Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer erkeğin beğenisi farklıdır. Kimi uç şeyleri sever kimi daha sade şeyleri. Benim fikrim siyah dantelli boxer'in kadını çok çekici gösterdiği yönünde.
12 Yorumla
Soran+1 yılYine de bişeydir ama. Kimisi hiçbir şey giymesin finalde önemi yok diyor :)
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi herkesin beklentisi ve beğenisi farklı :) Ona kalırsa damacanaya atlayanlar da var bu ülkede🙄🙄
En İyi Cevaplar
+1 yılMüslüman, diğer müslüman kardeşini en az kendisi kadar düşünür. Kendisine yapılmasını uygun görmediği şeylerin başkalarına da yapılmamasını ister. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Kendisi için sevdiğini, din kardeşi için sevmeyen kâmil mümin olamaz.) [Buhari]12 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlayamadım? Ne bağlamda attınız hadisi Şerifi?
- +1 yıl
GüzeI huy peşinde yürü, iyi huyIa düş kaIk. GüI yağına bak, nasıI güIün huyunu aImış.
Jartiyer vb fantazi kıyafetlerini kışkırtıcı bulmayan erkek yoktur. Ama onu taşıyacak potansiyelli kadın daha tahrik edicidir. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
her zaman olmaz arada sirada olabilir ya cunku dogal olmak daha seksi bazen
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Kırmızı her zaman ''DUR!'' anlamına gelmiyor...
modasahne.com/.../...ic-camasiri-ve-yilbasi_12.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılKırmızı sevmeyen erkek de görmedim sanırım :)
+1 yılOlursa güzel olur. Olmasa da farketmez. Karı olsun yeter
12 Yorumla
Soran+1 yılBulmuş da jartiyerlisini arıyor diyecekler birazdan.
- +1 yıl
Aynen öyle.
+1 yılgecelik değil ama diğerlerine bayılırım valla off süper süper..
12 Yorumla
Soran+1 yılGecelik neden değil?
- +1 yıl
pek yakıştırmıyorum nedense jartiyer her zaman çok daha seksi geliyor bana.
Evlenince Hergun gstringle mi gezecen evin icinde
Biraz mantıklı olun.
Bu fanteziler iki aydan fazla sürmez :)))14 Yorumla
Soran+1 yılHer gün mü demişim bir okusana bir daha :) fantezi olarak dedim, farklılık arandığında giyilemez mi? Ayrıca benim ne kadar süre yapabileceğimo değil erkeklerin hoşuna gidip gitmediğini merak ettim.
Soran+1 yılNormal olan cinsellik getirmesidir diye düşünüyorum ki eşiyle insan cinsellik yaşarken bu kıyafetleri kullanması gayet normal olur ama tercih meselesi
Jartiyer candir diger camasirlarda sexe renk katar ama bazen de ciplaklik şehvet verir 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi farklılık iyidir denemek lazım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılFinalde hiçbirinin esamesi ortada görünmüyor gereksizz bence
13 Yorumla
Soran+1 yılFinale giden yol önemli değil mi sizin için? Basma etekle başlamakla saten veya ipek gecelikle başlamak arasında fark yok mu? ya da pamuklu sliple okşamakla tanga varken okşamak arasında?
Cevap sahibi+1 yılHedef merak uyandiran onlarin icindeki sadece, o kiyafetler sadece vucut hatlarini cikardigi icin tahrik eder, ister basma etegi soy ister jartiyeri hic farketmez onemli olan soymak
Soran+1 yılİlginç bir bakış açısı, çoğu erkek böyle düşünmüyor ama herkesin kendi zevki sonuçta, teşekkürler yorum icin
+1 yılZevk meselesi kimse bunu yargılayamaz https://vocaroo.com/i/s0zwZlNjYUwL
Ses kaydı gelsin03 Yorumla
Soran+1 yılYargılamıyorum ki, merak ediyorum
- +1 yıl
Ses kaydını dinledin mi
Soran+1 yılHayır henüz dinlemedim.
Hatunun içinden gelmiyosa o giydiklerini emanet durur zaten ;) o yüzden erkeğin istediği kadar hatun da istiyosa bunu o zaman güzel olur ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBence zaten sadece eşi seviyor diye giymek saçma. Kadın sevmiyorsa kendini olmadığı biri gibi göstermesi gereksiz. Ama sırf eşi seviyor diye nadiren de olsa gönlünü yapabilir. Hem şahsen severim ve giyerim de
İç çamaşırına çok dikkat ederim önemli bnce sence nasıl olmalı
16 Yorumla
Soran+1 yılBence kadın içinden nasıl geliyorsa öyle giymeli, ama eşi bu tarz şeyler istiyorsa da onu görsel açıdan da tatmin etmeli. Bem şahsen seviyorum böyle şeyleri. İnşallah nişanlım da seviyordur.
Soran+1 yılEvet güzeller
Soran+1 yılFazla merak zarar verir insana.
Ben severim. Ancak abartılı şeyler değil. Hoş şeyler var normal olarak. O tarz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım Teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevilmezmi be onlar kadını uçurmamız için yapılış şeyler seksin en dip hallerine etki eden şeyler sen sevemzmiin
02 Yorumla
Soran+1 yılSeverim de mesele erkeklerin sevmesi. Herkes sevmiyormuş.
Cevap sahibi+1 yılya hayatalrı boyunca iç çamaşırı olarak erkek donu paçalı don görmüş erkekelr beğenemz tabii birde sevgililrinde bu tarz uçuk şuh şeyelr gördüklerinde yollu olamsınlar diye beğenem diye yapıyorlar veya bu tarz giyinen kadınlar onarınakıllarında aldatacak tipte kadın imajı çizer
ben halen bakirm ama eğer ilişkim olursa ya da sevgilim birlikte en çıldırtıcı iç gıcıklayıcışeyelri secer beeğniriz deneriz buna karşı değilim zaten beni çok genişsin diye düşünme ama feministim kadınlardan yanayım bekarete önem vermem ben bakir olsam bile
+1 yıljartiyer olmalı kadında bence çok daha seksi ve kadınsı yapıyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum icin :)
- +1 yıl
rica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe giyerseniz giyin kızlar erkek sapıttımı o çok para verdiğiniz elbiseler de arada paramparça olabilir 😃
025 Yorumla
Soran+1 yılSapıttırmak için giyiyor olabiliriz :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapiyorsunuz zaten fakat o anda insanin gözü birsey görmezse sütyen tanga pantolon eline ne geçerse yirtabilir özellikle dudak dudağa yiyişirken o hırsla dudaklar da ısırılırsa şaşırmamak gerek ayaklari ve naylon corap ve tayti hic söylemiyorum bile 😃
Soran+1 yılO hırsa gelen sadece erkek olmuyor yalnız :) sonradan pişman olmamak için mümkün olduğunca az kıyafet giymek lazım o zaman ki sabır sona ermeden çıkarıp bitirelim :)
Cevap sahibi+1 yılSadece erkek hırslanmiyorsa kizlara ne oluyor peki ya da kizlar en fazla ne yapabilir 😃madem öyle mini etek altina tanga bir de naylon corap is görür corapi bileklere kadar indir etegi kaldir tangayi kenara kaydir icindesin, direk etek ile kucaga da otursan olur 😃
Soran+1 yılDaha önce dudaklarınız morartılmadı herhalde ya da boynunuz :) arzusu tavan yapmış bir kadın neler yapabilir...
Cevap sahibi+1 yılBen morartmisimdir da morartan olmadi çünkü 1 dk dan fazla nefessiz kalamadilar benim dudagi da morartsan olmaz mi madem öyle kendinden eminsin😃?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca arzusu tavan yapan kadinlar neler yapabilir merak ettim simdi 😃?
- +1 yıl
işte o sapıtıp parçalayanlar hayvan gibi geliyor bana
Cevap sahibi+1 yıl@hoşafınferyadı Neden hayvan gibi geliyor seni arzulamasının nesi kötü dudaklara yapistin nefes nefesesin o adrenaline pantolon mu dayanir sütyen mi çorap mı 😃?
Soran+1 yılBir kadının sana olan arzusunu tavan yaptır, o zaman gör. Benim bir erkeğim var birbirimizle ilgilenebiliyoruz çok şükür. Herkes maharetlerini hayatındaki kişiye kullansın ;)
- +1 yıl
arzulasın da hayvanca hareketler yapmasın yani
Soran+1 yıl@hoşafınferyadı yırtmak parçalamak doğal değil bence filmlerde görüyolar yapmaya çalışıyolar. Tamam biraz sert olunabilir insan arzu tavan yapınca neler yapar da, bence abartıyorlar
- +1 yıl
aynen. çok özeniyorlar o filmlere ve bazen olabildiğince hayvabnlaşıyorlar. karşıdaki rahatsızlığını dile getirince anlam veremeyebiliyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@hoşafınferyadı ne film özentisi hanım efendi benim yaptıklarim asil filmlere konu olur iki bayan bir araya geldiniz ya üstünüze yok ama iş uygulamaya gelince bir öpmede hemen ıııııımmm ıııııııımmm diye nefes alamaz bağırırsınız siz kadinlar az değilsiniz var ya hep o küçük birşeyiniz yok mu hep o karıştırıyor ortalığı, istediğiniz oldu mu da gözlerinizi kapatir kendinizden geçersiniz şeytanın ta kendisisiniz lafa gelince de filmde görmüş oluyoruz 😃?
Soran+1 yıl@hoşafınferyadı erkeklik taslamak işte hep, güç ve gövde gösterisi.
Cevap sahibi+1 yılBu diyalog yüz yüze gerçekleşseydi de bunları yüzüme söyleseydin ya cadı bak o zaman güc ve gövde gösterisi mi erkeklik mi görürdüm seni o zaman 😃?
Soran+1 yılKadın görünce aklı giden bir cinssiniz siz ya, kadının yüzündeki gamzeden bile tahrik olup sapıtıyorsunuz, kadın öpüşürken tahrik oluyormuş da zevk alıyormuş konu bu mu? İlişki esnasında sert olcam diye hayvanlaşmak üst baş yırtıp parçalamak doğal değil diyoruz. Tabi cinsel tercihiniz sizi ve partnerinizi ilgilendirir.
- +1 yıl
yoo yüzyüze olsaydı da bişe değişmezdi söyleyeceğimi söylerdim emin ol.
Cevap sahibi+1 yıl@hoşafınferyadı hanim efendi sen biraz daha yaş olarak olguna ve alımlı bir hatuna benziyorsun şu cadıya erkekleri anlatırmısın bir herşeyi tospembe zannediyor hanım efendi halbuki erkeği kendi de arzuluyor 😃?
- +1 yıl
bende aynı fikirdeyim onunla.
bir erkeği arzulamak başka şey hayvanlaşmasına izin vermek başka şey - +1 yıl
dostum senden sapıklık akıyor ya
neyse ben daha fazla muhatap olmıycam
Soran+1 yıl@hoşafınferyadı arzulamak hayvanlaşmayı gerektirir sanıyor bu canım da. Karnı acıkınca yemeğe manyak gibi saldırıyorsa kadınını arzuladığında da yırt parçala olması çok doğal.
Cevap sahibi+1 yıl@hoşafınferyadı sapıklık ile ne alakasi var ben olani söyledim doğrulari söyleyince adı sapıklık oldu 😃peki ikinize de birsey soruyum ayaklariniza oje sürermisiniz?
- +1 yıl
uza
sapık
Cevap sahibi+1 yıl@hoşafınferyadı halen sapık diyorsun sapiklik ile ne alakasi var?
+1 yılGereksiz dostum g e r e k s i z
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? Etkilenmiyor musunuz bu tarz iç giyimden?
- +1 yıl
Bazen tamam da genelde itici. Yani bir halt varmis gibi birde havalara girip acaip sesler cikarilmiyormu tam rezillik.
Sonucta cekici olan normal hali.
Ha birde essege altin semer vurmuslar essek gene essek 😒
+1 yılben severim bazen sadece erkek atleti ve boxer bile giymeli
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu hiç anlamam, kadınsı şeyler giyince seksi olmasını anlarım da erkek boxer iyla nasıl seksi olunur ya? Erkek gömleği giyince nasıl seksi oluyoruz mesela neden :)
- +1 yıl
birgün deneyelim bak nasıl oluyor :)
bol gözükmesi vüsut hatlarını görememe gibi :) kesfetmeyi severim
Soran+1 yılHmm mantıklı.
- +1 yıl
sınır tanırmısın peki sınırların varmıdır
Soran+1 yılGiyim konusunda hayır. Gözüme ve eşimin gözüne hoş gelen her türlü şeyi giyerim
- +1 yıl
seks konusunda peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam haklı
Bende tanga giymesinden nefret ettiğim için ayrılmıştım
Erkekler bağdaştırır çünki
Sizlere altalca gelebilir ama biz erkekler böleyiz...02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle değilmiş
Cevap sahibi+1 yılTabiki öyle değil
O bende bir dönem olmuştu
Olgunlaşınca kadınınla herşeyi yaşıyosun
Yaşamalısında ki aklında ukte kalmasın
Bu yüzden ön tarafı dantelli çamaşırlar benim hosuma gider
Yırtması daha basit oluyor :p
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben jartiyer sevmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Ben severim isterimde olsun 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes de sevmiyormuş ama, şaşırtıcı değil mi :(
jartiyer ve tanga gerçekten güzel
12 Yorumla
Soran+1 yılJartiyer neden? Nesi cazip geliyo?
Bu saydığın aksesuarlar iyi olur azdırır
12 Yorumla
Soran+1 yılAmaç zaten oysa bir sakıncası yok, teşekkür ederim yorum icin
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılsevmem normallik dogallik iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılPamuklu slip ve toparlayıcı sütyen de olur diyosun yani?
- +1 yıl
tabi ya ne gerek var ona buna
O kadinin zevkidir ne isterse giyer
11 Yorumla
Soran+1 yılBu iyiymiş, tabi ki kadının sevmediği bişeyi sırf erkek istiyor diye giymesi mantıksız, ben kadının seviyor olma ihtimaliyle soruyorum her erkek sever mi diye
+1 yıltanga olmazsa olmazımdır..
12 Yorumla
Soran+1 yılTanga iyidir, her kadın sevmez ama galiba her erkek seviyor :)
- +1 yıl
tanga olmazsa kadına kadın demem :)
Çok severlermiş
31 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyen de varmış baksana, bence de sevilmeyecek gibi değil ama.
Gizli Üye(36-45)+1 yılO tanidigin salak galiba herkes öyle ister oda bulmuş da bunuyor , o zaman babaanne donu giysin bakalım ne yapacak
06 Yorumla
Soran+1 yılSeks için yatağın içinde çıplak beklemesini tercih ediyormuş.
Cevap sahibi+1 yılSaçmalık sevişirken yavaş yavaş soyacaksın ki tadına varacaksın , sen o tanıdığına bir sor bakayım eminim ön sevişme 10 dk bile yoktur onlarda , bull kadar kısa suren on sevişme kadına yetmez ;)
Soran+1 yılKız şikayetçi zaten ama adam sevmedi mi sevmiyor.
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evli bunlar?
Soran+1 yıl5-6 oldu herhalde
Cevap sahibi+1 yılKesin artik kanka 10. dk öpüşme hemen ilişki bir defa yapıp ondan sonra k, cini dönüp yatıyordur , emin ol o arkadaşın yarım kalıyordur boşalmıyordur bile kesin , öyle sekis mi. olur yaaa
+1 yılTabiikii sever :) sorman bile hata :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı fikirde değil ama :)
- +1 yıl
Onların zevksizliği :)
Kendimde tangayi seviyormm daha çok
11 Yorumla
Soran+1 yılTercih meselesi.
+1 yılEvet tanga ve jartiyer sekste güzel oluyr
12 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle Jartiyeri merak ediyorum, neden? :)
- +1 yıl
Kadını daha seksi yapiyr
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bayilirim ya cok sexsi duruyor😘😙
19 Yorumla
Soran+1 yılPeki her zaman mı yoksa farklılık fantezi olsun diye mi?
Cevap sahibi+1 yılBen nirmalde cok severim sevgilim esim vs her gun boyle giyinsin her gun yaparim yani fantazi bu ya cok sexsi gosteriyor kadinlari ozellikle dantelli olanlar😘😙
Cevap sahibi+1 yılSen giyermisin peki esine falan ?
Soran+1 yılPeki Teşekkürler, umarım istediğiniz gibi olur :)
Cevap sahibi+1 yılOluu bilemem ya oylr bir fantszi sever bulmak cok zor😕
Soran+1 yılAllah herkesin gönlüne göre versin, fantezi olarak görürse giymez belki ama bana doğal geliyor kadınsı olmasından dolayı. Jartiyer gibi iddialı bişey özel zamanlarda kullanılabilir belki her zaman değil ama, gecelik ve diğerleri tabi ki giyilir. Eşim isterse her gun bile giyebilirim
Cevap sahibi+1 yılHer gun giyip esinin kucana girmk geecekten cok zevk verici olurya sen esine falan yapiyormusun
Soran+1 yılNişanlıyım.
Cevap sahibi+1 yılHayirli olsyn o zamn k. bakma rahatsiz etmim ozaman seni mutluluklar
+1 yılolmalı
216 Yorumla- +1 yıl
işte gerçek bir kadın bravo..
Soran+1 yılBence de olmalı ama sevmeyen de varmış.
- +1 yıl
Bilemem artım sevmeyenini ben seviyorum 🙈
- +1 yıl
Bu olmadı işte
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 ne olmadı?
- +1 yıl
Jartiyer tanga seksi ic canasiri sevmen erkegi sevmen olmadi
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 öyle bişe demedim yanlış yorumlamışsın
- +1 yıl
Peki o zamn sorun yok
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 olmasın zaten
- +1 yıl
demi haklısın jartiyer topuklu ayakkabı mini etek -elbise seven kadın benim gözümde çok farklı yerdedir sevmeyen erkek de zevk fakiridir..
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 bilmem onlarında kendilerine göre zevkleri vardır belirli şeylerle kısıtlama yapmak yanlış olur
- +1 yıl
Kimseyi kisitlmak gibi bir niyetim de yok vazifem de yok ben sadece fikrimi söyledim haytim hepsi bu
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 anladım ☺️
- +1 yıl
Sonunda anlaştik ☺
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 aynen ☺️
- +1 yıl
Seninle zevklerimiz uyuşuyor umarım tanışma şansımız olur...
Tanga vazgeçilmez bişey
12 Yorumla
Soran+1 yılKadınların çoğunluğu sevmez ama erkeklerin de çoğu seviyor galiba :)
+1 yılÇok abartıya gerek yok
12 Yorumla
Soran+1 yılAbartıdan kasıt? Dantelli bir gecelik veya Jartiyerli bir sütyen takım abartı mıdır sizce? ya da tanga üstü tül bor gecelik?
- +1 yıl
Tanga ya da özel bölgesi açık alabilir
Severiz
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum icin
+1 yılOnları giymeyen kadının yatagimda işi ne
12 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen kocası veya sevgilisi önem veriyorsa kadının da giymesi taraftarıyım. Ama soru başka, her erkek sever mi dedim her erkek sevmiyormuş onu öğrendim :)
- +1 yıl
Benim için önemli
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ever sever.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyen de varmış ben de şaşırdım :) Teşekkürler yorum için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen severim guzel. Oluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sevmiyormuş bem genelde bütün erkekler sever diye düşünüyordum
Cevap sahibi+1 yılBazilari oyle ciplak bir vucud beni tahrik etmez
Soran+1 yılHerşeyi çekici hale getirmek diyorsun :) teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılTabikide kendim giydirmek isterdim kendim begendigim modelleri alirim bazen ozen tasarimlar yaptiriyorum
+1 yıl%99 sever
12 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluk seviyor gibi görünüyor ama hoşlanmayan da çok.
- +1 yıl
Cok sey kaybediyorlar ne diim fantazi olmadan asla olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olur bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılGenel kanı bu yönde ama sevmeyen gereksiz diyen de az değil.
Bazıları evet
12 Yorumla
Soran+1 yılHangileri mesela ve neden?
+1 yılmal değilse sever
14 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyen de varmış, mal mıdır diyorsunuz :)
- +1 yıl
erkek adam sever
sevmeyen mal dır gay dir ibine dir felan dır
Soran+1 yılAbartmayın da şimdi, kimi de çıplak seviyor olamaz mı
- +1 yıl
çıplak sevmek ayrı bişey ama iç çamaşırı olarak dediklerini sevmiyorsa benim dediklerimdir
Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Fazlalıkları önemsemem, önemli olan içindeki
01 Yorumla
Soran+1 yılSunum önemli değil mi :)
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. siyah iç çamaşırı
11 Yorumla
Soran+1 yılSiyah her türlü efsane
+1 yılBen onları yırtmasını seviyorum ateşli oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOnları yırtan adamın seksi mahvolur bence, o kız kaç para veriyor onlara :)
- +1 yıl
yaptım baya kavga ettik zaten:DSD
Kombinle
11 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Gizli Üye(30-35)+1 yılseverler
24 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyen de varmış bakın. Mutlu edeyim derken üstümde o kıyafetleri görünce midesi de bulanabilir yani. En iyisi direk işi ehline sormak galiba.
Soran+1 yıl@Hys-06 ilgisi yok evli değil nişanlıyım çevremde duyuyorum böylesini bide burda da gördüm sevmem diyenleri
banane seninin iç çamasırından ergen
02 Yorumla
Soran+1 yılZorla mı yoruma çağırdım
+1 yılSeverim
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyen de varmış.
- +1 yıl
Onlar bizden değl:)
+1 yılStanga diye bir olay var efsane.
00 Yorumla
+1 yılFazla kadinsi keske bende giysem :)
00 Yorumla
+1 yılpijama :D :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHarika ya :D Çeyize iki takım pijama aldım ama giymeye fırsat kalmayacak sanırım ajsjfk
- +1 yıl
hatta çiçekli şalvar :D :D :D
+1 yılgüzelsen ne giysen çekici olursun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKimi de diyor güzelsen ne giymesen çekici olursun, çirkinsen ne giyersen giy çirkinsin :)
- +1 yıl
:D o da başka bir deyiş.. ama benim için önemli olan yüz :) severken sevişirken yüze odaklanırım en çok
ya olabılır senınkı nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılGebel bir görüş sordum benimkiler senin ilgi alanın değil bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyidir sevilir..
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sevmiyormuş, ama bence de sevilir gibi genel olarak
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Her zaman olmasa da arada surprizler hos olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok abartılı olursa itici gelir bana
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi birden giyilmeyecek ya, bir elbiseyi soyuyorsun altından Jartiyer sütyen takımı çıkıyor mesela.
Cevap sahibi+1 yıljarityer seviyorum ama ipli şeklinde stringler ya da çok alengirli ipli mipli tangalar falan hoşuma gitmiyor, basit duruyor, dantelli bir tanga ideal bence
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılolurmu öyle şey fantazi başka şey
00 Yorumla
+1 yılDusunmuyorum
10 Yorumla
+1 yılBilmem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTangayi sevmiyorm. desenli olsn yeter
017 Yorumla
Soran+1 yılDesen diyen bir sen çıktın.
Cevap sahibi+1 yılTullu dantelli falan. duz kilotu napiyim. Tangada cok yapmacik. kilotlu corap olsun bide
Soran+1 yılHe desen derken tül dantelse tamam. Ben leopar desen falan canlandırdım da zihnimde
Cevap sahibi+1 yıl:D iykk daha neler. cingene isi
Cevap sahibi+1 yılEe konus
Soran+1 yılNe konuşcam cevabı aldım teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılBanane. yazismak istiyorm. fantazini merakettm
Soran+1 yılGit başkalarıyla yazış. Kocam mısın fantezimi merak ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılOlurum istersen. baskasi yok sen tek ol
Soran+1 yılVar benim kocam defol
Cevap sahibi+1 yılSenin kocan beni ilgilendirmiyo. konusalik. iste
Cevap sahibi+1 yılBiraz dokundursam
Soran+1 yılYa bir s. ktrgt
Cevap sahibi+1 yılOlmazzzz. son derece istekliyim
Soran+1 yılBul kendine bir s. rtük o zaman.
Cevap sahibi+1 yılYokku kimse. zevkini bilen biri lazim
Cevap sahibi+1 yılOrdamisn
gereksiz
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Soran+1 yılGiyim kuşam insanı doğallıktan çıkarmaz ki ama. Nasıl okula giderken okul kıyafeti giyiliyorsa yatağa giderken yatak kıyafeti giyilmesi gibi düşünün. Tabi zorunlu değil daha çok zevk meselesi. Ama doğallığa gölge düşürecek şey giyim değil makyaj saç vb olabilir bence
+1 yılSevmeyen vardır
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne