İlk cinsel sorum :) Grubun ne kadarı anal seviyor bakalım Edit :ben seviuorum yalan yok erkegimi memnun etmek için acıya katlanırım :)
Ben seviyorum :)
Ben sevmem :/
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anal candr. Zevk alınmıyor diyenler işi bilmiyenlerle yatmış ya da hiç yapmamış olanlar. Zira kadınların %65 inin orgazm hiç yasamadıgı bir dunyada normal karsılamak lazım :) Sevmiyorum diyen kadınların muhtemelen %98 i anal hiç denememiş bynlar. Denemedikleri seyi tadmadıkları seye sevmiyrm demek mntıklımı ki :))
Ask prensesi neden kızdınki bna cok hoş ve guzel begendiysem kötümü bu neden engel attın :(
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Ben sevmem ve katlanmam
Birazcık katlanmak iyidir :)
Acıdan hoşlanmıyorum hic
Anladım :D :D
Anal candır can :)
Cevap
54Cevap
Ben severimmm ;)
Hatta kafa dengi bir hatun bulursam
Bende merak ediyorum
Ve denemek istiyorumm ;)
Çoğunluk seviyor. ama erkekler çoğunlukta. bayanlar zevk almaz analdan. ankettede bu açıkça gözüküyor
Denemedim ama denemek isterim :) yok mu Şu an benim gibi defalarca bosalmak isteyen seks konusmak isteyen cesaretli bir kiz bul artik beniii :)
Anal pisliktir, igrencliktir, kadını asagilamaktir. Tıbben ve dinende onaylanmamistir. Kadin sagligini tehlikeye atan bir olaydir. Tanrı o bolgeyi diskilamak için yaratmıştır, cinsellik için degil.
Kız bizim zevkim için acıya katlanıyor
Koca yürekli kadın süper dişi ♀
😘😘
Ciddi bir temizlik ve dikkat gerektiren bir durum. Gerekli ozen gosterilirse yapılabilir..
kadini mi mutlu etmek icin hak yolu yetmiyorsa b. k yolunu kullaniririz no problem 😀😀😀😀
seninki sevmek olmuyor. sevmek zevk almaktır analdan zevk almayıp acı cektigini düsünüyosan bu zorunluluktur sevmek degil
cok zahmetlı. Degecek bır kızsa denenır yoksa ugrasmaya bıle degmez.
Anal candır kadına ilk yaparken bileceksin nasıl yapılacagını analdan zevk aldıracaksın
benim tercihim hem anal yapmak hemde anal yere oral :P istermisin anal başlamadan o kısma oral yapılmasını
seviyor musun katlanıyor musun? çelişki
Katlanıyorum
Ben aramam partnerim illa yap derse yaparım.
iğrenç
Niye
Anladım
Haram.
Ya evet haram ama ne yaplaım ya
Sevmem dersem önden seviyo gibi görüncem
Seks zevk vermeli acı değil
Biseksüelim ve Anal Hoşuma Gidiyor...
tercih etmiyorum genelde ✌🏻️☮
yok ya anal sevmem herhalde
severim
Seviyorum
Analdan zevk almasını bilen candır cann :)
Sevmiyrm kıza aci veriyr
Hak yolu varken nedir bu B. k yolu merakı
ANAL HARAMDIR BU KADAR BASİT.
sevilmez mi hiç
Sevmiyorum
sevmiyorum kokuyor.
ıyy iğrenç
Severim😊
AP ne demek yaa
Güzeldir güzel 😊
b şıkkı
Denemedim hiç
kımler gelmı
anal harıka bırsey
canımsın :*
anal seven bokta yesin
analın tadı ayrı ;)
18 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar