Şöyle komik saçma seks hikayeleriniz var mı?
Erkekler bekaretini kaybederken çok komik oluyorlarmış doğru mu? 😂 😂 😂
Erkekler bekaretini kaybederken çok komik oluyorlarmış doğru mu? 😂 😂 😂
hatırladıkça gülümseten anılardır. birgün millwaake bucks isimli amerikan şehrindeyim. bir kafede otururken sarı güzel bir kadın kesti beni. ama nasıl kesme adeta bakışlarıyla gel beni ye diyordu. neyse masaya oturdum sohbet mohbet, en sonunda dayanamadım ingiliz aksanıyla "can we f*ck rachel" dedim. adı racheldı bu arada. neyse evine gittik, bunu bir güzel seviştim. sonra bunun bacısı olduğunu tahmin ettiğim bir başka kadın girdi ortama 2. posta sonrası. "come here lan join us" dedim ve onunla da seviştim adı phone miydi phobe miydi neydi hatta sarı saçlıydı ı buda. neyse sonra monica diye bir kadın girdi, chambler diye bir piçle nişanlanacakmış. çektim bunu kenara bak dedim madem evlenecen bol bol sevişmen lazım, chambler ne lan hemde dedim diyiş o diyiş onunla da seviştim. neyse tam işimi görmüş çıkacam lavuğun biri bira uzatıp "how you doin" dedi. buna dedim "ı f*ck your friends and sister and mom asdadadada lol".
@falcıdayı hadı lan valla mı?
@falcıdayı 👏👏👏👏
Sorma ya geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı hormon kontrollerine gidiyodum. Biraz da saf büyüdüm böyle cinsel konuları bilmezdim pek. Doktor bana sordu hiç boşaldın mı diye. Ben de hayır dedim. O da boşalmaya çalış bakalım boşalabiliyo musun, 1 hafta sonra gel geri dedi. Eve gittim küveti doldurdum mast yaptım. Daha önce de yapmıştım ama işi hiç sonuca götürmedim. Neyse derken bir boşaldım kanlı falan, canım bir yandı. Sonra doktora gitmeden 1 akşam önce tekrar yaptım, o arada cesaret edemedim 😂😂
@peleff Baya kan geldi spermden önce
doğru değil
eski sevgilim zorla osurtuyordu o anki yüzü komik gelirdi
Ne 😂
Cevap
25Cevap
Hemen anlatayim. Gece saat 10 suları yolda yürüyorum. 5 kişilik psikopat kiz grubu. dedim inşallah bulamazlar bana. Tam yanlaribdan geçerken diğeri ayagiyla önümü kesti. Dedim lütfen gideyim. O kadar kolay değil dedi. Fitnes yaptigim için memelerim var. Ve avucladi hepsi senin mi dedi. Ben agliyordum artik birakin gideyim dedim. Diğer kizin teki arkadan geldi elini pantolondan içeri sokucakti izin vermedim kizdilar ellwdiler bu sefer beni nolir bakirim dedim falan yok. Zorla tecavüz edeceklerdi ki polis siren sesleri ile dagildilar ve bende kurtuldum. Yoksa orda kozlar bana tecavüz edeceklerdi:)
Hahaha memen güzel mi 😂
Güzel. Emicen mi ;)
Kescem 😂
Sende yok tabi kıskandın :) anlıyorum;)
He mk önündekini keserim bende yok diye anca 😂😂
Tamam ayol cirkinleşme ;)
Hahahha
ergenlik cagindaydim daha yasim 16-17 falan tarladaydim tarla suluyodum koyde bayagi azmistim bir dereye girdim mast yapiyodum bizim tarla komsusu var birde kizi vardi benim yaslarda kizda eve gidyormus ben mast yaparken ustune dustu orda ikimizde birbirimizin ilki olmustuk sonra kiz evlendi gitti 😂
yaz ayı idi hava sıcaktı seks yaparken baya terlemiştim.. yerler fayantı ayağımın altı ter diye bir kaydım göt üstü düştüm seveyim falan kırılmadı ucuz kurtuldum :)
Hahahaha
Bir turlu beceremedigim icin partnerim beni dovmustu ya testislerimi tekmeleyip yere sermis beni perisan etmisti. Yine beceremezsen patlatirim toplarini demisti ve aglamistim korkudan 😂😂😂
Komikmi bilmiyorum ama sokarken bir 20-30 saniye delige denk getirememistim bir de sokarsam acir dusuncesiyle bastirmiyodum :)
Erzurumdan gaziantebe bir araçla yola çıktım
CD yok radro dinliyeyim dedim arama tuşuna bastım ve antene geldiğimde hala kanal arıyordu:)))))
Sanki kırk yıllık bir tecrübem varmış gibi hareket ettim çok rahattım
İlk ilişkim 17 yaşındayken 38 yaşında terzi bir hatunla olmuştu. Baştan sona komediydi..
Anlatır mısın 😂
Kurban bayramı arifesinde annem terziye gönderdi git sofrabezlerini al gel diye :)
Hava tam kararmak üzere. Kadını da tanıyorum her gün gördüğüm f... abla yani.. Dükkana girdim bu oturttu beni önce koltuğa. Sonra kadife bir pantolon indirdi yukardan. Meşhuuuuuur yeşil pantolon :)
Belini daraltıp paça ölçüsü alacakmış güya. Ben de sormuyorum tabi, bana ne alacağın ölçülerden benimle ne alaka diye, küçüğüm malum. Geçtim arkaya çıkardım eşofmanı giydim pantolonu. Sonra bu geldi paçayla ilgilenirken huylandım zaten ama bel ölçüsüne gelince konu netleşerek başladı :)
Hayatımda en fazla utandığım, heyecanlandığım, korktuğum, tedirgin olduğum, şaşırdığım, zevk aldığım gündü. Kokteyl gibi her duygudan bol bol vardı :)
Değişik 😊
Gayet profesyonelce soguk kanlıydım valla. Aptal bır et parcası baska aptalca bır et parcasına gırıp cıkıcak sonucda dedım.
Ben bakirligimi verirken kız gibi tribe girip ağlamıştım😂
Harbiden mi kahkaha atıyorum şu an
Ahagajahajajsj
Utandırıyosunuz beni😂
Allahm ya 😂
Soran ilkim olmak istemezdin😂
Shshdhsjdu
Onaylamana ne gerek vardı be😀
Erkeklerin geneli bekaretini kaybederken komik olur mu bilemem ben hiç komik olmadım
17 yasımdan beri bakirim ayağına olgun hatun araklıyorum ki bekaretimi kaybedişimi unuttum :D
Kızı çıplak görür görmez boşalmıştım kız gülmekten gebermişti
Hahajsjsjshahs
O Böyle güldükten sonra tekrar sertleşince çatır çutur çaktım ama gerçi bu seferde 5 dakika civarı sürmüştü ama yinede ilke göre iyiydi bence :D
Adfgsgs
Sen yaptınmı
Salla ya sen ptner istermisin onu soyle ben arkadas ariyorumda 😊
Daha kaybetmedim şanslımıyım acaba
Evet ilk basta deligi bulamiyoruz :)
Neden 😂
Kemer de plajda seks yapıyorlar 😄😄😄😄😄
Sünnetsizim bakirim hala 😀😀😀😀😀
Komik birseyler varda burdan anlatmiyim:)
Elime demistim ki; simdi biz neyiz
Jsgahahaga
Burdaki yazilanlari okuyup mast mi yapiyon kiz
Gülüyom 😂
Azma da sonraa
anlatırım da çok var ama uzun
Çok deneyseldi
Nasıl yani
peh sen bide kızları gör
Yaşamadım.
Yok ki
31 çeke çeke egrildi