Arkadaşlar bakireyim, evliliğime kısa bir süre kaldı sizce gerdek gecesi hangi pozisyon daha doğru ilk etapta? Yani hangisi daha az acı verir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki tarafta ilk yaşayacaksa veya kızın ilk ilişkisi olacaksa fazla bir alternatif düşünülmeden ya erkek kızı yatırıyor sırt üstü ya da kız utancından kendi yatıp bekliyor eşini, bizde de aynısı oldu yani klasik pozisyonda, sırt üstü uzanıp. illaki acıyacak ilk girerken ama daha az acımaması için dizlerini kırıp bacaklarını açabildiğin kadar yana açmalısın gerçi sen o anda ne yapacağını bile şaşırıyorsun korkuyorsun sen açmazsan bile eşin açar senin bacaklarını içine gireceği zaman. umarım fazla acı çekmezsin canım çünkü bende çok acımıştı ve ilk gece birleşme olmamıştı :(
56 Yorumla
Soran+1 yılAy gerçekten miii, bakir o da ilk olacak ikimiz içinde gerçekten korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılo sevdiğinle baş başa kalmanın heyecanı zevki daha tatlı, sevdiğinin olmak daha zevkli, sevdiğinin seninle mutlu olduğunu görmen daha zevkli. acısı fazla büyütülecek bişey değil. aslında ilk gecede de olurdu bizimki ama eşim üstelemedi o bıraktı bende razı oldum, sonuçta bugün olmazsa yarın olacak, o erkek, bunu yapmak isteyecek, biraz da bu erkeğin kendini kıza ispat etmesi gibi algılıyor erkekler. fazla kafanda büyütme acıyı, belkide hiç acıtmayacak bu senin vücut yapınla ve eşinin penisi ile alakalı ve sana nasıl davranacağı ile alakalı. eğer herşey normal olursa hissedeceğin acı sinek ısırığı gibi bişey olur, benimki biraz daha fazla oldu eşimden sebep.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, inşallah acısız çok tatlı çok zevkli bir ilk geceniz olur, tabiki soraki gecelerinizde mutlu geçsin canım .
Soran+1 yılAmin hepimizin inşallah 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz klasik pozisyonda yaptık, başka pozisonda yapacak durum da olmadı, kızcağız utanmaktan başını bile kaldıramadı ki, ikimizinde yüzü kıpkırmızıydı zaten. o yüzden direkt klasik pozisyon oldu istemsiz bir şekilde. ama çok hoş oldu. acı yaşamaması için elimden geleni de yaptım. pozisyon olarak kız sırtüstü uzandı bende sevişme kısmında yanında uzandım, içine gireceğim zaman da bacaklarını elimle tutarak ben açtım kız kendini kasıp kapatmaya çalıştı elinde olmadan herhalde bende o yüzden rahat olsun giriş diye bacaklarını iyice açtım yanlara ve öyle girdim ilk. birazcık acıdı haliyle kızlığı bozulunca devam etmedim, 3-4 kez girip çıkınca bıraktım zaten benim içinde ilk olduğu için boşalma hissi geldi hemen ve içinden çıkartınca hemen boşaldım. sorun varsa sorabilirsin kardeş
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılMisyoner en uygun pozisyon. Yani hepsinde canın acır ama en az misyoner de acır. Alıştıktan sonra zaten ne istiyorsanız onu yaparsiniz. Şu tavsiyelerde işinize yarayabilir özellikle bir kaç tanesi çok iyi mutlaka izleyin
https://www.dailymotion.com/video/x7e98oh00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
53Cevap
+1 yılBak burdan 13 üncü olan
www.google.com.tr/search24 Yorumla- +1 yıl
o ne lan onlari denemeye kalksak sakatlaniriz. jimlastikcilere ozel herhalde bunlar
- +1 yıl
+1 yılsen burada istediğin pozisyonu seçmiş olursan ol. o anda kocan seni ne şekle sokarsa o şekilde olucaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu çok değişken ve genel bir soru.. herkesin en çok tercih ettiği genel geçer olanlarda olabilir az tercih edilende şudur diye bir yanıtı yok bunun
23 Yorumla- +1 yıl
genelde misyoner denir rahatlık için
Cevap sahibi+1 yılmisyoner çok klasik 100 tane pozisyon var bilen için seçmek daha zor
- +1 yıl
klasik doğru fakat tercih konusunda hep vazgeçilmez sırada partnerin rahat ve kendini iyi daha iyi hissetmesi 100 pozisyon mu :))
+1 yılBak canim yataga uzanip aciyosun bacaklari eşin antreden kosup sehpaya ordan koltuğa koltuktan avizeye avizedende süzülüp direk sana diriyo tamammi 👍👏😃
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik
- +1 yıl
Tabî tabîî bir o kadarda keyifli :D
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılşimdilik senin için dipleme uygundur diğer şekilerde olurda acele etme yavaş vurdur
02 Yorumla
Soran+1 yılDipleme ne
- +1 yıl
burada sana nasıl anlatayım ki
kocanla konuşur kararını verirsin sen eğitimini düşün
010 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite mezunuyum yüksek lisans yapıyorum
Soran+1 yılOkuyunca bunlar konuşulmuyor mu yani?
Soran+1 yılTamam da ben onla bunları konuşamam çekiniyorum burda hiç tanımadığım insanlara sormak kolay. Biz kadınlar sizin kadar geniş ve rahat değiliz beyfendi kusura bakmayın açık açık soramıyoruz beni nasıl becercen diye, bu kadar rahatsız olduysan yorum atmasaydın
Soran+1 yılTanımıyorum sonuçta dimi kimseyi? Onlarda beni tanımıyor o halde sorun kalmıyor tecrübesi olan evli olur bekar olur o tarz kişilerden görüş almak istedim ona göre bende o gece böyle yapalım diye talepte bulunucam
- +1 yıl
o şekilde talepte bulunacağım diyosun demek ki kocanla konuşabileceksin !! bende kocanla bunları aranızda konuşun diyorum özeliniz olsun ilişki de böyle fikir alışverişleri daha güzel daha anlayışlı olur sonra kocan sana soracak nerden biliyosun bu pozisyonları diyecek farklı şeyler düşünmesine sebep olacaksın anladın mı tatlım
Soran+1 yılOnun derdi seni germesin hiç kimse tam anlamıyla cahil değil bakireyim diye ışık vurulunca gözleri fal taşı gibi açılan tavşan da değilim kimse değil herkes ucundan birşey biliyor ama bilmek yetmez fiile dökmek gerekli o yüzden tecrübe başka bir şey sevgiliminde tecrübesi yok benimde burda bilenlerden görüş almakta ne absürdlük var ona giren çıkan ne? Bu kadar namusçuysan bu kategoriye girme engelle bak çok basit
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. İyice sulan sın
Senin üstte olduğun pozisyon olsun ve sen al içine
İlkin den sonra 2 3 gün ara verirsin zaten04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten miiii? 2-3 gün ara
- +1 yıl
Canım bu zarına ve erkeğin acele etmemesine bağlı olarak değişir
Şimdi vajinan iyice sulanmasını sağlamalı erkeğin
Sana oral ı iyice yapmalı hazır olunca sen al içeri zar o zaman fazla acıtmaz hatta bazı kızlar pek anlamaz bile
Bide esnek se zarın daha rahat olur
Dediğim gibi değişken ler fazla uygunsa ilk gece 2 3 kez bile yapıp sonra hergün devam edersin
Önemli olan Partnerinle bütün olman ve açık konuşman ne istediğinizi birbirinize söyleyin açık şekilde
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun uzerinde ol ve kendini onun hakimiyetine birak
22 Yorumla
Soran+1 yılGirerken acımaz mı öyle
Cevap sahibi+1 yılAcimaz once zevk suyun gelsin o da biraz agir davransin
misyoner iyidir tatlim catin dar degilse bacaklarini biraz acman iyi olur
00 Yorumla
+1 yılgerdek geçesi misyoner ile başlayın sonra hatunun yani senin durumuna göre ya devam eder pozisyon deneyebilirsiniz hata o gecelik tamam dersiniz.
00 Yorumla
+1 yılhangi pozisyonda kendini rahat hissedersen ondan başlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılmisyonerle başla, sonra yapştır yapıştıra bildiğin kadar :D
00 Yorumla
+1 yılsen şöyle sirti üstü yatcan neyse detaya girmicem 😀 sen fazla takma aciyi zevke odaklan 😉😉😉
00 Yorumla
+1 yılBende evliyim arkadaşım sormak istediğin birsey varsa yazabilirsin sorabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYapa bilirim diyosan sen üzerine otur hissine göre içine alırsın yoksa en ideali misyoner
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kız misyonerle bozulur başka alternatifi yok
Ben de öyle bozdum çünkü00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk gece ve birkaç hafta sadece misyoner sen profesyonel değilsin. Fazla p*rno izleme
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğerlerinde canım acır dimi
Cevap sahibi+1 yılYani yapamaz rezil olursun önce misyonerde bir doy
Gizli Üye(36-45)+1 yılMisyoner ama vajinanın iyice sulanması ve eşinin yavaş girmesi gerek
00 Yorumla
+1 yılAcı vermez zevk verir
00 Yorumlasen altta eniştem üstte olacak,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAva çıkmış gergedan pozisyonu en iyisidir.
00 Yorumla Kocana bırak bize laf dusmez
00 YorumlaGiriş; misyoner
Gelişme; doggy
Sonuç; cowgirl08 Yorumla
Soran+1 yılSonuncusunu bilmiyorum
Soran+1 yılBunlar tek gecede yapılır mı
Soran+1 yılSiz yüksek lisansınız cinsellik üzerine mi yaptınız? Benim sevgilimin bile bunları bildiğini sanmıyorum ben zaten ilk kez duydum yazdığınız çoğu şeyi
Soran+1 yılTeşekkürler genede
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılMisyoner ama öncesi de önemli.
00 Yorumla
+1 yılüstte olman sen icin daha iyi olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılAcımaz mı girerken
- +1 yıl
Bilinmez iki tarafında... şeylerine kalmış.
+1 yılMisyoner
50 Yorumlamisyoner veya bacak omuzda
00 Yorumlamisyonerle başlayıp 69a dönebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen altta oo misyon er iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen acısız pozisyon kaşık pozisyonudur
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılerkek yan yatar pozisyonda kadına arkadan sarılır
Soran+1 yılGerçekten acı vermez mi
Cevap sahibi+1 yılelbette verir acı olmadan olmaz
ama diger pozisyonlara göre vermez
çünkü vajina girişi kapalı ve sıkı durumdadır o yüzden erkek penisini tam olarak yerleştiremez ve acı az olur
fakat kızlık bozmak için zor bir pozisyondur
bu pozisyonda kızlık zor bozulur ve daha çok acı verir
Soran+1 yılBozmak için en uygun pozisyonu sordum zaten ben
Cevap sahibi+1 yılhangisi daha az acı verir'e cevap verdim ben
şimdi kızlık zarı bozmak için en uygun pozisyon doggy pozisyonu ve bacak omuza pozisyonları çok etkilidir
misyoner iyidir sanki
00 Yorumla
+1 yılKadın uzansin bacaklarını ayirsin bu kadar
00 Yorumlaklasik olan kız altta erkek üstte
00 Yorumla
+1 yılmisyoner de daha rahat edersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılMisyoner
10 Yorumla
+1 yılMsyiner bacaklarını AC sonrası gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıldoggy ya da misyoner
00 Yorumla Aci yok Kocan hanzo olursa aci olur
00 Yorumla
+1 yıldomalmak daha az aci verioo
00 YorumlaSırt üstü yatcan erkk te skck
00 Yorumlamisyon
01 Yorumla- +1 yıl
Misyon ve vizyon sanırım bahsettiğin şey çünkü dediğin şeyin konu ile alakası yok gibi
+1 yıltabı yardımcı olurum tatım
00 Yorumla
+1 yıldoggy
25 Yorumla- +1 yıl
saçmalama kız bakire iken dogggy olmaz yanlış bilgi verip seksten soğutma kızı
- +1 yıl
@capkinbiber gerdek gecesi diyor işte, doggy ile bozulsun
- +1 yıl
olmaz yahu dogy ile bozmak doğru değil canı çok yanar kızın
- +1 yıl
@capkinbiber yatıp bacaklarını açsın o zaman o pozisyonun adını unuttum şmdi. sd
- +1 yıl
hehe şimdi oldu onun adı misyoner :)) kızlar gerçek bir kadın oluncaya denk bence bol miktarda misyoner ile sevişmeli sonra zaten 10 larca pozisyon var hepsini rahatlıkla yaparlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce analla similasyon yap sonra vajinale gecin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen balina gibi karaya vur oğlan halleder.
00 Yorumla
+1 yılMisnyoner
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMisyoner pozisyonu nasıl oluyor ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Misyoner
00 Yorumla
+1 yılMisyoner erkek üstte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. misyoner
00 Yorumla
+1 yılAmuda kalk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılMisyoner
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmisyoner
10 Yorumla
+1 yılBacak omuza
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Misyoner.
00 YorumlaMisyon
00 YorumlaKlasik bacak omza
00 YorumlaMisyoner
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoggy misyoner
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi