her insan nefis taşıyıcıdır. bazı şeyleri yapabilir. insan babasından tiksinmez. p*rnoyu sadece erkekler mi seyrediyor sanıyorsun ya da sadece baban mı seyrediyor.unutma bir ilahiyat hocası şöyle demişti ibret almak için seyrediyorum. geçmişte yanlış olarak değerlendirdiğimiz bir çok şey günümüzde ne yazık ki normal sayılmaya başladı. Geçmişte sevgililer el ele tutuşamaz ken burada bir çoğu sevgilisi ile yaşadığı cinsel ilişkiyi anlatıyor. Evlenmeden önce değil cinsel ilişki öpüşmek bile ayıp sayılıyordu. hiç p*rno seyrettin mi bilmiyorum. Şimdi şu internet denen şey aile sırlarını ortaya döküverdi. daha doğrusu insanlar kendi mahremiyetlerini ortaya döküyorlar. eşiyle yaşadığı ilişkiyi canlı yayında gösteren ve zevk alanlar var. babanı suçlamana gerek yok. oda bir insan.kendi ailesini başkalarıyla ilişki yaşarken seyretmekten zevk alan insanlar var. şu anda dünyada 15 ülkede aynı cins insanların bir birisi ile evlenmelerine yasal izin çıktı. yani erkekle erkek bayanla bayan resmen evlenebiliyor.sence bunlar normal mi. ya da evli olmayan insanların sevgili dahi olsalar cinsel ilişkiye girmeleri normal mi.
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük haksızlık ediyorsun. Babanın o libidosu olmasa şimdi sen de olmazdın. Bence babanın en büyük hatası sana cinsel eğitim vermemek olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende bekarken görmüştüm izlediğini hatta babamdan soğumuştum. Evlendiğimde cinselliğe bakış açımda bu yüzden hep olumsuzdu. Nasıl etkilenmişsem. Eşime de diyemiyordum. Nede olsa babamdı. Sonra eşim nasıl konu oraya geldiyse ir erkeğin p*rno izlememesinin çok doğal olduğunu söyledi bende fırsat bilerek ''ya babalar izlerse'' demiştim. Eşimde ''babalarda erkek değil mi, bende babayım ve izlerim yeri gelse ''deyince rahatladım, normal olduğunu anladım ve böylelikle cinselliğe olumsuz bakış açımda düzemiş oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende nefret ediyorum bundan :(
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bence sen babana geçmişin nasıl silindiği öğret. Bir daha babanı takip etme.
Sanane adamın girdiği sitelerde. Özeline ne karışıyorsun.
Seni baban annen takip etse hoşuna mı gider.
Belki annen ile cinsel anlamda sorunları vardır. Adamda o şekilde bunu atıyor.10 Yorumlailerde baba olursam dikkat ederim... pek izlemesemde.. :)
şaka bir yana sahiden zor bir durum, bence annene açıl bu konuyu;; o da babanı uyarır ve babanda buna bir son verir diye umuyorum..03 Yorumla
Soran+1 yılya bıde 23 yasıdayım ya bunu dusunemıyomu anlamıorum ben ya
eğer annenin her gece her gece başı ağrırsa babanında yapacağı birşey yok taş olsa çatlar kusura bakma. e adam ne yapsaydı gözü dışardamı olsaydı daha iyiydi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen iyimisin? Ne alaka? .. Baban Da insan Sonuçta Bunda ayıp Çekince uıtanılcak Bir durum yok ..
Baban Sex hayatını renkendirmek istiyor belki ..
İnternetin faydlarınından yayrarlanıyor..
Görme geç .. Sanki sen Çok mu 4*4 lüksün ..
Hayret bişey ...10 Yorumla
+1 yılyadırganacak bişey yok o da bir insan onun da duyguları var ve gayet normal bir durum bu... asla ona yansıtma ve olayı mantıklıca kabullenmeye çalış.. sıkıntı yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacım sakin ol :D izlemeyen baba yoktur buna emin ol. anneni aldatmıyor ya sen ona bak yoksa çok normal izlemeseydi anormal olurdu. belli bir yaştan sonra annen artık cinsel konularda yetersiz geliyorsa kişi p*rnoya döner. doğal bir ihtiyaç. rahat ol. babanada kızma. masumane şeyler bunlar.
00 YorumlaMide bukandıracak bir durum yok. Çaktırmadan babanın da olduğu bir anda pc çok yavaşladı arkadaşım internette girdiğin siteleri pc hafızasında tutuyor onları temizle hızlanır dedi de, sonra babanın gözünün içine bak ;)
02 YorumlaElleme izlesin garibim.canı sıkılıyor belli ki.taze ve diri vücut görme ihtiyacını gidermeye çalışıyor belli ki.Ayrıca sanki gay kategorisi izlemiş.Lezbiyen izlemiş işte.. polyanna mode on
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. seks yaşamasaydı acaba babasından nefret edicek bir kız oluyormuydu piyasada? bu arada prno türüne göre değişir..
00 YorumlaYapabileceğin hiç bir şey yok :) Dua et annenini aldatmıyor :))
00 Yorumlapeki sen izlemedinmi hiç p*rno,peki seviştinmi hiç dürüst cevap ver lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz yapınca iyi hoş başkası yapınca tu kaka, sen neyin kafasını yaşıosun bre narsist denebilir ama demiyorum çünkü bu bir tepki olur ve genele olan tepkiyi bir kişiye yöneltmek doğru olmaz kanımca
ama çok sıkıldım siz gençlerden de10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutmaki babanda bir insan onunda izleme hakki var birak baksin bakmakla yetinsin anneni aldatmadikdan sonra sorun yok
00 Yorumlalezbiyen p*rnonun normal p*rnodan farkı ne? fantazi meselesi...
00 Yorumlagüldüm sonra düşündüm sonra yine güldüm :D adam izler ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakisdiramiyorsun cünkü baban kafanda baska bir profili var ama unutma oda sadece bir insan
10 Yorumla
+1 yılergen çocuk büyüyünce anlarsın, ne olacak ki bunda ne var, çok komik bir davranış seninki,büyütülcek ne var ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılizlemesi hadi neyse ilze rolur öyle şeyler ama kız evladın var senin o geçmişi temizlemeyi bir öğren dimi ...
10 Yorumlabırak seyretsin gariban...
mutlu oluyor demek ki...00 Yorumlaee adamın canı mastrbsyn yapmak istemiş demk ki ne var ki bunda bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabana gecmisi silmeyi ögret ama bundan habersiz öylesine yani :D
01 Yorumlaerkek adam tabi izleyecek arkadaşım neden bu kadar sorun yapıyorsun ki?
00 Yorumlahacı burda düşünmen gereken şu annen babanı mutlu edemıyor adamında gözü dısarı kaymıs yanı
00 Yorumlatarihini bilmeyen bir genç kız babasını yadırgayamaz
00 Yorumlaadam yapmıyorsa gayet normal hangi kategori izliyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabası p*rno izlemeyen kişimi var. benim babam p*rno izlemez diyeninde bir poktan haberi yoktur.
00 Yorumlap*rno stelerine engel koy .
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapılıo o
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen İnsanların Sırlarını ayıplarını heleki bu baban bunları paylaşacak kadar adi bir insansın. baban senın ne halt yedıklerını bılse evlatlıktan reddeder ! evlat olsan sevilmezsin be yazık sana
22 Yorumla
Soran+1 yılburda ınsanlar sorunlarına cozum bulmak ıcın fıkır edınmek ıcın bulunuyorlar buda benım sorunum ınsanlardan yardım ıstedım cok zoruna gıttıyse dilini kıçina sok ve sktır ol git anladın mı kuş beyınlı senın benım sorumu yargılama gıbı bı hakkın yok benı elestremezsın fıkrın varsa verırsın yoksada gaganı kaparsın .
Cevap sahibi+1 yılbaban yakında senınde vıdeolarını bulursa çok iyi olur
+1 yılİzler izler iktidarsızlaşınca bırakır.
00 Yorumla
+1 yılBabamla gurur duydum şu an.
00 Yorumlaseni nasıl yaptılar sanıyon sen :d
10 Yorumlababana bilgisayarda geçmişi silmeyi öğretsene...
00 YorumlaGeçmişi silmeyi bilmiyor garibim :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabanda az değil haa bırak yapsın sanane yaw
00 Yorumlasen kolay olmadın...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbşka karıya mı gtsn
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam