Evlendikten sonra hayat nasıl gelişiyor? Erkek bir süre sonra ilgisizleşip kendini direk koltuğa mı atıyor eskisi gibi sosyal hayat kalmıyor mu arkadaşlarla bağın kopuyor mu ya da cinsellik yavas yavas bitiyor mu kisiden bir sure sonra sıkılma gibi bir durum oluyor mu? Evlenmek gözüme kötü geliyor biraz ben çocuk da istemiyorum en azından şimdiki düşüncemle ve çocuk da istemiyorsam evlenmek gereksiz değil mi bide evliler yorum yapabilir mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik olarak nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı kadın kaçar erkek kovalar. 6 aydan sonra erkek kaÇar kadın sinir ola ola erkeği kovalar😊😊😊
Durum malesef bu. Erkeği canlı tutman lazım her daim. Yoksa eve çok hakkaniyeti iş bölümü hemen devreye girer. Ev işleri ve çocuk senin görev alanın, kanepe nin üzerinde sağ elinde tv kumandası ile zapping yapma işi de eline düşer 😜😜😜
Dimi ama015 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Cevap sahibi+1 yılEğer erkeğin heyecanlı kalmasını sağlamaz san
15 günde bir ilişki
Monoton hayat
Her akşam kanepeye uyuya kalır. Hafta sonrası da dahil
Sende devamlı ev işi yapar ve eşinin başının etini yersin 😆😆😆
Soran+1 yılya heyecanlı kalmasını isteyen benim zaten erkekte sıkıntı olur hep :D Bıraksan evden çıkmak istemezler yapışırlar koltuğa pinekler dururlar sanki çok mühim işleri var :D
Cevap sahibi+1 yılMalesef durum budur. Erkeği aslında idare etmek kolay. Cinselliği kullanacAksın ve ipleri eline alacaksın. Senin zevk aldığı görmesi onun egosunu tatmin eder ve senle daha fazla ilişkiye girmek ister. 😊😊😊
Bunun yolu ile kolay orgamz alışkanlığı kazanmak ile sağlanır. Her bayanın mutlaka evlenmeden önce kolay orgamz olma alışkanlığı kazanması laızm
Soran+1 yılyani zevk almasam ilişkiye girmem herhalde bir zahmet aklını kullansın :D ve surekli cinselligi kullanarak baslamam ben de ondan beklerim hep ben hep ben sıkar bir süre sonra
Cevap sahibi+1 yılBayanların mast da dahil en az %80 i orgamz olamaz. Sadece biraz ıslanır v e orgamz olduğunu zanneder o kadar.
Hemen suçlu erkek demek hatalı. Tamam erkek erken boşalmıyacak ama bayanında bilinçaltında olumsuz telkinlerde kurtulup mutlaka orgamz olma alışkanlığı kazanması laızm
Yoksa orgamz falan olamazsın.
Yapman gerekenler var evlenmeden ona göre
Soran+1 yılkadın olmadan konuşma bunları hissiyatı bilmiyorsun kulaktan dolma bilgiler her kadın kendi kendine orgazm olabilir isterse zor degil ama erkek beceremez ya da zorlanır. eger beceremezse suc onda tabi ki de sonuna kadar gidicek isterse iplige dönsün işini bitirmeden yatarsa kadın da işini başkasına gördürür
Cevap sahibi+1 yılBenim boş konuştuğunu nerden çıkardın. Tecrübe diyorum sana. Bu yazdıklarımı çoğu evli bayan bile bilmez. Burdan bakire olmayan 5-6 kıza tavsiyelerde bulundum ve hepsi gayet memnun kaldı.
Ama siz dsha orgamzı tam bilmiyorsunuz bence. Orgamz demek en az 20 dk süren
Bacaklarda yoğun uyuşma
Vucutta şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi kasılması
Ve geçici bilinç kaybı oluyormu
Soran+1 yıloluyor. ama herkeste aynı olmaz sen her vücudu aynı olacak zannediyorsun o yuzden tecrubelerinle olacak is degil bu doktorluk yapmayı bırak :)
Cevap sahibi+1 yılGizlicik bu gerçek.
İsteğin her mast sonasí daha da artıyor. Canın daha fazlasını istiyor ve hatta akşam eve geldiğinde kilodunun ıslanmış olduğunu görüyorsan orgamz olamıyorsun demektir.
Soran+1 yılbenim senin vucudun hakkında yorum yapıp diger erkeklerden gordugumu uygulamaya kalkmam ne kadar komikse senin konusmaların da bana o kadar komik geliyor :)
Cevap sahibi+1 yılGizlicik beni 3-5 sene sonra daha iyi anlayacaksın.
Ama bu dediklerimi evli veya aktif cinsel hayatı olan bir bayan arkadaşın ile konuşursan beni dsha iyi anlarsın😊😊😊
Soran+1 yılkonuşuyorum zaten :D
Cevap sahibi+1 yılBu yazdıklarımı onlara okut.
Burda acılı ilişki vr organz sorunu yaşayan bayanların derdine deva oldum 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılGizlicikk 😆😆😆
En İyi Cevaplar
belli bir süre sonra bazı erkeklerde veya bayanlarda, sıkılmalar, iletişim bozuklukları ve diyalog eksikliği meydana gelebiliyor. artık bunu görmekten ve duymaktan şahsen sıkıldım. gerek çevremde, gerek ailevi ortamda 25 yıla yakın evli kalan ve bitmiş olan bir aileyi ile yaşıyrum ben. o yüzden çok uzun süren bir ilişkinin ilk günkü tadını kaybettiğini artık öğrenseler iyi olur.
01 Yorumla
Soran+1 yıluyum cok onemli cogu evlenen severek evleniyor ama uyum olmuyor o hevesle iste adı her neyse aşk mı sevgi mi ne o daha yeni oldugu icin uyumsuzlugu goremiyorlar evleniyorlar belli yıllar gecince anlıyorlar ama coktan yıllar gecmis cocuk olmus falan filan
+1 yılEvlenmedim ama yorum yapabilirim..
Bence evlendikten sonra ilgi , sevgi azalıyor.. Bazı erkekler aldatmaya başlıyor. Ama bazı erkekler var ki sevmekten vazgeçmez. Yani iyi tanıman lazım..11 Yorumla
Soran+1 yılyani sosyal hayatın bitmesi arkadaslarınla eskisi gibi olamamak cok kotu :/
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Bu söylediklerin tamamen karışıklı anlayışa bağlı. Sen onu kısıtlarsan o seni kısıtlarsa ortada gözle göremiyceğin kocaman boşluk oluşur. Ve bu boşluk her tartışmada her kavgada büyür büyür. Ama sen anlayışlı olsan. o anlayışlı olsa hayat tam anlamı ile huzur ve mutluluk dolar. Bilmem çoktan az anlatabildim mi :)
19 Yorumla
Soran+1 yılevet ama bu monotonluk ne olacak yani asosyallik kendine zaman ayıramama?
Soran+1 yıl@Mekan38 sadece o konu degil ki sorun
Soran+1 yıl@Mekan38 nasıl hikaye ben arkadasımla gorusemedikten sonra asosyal olmusum bir evlendigim insan mı olucak hayatta durup durup onu mu gorucem sadece insan bıkar valla ya
Soran+1 yıl@Mekan38 olur olur
3-5 sene içinde cinsellik en az %50 gidiyor, arkadaşlık ilişkileride eskisi gibi olmuyor, herksesin evi var çolugu çocugu var, vakit kalmıyor başkasına, erkek 40'ı devirdimi başka kızlara bakmaya başlıyor, valla akıl işi değil ama çocuk için katlanılıyorişte :)
03 Yorumla
Soran+1 yılişte hem cinsellik bitiyor, arkadaşlık bitiyor, çocukla uğraşacaksın aynı zamanda eve bakacaksın sonra kocadan sıkılıp başkalarına bakacaksın bide seytana uyarsan yani hic guzel birsey degil bu evlilik.
Soran+1 yılcok kotu cok
Soru cumlelerindeki soru eklerini kaldır cevap ortaya çıkar. İlginin devam etmesi eşlerin cabasına baglı
11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyodum :/
Madem sana ters beraber yasarsin daha mantikli 😏✌🏻️👍🏻😏
01 Yorumla
Soran+1 yılo da olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılcocuk olduktan sonra bıraz arka plana atılıyor erkek. kadının kılo alması ve ılgıyı cocuga yansıtması arayı bıraz sogutuyor ılerde buyudukce de cınsel anlamda duşuş oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılerkek kendi kabuguna cekilmesin o zaman ne yapalım cocuk oldu diye anneyle basbasa bırakmasın azıcık ilgilensin kendinin de onların hayatında oldugunu hissetsin kusura bakma ama bundan kaynaklanıyor erkek kendini degersiz goruyor cocuktan sonra bence siz herseyi kendinize yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılbizim de hatamız var tabi
Soran+1 yılvar tabi değil sizin hatanız yüzünden olayların gidişatı değişiyor kendinize kötülüğü kendiniz yapıyorsunuz
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Erkek için değişen birşey yok kadınların kirpikleri ağrımaya başlıyor
011 Yorumla
Soran+1 yılerkek icin de kotu ama kadın icin daha farklı kotu bence kadınlar evlenmeden daha mutlu evlenince hayat enerjileri bitiyor resmen hergun aynı seyi gore gore dimi
Soran+1 yılama kadınlar genelde cok mutlu degiller evliyken
Soran+1 yılo zaman erkeklerin hicbiri bilmiyor eninde sonunda o kadın sıkılacak
Soran+1 yılya olmaz iste erkek sonsuza kadar oyle kalmaz
Soran+1 yılherkes aynı degil iste
+1 yılmonoton sbah kahvaltı aksma eve gelen erkek eger yorgun degılse guzel bır seks eger seks yoksa cay kahve dızı ve uyku
02 Yorumla
Soran+1 yılcay kahve dizi uyku :(
- +1 yıl
seks olmadan uyunmaZ demi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evlenmek taraftarı değilim ama insan yaslaninca yanında birini ister bir hayat arkadaşı olsun ister yoksa evlilik bana saçma geliyor
021 Yorumla
Soran+1 yılha iste erkek arkadasınla aynı evde yasa onla arkadaslık edersin o da arkadas o da?
Cevap sahibi+1 yılYaslaninca benim gibi bekar erkek arkadaş nasıl bulucam 😊hepsinin torunları bile olur
Soran+1 yılbende oyle yapcam
Cevap sahibi+1 yılNe yapcan?
Soran+1 yılarkadas bulcam
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bulursun peki 50 yaşına gelince nasıl bulcan
Soran+1 yılbosuna mı arkadas ediniyorum simdiden?
Cevap sahibi+1 yılYa arkadaşların evlenirse muhtemelen de evlenecekler guvendigin dağlara kar yağarsa
Soran+1 yılsenin de yagabilir o zaman
Cevap sahibi+1 yılBen yağacağini biliyorum zaten seni uyarmak istedim sen kimseye guvenme 😊
Soran+1 yılfffff :/
Cevap sahibi+1 yılBeni düşündüren tek şey yalnızlık
Soran+1 yılamaan yalnız olsak ne olcak karın allah korusun ölebilir de ona bakarsan
Cevap sahibi+1 yılEşin ölse bile çocukların olur yanında
Soran+1 yılya cocuk olmazsa
Cevap sahibi+1 yılBunun olmama ihtimali çok düşük binde bir
Soran+1 yılama olabilir yine de
Cevap sahibi+1 yılSen sadace olasiliklardan bahsediyorsun
Soran+1 yılgerceklik olasılıklarından :)
Cevap sahibi+1 yılHayat çok düşük olasılıkları düşünecek ve ona göre hayatına yön verecek kadar uzun değil
Soran+1 yıldüsüneceksin ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli olarak şunu diyebilirim 3 yıldır evliyim herşey ilk günkü gibi kısa ve net
04 Yorumla
Soran+1 yılyani nasıl herhangi sıradan bir gunluk yasantınız mesela
Cevap sahibi+1 yılUzun hikaye anlatmak.. dolu dolu geçtiğini söyleyebilirim, sana tavsiyem evlilikte bazı kuralları sen koyarsan o şekil devam eder, örneğin eşinin dağınık olmaması, e evlilikte herşey seks degildir bunu yaz bir yere
Soran+1 yılhersey degil ama buyuk bir kısmı oyle en azından ciftleri birbirine baglayan sey cinsellik. kurallar koyulur da dolu dolu nasıl geciyor?
Cevap sahibi+1 yılİnanki dolu dolu geçiyor seks hayatimiz bile aynı dolulukta, nerdensin sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılillaki baz şeyler bir süre sonra azalır veya değişir ama bence bu iki taraf içinde geçerli
022 Yorumla
Soran+1 yılne gibi şeyler mesela sen evli misin arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılevli değilim ama işin mantığı bu sonuçta hep aynı şeyleri yaptıktan sonra insanda heves kalmıyor ya da azalıyor evlilerdende duyuyoruz sonuçta bir şeyler
Soran+1 yılhiç güzel değil ya evlenmeden daha mı mutlu oluruz
Cevap sahibi+1 yılyok evlenmeden olmaz bence dünya sonuçta böyle gidiyor ama doğru kişiyi bulmak çok öenmli zaman mutlu olunur zaten doğru kişi olmayınca evlilik bitiyor otomatikman ben on sene önce falan evliliği düşünmüyordum ama belli bir yaşa gelince daha sağlıklı düşününce evlilik gerekli bence
Soran+1 yılkac yasındasın 30u gectin mi
Cevap sahibi+1 yılyaş 31
Soran+1 yılben de o yasa gelince degisir mi dusuncem bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılama kız olsam belki bende değişik düşünebilirdim bence erkeğin daha çok ihtiyacı var evliliğe
Soran+1 yılolabilir kadının ihtiyacı olan hersey kendi elinin altında
Cevap sahibi+1 yılsenin yaş kaç
Soran+1 yıl23.
Cevap sahibi+1 yılsenin zamanın gelmiş evlilik için
Soran+1 yılne evliliği ya en az 30
Soran+1 yılbizim ailede cok gec evlilik yası
Cevap sahibi+1 yılkız için bence 30 çok hatta erkek içinde çok sen bana bakma tabi
Soran+1 yılyok ya bizim ailedeki kız erkek hepsi 30-35 arası evleniyor minimum 28de evlenen cıktı bir tane
Cevap sahibi+1 yıliyide mesela sen şimdi istesen evlenemezmisin sana bu ailenin yaş kuralımı var dicekler
Soran+1 yılailem şok olur zaten bide her bir aile bireyi bak emin misin falan diye gelir konuşur çünkü çok erken daha hele bizim aile için çook erken :D
Cevap sahibi+1 yılsen onlara bakma hayat senin yeterki o yola gir ve birinden emin ol
Soran+1 yılya zaten yok ki :D anneme babama biriyle evlenicem diye zorlarsam kafama kepceyle vurun dedim onlar gorevini biliyorlar :/
Cevap sahibi+1 yılsen nerelisin sizin orda bir adet falan var sanırım
Soran+1 yılİstanbul
+1 yılaynı söylediğin gibi oluyo hiç bir farkı yok
11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyodum ben :/
hepsi sizin ilişkinize bağlı
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani iletişim olarak mı
Soran+1 yılsaygı olur da sevgi hep aynı olmaz ya da monotonluk olur asosyallik olur hep kocan olacak sıkılma olur
Soran+1 yılöyle biri olmayacak yani hiçbir evlilikte böyle mutlu mesut bir ortam yok bence
Kizim sen yasama tamam mi
04 Yorumla
Soran+1 yılsana niye battı
Soran+1 yılbana batan oldugu icin sordum herhalde
Soran+1 yılyani bana batıyor sana ne ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo biz cok memnunuz.
08 Yorumla
Soran+1 yılsiz? evli misin o yaşta
- +1 yıl
1 yildie beraber yasiyoruz 5 yildirda beraberiz.
Soran+1 yılevli değilsin ama değil mi yeni yaşıyorsunuz daha
- +1 yıl
Evli gibi yasiyoruz 1 yildir. Ayirt edemezsin evli bir ciftten. Uzun zamandir beraberiz ve ben hala ilk gunku gibi seviyorum
Soran+1 yıl1 yıl olmus daha ya tabi sevicen :D cok sonrası icin diiyorum ben :D
- +1 yıl
5 yildir beraberiz ama. Sonrasindada severim ben gayet guzel zaman geciriyoruz biz hep gezme hep aksiyon eglence.
Soran+1 yılinsallah oyle olur ama cok inanılası bir senaryo olmadıgı icin inanmak zor geliyor :D
- +1 yıl
Tamam
+1 yılCocuk neden istemiyorsunki ya
075 Yorumla
Soran+1 yılben de isteyenlere niye istiyorsunuz diye soruyorum sen de onu cevapla
- +1 yıl
Cocuksuz ev ne halta yararki. Cocuk evin nesesidir. Dertli olsan o kucuk yawruyu kucagına aldınmı herseyi unutursun cocuk insanın hayattan zevk almasını saglar
Soran+1 yılbenim saglamıyor iste onu hissedemiyorum
- +1 yıl
Nerden biliyorsunki. Karnında bir canlının kıpırdamasını hissedince bunları diyemiyeceksin :)
Soran+1 yılsen daha önce çocuk mu doğurdun nerden biliyorsun bu hisleri
- +1 yıl
Bilirim tabiki cahil degiliz heralde yanlışlıkla hamile kalıp ta karnı şişince dünyası degişen cok insan var etrafımda. Hayatım sadece bu site degilki..
Soran+1 yılyanlışlıkla mı ahahaha o kadar çok mu cahil var
ben sonuçta dişiyim eğer içimden öyle bir his gelecek olsa azıcık hissederdim çünkü etrafımda bazı kadınlar çocuğu olmamasına rağmen çocuklara karşı çok ilgiliyken bir o kadarı da benim gibi hissizler- +1 yıl
Evet hissederdim diyıiorsun bu içindeki annelik durtusu annelik her kadında vardr miktarı degişir sma vardr ama bunu anne olmadan bşlemezsin.
Soran+1 yılbilmiyorum annem falan cocuklara cok duskun daha dogrusu o nesil hep oyle mesela simdi kendi cevreme arkadaslarıma bakıyorum benim gibi olan da cok var o yuzden tuhaf gelmiyor bu durum
- +1 yıl
Bide anneler babadan daha keskin korumacıdır evladına karsı. Yarın evlenip cocugun olursa bu dediklerimi hatrlayıp gulumsersin bnce :(
- +1 yıl
:) oluvaktı :( olmuş :))
Soran+1 yılevet annem kuralcıdır ama annemde olan sey bende yok mesela. hatta babam da cocuklara cok duskun belki annemden daha bile duskun diyebilirim ama ondan da hic kapmamısım biseyler :/
- +1 yıl
Sana öyle geliyor canım illaki kapmışındr sonradan ortaya cıkar bnce :) bu kadar huzunlu olma ya kıyamam
- +1 yıl
Bu arada sen evlimisin?
- +1 yıl
Yani evlilik hazırlıgımı yapıyorsun
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
Hmm soru sorusundan öylesin gbi geldi :))
Soran+1 yılBen ve evlenmek?
- +1 yıl
Neden öyle dedinki sana evlnmek yasakmı :)))
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
Neden ya.
Soran+1 yılZor isler ben beceremem
- +1 yıl
Yok be nesini beceremiyceksin?
Soran+1 yılYemek yapamam ben o yuzden bastan o soykebmeye baslar ve cocuk da sevmiyorum. bir cinsellik icin mi evlenicem yani o da biter bir gun bosuna evlenmis olurum
- +1 yıl
Sacmalama ya. Seks sadece sokmak cıkarmaktan ibaret degilki. Zevk almak zevk vermek ayrıca cocuk sahibi olmak içinde var. Cocuksuz ev olmazki cocuksuz evin ne anlamı var. Cocugun olsa bu yazdıklarına gülüpbgecerdin.
- +1 yıl
Sen kndini kandırıyorsn
Soran+1 yılMutlu olamam herhalde diye dusunuyorum cocuk yapınca surekli pesinden kosman gerekecek kendine zaman ayıramayacaksın evlenecegim kisinin de benden beklentileri fazlaysa o bile pisman olur benle evlendigine
- +1 yıl
Yok be okadarda sıkma kendini. Sen cok abartıyorsun canım.
- +1 yıl
Mesaj atarmısın sohbwti ordan yapalım.
Soran+1 yılAbartmıyorum herkes bosanıyor ayrıca
- +1 yıl
Yok tipe degil adama bakarsan hiç bir sorun olmaz :)
Soran+1 yılİlla bakılıyor
- +1 yıl
Ozaman hata yaparsın canım. Tamam bakta enson bak. Önce insanlığına snra tipine bak. Ama sen genede bna bak :P
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten ama yine de karsındakinin de beklentileri olucak
- +1 yıl
9ucak tabi olmadan olmazki zaten canım
Soran+1 yılİste bir yerden patlak verir
- +1 yıl
Hayır vermez. Her boku sorun edersen ohooo kusursuz insan varmı?
- +1 yıl
Hata baska yanlış baska hata yapar insan bir kere iki kere ama bokunu cıkartrsa sende onu patlat canım.
Soran+1 yılYa iste her turlu sorun cıkacak tek oldugunda olmaz
- +1 yıl
Ne sorun cıkarki. Aldatmamı
Soran+1 yılAldatma olur. Uyumsuzluk olur. Birbirimizin yaptıgı birimize batar sinirler gerilir eder. Sonra birbirinden sıkılma olur falan gider bu boyle
- +1 yıl
Olmaz olmaz kadın isterse erkegini her türlü elinde tutar :)
Soran+1 yılnasıl anlamadım
- +1 yıl
Anlamıyacak bişey yokki kadın aklını kullanırsa her türlü erkeğini yönetir. Erkek baskıngbi görünsede erkeği yöneten kadındır
Soran+1 yılKadın yonetir genelde ama yonetip ne olacak nasıl yoneticem tamamen sorunsuz olması icin sıkılmamam icin adamı mı degistiricem
- +1 yıl
Yoo degiştrmiycen. Yaw illa sunu yapacan diye bişey yokki onlarıda sen bulacaksın artık. Kocanı tanırsan neyi istediğini bilirsin. İstediğini yaparsanda kocanda seni mutlu etmek ister. Ben kocan olsaydım mesela işten geldimmi seni mutfakta degil karsımda güler yüzle görmek isterdim yemek ve kahveden snra istediğin dırdırı yap cekilir o dırdır :) tabi yataktada kıcım basım agrıyor demezsen dırdırı her erkek ceker. Yok sen geldik gbi kafa ütülersen onu kimse cekmez canım :)
Soran+1 yılBen cok konusmayı sevmem buyuk ihtimalle evlendigim kisinin dırdırından ben bıkarım. Yatakta kıcım agrıyoru o bana demeyecek ve mutfakla hiç hiç aram yok bir yıl boyunca evde yalnız kalsam mutfağa yemek yapmaya belki bir gün bile girmem ya aburcubur yetim ya dısarıdan soyletim ya da yemem o kadar uzagım ve birinin benden hergun yemek beklemesi baslı basına bir sorun zaten ve ben baya sinirli biriyim bana iki kez laf soyledimi kafam atar kavga kopar yani benle olmak baya zor.
- +1 yıl
Haha bak bu güzel kavgacı kızlar iyidr daha durust olurlar canım :) seni yola getrmeyi bilirim ben :D
Soran+1 yılYola getirilecek bir yanım yok benim
- +1 yıl
Ya tabi tabii bakışım yeter :)
Soran+1 yılGecici onlar
- +1 yıl
He tabi tabii :))
Soran+1 yılKendini kandırma
- +1 yıl
Yooo ben kndimi biliyorum canımcım :) asıl sen kandırıyorsun korkundan mesaj bile atamıyon naber :D
Soran+1 yılYanlışlıkla evlenicem diye korkuyorum asıl
- +1 yıl
Benimlemi :D
Soran+1 yılGenel olarak😄
- +1 yıl
Yanlışlıkla evlnmek ne ya :D korkma misafirliğe gittiğinde wc ye gitmek yerine gerdege girmezsin merak etme :zd
Soran+1 yılOyle degil ya mesela biri beni kandirir caktirmadan bir bakmisiz evlenmisim :/
- +1 yıl
İki ay sonrada kucagında bir cocuk ıngaaaa anneee :D
Soran+1 yılIki ay sonra mi tip o kadar gelisti yani
Soran+1 yılO cocuga yazik olur ahahaha
- +1 yıl
İki ay sonrahamilelik belli okur demek istedim canım :D niye be bakarsın cocuga cami avlusuna bırakcak degilsin ya:)
Soran+1 yılKocam bakar bosuna evlenmedik😒
- +1 yıl
O işe gidecek bee :)
Soran+1 yılBen essek basıyım zaten
- +1 yıl
Cocuk krese filanmı vereceksin ozaman anasız babsız elin herifimi büyütsün cocugu. Erkek mecburen gidiyo işe. bir cocuga babası bile anasından daha iyi bakamaz...
Soran+1 yılBu kadar insan bırakıyorsa bir sıkıntı olmuyor demek ki :) ordakiler benden daha iyi bakar eminim
- +1 yıl
Belli olmuyor toplumun her katmnı catrdıyor sen iyi bakar diyorsun olmaz öyle kadın oturcak bakacak cocuguna cocuktan degerli bişey yok trilyondan daha degerlidir cocuk..
Soran+1 yılEger oyle bir hata yaparsam oturup aksamları bakarım zaten
- +1 yıl
Cocuk hata degil en büyük hediyedir insana canım. Senin istememe nedenin cok daha farklı gibi geliyor bana. Derinlerde baska sorun var gbi.
Soran+1 yılne sorunuymus
- +1 yıl
Ya artık gelsene özele uyusmusun nesin gel :)
Soran+1 yılgelince nolcak onu anlamadım herkes tutturmus bir mesaja gel iyi geliyorum bando takımını hazırla
- +1 yıl
Hehe uyus ya burayı bulana kadar canım cıkıyor sana ulasamıyorum ondan yani :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılben her gece sikkiyorum yakaladım mı 6 sene oldu
111 Yorumla
Soran+1 yılyalancının..
Cevap sahibi+1 yılneden yalan diyeyim 2 de çocuk var fantezinin dibine de vuruyoruz
Soran+1 yılher gece erkek dayanamaz
Cevap sahibi+1 yılbak karımın ammını yalamak hoşuma gidiyor ve ben bir de fa boşaldım mı! onu 3 defa boşaltıyorum
Soran+1 yılşanslı kadın
Cevap sahibi+1 yılseninlede kaçamak yapabiliriz :D
Cevap sahibi+1 yılaslında daha çok başkası ile birlikte olmakdan daha çok yaşadılarını dinlemek bana zevk zeviyor
Soran+1 yılbir zahmet kır dizini otur evinde
Cevap sahibi+1 yılburada takılıyorum kız reele taşımıyorum bakiremisin
Soran+1 yılbence burada da gezinme buralar senin icin tehlikeli sular kapat git hesabını evlinin neyine buralar
Cevap sahibi+1 yılbenimde gizli fantezilerim var senin yok mu sanki
+1 yılsosyal hayat ptt oluyor
08 Yorumla
Soran+1 yılya cok kotu :/
- +1 yıl
ama bu her ciftte olmaz hızlı kosan ciftlerde olur bunlar siz zamanında yasarsanız herseyi sorun olmaz
Soran+1 yılama illa olur ya sonucta is guc neye zaman kalıcakki bide cocuk olursa
- +1 yıl
zamanla azalma olur ama planlı olan cift cocuk iş guc ayarlanır dert olmaz
Soran+1 yılzor ya
- +1 yıl
tabi ilk yıl her gece sonra giderek hafta 1 ay 1 gibi azalır seks
Soran+1 yılayda 1 ne ya hiç yapmasınlar :/
- +1 yıl
50 yas ustu için dedim 20-30 da 2-3-4, 30-40 da 1-2-3, 40-50 de 0-1-2, 50-60 da 1-2 f-haftada
+1 yılBiz gayet mutluyuz
13 Yorumla
Soran+1 yılne kadardır evlisin
- +1 yıl
1 sene
Soran+1 yıldaha az ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergün aynı kızlaa s? kişmek sıkıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılahahah bence net bir yorum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet öyle oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. güzel olur hep seks
00 Yorumla