ilişki yaşarken sizce sınır olmalımı yoksa her şey yapılabilirmi die dünüyorsunuz. bence helal olan yerlerden başka yerler kullanılmamalı.
Cevabın nedir?
sınır tabiki olmalı... insanlarda hep şu yanılgı var: "sınırları ne kadar zorlarsam fantazilerim ne kadar geniş olursa cinsel hayatım çok kaliteli olur"... tamam çeşitlilik değişiklik tabiki önemlidir ama sırf farklılık olsun diye yönelimin dışındaki fantazilere merak sarması onun zevk katsayısını yükseltmez... şöyle örnek vereyim: diyelim ki tabi bunu normal sağlıklı yönelim olarak kabul edersek cinsel mutfağında 10 tane malzeme varsa hergün kek yapılmaz, bir gün kek yapmalı, bir gün poğça, bir gün kurabiye v.s v.s... yani 11. 12. malzemeyi aramasına gerek yok... yani 11. 12. malzemeyi mutfağına katarsa daha fazla zevk alır zevk katsayısı yükselir diye bir mantık yok çünkü yönelimin dışına çıkmış olur... biraz garip bir örnek oldu ama idare et artık :) dediğin gibi herşeyi helal yoldan yaşamak lazım... ileri derecede farklılığa gerek yok, ama işte insanoğlu doyumsuz sürekli farklılar peşinde...
03 Yorumla
Soran+1 yılfarklilik olarak degisik sekiller denene bilir bunda sorun yok. ama farklilik icin haram seylere gerek yok. popca kekci amca ))))))
Soran+1 yılamcamsin iste bende 19. hohu.
+1 yılbence olmalı.amerikalılar b.k nu çıkardılar bu işin resmen.yok işeme yoksıçma.nefessiz bırakma.nedir lan bu .zevk vermen gerekirken resmen işkence ediyorlar böyle şeymi olur..bence sınır olmalı.ancak o sınırı bence kadın belirlemeli.ne istiyorsa onu istemeli erkeğinden.erkekde ona göre hareket etmeli..
10 Yorumla
seks sınırsız olduğunda ya da sınırları zorladığında zevk verir bence
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen tamamiyle sınırsız.
+1 yılhelal olna şeyimiz mi kime .zaten rahtsız olan yapmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılAsla sınır konmamalı. Sınır olursa bir yerden sonra monotonlaşır ve zevk alınmamaya başlar. Yapılabilecek herşey yapılmalı ki her seferinde yaşamak sevişmek istensin. Sınırlar daima zorlanmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yıl-1
- +1 yıl
Neden yanlış bişi mi dedim? Sınır koymak aynı şeyleri yapmak bir süre sonra sıkıcı olmaz mı? Bana göre 2 kişi arasında asla sınır olmamalı.
Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. sınır olmalı , sınır olmasın diyenler eşlerini başkalarının altında düşünsün bakalım nasıl olsa sınırları yok...
012 Yorumla
Soran+1 yıltobe.
Soran+1 yılbilmiorum ama insanlar helal varken haram yapar oldu artik. yani altla ust karistirilmamali.
Soran+1 yılabartma sende zaten dogum yaptiktan sonra dikiolar seni. daha dikktirmeye gerek yok. sapik.
Soran+1 yılsanane. birlikte cikalimmi.
Soran+1 yıliyiki dogmadin o zaman. l)))) moruq amca.
Soran+1 yılbisey degil amcacik. )).
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal a karşıyım oral la bir sıkıntım yok fakat hard olmalı öyle sakin değilde sert ve ateşli ıssırmalı falan
30 Yorumlakarşı taraf istedikten sonra scat dışında herşeyi yaparım
00 Yorumla
+1 yılSınır elbette olmalı daha doğrusu ilişki yaşayacağın kişiyi seçerken sınırların olmalı.
00 Yorumla
+1 yılyaşanılan şey 2 tarafı da mutlu ediyorsa bir sınıra gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇiftlerin karşılıklı istek ve arzularına bağlı, her iki tarafda yaşadıklarından mutlu ise kendi olması gereken sınırlarını aşmıyorlarsa ekstra bir sınır çizmeye gerek yok...
00 Yorumlasınır olmalı ama sınırı helal-haram ayrımı mı
o işten hoşlanıp-hoşlanmama mı çizmeli
bence ikincisi00 Yorumlabu olaya helal haram diye bakarsan sınırlanır çok. ama anal hariç herşey yapmak normal bence.
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden hiçbir yer helal değil evlenmeden ilişkiye girmeme izin veren kızlarda sınır tanımam haa sınırları olur mu olur saygı duyarım
00 Yorumla
+1 yılevli diilsen hiç biri helal diil haberin olsun :D
15 Yorumla
Soran+1 yılbiliorum canım.
- +1 yıl
ayrıca sınır olmaz diyen erkeklerin yüzlerini manitaları bir gün beline strap on taktığında görmek istiorum :D
- +1 yıl
olduuu başka...
Strapon yemektense hayat boyu bakir kalırım. - +1 yıl
demek ki sınır varmış :D
Soran+1 yılaferim sana kocaman.
sınırı olmalı, sapkınlığa varmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. cinsellikte sınır olursa cinsellik yaşanmaz... onnu önüne katıp kovalayacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yıl-100000000000000000000000
+1 yılarada küçük kaçamaklar olmalı tatlım .
00 Yorumlaolmalı tabiki. suyu çıkarılmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılaferim.
belkide sizinle sınırlarımızı ayırmalıyız
00 Yorumla
+1 yılharam karıştırılmamalı
00 Yorumlaçok sınır olmamalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşey derken ? sınır tabikide olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yıloral anal.
Cevap sahibi+1 yılanal fazla olmamalı hatta hiç ama yalan yok benim hoşuma gidiyo orali ben asla yapmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılsınır olmamalı
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım