Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. her ped her kadında aynı olmaz. bazı pedler alerji yapabiliyor. ince seçim yap ve kaliteli pedler seç. denemelisin. hangi ped alerji yapmıyor tesbit edeceksin.
eğer tüm pedler alerji yapıyorsa tek uygulaman şu olabilir ince ped alıp içine bez koy. vajinana ped direk temas etmesin. koyacağın bezle temas etsin. ped içindeki kimyasallar alerji yapıyordur.
tüyleri de lazer epilasyon yaptır00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. aleovera diye bir bitki var, araştırısanız kadın erkek her türlü cilt zedelenmesi tahriş, hatta cilt hastalıklarında bile tedavi edici birşey. Fa diye bir markanın vucut jelini alırsın linkde atıyım sana link kesin çözümdür sporcu oldumuz için az anlıyoruz bu işlerden ; )
01 Yorumla
Soran+1 yıldenicem teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim sinifta bir kizin allerjisi vardi hep bebeklerin poposuna suruyolar ya pudra yanmasin diye ondan kullaniyodu. Yoksa uyuz oluydu
02 Yorumla
Soran+1 yılahah:D sn çare onuda denıcez artık
Cevap sahibi+1 yılinsallah bir ise yarar :) ve evet altaki kizin dediginide dinle
+1 yılLazer yaptırsan da oluyor.Bazen olur geçer bir şey yok bunda.Ama sen doktora git
02 Yorumla
Soran+1 yılama ben niye doktora gideyim?
- +1 yıl
Krem falan verir belki bilmem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ciddi cevap mı istiyorsun; doktora git !... Ne bilelim biz, ama dikkat etmen gerekir. Pamuklu seylere karsı bir allerjin bile olabilir. Yada benzer bir rahatsızlık. Bişiler surmeyide kes bence oraya. Surekli nemli olması iyi değil. Acını alıyor olabilir ama doku yapısını surekli nemli tutma. Pudra benzeri kuru cozumler dene derim.
00 Yorumlacildinde bir hassasiyet var allerji yapıyor olabilir. cildiye veya jinekoloji doktoruna mutlaka görünmen gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılKopar da atma. Dondurup icini doldur, duvara as. Sendeyken bir ise yaramiyor madem koparrinca gorsellik katsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılbuda bir seçenek eğer mümkün olsaydı :D
jiletle alınmış kısa kıllar bizde bile tahriş yapıyor :/
04 Yorumla
Soran+1 yılilk defa vrdm jilet uğraşamadım onun cezasını mı çekiyorum yani?daha önce klnnmamştmda o yzden jltten olableceği aklma glmemişti
Soran+1 yılevetde yaş 19 kndı işim olnca parasını ödeyip yptrablrım :D annem byle birşeye izin vermez
+1 yıldoktora gittinmi? enfeksiyon kapmış olabilirsin, mantar olabilir bir görün dr ye
07 Yorumla
Soran+1 yılenfeksiyon olsa kaışınır falan bende acı var bildiğin tahriş olduğu için iç amaşırı bile değse acıyor yürüyemıyorum
- +1 yıl
deride bişi olabilir görünmelisin ne zamandan bu durum sende var?
Soran+1 yılbu sefer olan2-3 gündür adetn btmesyle bşladı.öncekılerde krem faln sruyodum geçiyodu ertesi gne bu sefer geçmedi
- +1 yıl
daha ilerlemeden kesinlikle görün, yarın çarşıda bir yerde kaşınman tutarsa kaşıyamazsında orta yerde kafayı yersin, yaşın kaç peki?
Soran+1 yıl19 kaşınmam yok şuan acı var
- +1 yıl
peki masturbasyon yaptığında yine kaşıntı devam ediyomu yoksa o an diniyomu kaşıntısı
Soran+1 yılyapmadım dokunamıyorum ki acıdan bir de mast mı yapcam
bişey girse nolcak merak ettim şimdi bu kadar hassaslıkla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben jiletle aldığımdada oyle oluyordu artık ağdayla alıyorum çok rahatım
00 Yorumlabana ver :D ben besler büyütürüm
10 Yorumla
+1 yılBeyler soru kızlara sorulmuş Dağılın!
01 Yorumla
Soran+1 yılHEEYT ULEN
Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. kuzum ped i sık değiştirmen gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılonu yapıoz zaten kuzum
ooooooy kıyamaaaam O:)
00 Yorumla
+1 yılyapamıyorsan bana ver kanka uğraşma
21 Yorumla- +1 yıl
bir espiri yapmaya gelmiyorsunuz tamam yaptım sizinde yapmanıza gerek yok
daha 18 olmadan bu siteye mi daldın02 Yorumla
Soran+1 yıl19?
+1 yılKedi kusunu görmüş yanık demis
00 Yorumla
+1 yılsev ablası onu :D