böyle sebeb için kızma adamcağıza..
Soran+1 yılDoğru diyorsun ama haftada dort gün bazen beş gün yapıyoruz ve hala mast ihtiyacı olmasi garip.. bana kalsa ben her gün de yaparım ama o yoruluyor işten dolayı.. ay neyse 😔👍
- +1 yıl
Erkekler öyle bacım çok istiyorlar bıraksan günlük yaparlar zaten demekki yetmiyor
Soran+1 yılAynen😔👍😊
- +1 yıl
Eşini mutlu et sahip çık mutluluklar :)
Soran+1 yılTeşekkürler canım benim👍😊
- +1 yıl
R. ederim ne demek sadece demek istediğim bu nedenlerden dolayı küsmeyin kırılmayın hayatınızı yaşayın mutlu olun :)
Soran+1 yılAynen canım sağol💕
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
39Cevap
Uyandirsak kabaht kendk keyfinde derler. Uyandirmasak incitti derler. Derler azizim derler.
33 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle birisi değilim uyandırsa asla reddetmem
Soran+1 yılTamam😔
Bence özürdilenecek bir şey yok gayet normal. En azından seni uykundan etmemiş. sonuçta eşisin yani absürd bir durum yok bence. Her istediğinde mazeretin oluyorsa ondan yapmış olabilir.
24 Yorumla
Soran+1 yılAsla mazeret demem zaten 4 aylık evliyiz
Soran+1 yılBu çok daha değilim ama
gerçekten rahatsızsan seni düşündüğü için olabilir seni böylesine düşünen biriyle olduğun için mutlu ol
15 Yorumla
Soran+1 yılOylr mi diyorsun? Ama aşırı rahatsız değildim ki..
Soran+1 yılTamam, aynen canim
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Oule bir esiniz var dua edin adam p*rno izlememis gogusunuzle tatmin olmus daha ne yapsın
16 Yorumla
Soran+1 yılTabi o da doğru ama beni uyandırsa daha iyi olurdu😔
Soran+1 yılBilemiyorum😔
Soran+1 yılTamam inşallah bir daha yaparsan bilemiyorum zaten bu defa cidden kızı cam
Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. karşılıklı oturup konuşun.. o da döksün eteğindeki taşları. sen de... anca bu şekilde anlayabilirsiniz birbirinizi.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen..
Can'ı istemiş sendende tık olmayınca mecbur kalmış olabilir seni rahatsız etmek istememiş söylerse belki tepki gösterirsen kendisi kötü durum yaşamak istemediği için yapmış olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılBana sorması sorsa asla reddetmem
Soran+1 yılAynen
Ne alaka belki gün gelecek sende yapacaksin. aldatma mis seni
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ona yaklasirim, o beni reddederse ve dayanamicak durumdaysa yaparım. O bana sormadiki
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal. Evli çiftlerde mast yapar zaman zaman. Özellikle seni istemediği için değil, sen rahatsızsın diye yapmış.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma aşırı rahatsız değildim o yüzden de şaşırdım biraz😔
Cevap sahibi+1 yılBence eşin düşümceli davranmış. Umursamaz olmasından daha iyidir
Soran+1 yılAynen canım
+1 yılKadın psikilojisini tam anlayamadım gururuna dokunan nedir?
36 Yorumla
Soran+1 yılBama demesi lazımdı ben varken elini kullanması.. bide kulalnsa bile bana demesi lazım nerden biliyor ki beni uyandırsa ben onu daha çok mutlu ederim ama o kendini mutlu etmeyi seciyor
- +1 yıl
Hmm doğru haklısın
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
Üzülme ya hatasını anlamıştır belkide
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Sen onu bir baştan çıkar hatasını anlamadıysa bile kendi kendine ben ne eşeklik ettim bu kadın dururken der :)
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sana kıyamamış başka bir gece de sen ona süpriz yap aslında oral ile uyanmak güzel oluyor veya elinle
13 Yorumla
Soran+1 yılYani bide ben asla reddetmek öyle zaten yeni evliyiz
Soran+1 yılBakalım, tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam derdim yani yanında yapim derdim en azından gizli gizli değil sende hayalarımı okşardın o şekilde güzel olurdu birlikte madem hastasın
15 Yorumla
Soran+1 yılBana haber vermesi lazımdı aynen
Cevap sahibi+1 yılBir keresinde kız arkım çok yorgunda öyle yaptın yanıma uzandı yok dedim uyu dedim sonra hadi sen yap bende yardım ediyim dedi mütişti yaa sevgilin hiç bilmiyor galiba yanlış yapmış
Soran+1 yılYanlış yaptı, bencede
Cevap sahibi+1 yılEvet üzmüş seni yani ben kız arkımı öyle görsem kötü olurum demekki benden zevk almıyor derdim birazda daha bişey diyimmi p*rno izlemesinden geçmişte alışkanlığa dönüşebiliyor çoğu bıraktım der ama ordaki fantezileri isteyebilir
Soran+1 yıl😔😔👍
+1 yılBiz Bekarlar evlileri her gün iskender yer saniyoruz. Bir de iskenderi cam şişeye katip, şişeyi dışından yalayanlar da varmış. Ne değişük şey 😃
32 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
+ verenlere sor 😛
+1 yılabartacak bir durum yok ya, adamin cani cekmis yapmis. yaptigi kotu bisey de degil hem
17 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil ama beni uyabdirabilirdi ben yanındayım 😥
- +1 yıl
rahatsizmissin, dusunceli davranmis
Soran+1 yıl* yanı aşırı hasta felan değildim ki
- +1 yıl
uyandirip istese dusuncesiz bencil derdin. adam ince dusunmus. naz yapacaksan yap ne diyeyim
Soran+1 yılYok gerçekten demezdim neden diyeyim kocam beni istemiş mutlu bile olurum
- +1 yıl
hem seni istemis, hem rahatsiz etmemek icin dokunmamis daha fazla mutlu ol
Soran+1 yılGerçekten mi😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe guzel karı koca lan. Ozur dliyo obürüde olsn bana gne solemen gerekır dıyo. Kırma grrunu boswer yaa valla kıymetnizi bilin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler👍
+1 yılNormal degil tabiki de belkide gercekten rahatsizsin die dokunmamistr sana
11 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum o kadar da hasta degildim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni düşünmüş olabilir. Gurur meselesi yapacağına bir dahakine müsaitsen yardımcı ol.
15 Yorumla
Soran+1 yılUyuyodum beni uyandırsa asla reddetmezdim
Cevap sahibi+1 yılAranızdaki güveni veya durumu bilemiyorum. Al karşına mast konusunda hassas olduğunu ve senden habersiz yapıyorsa bunu çözmeniz gerektiğini söyle. Üstüne giderek sorunu büyütürsün eğer düzenli mast. yapıyorsa senden gizler. Sakin ol ve onu suçlama.
Soran+1 yılTamam, doğru diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun. Mutlu olun.
Soran+1 yılTeşekkürler🙏
+1 yıladamın yapası gelmiş seni uyadırmak istememiştir tamamen seni düşünmüş kızma
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam haklisiniz
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. seni uyandırmak istememiş uyandırsan belki uykulu olduğun için zevk alamzdın
12 Yorumla
Soran+1 yılYok daha çok hoşuma giderdi
+1 yılİster vermezsiniz sonra mastürbasyon yapıyor diye incinirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ben öyle bir şey yapmam vermemek falan kocam neden öyle yapayım sormadiki bana
+1 yılSen de aktif ol. Doyur yani. Demek ki eksikliğin var
11 Yorumla
Soran+1 yıl4 aydır evliyiz her şeyi yapıyoruz bana surekli diyor iyisin harikasin vs diye bu konudan dolayı olduğunu sanmam
+1 yılYanlış etmiş sana karşı sen varkn ole bisy yapması yanlis
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma değil mi ya😥
- +1 yıl
Evet çok saçma sen varkn ole bisy yapması yanlis
Soran+1 yılBencede😔👍
+1 yılne var bunda gayet normal. senin yanında göğsüne dokunarak yapmış. başka yerde yapmamış yaa. incinecek bişey yok
04 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum bana demesi lazimdi
- +1 yıl
tamam belki söylememesi hata olabilir ama seni rahatsız etmek istememiş. kırılma yok bunda bişey. evlilikte olur böyle şeyler. Şöyle düşün. cinsel ilişki isteseydi sende yok olmaz deseydin bu sefer hem o kırılacak hemde sen pişmanlık duyacaktın vermediğin için. o da böyle bir yol seçmiş.
Soran+1 yılAma ben reddetmek o da bunu biliyor.. neyse haklisiniz galiba😔
- +1 yıl
:)..
Gizli Üye(25-29)+1 yılOf bu ne sacma soru. Adam p*rno izleyerek mast yapmamiski seni elleyerek yapmis. Gururunu incitecek ne var. Sizin gibileri anlamıyorum. ya da milleti trolluyosunuz
13 Yorumla
Soran+1 yılYok bana dese neyse böyle gizli gizli ses çıkarmadan ne bilim insanın gururu incinir karismiyom neden beni uyandırmadı yanı😔
Cevap sahibi+1 yılUyandirsada ooffff uykumu boldun diye adama patliycaktin. Senin iyiligini dusunmus iste ne guzel. Kafana takip uzulme
Soran+1 yılYok patlatma m ben öyle birisi degilim
neden dokunsun yanında yapıyor senı uyandırmak ıstememıs
16 Yorumla
Soran+1 yılKeşke uyandirsaydi ama çok uzuldum
Soran+1 yılNiye istemeyeyimki
Soran+1 yılReddetmek ve o bunu biliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye gururuna dokundu anlamadım uyandırmak istememiş ya ne büyütüyosunuz olayları
10 Yorumla Ilgi goster kayiyo yavas yavas
Sen ondan iste o isteyince verme
Ne demisler kari yatakta o. Pudan daha o. Pu olacak
Bugun eliyle aldatir yarin sari rusla
Akilli ol yoksa yanliz ol00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyuyormussun kiyamamis dokunmak istememiş işte sonuçta sana bakarak niye gururuna dokunsun
10 Yorumla
+1 yılolabılır boyle seyler yaa cok takılma , sürekli olursa takıl.
00 YorumlaBir olay bir kadının gururuna dokunuyorsa gelip de buralarda paylaşmaz.. Ne kadar gizli olursa olsun paylaşmaz... Çünkü kadının genetiğine aykırı..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevişme sıklığınız az mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır haftada 4 gün.. bazen 5. Zaten 4 aydır evliyiz daha
- +1 yıl
bence sayıyı arttırın masta gerek yok evliyken.
Soran+1 yılBencede çok saçma. Ben her gün de yaparım da o yoruluyor işten dolayi
kusura bakma ama sıkıntı sendeymiş :)
gerekirse sen elinle yapacaksın onu.10 Yorumla
+1 yılUyandırıp seninle mi yapmalıydı ben anlamadım?
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni uyandırmadı lazimdi
- +1 yıl
Hmm. Onun yerinde olsam kıyamazdım uyandırmaya. Kendi keyfim için senin güzel uykunu bölmezdim.
Soran+1 yılBilse daha güzel olurdu ama
Soran+1 yıl*bölse
- +1 yıl
Kıyamıyor insan işte.
+1 yılrahatsızmışsın ama :/
13 Yorumla
Soran+1 yılAma aşırı hata değildim ki bir gün atesliydim yinede yapmıştık
- +1 yıl
ha anladım kadınlık gururu :/ evet sende haklısın tabii
Soran+1 yılAynen canım😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin dırdırınla mı upraşsın. kirpijlerinin dibi ağrıyordur falan.
11 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık ben öyle biri degilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartma ya ne var bunda
31 Yorumla
Soran+1 yılAma ben yanındayken ne bilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim eşimde yapmıştı, yakaladım. çok onur kırıcı
21 Yorumla
Soran+1 yılDimi😔😔 insan ben varken neden eli diyor yani çok gurur kırıcı bir sey
Rahatsız etmek istememistir
10 YorumlaAma iliski ile mastin zevki farklidir
10 YorumlaAma sonuç olararak senide düşünmüş.
00 Yorumla
+1 yılSen hastamıydın?
14 Yorumla
Soran+1 yılYok, birazcık yanı öyle abartılacak kadar değ il
- +1 yıl
Hmm kıyamamıştır bide uyuyorsan uyandrmk istememiştr. Ama yinede ben olsam memeye elimi koyacagıma dilimi ve elimi heryerinde gezdirirdim ozaman red edemezdin. Yinede ayıp etmiş sana...
Soran+1 yılUyandırsa reddetmezdim zaten😔
- +1 yıl
Yani dimi cok ayıp etmiş. Senin gbi guzel hoş hatunu varken elini s. k. yor şimdi kadınların cogu azgın erkekten hoşlanmıyor sen farklısın :)
+1 yılBu kadar büyütme bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlayış gösteriyor adam ne yapsın
10 Yorumla
+1 yıltatmin edemiyorsundur
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir sıkıntımız yok
- +1 yıl
sana gore oyle
Soran+1 yılHayir konuştum. Bende mi sıkıntı var dedim sacmalama senin gibi kimse olmaz sen herkesten farklısın ve tam istediğim gibisin dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi😥 napicam şimdi çok kırıldim ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli degilim. bilemiyorm
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence adam sucsuz gibi
Tuhaf..
10 Yorumlasankim
10 Yorumla
+1 yılSalakmş
10 Yorumla
+1 yılEvet normal