- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu sorman enteresan hiç mi bilgin olmaz, mast. ta hiç mi denemez, yapmaz. Neyse daha çok cinsellikle alakalı bir durum cinsellik düşündükçe o sıvı gelir aynı sıvı birde yürürken koşarken sürtünmeyi azaltmak için salgılanır bartholin bezinden demek ki bartholin bezi iyi çalışıyor bu sıralar diğer hormonlarında tavan yapması da etkili tabi.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılmasturbayon doğal bir ihtiyaçtır. hormonların seni buna zorlar. sen yapmadıkça vücudun kendi kendine yapmak ister ve sonuçta bunları yaşarsın. masturbasyon yapınca bişey olmaz merak etme. ona kadar eşine saklamana gerek yok.
112 Yorumla
Soran+1 yılAma mide bulandırıcı geliyor
- +1 yıl
o şekilde düşünmemeye çalışacaksın. p*rno izleyebilirsin mesela kendini test etmek için
Soran+1 yılAyy iğrenç bence izlersem kendime gelemem
- +1 yıl
valla o zaman ıslak ıslak dolaşırsın benden söylemesi.
Soran+1 yılAlışçam artık böyle
- +1 yıl
hayat cinsellik olmadan geçmez. o yüzden bence alışmalısın. psikolojik destek te alabilirsin bununla ilgili.
Soran+1 yılBilmiyorum bakıcam ama tek bildiğim şu an kesinlikke hazır değilim
- +1 yıl
zaman zaman kendine dokun. faydası olacaktır.
Soran+1 yılKendime dokunabileceğimi sanmıyorum ama psikolojikmen rahatlatabilirim belki kendimi
- +1 yıl
dene farklı şeyler. yoksa bu sorun daha da büyük ve içinden çıkılmaz hale gelir.
Soran+1 yılUğraşicam teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yarın evlendiğin de yapacağın ne olacak put gibi yatmak mı sadece
Kendi cinselliğinizin farkında olun Masturbasyon bile yapmıyorsan sende bir sorun var demektir ya da yapıyorsun ne olduğunu bilmiyorsun10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinal akintidir muhtemelen.
Vajianin temizlenmesi icin falan akar arada. Bazi kişilerde daha yogun olur benimde cok yoğun. Ozellikle regl donemi oncesi daha fazla oluyor.49 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende de öyle regli öncesi elimi pantolon üstünden atsam ıslaklığı hissediyorum
- +1 yıl
Ama normalki bu dimi :)
Cevap sahibi+1 yılGunluk ped kullan onu önleyecek bir sey yok diye biliyorum ki dogal bir durum zaten
Soran+1 yılÖyle yapıyorum artık ama bazen o bile ıslanıyo alışçam artık
- +1 yıl
Evlenince kocanla duzenli seks yaptıkca bunlar azalır normale girer biz erkeklerde sabah kilotumuz ıslak uyanıyoruz. Vucutta birikince atıyor kendi.
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan bakalım en az bir 10 yıl sonraya artık
- +1 yıl
Ohoo niye okadar gec ya
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan evlilik düşunmüyorum hayallerim var onlardan sonra anca evlilik
- +1 yıl
Ozamn maast yapmn lazım canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılErkeklerin sabah ereksiyonuyla aynı durumu yaşıyorsun.
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma adı üstünde erkeklerin yaşadığ şeyi ben niye yaşyorum ki?
- +1 yıl
Hormonların üst seviyede demek ki
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Eğer bu durumdan memnun değilsen, gün içinde enerjini atabileceğin spor aktivitelerine yönelmelisin
Soran+1 yılYapmadığım şey kalmadı yine aynı bide kokusu çıkıyor bir zaman
- +1 yıl
Evet çıkar, hoş bir durum değil. Hormon tedavisi için doktora görün istersen
Soran+1 yılÖyle yapıcam artıkk yaa 😑😑
- +1 yıl
En güzeli
Az önce kızlar sabahları sizinde külot ıslak mı oluyor sorusunu soran sen misin
11 Yorumla
Soran+1 yılHayïr
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar da bilgisiz olunmaz ki... Kadının doğasında var o, hep olur. Kuruluk olarsa anormal. Ergenlikten menopoza kadar olur o ıslaklık
14 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda bir bilgim yok çunkü bir merakım yokyok. Bilgizsizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Kadın doğasında varmış ama beni bilgilendiren yoktu.
Cevap sahibi+1 yılinternetde bir az araştırma yap, vajina o sıvıyı kendi kendini temizlemek için salgılar. Sıvının rengi, kokusu ve s. ne kadar sağlıklı olduğunu gösterir. Eğer vajinada hiç bir sorun yoksa, sıvı şeffaf renkli, kokusuz olur
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılbir şey değil
+1 yılAkıntın olması normal değil bir doktora gorunmen gerek
14 Yorumla
Soran+1 yılNe sorun olabilir ki?
- +1 yıl
Yani tam kestiremiyorum ama 7 /24 orgazm halinde olma gibi bir ihtimalin yok eğer durumun anlattigin gibiyse doktor sart
Soran+1 yılHmm tamam en kısa zamanda bir gidiyim o zaman
- +1 yıl
Evet kesinlikle git bncede
+1 yılBence cevabı ereksiyon. Erekte oluyorsun bazı şeylere vücudun da sinyaller gönderiyor ve etkileniyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünlük ped kullan peçete falan kadınsal bir sorun çokta cinsellikle alakalı değil
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur normal vucıt boşaltıyodur bendede oluyo bazı zamanlar
40 YorumlaVajina islaniypr normal durum çünkü içine malafat girecek fiziken hazirsin ama yapa bekle
10 YorumlaNormalinde ıslaklık olması gerek zaten kuzum aşiri bir islakliksa seninki kesin bir rahatsızlık belirtisi bu hekime git sen bence...
10 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yapmadığın için oluyor arada mastürbasyon yapmalısın..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBendede öyle mesela ben 31 cekmeye gerek dumamki hic cekmedim hep rüyalanirim ve senin gibi bende donuma boşalirim sabah kalkinca bakiyorum yapış yapış 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılrüyalanma ihtimalin var mı? Rüyanda seks falan oluyor mu?
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılmast yapmak la eşine saklamak arasındaki bağı söylesene. Mast yaparsan eğer eşine kendini daha iyi anlatırsın seks olarak ve daha iyi performans gösterir eşin mal gibi uzanırsan biter her şey
Soran+1 yılMast yaparsam kendimden iğrencekmişim gibi hissediyorum sanki madumluğumu kaybedicekmişim gibi
Cevap sahibi+1 yılbir şey olmaz kendini tanırsın cinsellik açısından yapmaktan çekinme
Soran+1 yılHayır şu an bu düşuncedeysem yaparsam kendimden midem bulanır
Cevap sahibi+1 yılyapma o zaman kalsın
Soran+1 yılEvet kalsın
Eğer mast. yapmak istemiyorsan sen bilirsin. Bu sürekli devam edecek bir şey çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen kendine böyle kısıtlama sonradan dur diyemezsin
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Daha mı kötü olur?
Cevap sahibi+1 yılözelden konuşalım istersen?
Soran+1 yılHayır burdan yaz lütfen
Cevap sahibi+1 yılşöyle düşün bekliyorsun bekliyorsun öyle bir an gelecek ki tamam bu olsun diyeceksin ama doğru kişi değil ama tutamıyorsun kendini
Soran+1 yılTutarım kendimi yaa ablam 29 yaşnda ve bakire mast nedir bilmez onun gibi tutabilirim heralde kendimi
+1 yılCanın mast istiyor boşalmadıgın zevk suyun istemszce akıyor. Mesela biz 31 cekmezsek bir müddet sonra seks ruyası gorerek uyurken boşalıp fışkırtırız.
11 Yorumla- +1 yıl
Baska sebeblerde var canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajina akontısı normaldir. vajina kendini temizliyor sürekli mikrop falan kapma riskin az. ıslak olması rahatsızlık versede normal yani
10 YorumlaHormonların çalışıyor ve libidon yüksek olduğu için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmast yapmadığın için vücut kendi atıyor normal diye biliyorum 😎
10 Yorumla
+1 yılKadinsal bir durum cinselliğe bağlama hemen
31 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım anlatınca buraya yazdım
+1 yılerkeklerin hayalindeki kiz😂
47 Yorumla- +1 yıl
Aynen hayalimizdeki hatun bol ıslak arzulu ates parcası gbi :))
Soran+1 yılÇok saçma bence vr mide bulandırıcï ıslak ïslak bunun yüzünden iç çamaşırlarım yermiyo bana
- +1 yıl
gunluk ped kullan
- +1 yıl
Yapcak bişey yok evlenince duzenli seks yaptıkca düzene girer :)
Soran+1 yıl@Öztürk-hakan umarım
Soran+1 yılÖyle yapïcam
Mast falan hiç yapamadığından kendiliğinden ıslanıyorsndr boşalıyorsundr bir insan uzun bir süre mast yapmaz sa kendiliğinden boşalır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhormonların tavan yapıyor anlaşılan son derece normal
böyle olmasaydı anormal olurdu10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılakıntı da olabilir o kadar takma bence
11 Yorumla
Soran+1 yılHep mi olur akıntı bu yüzden takıyorum işte
+1 yılmast yapmaya başlamalısın.
13 Yorumla
Soran+1 yılMide bulandırı
- +1 yıl
o zaman hep ıslak ıslak geziceksin.
Soran+1 yılMaleseff 😕😕
+1 yılCinsellikle ilgili bilgin yok mu?
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Normal bizim yaşlarımızda olur :)
Soran+1 yılEvet öyleymiş ☺☺
- +1 yıl
İyi geceler😊✋🏻 bu arada.. 18'ine gelmişsin. Biraz bir şeyler öğren artık :)
Soran+1 yılİyi geceler ve bu sitede öğrendiklerim yeter bence bana 😊😊✋✋
Bu çok güzel birşey ilişkin güzel olacak demektir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hep ıslak olsun hep kurumasin
11 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız edici ama
Bu konuyu açabildiğine göre ve cinsel yaşamala alakalı olduğunu bildiğine göre neden olduğunı da pekala bilihoraun. Saf değilsin ya yeme kimseyi
121 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım cinsellikle ilgili olduğunu söylediği için buraya yazdım canım insan gibi okusaydın farkına varırdın. Kimseyi yediğim de yok
Soran+1 yılBana başka canlıd iyorsun da sende bir yerlerini tutup bu soruyo boş cevap yazıyorsun sana ne demeli senin başka deddiğin canlıların senden daha zeki olduğu belli tatlım. Dediğim gibi İNSAN gibi okumayı bilmeyip gelip buraya laf yapıyorsun. İstemiyorsan çekip gidersin sorudan görüş paylaşmazdın. Ban saf değilsin derken de kendini geçiyorsun tatlım bu konularda fazla dolasma pisliğinle boğulursun.
Soran+1 yılYoo acımadı tatlım noldu ezildin galiba ifiklik çik dilişmi binci birilirdi binci. Dolaşsam ne olucak zaten. Ama merak etme hayatım ben sen değilim merakımdan geldim işim bitsin gidicem sen de fazla sabahlama bu sayfalarda bir erkek eskitir seni yoksa
Kendine dikkat et canïm ne de olsa sağlam değil buralar sen benden daha iyi bilirsin tabii
Soran+1 yılBelli oluyor tatlım dilin bir yerlerine kaçtı da cevap yazamadın sana nasihat vermiyorum canım benim sana seni anlatıyorum biraz daha devam edersen nelerin olacağını anlatıyorum. Feriştahımın gelmesine gerek yok ben varken 😏😏😏
Soran+1 yılHadi yaa demek kendinde karalama yapïyorsun buraya. Ben senin seviyene inemicem malum zemin altı bana pek uygun değil iki saattir yükselmeye çalışıyprsun ama yok o da olmuyo be canım zorlama
Soran+1 yılBenim lafımı döndürüp yine bana satman cidden komik 😄😄😄
Soran+1 yılYoo tatlım ben pek yerim acımıyor asıl sen buraya saf değilsin diye horum yaparak seviyeni belli ettin. Bu konularda takılan kızların da ne mal olduğu belli canım. Sizin gibiler anca vermeye meraklıdır xaten. Eşelenip çıkmaya çalışıyormuşum yani zemin altı okduğun baya belli kendi türün yani lağam fareleriyle yaşam sürüyorsun orda. Ben eşelenip çıkmaya çalışmiyorum canım zaten çıkmışım çıkçağım kadar sen hala laf sokmaya çalïsıyorsun. Hani beni küçük görüyorsun yaa azcık olgunluğun plsaydı bu mesajı yazmazdın ve sanane milletin saflığından rahatsız ediyorsa def olup gidersin zorlamazsın bu kadar batıyorsa. Ezikliğinin verdiği şey? er bunlar şekerim normal karşılıyorum bu laf sokma çabalarını
Soran+1 yılDestan yazdığım yok ezikliklerin sayfayı kaplıyor 😏😏
Soran+1 yılVe perde kapalı değil iste açılıyım yine ne b*k olduğunu ezikliğini anlatıyım sana
- +1 yıl
İki kelime ile de cevap cerebilirsin altında kaldıkça öfkeni kontrol edemeyip yazdıkça yazıyorsun :) Ezildiğin için debelenip üste çıkmaya çalışma. 'İnsan gibi' diye bir tabir kullanmasan seninle uğraşmazdım. Aslında haklısın insan kendinde olmayanın hasretçisi olurmuş. Seviyen o kadar düşük ki milletin namusuna dil uzatıyorsun çünkü savunabileceğin ya da yapabileceğin başka bir cevabın yok. Burada senin şahsına hakaret etmedim. Eden sensin. Daha küçüksün. İnsanlarla nasıl tartışacağını dahi bilmiyorsun. Başka şeyler üret türet bşr şeyler yap. Böyle daha çok ezilirsin :)
Soran+1 yılŞu bana söylediğin herşeyi aslında kensin yaşiyorsun ezikliğini ortmeye çalışıyorsun. Sen sanki 60 yaşına gelmiş neneler gibi konuşuyorsun daha yaş 23 aramızda pek yaş farkının olduğunu düşünmüyorum tatlım. Zaten biriyle tartışmak pek bana göre değil ama senin ezikliğin aklımı başïmdan aldı cevap yazamadan duramadım. Evet öfke problemlerim var ama bunu seni ezikçe verdiğin cevaplara bir etkisi olmadı sadece hak ettiğini yazıyorum. Emin olabilirsin ki şu an içimde 1 gram öfke yok cünkü öfkelenmeme değmicek bir insansın. Senin namiusuna dil uzatmıyorum buralardasın ne olduğun belli bunu sende biliyorsun da başkasından dinleyince mi namuslu oluyorsun. Sen bir yazdıklarına dikkat et tatlım yeniden bir oku tek tük cümleler kurarken destanlarr yazmaya başladın asıl sen bu eziklikten kurtulmak için. Senin için başka şeyler bulmama gerek yok bunlar yetiyor sana
Soran+1 yılVe evet insan kensinde olmayanın hasretçisi olirmuş diuorlarmış yaa hani sende de bir seviye yok haklısın kıskanmaya devam 😊😊
Soran+1 yılSormaman okumadığın anlamına gelmez boşa konuşma. Psikolojik bir problemim yok ama senin var belli bir psikiyastrise görünsen iyi olur.
yardımcı olurlar şimdi sana merak etme
32 Yorumla
+1 yılErotik rüyalar mı göryon
18 Yorumla
Soran+1 yılHayır 😕😕
- +1 yıl
Mast yapmayı dene bir
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
Kötü bşe değl
Soran+1 yılMidemi bulandıryor
- +1 yıl
SNA öyle gelyo dur yapmadığından, zevk aldığını göreceksin
Soran+1 yılBilmiyorum artık ama düşünmüyorum
- +1 yıl
bir dene olmazsa bırakırsın
Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Mast vaktin gelmiş
18 Yorumla
Soran+1 yılAma istemiyorum
Soran+1 yılMidemi bulandıryor kendimden iğrencekmişim gibi geliyor
Soran+1 yılDaha çok küçüğüm evlilik için
Soran+1 yılHayır
+1 yılYanıyorsun fuat abeeeey
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşaman lazım senin gibi ıslak hatun yatakta harika olur bence :-P
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zevk sularında artuş nı desek
20 YorumlaKurut kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılKurumuyoo
+1 yılkoku var mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılBazenleri
- +1 yıl
iltihap olabilir kadın doğuma gitmeni tavsiye ederim
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Mast yapmalisin bu vucudunun ihtiyaci
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. doktora görün bence
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden kötü bir şey midir?
+1 yılrüya görüyor musun
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır ve neyle ilgili?
- +1 yıl
erotik rüyalar görürsen o da ıslanmana sebep olabilir o yüzden sordum
Soran+1 yılHayır görmüyorum
mast eşine kadar dayanmanı sağlar
10 Yorumlahadi be şaşırtıcı..
10 Yorumlahormnalarr azmış
111 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
Soran+1 yılMast yaparsam kendimden iğrenceğimi düşünüyorum ben bu siteye kadar mast ın ne olduğunu bilmiyordum yaa öyle daha mutluydum
Soran+1 yılAlışçam artık
Soran+1 yılBiraz daha azaldı nedensiz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnormal birşey canın istiyorda ondan
10 Yorumla
+1 yılHerzaman mı ıslak
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bazı şeyleri buradan yazmasam takip edemiyorum sizi gizlisin
- +1 yıl
Ne tür iç çamaşırı giyiyorsun
Soran+1 yılÖzelden atmana gerek yok burdan yaz
Soran+1 yılNormal iç çamaşırı işte
- +1 yıl
Vücuduna sıkı olanmı biraz bolmu
Soran+1 yılTam işte ya
- +1 yıl
Kilotun sürtündüğü için ıslanma olmasın
Soran+1 yılNe alaka ki bol nasıl olcak üstüme giyince yine yapïşır
- +1 yıl
Sürtüyormu
Mast yap
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Külodun olim osur osur patlat beni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen böyle anlatınca ay bana bişiler oliyi dedim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKurut peçete koy
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok rahatsız edici
Tüm gün peçetemi değiştircem ben
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
mast yap düzelir
10 Yorumlakendini kocana saklamak ne ya iğrenç bişey
013 Yorumla
Soran+1 yılOrus*u mu oliyim?
Soran+1 yılMide bulandırıcı buluyorum
Ve bir insanın kendini ellemesi bu çok kötü bişey bence- +1 yıl
vücut öyle bir mekanizma ki sen mast yapmasan bile boşalır. erkekler amsturbasyon yapmazlar ise en fazla 1 hafta sonra uykularında ilişkiye girerken rüya görürler ve boşalırlar donlarına u o daha mı iyi. seninkide o hesap vajinan artık ellenmek istiyo bu insanın doğasında olan bişey
Soran+1 yılBiliyorum ama hazır değilim ağır geliyor bana bu konular daha
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Soran+1 yılTravesti misin harbi?
Soran+1 yılNeden travesti olduğunu sorabilir miyim? Hep merak etmişimdir
Soran+1 yılTamam geliyorum
+1 yılİstiyosun içten iör
10 Yorumlaarzulusun...
15 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Kime arzuluyum?
Soran+1 yılAnladïm ama asla yapmayacağım bişey
Soran+1 yılAnladım saol
+1 yılYalat biraz