ben 110 kiloyum ancak partnerim hala 3 basamaklıya ulasmadı.
balık etlı ama fazla kılosu yok
allahtan 2 mızınde boyu var.
cok kılolu degıl ama bana gore agır (belkı ben hantalım dıye)
ilişkide üstte oldugu zamanlarda oluyor.(keyif aldıgı için müsaade ediyorum)
kucagıma aldıgımda acıkcası rahat yapamıyorum.zaten kendı o doyuma ulastıktan sonra pozisyon degısıyor.013 Yorumla
Soran+1 yılyok bir de ulaşsaydı 3 basamaklıya :) 110 kilo adama bende 55 kilo hatun çok yakışır :)
Soran+1 yılşimdiki kız arkadaş kaç kilo :)
Soran+1 yılmesela ayda kaç kez partnerin oluyor?
- +1 yıl
2 ayda bir kesin bir birliktelik yasıyorum.vucudumda istiyor karsıdakide
geri kalan zamanlar sanal yapmaktan keyif alıyoruz.foto falan paylaşımıda yapıyoruz
fetisizm üzerine. bunlarla sadece seks amaclıda yaşamıyorum
kafasına takılan her konuda yardımcıda oluyorum
mesela dun gece sanal yaptıgım kız bana yeni bir işyeri acacagını ne yapmam gerektiğini sordu muhasebe acısından.
vergi dairesine gidip vergi no almasına ssk işe giris baslatmasını ticaret odasına gitmesini falan filan anlattım
Soran+1 yılyok bu kadarı yeterli :D
Soran+1 yıl:) peki sağolasın
- +1 yıl
mesaj kutum acık.gönderebilirsin.
bunu soylememın sebebi bazı arkadaslar bazı konularda bilgi sahıbı olmak ıstıyorlar.
ve özelden yazmak istiyorlar saygı duyuyorum.
insanlara yardımcı olmak keyıflı bırsey.
ayrıca bu konuda kesınlıkle nıckınızı paylasmıyorum
bende kalıyor.özel gizli :)
Soran+1 yılİlginiz ve babacan tavrınızdan dolayı teşekkür ederim bir konuda yardıma ihtiyacım olunca söz soracağım :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaldırabildikten sonra niye olmasın, bayanların en çok hoşuna giden durumlardan birisidir partnerinin kendisini kucağına alması, onlar için ayrı bir önemi değeri vardır... Çoğu erkekde yapar bunu zaten kilolu veya normal... özellikle ilişkinin başlangıç noktasından diğere bir noktaya giderken...
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnda ne var canım tüy gibi Maşallah...:))
Soran+1 yılLAN :/
o zaman beni serçe parmağınla kaldırırsın 52 kiloyum :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl52 kiloda bayağı zorlanırım diye düşünüyorum...:)) Hay Allah nasıl kaldırsam acaba...:))
Soran+1 yıl40 kilo kız en iyi kalkar
Cevap sahibi+1 yılofffff o daha da ağır olur beli falan sakatlamayalım şimdi...:)) Daha çok gencim...:)) bir deneyelim bakalım ama çok zor ya...:))
Soran+1 yıldalga geçiyorsun benimle :):):):) asdasdas
Cevap sahibi+1 yıl:)) 52 kiloysan çok rahat kaldırabilirim...:)) genel olarak bütün erkekler kaldırabilir...:)) Önemli olan sevdiğin kişinin kollarında olmak, ona sımsıkı sarılmak... İyi bakın kendinize... İyi bakın dediysem fazla da kilo almayın kaldıramam sonra...:))
Soran+1 yılne kilo alacam :D günde 110 dk spor artı haftada 5 saat zumba seası :) cumartesi pazar sebze suyuyla besleniyorum.. diğer günlerde de akşam yemeğimi 5te yerim...
Cevap sahibi+1 yıloooo o zaman tam fit bir hanımefendiyiz desenize...:)) Boyunuz kaç?
Soran+1 yılaynen öyle sporsuz bakımsız hayat olmaz :) 1.67
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum bayan dediğin bakımlı ve fit olmalı..:)) 167 boy tam fitsin hatta sporla 1-2 kilo daha alabilirsin daha hoş durur. Boyunla endekslendiğinde iyi olur...:)) Yaş kaçtı?
Soran+1 yılhedefim zaten 54 olmak ama kastan... yazın çalışcam.. yaş 21 :)
Cevap sahibi+1 yılEvet yaş boy kilo endeksine göre 54 - 55 ideal, tabi ki önemli olan kas kütlesi olarak alabilmek...:)) çok güzel, sporcu azmi ve istikrarı tebrik ederim sizi...:))
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, bayanda erkek gibi kasa karşıyım, bütün zarafetini, inceliğini ve naifliğini götürüyor. Beden diline bile yansıyor, karşımda erkek var gibi hissediyorum...:))
+1 yılHiç gazetede 3. Sayfa haberlerinde görmedim kaldiriyorlar demekki.
00 Yorumla
+1 yılokadar şişmanım ki erkek arkadaşım kucagına atıp tutuyordu:D
06 Yorumla
Soran+1 yılfotodaki senden şişman değilsin gayet incesin canım :D
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
hihi:D:D
Soran+1 yıltöööbe :D
- +1 yıl
niye töbe:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
afsdagada : ))
Ergendim, aynı öyle bir sevgilim vardı. İyi kızdı ama..Bir kere de Bakırköy Meydanı'nda kaldırıp, döndüreyim ve romantik Fransız filmi ambiansı yaratayım demiştim..
Cık, ince bel olmayınca zevkli olmuyormuş..12 Yorumlavalla kilosuna bağlı sanırım 80 kilo mu 120 kilo mu önemli :) ama şişman kadınlarla beraber olmanın tadı apayrı çok seksi buluyorum alışılmışın aksine saatlerce bıkmadan sıkılmadan sevişmek offf
30 Yorumlaneden olmasın ki şişmanlık durumuna bağlı tabiki ama bence o anlarda erkek tarafı herkül gibi oluyo çokta zor olmasa gerek:)
02 Yorumla
Soran+1 yılşişman dediğim mesela 50-55 kilo
sen şişman mısın kız :) sorun çok şeker sende böyle şeker misin :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl52 kiloyum inceyim :D tumblrda gördüm fotolar sevgililer ince kızı kaldırıyor dedim sorayım acaba şişmanı da kaldıran var mı :D
+1 yılTabiki :)
Nano kıyafet giyer ayarları Maksimum güç yaparsak belki
yada kriko kullanırız. cözüm cok :)00 YorumlaBu kadar degilde daha minik balık etli bir sevgilim vardı onu kaldırdıykrdum😂
00 Yorumla
+1 yıletli hatun iyidir.bende iriyim , kuvvetliyim.daha önceki sevgilim hormon bozuklugundan çok kkilo almıstı.80 kiloyken bile rahat kaldırıyodum yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkimse şişman bir kadını kaldırıp kucağına alacak kadar mam budalası olamaz
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Önce kucağıma alıp omuzlarıma oturtuyorum. Bu pozisyonda biraz oynaştıktan sonra ayakta 69 pozisyonuna getiriyorum. 50 kilo.
00 YorumlaSoruyu soran arkdasın yaşı kaç. Hadi tahminde bulunalım.
13 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Boyum 1.77 kilom 74.Kız arkadaşımda 1.60 civarı kilosu 70 lerdeydi .Kucağıma almak biraz zor olsada alnımın akıyla taşıyordum :)
10 YorumlaHavada salto attırmıştım 2 önceki balık etli kız arkadaşıma sol omzu çıkmıştı pişman değilim gene olsa gene yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl65kiloyum sadece 1 sevgilim beni kaldırmışti (( oda korktum sakatlanmasin diyede indim çabucak ((
04 Yorumla
Soran+1 yılfazla yemekten mi bu kilolar hareketsizlikten mi :(
verirsin aslıında :(
Cevap sahibi+1 yıl170 boyum gobegim yok bakinca sisman degilim ama agirim ((
Soran+1 yılona bakarsan bende ağırım 52 kilo sonuçta zor kaldırmak
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 70 e kadar yolu var. Sen 52 kiloymusun hop kaldirir hopndiririm :) senin agirligin yokki kucaktan inmezsin :)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic sisman sevgilim olmadi. +60 gormedim henuz. Kaldirmasi zevkliydi... Gitgide tecrube edindik, siradaki muhtesem olacak...
...diyerek selam cakiyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılkız dediğin en az 45 kilo oluyor... 45 kilo bile zor olmaz mı kaldırmak?
Cevap sahibi+1 yılHayir tabiki. 70'e kadar yolu var, da 70 kg hatunla ne isim olur, onu bilmiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl50 kg ağır değil, sonuçta canlı 50 kg ile eşya 50 kg kaldırmak arasında farkda var, sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılYapması imkansız değil tabii ki ama tenezzül meselesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bunu yaparım yaa harbiden kaslıyım çünkü güçlüyüm yani en fazla kaç kilo olcakki 75 kilo olsun ..
02 Yorumla
Soran+1 yıl50 kilo mesela
Cevap sahibi+1 yıllan 50 kiloyu hooop atar tekrar yakalarım :D kucağımda severim ben onu :) ama 50 kilo zayıfkii ://
şişman sevgili bulduğuna şükretmiyor..artislik hareketler ile beklentiler içerisinde...
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka nişanlıyım ve 36 bedenim...
Soran+1 yılkendimden bahsetmiyorum ama yani 52 kiloyum 1.67 boyda :D zor olmazmı 52 kg :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl70 kilodan fazla olan eski sevgilimi kucağımda zıplatıyordum. Çok da zor olmuyordu hani
12 Yorumla
Soran+1 yılkilolu diye mi bıraktın :D:D:D:D
Cevap sahibi+1 yılYok karaktersiz diye
Var. Naim süleyman oğlu yapar bunu bence. Rekoru var cünküüü.(cevabm cok uzun ya da cok kısayms)
00 Yorumla
+1 yıldeğil :) hoşuna gidiyorsa erkek için sınır yoktur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaldırıyorum bu kız arkadaşımında çok hoşuna gidiyor havada kucağımdayken yapmak :)
019 Yorumla
Soran+1 yıl:D kaç kilo
Cevap sahibi+1 yıl80 kilo o pozisyonda daha iyi hissediyor :)
Soran+1 yılhey maşallah şimdi nasıl beraber misiniz halen daha :)
Cevap sahibi+1 yılaynen :) sabah iki atımlık parti vardı :)
Soran+1 yılkiloları verdi mi peki :) boyu kaç
Cevap sahibi+1 yıl172 cm yoo şu an 80 kilo ama kalçası ve vajinası harika :) kucakta sonuna kadar hissettiğinden çok zevk alıyor
Cevap sahibi+1 yılbu hatunu kaldırdığımı farzedelim benim penis bile vajinaya zor ulaşır :)
Soran+1 yılilla seks için değil normal plajdayen dışardayken falan da kalkması zor olur ağır hatun... ben 52 kilo olduğum halde ağırımdır belki diye düşünüyorum :D sevgilim bir hamlede kaldırıyor ama beli ağrır diye korkuyorum asjndkjsdf
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlama ama seni ayakya yürüken zıplatırım :) (senin kilonu ) :)
Soran+1 yılo kadar kolay yani erkek için birini taşımak ..zaten bir kız nerden baksan en aşağı 40-45 kilo oluyor... 45 kilo çuval kalkmaz ama 50 kilo hatun kalkar :D:D:D
Cevap sahibi+1 yılkucağıma alıp o ayakları ile belimi sardımı ben elimle kalçalarının altından tutup zıplatıyorum benim hatunu, bide kendini düşün :) o kilonla i nan zevkten bayılırsın :) yalanmı :) ?
Soran+1 yıldenemedim daha biz evli değiliz panpa :) evlenince yapcaz sabaha kadar panpiş panpişş :)
Cevap sahibi+1 yılbakiremisin ?
Soran+1 yılelbette..
Cevap sahibi+1 yılo zaman ilk günlerde bo pozisyon ve bir pozisyon var dah onları deneme :)
Soran+1 yılbakarız düşünürüz sonuçta aşığız istediğimiz pozisyondan zevk alırız inşallah :) siz evlencek misiniz?
Cevap sahibi+1 yılyok ikimşzşnde niyeti yok evlenmeye, ilk seferinde kucakta ve doggy yaparsan ağrı hissedebilirsin misyonerle biraz alışman lazım, ama bu penis boyunada bağlı fazla uzund eğise sorun yok, biliyomusun cm'yi :) ?
Soran+1 yılbiliyorum evet 17 :) tööbe ya :)
Cevap sahibi+1 yıl:) o zaman pek soru olmaz 20cm de sorun oluyo :) :) tabi deneye deneye sevdiğiniz pozşsyonları keşfedeceksiniz ama bazı poz larda ağrı yapabilir vajina fazla açıldığından dolayı
Ablam sen niye takıldın bu mevzuya bu gece?
03 Yorumla
Soran+1 yılbence önemli... zayıf olmak güzel olmak
- +1 yıl
zayıf olmak çok güzel olsaydı hematoloji güzellikten geçilmezdi salak olmayın ama obez de olmayın
Soran+1 yıl36-38 beden gayet iyi
Kaldıramaslar ki beni :(
04 Yorumla
Soran+1 yıl55'e kadar yolu var diyorlar :d
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ancak vinçle kaldırabilirim.
12 Yorumla- +1 yıl
O ağırlığı ile server'ı da çökertmiş. :)
Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. Sex sirasinda inan hic zor olmuyor...
10 Yorumla
+1 yılahhaha Allah korusun :D
02 Yorumla
Soran+1 yıltıpçı mısın :) hangi dönem :)
- +1 yıl
birine benzettin galiba
şuan kucağımda birazdan omuzlarıma alacağım <<3
02 Yorumla
Soran+1 yılbu soru erkeklereydı :D kızların gerek yok kucaklamasına :D
+1 yılşişman değilde balık etli oldu boy ve kilon kaç :)
06 Yorumla
Soran+1 yılboy 1.67 kilo 52
- +1 yıl
senmi şişmansın canım hehe gayette güzel kaldırılırsın ;)şişman değilsinki
Soran+1 yılkendim için sormadım ki zaten canım gizliden sordum sadece :) nickimi görsen bilirsin zaten bu sitenin en fit insanlarındanım
- +1 yıl
merak ettim kimsin :) bide nesini merak ettinki anlatılası yönlerini anlatabilirim :)
- +1 yıl
ama kimsin ama kimsinn (:
Soran+1 yılekliyorum seni :D
+1 yılSevince sınir ve zor yoktur bence...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelfıtığı olmaya değermi düşünsene :D
10 Yorumla bunu kaldırana helal olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılbununla çıkana da
Soran+1 yılyapmazlar ki
gayet hoş bence
04 Yorumla
Soran+1 yılbu kız mı? hadi canım...
Soran+1 yılben sevişmekten bahsetmedim sevgili olmaktan evlenmekten nişanlanmaktan bahsettim :D:D:D
olur bence o kadar zor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkucağa alınca zaten havaya kalkmış olmaz mı?
10 Yorumla
+1 yılSen Şişmanmısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır 52 kiloyum. tumblrda gordum bu fotoları da bir sorayım dedim zayıfı gibi şişmanı da kolay kalkıyor mu
ıyy allah yazdıysa bozsun günde 110 dk spor yapıyorumm 1300 cal yiyorum- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbel fıtıgı oldum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım