Az once bir soru okudum. bir kiz gormus onunla o an iliskiye girdigini falan hayal etmis. Sizde gordugunuz bir kizi hayal ediyomusunuz veya kiz nasil olursa akliniza bu tarz seyler geliyor? Yoksa bacimdir deyip yuruyup gidiyomusunuz😄😄
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bazı kızlar adamın aklını başından alıyor. Mesela dün mekana bir kız geldi.
Mini şort var. Bacaklar uzun ve ince.
Üstte göbek açık.
Arkasından bakınca giydiği pembe sütyeni belli oluyordu ve inanılmaz bir dekoltesi vardı.
Göğüsleri küçük olmasına rağmen masaya bırakacakmış gibi duruyordu.
Ben de içimden dedim tabi ah bu elime geçse ne severim diye. :/04 Yorumla
Soran+1 yılSeversin tabi :)))
Soran+1 yıl😄😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle kızlar görüyorum ki kısacık şortlu bembeyaz nefis bacakları var, göğüsleri dekoltesinden görülüyor, o an kalkıyor s*kim 2 saniyede, bir anlık baksam bile yetiyor o an beni ateşlemeye, küçük ya da büyük kız görmem farketmiyor, hayalen sevişiyorum, eve gelince gözlerimi kapayıp mast yaparken o kızı hayal ederek boşalırım, elimde değil çok hoş kızlar
01 Yorumla
Soran+1 yılSende haklisin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Erkekler Ne Diyor
72
+1 yılGüzele bakmak sevaptır babından bakıp, allah sahibine bağışlasın fikriyle bitececek şekilde bir ilgi oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn guzeli tabi
Eğerki göğüs dekoltesi, kısa şort, kısa etek, tayt, dar ve seksi elbiseler giymiş ise o anda onunla seks hayal ederim hatta tanışmak ve deli gibi öpüşmek isterim ama normal giyimli birisi dikkatimi çekmez...
04 Yorumla
Soran+1 yılDikkatini fena seylere veriyorsun😄
Soran+1 yılMumkun degil 😄
+1 yılSabah gördüm bir tane çok tatlı ötesiydi kısa boylu kilo az kalça küçük duvarda duvara misali aa o soru benim lan 😂😂 ne millete ifşa ediyosun
08 Yorumla
Soran+1 yılAdini soylemedik heralde 😄
- +1 yıl
Şu cılız kız sorusunu diyosun dimi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sabah sabah kötü oldum napim 😂 aklımdan çıkmadı bide hep balık etliden sıkıldımmı ne zayıf olunca
Soran+1 yılKiyamam 😄
- +1 yıl
😊😊😊😊 en azından konuşsaydık onla şans tanışmıyoruz işte hangi bloktaki acaba sabah yarın gene aynı saatte çıksammı dışarı 😂
Soran+1 yılBence kacirma😄
- +1 yıl
Kaçırıcam büyük ihtimal çekingenim ben neyse artık o bende bir yara 😂 bir hatıra üflesen uçar 😅😎😍
Öyle herkesi hayal edecek olsak elimizden düşmezdi (düşmeyenler vardır illaki) kadın bir attackkkk durumuna geçipte aklımı alırsa hayal etmekten ötesine geçerim herhalde ;)
012 Yorumla
Soran+1 yılNapmasi lazim 😄
Soran+1 yılYa iyi de karsidan gelsem gulsem veya goz kirpsam napiyo lan bu salak kiz diye dusundurmem mi karsi taraftakine 😄
Soran+1 yılDogustan seksi olmak lazim bunu yapmak icin 😄
Soran+1 yılAz gayret mi 😄
Soran+1 yılBilemedim 😄😄😄
Soran+1 yılBencede ogrenmem lazim :(
+1 yılIliskiye girdigimi hayal etmem ama bakmaz da degilim o an kafama nasil eserse yani 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladimm 😄
Dikkat çeken kadınlar oluyor gerçekten, güzelliğine bakıp geçiyoruz. Hikaye oluşturacak kadar zaman bakmıyoruz.
012 Yorumla
Soran+1 yılBakip olay bitiyo yani. Hm guzelmis o kadar mi
Soran+1 yılNe bileyim 😄😄 kaldiriyo mu mesela bu bakma olayi
Soran+1 yılHadi yaaaaa 😄
Soran+1 yılAy ben cok seviyorum pantolondan gorunen kalkmia bisey gormeyi😄
Soran+1 yılOlsun ya😄 hele birde eşofman giymisse Allahim 😍 sapik miyim ne😣
Soran+1 yılBence olabilir 😒
Gizli Üye(30-35)+1 yılederimm ahh şunu poponu bir siksem diyorum... ya da güzel memeli gördümü şunun memelerini bir elesem diyorum falan filan işte :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahh demeyle kaliyo :)))
Cevap sahibi+1 yılyani sanki senin kalmıyor.. ahh şu geniş omuzlu yakışıklı cocuğa bak demelerin hep içinde kalıyordur :)
Soran+1 yılKaliyooo😳
siz kızlar çok beğendiniz biri olsa kurmazmısınız bence öyleleri varki teklif etsede kucağına otursam diye iç geçirir
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ileri dusunmem sahsen ama bir icim gider cocuga
Soran+1 yılO nasil kiz arkadasmis 😄😄
Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. O tarz hareketleri yapan genelde ergen çocuklar yapior
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla ettim ne yalan söyliyeyim. plajda çıtır bir güzel kız vardı. 20 yaşlarında. ben 32 yim. bayağı baktı bana ama yaştan dolayı arkadaş olmadım. akşam evde onu hayal ederek asıldım. geçti gitti artık.
09 Yorumla
Soran+1 yılAnladimmmmm
Cevap sahibi+1 yılkötü mü ettim sence, onunla seviştiğimi hayal ederek masturbasyon yapmam kötü bir şey mi
Soran+1 yılBen her insanin kendinin bir dunyasi olduguna inanirim. Yani ona gidip bisey yapmadigin surecr hayalini kur zarar yok bunda diye dusunurum.
Cevap sahibi+1 yılgüzel düşünce, sen peki hayal kurarmısn fantezi falan
Soran+1 yılCok degil
Cevap sahibi+1 yılyani cinsel şeyler hayal ediyorsun değil mi :D
Soran+1 yılTabikiii 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılvay azgın seni :D :D hiç birliktelik yaşamadın mı
Soran+1 yılHayirr
+1 yılhayal filan kurmam ama sadece gerçekten iyimiş dediğim kızlar oluyor hayal kurana kadar akılda kalırmı o yaaa
014 Yorumla
Soran+1 yılYani o anda mesela kalcalarina bakip hmm iyi giderdi simdi bu diye nasil olur acaba diye bir dusunme sordugum 😄
- +1 yıl
hee o sekilde mi diyorsun.. yok be çok nadir ya o kadar sapıklık olur ama bazıları var cidden arabanın camlarını indiriyorum filmden gözükmediğinde
Soran+1 yılTas olmak lazim yani dikkat cekebilmek icin :))
- +1 yıl
aynen neden böyle bir soru sordun peki sen?
Soran+1 yılMerak :))
- +1 yıl
hmm peki fazla merak etmeyin böyle şeyleri :)
Soran+1 yılDayanamadim :))
- +1 yıl
senin peki bu konu hakkındaki düşüncelerin nelerdir? sencede arzulamalı mıyız
Soran+1 yılYani hos bisey degil aslinda. Ama bakilmasini dusunulmesini isteyen kadinlarda oluyor hani. Bence yani.
- +1 yıl
seni sordum ama ben
Soran+1 yılYerine gore. Cok cok azginsam bana bakanin bakislari bile beni bastan cikarabilir. Ama normal bir durumda elbette bakilmasini istemem
- +1 yıl
hmm anladım hanımefendi erkeklerdeki gibi o zaman bu durum
Soran+1 yılYanii
- +1 yıl
peki teşekkürler hanımefendi
Kadının seksilik durumuna göre değişir :)
111 Yorumla
Soran+1 yılHayalde sinir yok tabi😄
Soran+1 yılEtsin kendini belli. Ben oyle seviyorum
Soran+1 yılBen soyluyorum iste
Soran+1 yılSoylemem bunlari iste :)
Soran+1 yıl164 boy kilo 115 :((
Ya gordugum kizlari straponlu olarak hayal ediyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılVovvv
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılDemw o zaman :)
Soran+1 yılKim bilir belki :)
Soran+1 yılO yasi coktan gecmissin 😂😂
+1 yılhayal edilecek giyim ve davranış sergileyenleri evet
05 Yorumla
Soran+1 yılDavranis derken. Ne gibi
- +1 yıl
kahkalar atarak yürümesi
ağzında sakızla mal gibi çiğneyerek gezmesi
gözünün yolda değilde ona buna bakarak gitmesi v. s
Soran+1 yılHos seyler mi bunlar😄😄😄
- +1 yıl
Biz ne diyoruz sabahtır. böyle davranırsan anca yatak hayallerimizi süslersin
Soran+1 yılDogru
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir kız sağdan geçiyorsa sola bakıyorum ben.. Gözlerimle kirletmemek için
013 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana
Cevap sahibi+1 yılBiri benim kız kardeşime baksa hoşuma gitmez.. Onun için ben bakmıyımki kimsede benim kız kardeşime bakmasın
Soran+1 yılKeske herkes senin gibi dusunse
Cevap sahibi+1 yılOnun için hiç sevgilim olmadı hep öyle düşündüğüm için 😞
Soran+1 yılSevgili kotu bisey degil ki
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın geç yazıyorum işdeyimde... Şimdide çekiniyorum
Soran+1 yılCekinmemek lazim
Cevap sahibi+1 yılHic bir kızla cinsellik yaşamadım yaşamamda hiç bir kızın elini bile tutmadım tutmamda birgün evlenirsem evleneceğim kızın yüzüne bakabilmek şimdi nefsimi tutuyorum tutcamda.. Şimdide artık çekiniyorum
Soran+1 yılBelki o sevecegin elini tutacagin kizla evleneceksin
Cevap sahibi+1 yılVarmıdır temiz kız sizce.. Bazen düşünüyorum da...
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılİşde öyle temiz kız arkadaşım olmasını isterdim
Soran+1 yılHaklisin tabi
+1 yılgördüğümü hayal etmem ama bakarım göz zevkimi yaparım
00 YorumlaYok okadarıda değil iş güç varken birde onlarımı hayal edeceğim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tabi
ben sarıldığımı hayal ediyorum kısa boylu kız görünce
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi seviyosunn
+1 yılŞöyle dötü güzel birini gördüm mu araya girdiğimi düşünmüyorum değil :))
014 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu soruyodum 😄
- +1 yıl
O an iste hayaller hayaller...😂
Soran+1 yılAnladim 😂
- +1 yıl
Peki Sen? 😂
Soran+1 yılDusunuruz illaki. Ama o anlik
- +1 yıl
Aynen o anlık oluyor zaten :) Düşüncelerini paylaşmak ister misin :)))
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
O anlık ne düşünüyorsun mesela :)
Soran+1 yılOf tas gibi cocuk dudaklara bak mmm acaba nasildir bunun seyi bide hafiften inliyosa of falan 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Oh oh ne güzel düşünüyorsun sen öyle 😂 önüne bakar misin :))
Soran+1 yılBakarim. Valla bakarim. Esofman giydiyse daha bir bakarim
- +1 yıl
Vayy canın ister mi baktığında :))
Soran+1 yılIster tani
- +1 yıl
Özelde devam edelim mi :)
+1 yılÇok nadir oluyr etkileyici biri olursa ole dusunuyrm
02 Yorumla
Soran+1 yılEtkileyici olmak lazim anladim 😄
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyak fetisiyim guzel ayakli ve guzel kalcali bayanlari gorunce binbir turlu sey dusunuyorum burnuma seks kokulari geliyo:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok guzelse mast yaparken kullanabilirim ama hemen o an hayal etmem
038 Yorumla
Soran+1 yılAklinda kalir mi o guzellik
Cevap sahibi+1 yılMast yaparken kullanabilecegim malzeme varsa kalir neden kalmasın
Cevap sahibi+1 yılzaten hayal gücünü de devreye sokunca her turlu is görür
Soran+1 yılHayal gucum hic o kadar kuvvetli olmadi
Cevap sahibi+1 yılNeden? Yani gördüğün ve beğendiğin birinin hemen tipini vücut hatlarini falan unutur musun?
Soran+1 yılBen et ete degsin diyenlerdenim ki o yuzden hala bakireyim sanirim 😄😄
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli o :) Bende Et ete değsin diyenlerdenim de eti ete değiremeyince elimize mahkum oluyoruz en azindan istegimiz azalsin diye :) Bende bakirim zaten evlenmeden de kimseyle iliskiye girmeyi düşünmüyorum e o zamana kadar mastsiz gecmez hayat 😂😂
Soran+1 yılDogru ne yazikki :(
Cevap sahibi+1 yılO yüzden hayal gücünü gelistirmeye bak yakin zamanda evlenmeyi düşünmüyorsun lazim oluyor
Soran+1 yılNasil gelistirebilirim ki 😄
Cevap sahibi+1 yılSen mast yaparken düşünmeye basla zamanla kendiliğinden gelişiyor 😂 şu an nasıl mast yapıyorsun ki dusunmeden 😂
Soran+1 yılTelefonda konusarak 🙈
Cevap sahibi+1 yılHmm senin ihtiyacin yok desene düşünmeye 😂 benim oyle bir sansim da hic olmadi maalesef :/
Soran+1 yılHer zaman degil ama dedigim gibi ayda veya iki ayda bir cildiracak kadar aziyorum.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladim onun dışında mast yapmiyor musun? Çünkü ayda 1 mast çok az yetiyor mu ki sana ayda 1?
Soran+1 yılYetmiyo ama ben yapamiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılHmm anladim telefonda yapiyorsan bari haftada 1 falan yapin, yapmiyor mu partnerin? Çünkü mastsiz hic rahatlayamazsin ki istek azginlik bitmez en son kizligini da bozdurursun dayanamayip
Soran+1 yılEvde yalniz kalamiyorum ki. Kalsam hep yaparim
Cevap sahibi+1 yılAynı sorun bende de var bende p*rno izlemek istiyorum ama evde yalniz kalamiyorum anca dedigin gibi ayda 1 falan denk geliyor o zaman izleyebiliyorum. Yoksa mecbur banyodan önce falan hayal gücüyle 😂
Soran+1 yılBanyoda da yapamiyorum ki ben genis bir zaman dilimi ve rahat olmam gerek tedirginken olmuyo
Cevap sahibi+1 yılBenim bahanem var ondan dolayi sıkıntı olmuyor. Yapmaya niyetli olduğum zaman tuvalete girip öyle banyo yapacam diyorum bende normalde girdim mi tuvaletim 15-20 dk sürer. 15-20 dklik bir zaman dilimi de yeterli oluyor 😂 sanki tuvalet yapmışım da öyle banyoya gecmisin havasi yaratinca sıkıntı olmuyor :) normalde uzun süre tuvalette kaliyorsan bu taktik işe yarar kullan tabi 15-20 dk yeterli gelir mi sana bilmiyorum kizlarin orgazm olayi daha uzun sürer
Soran+1 yılBen korkuyorum bir basima kendimi patlaticam diye 😄
Cevap sahibi+1 yılTelefonda yaparken sanki kendin okşamıyor musun olacak olsa o zamanda olur 😂😂
Soran+1 yılHer an korkuyorum ciddi bir sekilde
Cevap sahibi+1 yılSıkıntılı ya o zaman telefondayken evde yalnizken bile tam olarak rahat bir sekilde yapamıyorsun yani :/ ama yapacak bişe yok evlenene kadar bu böyle zaten evlendikten sonra esinle beraber her gece pompei sık biraz daha dişini :) ama yine de sizin isiniz bizden daha zor, kızlık meselesi var hem daha geç orgazm oluyorsunuz, ailenize yakalandiniz mi daha cok tepki alirsiniz, biriyle cinsel iliskiye girseniz ayni keza hem bu sefer öyle herkesle evlenemezsiniz de işiniz çok zor
Soran+1 yılEvlenmem sart
Cevap sahibi+1 yılVar mi bari bir aday?
Soran+1 yılVar biri ama olamaz onunla zor
Cevap sahibi+1 yılNeden zor ki onunla?
Soran+1 yılBabam vermez
Cevap sahibi+1 yılHee anladım birbirinizde gönlünüz varsa babani ikna edersiniz ya bir sekilde çok mu katı biri baban
Soran+1 yılKatıdır
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapacak bise yok babanin kabul edebileceği birini bulacan veya evden kaçacan
Cevap sahibi+1 yılBaban o çocuğu niye istemiyor ki?
Soran+1 yılAlkol kullaniyor diye
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın bilmiyorum ama daha çok var yeni adaylar çıkacaktır dert etme onu. O zamana kadar bir sekilde mastla idare edersin artik yapacak bise yok yillardir idare etmisiz sende bende bundan sonrada idare ederiz 😂
Soran+1 yılMecburuzzzzz
Cevap sahibi+1 yılAynen mecburen mecburen mecburiyetten 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen seksi ve hoş bir kız gördüğümde evet 31 çekerken onu hayal ediyorum doğrudur :)
012 Yorumla
Soran+1 yılVay be :))
Cevap sahibi+1 yılo zaman fışkırma şiddeti daha fazla oluyor :)
Soran+1 yılIyiymis yaa 😄😄
Cevap sahibi+1 yılseni de hayal etmek isterdim canım :)
Soran+1 yılSeksi oldugumu dusunmuyorum :)
Cevap sahibi+1 yılo zaman bunu ispat et :)
Soran+1 yılEdersem basim beladan kurtulmaz 😄
Cevap sahibi+1 yılyok sadece bana özel olsun lütfen :)
Soran+1 yılBende bana ozel olsun isterdim
Cevap sahibi+1 yılbende sana özel olsun istiyorum zaten :)
Soran+1 yılOyl3 ozelden bahsetmiyorum ben neyse 😉
Cevap sahibi+1 yılo zaman açıksözlü ol lütfen :)
+1 yılbazılarını ediyorum çünkü fazla çekici olanlar var.
00 YorumlaCanım çekiciye ilgimi çektiyse herhalalde fantazi kurarim
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladim :)
Soran+1 yılOldu canim cayin yaninda ne istersin😄😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır etmem, çünkü yeterince hareketli cinsel hayatım var
04 Yorumla
Soran+1 yılHarika bak bu :))
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler, öyle yolda gördüğünü hayal eden insanlar bir süre sonra tacize başlar, takip eder, en son evresi dokunmak ve cesareti varsada tecavüzdür. Sonrası zaten karakolda biter.
Halbuki çok sıkıltıysan 50lira ben vereyimde git yat bir kadınla ki benim anamı bacımı hayallerinde bile olsa becerme.
Soran+1 yılAdamsin.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür :))
Etmem be niye edeyim sapık mıyım ben?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen çok kışkırtıcı bulduklarımı hayal edip mast bile çekiyorum :P
00 YorumlaArkadaşın hayal dünyası geniş abazan gruptan demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltahrik edecek şekilde giyimliyse evet bazen düşünüyorum :D
020 Yorumla
Soran+1 yılAnladimm :))
Cevap sahibi+1 yılöyle yani haksız myım tahrik olunca kaçınılmaz :)
Soran+1 yılHaklisinnnnn
Cevap sahibi+1 yılkızlarda var mı böyle durumlar
Soran+1 yılYani dusunuyorum ben ama o kadar ilerisi gelmiyor aklima. Sadece of cocuga bak ne guzel opusulur ne guzeldir onunki diye bir dusunce. Ilerisi gelmiyor bende
Cevap sahibi+1 yılhmm onunki şey demi? peki bu düşünce o an bitiyor mu yoksa hiç mast sırasında da aklına gelip düşündüğün o şekilde mast yaptığın oldu mu
Soran+1 yılIste hic o evreye kadar gitmiyor gordugum biri. Unutuyorum sanirim.
Cevap sahibi+1 yılolabilir ya da sık mast yapmadığından kaynaklı olabilir
Soran+1 yılOlabilir valla. Hic sık yapmiyorum ama ayda bir falan 😄
Cevap sahibi+1 yılevet onun için sık değil bazıları hergün yapıyormuş kızların burda yazıyolardı
Soran+1 yılYolum acik olsa yapardim heralde bende
Cevap sahibi+1 yılyol kapalıysa ne güzel zaten ama yol kapalı olunca sık olmuyo mu?
Soran+1 yılBeceremiyorum. Yapamiyorum. Zevk almiyorum bir basima
Cevap sahibi+1 yılhaklısın doğrudur. peki sevgilin olsa birbirinizi çok seviyorsunuz o sana yardım etmek istiyor ama sana zarar vermeden anladın yol kapalı olacak ama birbirinize yardım edeceksiniz kabul eder miydin?
Soran+1 yılElbette. bir sure gectikten sonra iki sevgilinin birbirini tatmin etmesinden yanayim. Ki ozellikle erkegin gozunun disarda olmamasi icin yapilmasi gereken bir durum bence
Cevap sahibi+1 yılYani bur nevi ama erkek istese yinede disariya bakar sevdim bak bunu birbirune yardim etmek bencede guzel ama gecrekten sevdigine inandiktsn sonra yapilmali
Soran+1 yılKesinlikle bir sure sonra diyerek bunu kastetmistim
Cevap sahibi+1 yılHe tamam ama cogu kiz korkuyor galiba denemedim hic deneyimim de olmadigi icin pek bilmiyorum sadece sormak istemistim fikrini😄
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yıl😊😊 peki sence deneyimli erkek mi bakir erkek mi?
- Daha fazla (42)
Daha fazla(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem