+1 yılatma oldu ki atcan yüzünü gösterme gerçi bu güvenle de alakalı bir mevzu . burda sorduğuna göre güven vermiyordur ya da karakterinde yoktur dicem
ama karakterinde olmasa evlenmeden zaten sevişmezdin , adam da haklı olarak yiyişiyosam foto istmek de hakkım diyo06 Yorumla
Soran+1 yılSevişiyorz ayda bir falan ya da daha uzun süre 2 ayda bir. Ama çplak foto sevmiyorm kötü hissediyrm sgurmu
- +1 yıl
soğur ya da senden ayrılır ikiside olabiliteli. ben olsam ayrılırdım.
Soran+1 yılNeden foto atmıyor diye ayrılı mı insan
- +1 yıl
neden sevişiyon o zaman
Soran+1 yılAyda bir belki. Sviyorz arzuluyorz svşyrz bazen. İkimzde ailemzle kalıyorz bas basa kalamıyorz zaten. Ama foto sapıkca geliuor ergence ve kötü hissettiriyor
- +1 yıl
ya bak neyse ne işte senle durup seks muhabbeti yapcak halim yok , napıyosan yap banane sorup sorup durma . iyi geceler
En İyi Cevaplar
atma kardeş salla gitisin benim sevgilimde bir sürü attı 2 sene çıktık bir sebepten kendisi benden ayrıldı geçen hafta başkasıyla geçen hafta kaçtı. eminim bu fotoları gönderdiği için pişmandır foto atma
09 Yorumla
Soran+1 yılSgur mu benden
- +1 yıl
soğumazda ileride ne olacağınız kesin değil kardeş olsun ayrılsak bile fark etmez diyorsan sen bilirsin rahat hissediyorsan geleceğe dair gönder. bana güvenmiyormusun lafını söyleyecek inanma evet güvenmiyorum. ikik sonumuz ne olacak belli mi ahanda bir sebepten ayrıldık ne bileyim sonra ne olacak
Soran+1 yılSvişiyorz bazen arada bir nadir ama foto atmıyorm sogurmu
- +1 yıl
soğumazda kırılır salla yaa kırılırsa kırılsın :) ama yaptığınızda günah dimi onuda peşin söylim na vebali geçmesin bana şimdi :) bak ne diyorum sevgilimden istedim gönderdi geçen hafta başkasıyla evlendi nolacak bu foto peki kızgınlıkla yeni kocasına gönderem dedim evliliğini yıkam dedimsonra o vebali alamadım yuva dağıtamadım benimle mutlu değilse canı cehenneme dedim
Soran+1 yılYani sevişiyorz dye foto atmam gerekmiyor
Soran+1 yılÖylemi dşünüyordr
Soran+1 yılAyda bir anca oluyır svşme
Resimden neden soğusun ya sana at diye ayak yapıyo hatta korkutmaya çalışıyor baksana sen de oyuna gelmişsin soğur mu diyosun? Böyle kendini ezikmiş konumuna sokarsa. soğur tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılAtmadım zaten
+1 yılsoğuyorsa Biplersin gitsin seven adam zannetmiyorum meme isteyecek henüz yüzük yokken
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm var meme istyr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Anlamadigim magdem sevisiyorsunuz neden foto istiyo? Canli varken fotoyu ne yapcak hahaha
18 Yorumla
Soran+1 yılAma ikimizde ailemizle yasıyırz ayda bir yda 2-3 ayda bir kaçamak olrsa sevişebiliyorz. Bayadır sevişmedk istyr foto ama ben sevmiyorm
Soran+1 yılAtmadım sgırmu
Soran+1 yılSogurmu diyorm. Sgudugunu söylüyor. Atmadgm için. Ama atmuyorm
Soran+1 yılİstediğimi yapmadgn için soguyorm diyor
La zaten görmüş göreceğini sevişme varsa niye soruyon ki at gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yıl
Atsam sürekli isteyecek. Ayrıca gercekte gördü diye çplak foto atmam gerekmiyor svmiyormKötü hissediyorm
Soran+1 yılBen sevmiyorm ama kndimi kötü hiissediuorm bnu anlamıyor
Soran+1 yılAtmıyorm ztwn
+1 yıldaha once atmıssın zaten.. daha ne soruyosun bize.. hic atmamıs olsan anlıcaz... sal gitsin sende istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılArtuk atmıyorm
- +1 yıl
bişi farketmez atmak istemiyosan atma o zaman.. eskilerle idare etsin
Tek amaci seni kullanmak elinde koz bulundurmak kesinlikle yapma😉
01 Yorumla
Soran+1 yılKüsüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSogumazda sonucta bu haltı yiyosun neden göndermiyosun ben güvensizlik olarak düşünüyorum onu atmayacaksan o konuya girmeyecen sevişmeyecen mantıklı bir iş gelmiyo bana ama saygı duyarım dahada istemem o konulara girmem
02 Yorumla
Soran+1 yılÇnkü sevişmişliğimz var dye çplak foto atmak zorunda değilim sevmiyorm kötü hissediyorm
- +1 yıl
Atma kimse zorlamıyoki seni hoşlanmıyorsan sevişmeyecende ondanda hoşlanmazsın ikisi aynı kapıya cıkıyo ya da bunun altında baska bir olay var
+1 yılat gitsin. samimiyetin bokunu çıkarabilirsin. 4 sene olmuş
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya sevişiyorz ama çplak foto kendimi kötü hissetmeme neden oluyor
- +1 yıl
sevişiyosunuz ve foto atmaktan mı çekiniyosun. tuhafsın
Soran+1 yılEvet kötü hissetmeme neden oluyor
Soran+1 yılSapıkca geliuor
- +1 yıl
Atma o zaman
Soran+1 yılSen olsan sgurmuydun
- +1 yıl
Soğumazdım
4 yillik iliski be. Hala atmiyo musun. Iyi sutlamamis seni
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü hissetmeme neden oluyor
+1 yılAtmamalısın en doğrusu bu
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Küsüyorsa bozuluyorsa biraz surat asar düzelir yelkenleri indirme
Soran+1 yılAynen gercekte görmş diye çplak foto atmam gerekmiyor
- +1 yıl
aynen sevişme varsa gerek yok zaten
+1 yılSevişiyosan fotoğraf ne manağ. Bence atma ilerde başına iş açabilir
00 Yorumla
+1 yılGit seviş ya foto atma sonra ayrılınca onları kötü amaçla kullanıp tehtid eder seni
10 Yorumlaat karşim burası turkıye ne beklion normalde gosterıp elletmeye utanmıyonda fotograf atmaya mı utanıyon nemrut kadın
52 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevişmek bir ihtiyaç yeme şçme gbi sevgilim yapıyorz bazen. Ama çplak foto kötü hissettiriyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevişmeye neden evet fotoya hayır?
05 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorm uzun ilşki sevişiyorz ama çıplak foto çekinmek atmak kötü hissettiriyor bana kendimi
Soran+1 yılÇıplak foto sapıkca geliuor bna
Soran+1 yıl4-5 yıllık ilşki yeni yeni svşme oluyor oda sık değil 2-3 ayda bir. Onnla biraz yakınlaştım diye seks kölesi değilim çplak foto atayım falan. Yani çplak foto kndimi kötü hissetmeme neden oluyor neden anlamıyorsnz
+1 yılBu yüzden soğuyacaksa soğusun... zaten..
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen gercekte görmş diye çplak foto atmam gerekmşyor sevmiyorm
- +1 yıl
Bu da yeni moda oldu arkadaş ya... Çıplak foto istemek...
Soran+1 yılAynen kndimi kötü hissediyorm atmak istemiuorm anlamıyor
- +1 yıl
Bassın gitsin o zaman :)
Atma tabii ki, soğuyacaksa soğusun. Ergence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılbunun için soğuyosa zaten soğusun
01 Yorumla
Soran+1 yılYani sevişiliyor diye foto atcam diye bsey yok
Sevişiyorsun da foto atmaya mı çekiniyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılFoto sapıkca geliyor kndimi kötü hissediyorm
Soran+1 yılHayır ozaman karı kocada ayıp seyler yapıyor. Sks yaomıyorm biraz yakınlasıyorz sadece bnlar oluyor arada bir diye çplak foto atmak zornda değilim. Çplak foto ergence eliyor
Soran+1 yılOlsn foto daha ergence ve sacma geliuor
Atma ayrıldıgında koz olarak kullanabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSevişiyoz zaten kullanmaz ama sadece kötü hissediyorm dye atmıyorm sgırmu
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamını mı istiyor yani çıplak?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet meme istyr
Cevap sahibi+1 yılHayır yâ hepsini gostermen çok yanlış, sakin yollama
Soran+1 yılSevişiyorz bazen ayda bir belki falan ama foto atınca kötü hissediyorm
Cevap sahibi+1 yılbak sen göğüs fotonu atarsan daha da ileri gider daha çok ister başka fotolarda ister inan bak, ve merakı ilgisi azalır yapmaman daha iyi senin için çünkü o sadece heves ediyo iste görmek istiyo ama inan çok yanlış
Soran+1 yılHaklısın ama sevişme yasanıyor bazen aramzda buna eagmen atmamamı kınıyolar
Cevap sahibi+1 yılkinar tabi nolcak sanki falan derler ama tavrını koymanı tavsiye ederim sutyenle faln ıyide çıplak Hayır olmamalı
Soran+1 yılSevişiyorz arada bir ama çplak foto atmamam gayet normal demi yani dğru
Sevişiyosan at gitsin
00 Yorumla
+1 yılSogmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılSoguyorm dyor küsüyor istegni yapmıyorm dye
- +1 yıl
Atarsan küçük duruma düşersin ve sana her dediğini yaptırır ayık ol ilişkiyi sen yönet meme foto şu nedir ya nerden buluyorsun böyle erkekleri ergenlik işi dır bunlar sevgiliyle gezmek eğlenmek çimlerde oturmak gibi güzel şeyler de var bu çocuk seni sevmiyor uzak dur
Soran+1 yılAdamsn beni bitek sen anladın. Ya normalde uzun ilşki ayda bir yda 2-3 ayda bir sevişiyorz sık değil. Ama foto istedimi atmak istemşyorm millet dyor sevişiyosn ama foto niye atmıyosn ya onnla bişeyler yasıyorm diye seks kölesi değlm ki çplak foto sapıkca geliyor kndimi kötü hissediyorm bunu anlmak yerine küsüyor
- +1 yıl
Ya anla işte seni sevse değer verse çıplak resim meme resmi ister mi birde sevisiyoruz diyorsun bence sen uçurumdan dön artık
Soran+1 yılBurdakilerde svilşiyosan nye foto atmıyon diyolar ya beni anlamıyolae
- +1 yıl
Sen boş ver onları
Yuzun cıkmadan at canım sıknıtı olmaz :)
010 Yorumla
Soran+1 yılGüven problemim yok zten sadece kndimi kötü hissediyorm
Soran+1 yılYani atmıyorm sgırmu
Soran+1 yılHayır atmıyacam. Küstü kaö defadır küsüyor böyle yine kistü
Soran+1 yılSgurmu benden atmıyorm dye. Ayrıca svişiyorz dye çplak foto atmak zorunda değilşm ki demi sen olsan ne dşünürsn
Soran+1 yılYa ikimizde ailemzle kalıyorz ayda bir yda 2-3 ayda bir kaçamak olrsa belki svişebiliyorz. Ama sncta araada bşr sevişyırz. Foto istyr atmadım küstü knşmuyor sgutorm dyor istegmi yapmayınca
+1 yılAtma koz verme
07 Yorumla
Soran+1 yılSevişiyorz ama foto atmıyorm çnkü foto kendimi kötü hissettiriyor
- +1 yıl
Saklar fotoyu ilerde kotu şeyler olabilir
Soran+1 yılYapmaz kötü bsey ama kndimi köti hisediyorm beni anlayan yok mu
- +1 yıl
Anliyorum iste yapma sen yine de
Soran+1 yılErkekler herşey yapıyorsn onu niye yapmıyosn dyolar sogurz dyola
- +1 yıl
Ya allah askina şöyle düşün ilişkiye girerken video kaydi almak ne demekse fotoda o manada kendini rahat hissediyosan yap ama diyimde boyle her dediğini yaparak da bir yere gelemezsin soğursa sogusun sirf bu yüzden soguyacaksa
Soran+1 yılAynen ssvişmek tamam dgru depil ama ayda yılda bir oluyor. O oluyo diye her istedgnide yapamam
+1 yılAtma...
04 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen ya bir arkadaşına gösterecek ya da internette paylaşacak... Zaten sevişiyorsanız neden foto istesin?
Soran+1 yılBişey yapmaz ama kötü hissediyorm sadece
- +1 yıl
Yaparsa?
Soran+1 yılYapmaz
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. soğur sevmez amaç seks ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElletmedin mi öpmedi mi göğüslerini
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde sevişmişliğiimiz var görmüş. Ama görmüş diye foto atmak zorunda değilim sevmiyorm kötü hissediyorm
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir sevişme oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılAt gitsin ya bir kereden bişey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılAtsam sürekli isteyecek. Ayrıca gercekte gördü diye çplak foto atmam gerekmiyor svmiyorm
Cevap sahibi+1 yılGercekte gördü mü demek. O zaman karar senin hoşlanmıyor san atma. Buluşunca yaparsınız bişeyler
Soran+1 yılKüstü
Cevap sahibi+1 yılKız mı bu da küsüyor 😂😂
Atma bosver
03 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan atarmıydn
Soran+1 yılSevişiyosan arada bir sevgilinle?
Gizli Üye(36-45)+1 yılZikiyorsa bundan soğursa zaten amaç seks
04 Yorumla
Soran+1 yılSevişiyorz sks yok. Ama foto atınca kötü hissediyorm kndimi
Cevap sahibi+1 yılÇıplak görünce hissetmiyorsunda resim atıncamj hissediyorsun alemsin
Soran+1 yılEvet aynen öyle sevişme normal bsey. Ama çplak foto sapıkca geliuor
Cevap sahibi+1 yılSevişme normal bir şeymi bakireyim diye geziyorsun birde zar var diye gelde küfür etme
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. At bence
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Sevişmişliğimz var ama ben sevmiyorm çplak foto atmayı kendimi kötü hissediyorm
Soran+1 yılNiye meme istiyodun peki sanaldan isteme sebebin neydi? İstediğinde atmadıgında soguyormuydun
Soran+1 yılattığında mst yapıp bosaldıktan snra sogumuyormuydun peki yda pişman olmuyormuydun keşke istemeseydm demezmisin yda ne kşar yda kolau kız hemen gönderdi demezmisin
Soran+1 yılYani memeye bakmak ne ki neden bu kdar önmli ya siE özelden yaAbilirmıyim bseyler sormam gerek
+1 yılNapıyor göğüslere?
02 Yorumla
Soran+1 yılNapıyor
- +1 yıl
Merhaba
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsoğurum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
at bişey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBsey olmaz ama kndimi kötü hisediyorm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle atma
04 Yorumla
Soran+1 yılYa svişiyorz bazen arada bir nadir. Ama foto atmak istemiyorm küsüyor
Cevap sahibi+1 yılTamam küssün atma sen pişman olursun
Soran+1 yılAtmadım zaten küstğ atmamda. Ama sevişiyosn neden foto atmıyosn dyorlar
Cevap sahibi+1 yılOnları bosver
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat