Erkekler neden hep ilişki düşünür?

Neden erkeklerin aklı hep ilişkide? Niye sürekli ilişki peşindeler? Niye kadın özellerine meraklılar? Neden sadece normal sohbet edemiyorlar? Niye karşı cinsle konuşurken sonuç ilişkide bitiyor?

*ilişkiden kastımı anladınız..
Güncellemeler
+1 yıl
Siz erkeklere bunlar olmuyor, kızlar böyle yapmıyor diye anlamıyorsunuz. Durun bir anlatayım. Sitede takip eden, mesaj atan falan oluyor. Bunların %25'i normal konuşuyor sohbet ediyor. Örn; Whoknows124. Gayet iyi konuşuyor. Arkadaş tavırlı. ;) Ama gelelim diğer kısma. Önce naber nasılsın. Sonra ne giyiyorsun, hangi pozisyon seviyorsun, bunu yapmayı sever misin, oran nasıl, memenin boyu kaç bilmem ne. Size geliyor mu böyle sorular yok! Ee tabi anlamanız normal.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorsalar da normal cevaplarsınız, kollayacağınız bir totonuz yok sonuçta. Beni tanımayan insanlar neden bunları merak ediyor? Niye sevgilisine yanındakine sormuyor. Onlara ne benim totomdan. Sanane benim totomdan. Biriyle normal konuşacağım diye sevinemiyorum. Arkadaş olacağım diye sevinemiyorum. Mesajda toto mu sallıyoruz, sorarım? Reel hesaplarda gören insanlar gt sevdası peşinde ki gt attığım yok oralara. Niye normal konuşmuyorsunuz? Çok ihtiyaç giderecekseniz barlar bilmem ne var.