Deli gibi.sevisiyoruz..beni cok iyi tatmin ediyor...
Sevgilimin sert olmasını istiyorum, onu ikna etmekten vaz mı geçeyim?
Deli gibi.sevisiyoruz..beni cok iyi tatmin ediyor...
Senin gibi bir kız arkadaşım vardı, hızına ayk uydurmaya başladım ama abarttı. Bir üniversitede eğitmenlik yapıyorum, ders sırasında aradı açamadım illa aç diye mesaj çekti, lavoboya git dedi ve telde beni tatmin et çok özledim dedi. Şok oldum. O gün bugündür böyle kadınlardan korkarım. Aslında onun bu isteklerine iyi cevap veriyordum ancak bunu normal hayata taşıması beni rahatsız etmişti. Ah gençlik :) Yavrucum, sende o zaman kendini biraz yularlamayı bileceksin.
Bende o isteyken beni aradiginda onu azdiririm
Ama resmi konusmak zorunda kalir.herkesn icinde kalkan penisitle
Cok komik olur.oyle sinirlendirrm :))
Neden korkuyosunuz.banada bi iki kere ben askerdeyken beni
Aldattin mi vs dedi.korkulan sey doyuramamak mi
Neyden korkuyosnz.ona nasil boyle seyler yaptirablrm
Engel olmk istteyen kim?
Bide bunlari yazarken sikn kalkti mi
Kalkmdiki bi tarafim..
Pki saol :(
Bnde 23 yasndaym
Seni "o"na göre dusundum bi an.benimde sevgilim senin.gibiydi dedin diye
Oha evet f :))) yok artk
6 harfli
Haha ozlemem miii
Su isteklerine iyi cevp veriyodum cumlesi yüregimden dağladı beni
:))))
Tahrik oluyrm ergen olmasamda hayal.dunyam genis
En ck kimi ciplk gormk istersn baslgna bak
Oyh
Oha manyak bir olay dönüyor burda ağzım açık okudum :D
Sorunun çözülmesine sevindim :)))
tarzi olmayan birseyler icin israr edersen ters etki yaratabilir, yavas yavas ilerleyin derim. atiyorum once biraz daha sert sevismeyi deneyin, sonra sert konusmalar sonra baska bisiler vs vs baktin hosuna gidiyor sana ayak uyduruyor devam edin, baktin hic ona gore degil vazgecin. egr ben ona ayak uydurabiliyorum dersen de orta yolcu olmanda fayda var
Cnm yeni bisey degilki 3yıldır beraberiz.Cok denedim olmuyo
Bi kere ben sert davrandım piskopatca ama dedigin gibi ters etki
Oldu
cinsellik onemli bir mevzu ciftle arasinda malum, aranizdaki bu durum senin icin ya da onun icin artik bir sorun boyutuna geldi ise oturun, konusun, bazen evet cinsellik sorun ise bunu cozemeyen ciftler oluyor. bu arada merakimi hos gor, sen psikopatca ne yaptin merak ettim :)
Utandım .penisinden tutarak odaya götürdüm.Yalarken sacini cektim
Sırtıni kanattim tirnaklarmla.kemerle vurdum.kafasina oturdum
:)
Kemer olayı hic hos degildi dedi .sırt?m? mahvetmissindedi
Bi kafasina oturmami sevdi
Bu arada soylemeden edemicem ben minyonum baya .sevgilim
1.92 boyu benim boyum 1.58 :))
ya daha ne istiyosun.Adam sana deger veriyo.Umarım benim evlenecegim adamda o şekilde davranır.Bu kzıları anlamak zor ya:)Ne güzels evgi sözcükleri söylüuo işte.söylese suç söylemese suç.Sen ona ayak uydur.En güzeli bu bence
Cevap
22Cevap
Şu kadınlara da nasıl davranacağımızı öğrenemedik gitti. İnsan gibi olursun seni beğenmezler sümsük derler. Köpek muamelesi yapan olur arkalarından koşarlar. O zaman ilk tanışmada nasıl davranılmasını istediğini acıkça söyle onları yapmazlarsa ilişkiyi kes gitsin .
Ya delimisn ilk tanismada sex mi konusulur
böyle birşey aradığını belirtmemiştin sorularında kriter olarak bu yoktu.başlangıçta seviyorum dediğin adamın kişilik özelliklerini şikayet konusu ederken şimdi kendini düzdürecek başka birini bulduğunu söylüyorsun.pes doğrusu.bunun için erkek arkadaşından ayrılıyorsun ve burda da insanları kendine hak verir pozisyona getirip (düzüşme) erkek arayışına bir kaynak yaratıyorsun bu kadarına da gerçekten diyecek söz yok.
Aramiyodum ama oldu.sevgilimden ayrilmadim
ya ama hakikaten iğrençleşti farkındamısın hiç etik değil.!
Farkindaym ama karsi koyamiyorum
umarım hayatının geri kalanında bu sözlerimi hatırlamak zorunda kalmazsın.
adamla konuş fantazini...eminim sana yaklaşacaktır...ama aynı frekansta değilseniz ayrıl...sexeşi yada fuck buddy ile tatmin oluyorsan sorun yok...seks kadının isteklerine göre oynanan bir oyundur...önemli olan kadının zevk alması ve delirtilmesi...:)))
Türkiye topraklarında fantazi meraklısı kız bulmak haylice zor, enişte elindekinin kıymetini bilse bari
ne garip hayat bu ya biz romantik kibar adam isteriz onlar gider köpek olmak isteyen kadını seçer üstüne bi de boynuz yerler!
kadir gecesi doğan şabanlar
ve biz şanssızlar
dünya adaletsiz ya :)
bence herkes birbirinin fantazisine saygı göstermeli. uymasa da karış tarafı memnun etmek için yapmaya çalışmalı. bu işler böyle yürür.
Iyide o memnun olsa ben olmuyorm.ben olsam o olmyo
Yaptik onu daha once saol yinede
sen de baya uçmuşun be arkadaşım.ben gerçekten anlamıyorum bu doğanın kanunu.ben böylesini ararım karşıma çıkmaz karşısına çıkan da bişey yapmaz
sex sırasında söyleme bunları öncesinde söyle. nasıl istediğini açık şekilde ifade et. yumuşak olduğu zaman zevk almadığını da eklemeyi unutma
Cok konustuk.sadece sert git gel yapiyo.ben konusmasini istiyorun
Kurgu,fantazi,küfür istiyorum.onuda kabul etmiyo
Tasmamı aldın ve köpek olmak istiyosun ee yuh yani.Bence adam gayet normal bence sende var bi anormallik..
açık açık konuş ben cinselliği sert seviyorum de. biraz süre var düzelme var mı, baktın olmuyo terket yapacak bişey yok. sonuçta herkesin kişiliği bellidir değiştiremezsin.
Cok seviyo beni bu konuyu actirmiyo bile bana.susturuyo hemen.
Ben senin malınım diyorum.bi daha duymayim boyle bisey diyo :))
Ön sevismeyi cok severim ama arada bi ön sevisme olmazsa
Daha sert olur.o asla öpusüp koklasmadan acele sex yapmaz
yalnız problem şu ki sen klasik kalıplara uymayan bi kadınsın. adamın davranış biçimi genelde bildiğimiz tipteki kızlara tamamen uyan davranışlar. hatta öyle olmasa kesin diyecekleri öküz gibi davranıyor romantik değil v.b. şeyler. O da kendini öyle alıştırmış. Eğer ki önceden farklı farklı pek çok kişiyle deneyimi olsaydı kolay adapte olurdu diye düşünüyorum.
Az bise canim acisa iyi misin diyo,duruyor..ben ağlat beni diyorun
halbuki.ya ne biliyim .yapmadigim sey kalmadı.kostüm aldım
Netten.tasma aldım.sevmiyo oyle seyleri.hep romantik aşkla sevismek istiyo
bunu baştan belirtseydin bi dolu bulunurdu zaten :)
hadi dövdür kendini kızım :)
bu işler böyle ikna ile bi yere kadar. kendine uygun bir partner bulmalısın
harbi seviyo musun sende ?
Neyi
Evlenmk istiyorm onla
mutlu olamassın o zaman.. Benim eski hatunda tam tersiydi.. yumuşak olayım, romantik olayım şarkılar türküler mumlar vs.. Bende aksi olarak hard severim ilişkide bile biraz zorlasam hemen geri çekerdi kendini.. Bilmiyorum ama şu anki ilişkimden memnunum karşılıklı anlaşmayla çözülebilir ama karakteri müsait değilse zorlamanın anlamı yok. Bir noktadan sonra aşk bittiği için çile olur senin için.. yinede kendi fikrin saygı duyuyorum
ilk sordugunda kaldırıldımı bu yorum yapmıstım çünkü
Evet:)
Yok ya :)
Malinim senin diyorum.kiziyo
Bn de diyemiyrm burda ama adam bunu bile sevmyo
mevlam bir çok dert vermiş, beraber derman vermiş.
:) vardır derdinin dermanı emin ol
Bn anlmdm
Iki zıt karakter bir araya gelmiş sizin işiniz zor bence , adamı zorla dinden imandan çıkaracaksın , ondan sonra çık işin içinden
fuckbuddy denir ona :)
sert isteyen bayanlar çok ilgimi çeker
ayak uydur bari içinde yok adamın napçan
buldun da kıllısını mı arıyon derler ya...
çelişkidesiniz resmen ya ikinizde farklı yapılardasınız zor olur oldukça
Ben bunu biliyorum...
Parçala beni behçet :)
prens ve kölesi!
Bence dene ayak uydurmayı olmazsa bırak
Hayattan zevk almasini bil.
gs forması giy
adam normal, senin tedaviye ihtiyacın var gibi.
keşke bende bulsam bi tane sex eşi uçururum onu :)
sen ona ayak uydur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar