yoksa önden olanmı yani yüze bakdiğimiz pozisyonlarmı daha güzel yoksa arkadan olanmı?
ters ilişkiden bahetmiyorum yanlış anlaşılmasın
ters ilişkiden bahetmiyorum yanlış anlaşılmasın
denemen ve kendin karar vermen lazım.
ama kesinlikle tek bir pozisyonla olmaz, interaktif olmak şart :)
arkadan erkek daha derine girebilir, cinsel bölgeler daha yakın/yoğun temas halindedir.
önden göz teması vardır ki çok fark yaratır, öpüşme imkanı vardır.
daha da detayları var, bence en güzeli dediğim gibi değişik pozisyonları denemek ve karar vermek.
Erkekler için ideal ve daha çok zevk aldığı pozisyon doggy pozisyonudur. Ama tek bir pozisyonda sabit kalmak hiçkimseye zevk vermez...
nedeni nedir peki?
Hem kontrol erkektedir, hem kadının görüntüsü daha çekicidir hem de erkek kadının yüzünü görmediği için farklı kadınları daha kolay hayal eder...
hayal eder dedin sogudum bu pozosyondan
Buna engel olamazsın ki, eğer istiyorsa yüzüne bakarken de bunu yapabilir... Yapar demiyorum, yapanlar var...
igrenc birsey ama önüne gecilemiyor malesef haklisin
Bu sadece erkeklere özgü bir durum değil ki, kadınlar da hayal ediyor...
doggy pozisyonu hoş olsa da can yakıcı oluyor. yani çok uzun süre katlanamıyorsun. bence en güzeli kadının üstte olduğu pozisyon
bence her ikisi de güzel üstünde zıpladik ca göğüsleri yalamasi :-)
Cevap
12Cevap
kesinlikle arka :) yani kızın uzandığı pozisyon benim pozisyonum onun dışında ön istediğim zaman öpüşebilmeliyiz :) yani arkadan da öpüşülüyor kız kafasını çevirince ama öndeyken öpüşmek ayrı bir duygu :)
misyonerde yüzyüze çok iyidir öpüşebilirsin de arkadan ters misyonerde iyidir...
kişisel tercih meselesi ben arkadan daha çok hoşlanıyom çünkü yüzündeki o acı ifadeyi görmek beni üzüyo
Erkek için kadının arkası dönük olması penisin tamamen kullanmak açısından avantajlıdır.
Giriyimde nasıl olursa olsun fark etmez ben her türlü zevk alır ve yaşatırım.
hepsinin zevki ayrı. yeter ki amccık sıkı ve dar olsun.
Arkadan iyidir.Helede yüzüstü yatırmak
ızgaraya benzetebiliriz.çevir ki yanmasın :*
Her ikisininde ayri guzellikleri vardir
doggy style favori :)
bana yüz yüze olan pozisyonlar daha zevkli geliyor
Ben ayakta ve arkadan severim
En İyi Cevaplar