Kendi zevkimi dusunuyomusum onunkini dusunmuyomusum bundan sonra dünya Ahiret kardesiymism aklına gelmemizmism 1 hafta surermis en fazla. Basım sıkışırsa bişeye ihtiyacım olursa onu arayabilirmism ama fazla konuşup rahatsız etmicek şekilde gelde delirme siz ne dusunuyosunuz? Devir ne hal aldı.
Cevabın nedir?
+1 yılErkek birlikte olduğu bakire kız ile evlenmeden cinsel ilişki beklentisine girmesi kötü niyetli olduğunun göstergesidir.
Onurlu bir erkek evleneceği kadının psikolojik sorunlar yaşamasını asla arzu etmez.
Bu tür erkeklerin amacı fırsattan istifade ederek gönül eğlendirmektir.
Ayrıca ;
Anal bir seks yöntemi değildir. p*rno sektörünün insanlarda uyandırdığı sapkın davranışlardır. Bir kadına anal seks teklif etmek bence kadını aşağılamaktır.
Anal seks ile AİDS hastalığının yaygınlaşması aynı zaman dilimine denk gelmesi tesadüf değildir.
Bu tür insanlardan uzaklaşmak onurlu bir davranıştır. Sizi bu nedenle terk eden ahlaksız kendisinden sizi kurtararak size iyilikte bulunmuş, selam bile verilmez bu tiplere...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimse kimsenin vucut bütünlüğünden canı öyle çekiyor diye faydalanamaz. Bu isteği de kızlık gibi ağır bir sorumluluğun altına girmeden bedava et kullanmak yüklü.
İstediğini yapsan da gidecek yapmasan da , sonuçta kullanılmış olursun ; dahası bu tip yvsakların ağzı da durmaz konuşurlar kendilerini arkadaşları arasında zeus katına bedelsiz yükseltmek için.
Kısacası kendisinin aşağılık kompleksi var ve bu konuyu da kaldıraç olarak yayacaktır. Sen onu , en yakın kasaba yönlendir , istediği kadar eti bedeli karşılığında temin edebilir.30 Yorumla
Bundan sonra dünya ahiret umrunda olmasın. Bu nedir abi ya kullanmak için uğraş kullanmasın yok ayrılıyom ayrıl lan sen kim köpek? Estağfurullah saçma insan ya sinirimi bozdu
00 Yorumla
- Cinsellik konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılcanım herif, sanki kendisi zevk almıyor vajinal yoldan. Anal yapmak zorunda değilsin, boşver öyle insanla birlikte olman hataymış zaten iyi ki ayrılmışız diye düşün
17 Yorumla
Soran+1 yılVajinal yoldan yapmıyoruz oral dan zevk almiyomus tatmin olamiyomus
- +1 yıl
Yalan yahu. Oral tatmin eder gayette. Onun amacı farklı. Bir kere de olsa arkadan yapıp, sonra terk edecek seni. Kullanmak tek derdi.
Soran+1 yılBu zamana kadar kızlarla cinsel ilişkiye girmiş benimle de sadece oral var o günleri çok arıyo sanırım @Bugraaltas
- +1 yıl
Sana oral yapıyor muydu kendisi
- +1 yıl
Olabilir...
Soran+1 yılYapiyodu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
60Cevap
bir yerlerde kamera falan var sanki gibi hissediyorsun demı şaka gıbı :) çocukça bence bence bunları söylmış olmasının temel nedenı senı el altında tutmak istiyor olması analla bunların ne ilişkısı var anlamıyorum bayaa baya saçmalamış ve üste çıkmaya çalışmış bende erkeğim ama böyle şeyler görmdım çevremde belkı buada işte göuyoruz arada
03 Yorumla
Soran+1 yılYa benden öncesi hep cinsel iliskiymis çoğu kızın bakireligini bile aldığı olmuş benle ciddiydi bakireligimi almak istese alırdı ama almadı önden yapmadgmz için oral onu tatmin etmiyomus ayda bir bile olsa arkadan yapalım bana çok zevk veriyo tatmin oluyorum ben senin zevk alman için elimden gelen çabayı harciyorum sen benim zevkimi istemiosun dedi inatlastik kavga ettik ayrıldı başkaları bu acıya katlaniyo sen katlanmiosan bitsin dedi gitti
- +1 yıl
bizim nsanoğlu bencil sanırım ya da bız insanalr istedıkçe istiyoruz bir de şu var insan olan partnerınız istemedı şeyi ddnemek istememelı bence çünkü ben zevk alıcam dıye de karşımdakıne ezıyet etmyeyım demi kötü bir durum bana soracak olursan yanı seks dneilen şey nazik omayıda gerektırı bence kaşıdakını düşünmek lazım derim ben
+1 yılÜleyn hem dinimizce günah olan bir ilişki tarzı istiyor hemde utanmadan sonra dünya ahiret falan. Ahireti ağzına alabiliyor yani maşallah... Bu mantığı anlamıyorum abi ben. Sorunun beni ilgilendirmiyor, reşitmisin değil misin bo bile belli değil. Belki erkek bir veletsin.
Bu tarz düşünceler zaten ergen olduğunu rahat bir şekilde gösteriyor ahahaha
Neyse ben kaçar abicim...10 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBas tekmeyi sul numarasını ib nenin gereksiz insanlar onlar her sevgili olan yapacak diye bişey yok
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Öyle zihniyetin taa ben görüşme derim bana sorarsan
Soran+1 yılNe görüşmesi biti gitti isim olmaz sende sinir oldun demi ben dünden beri krize giriyorum
- +1 yıl
Aynen öyle. m
+1 yılSöktürsün gitsin salagi. Sakın arama benide sinir etme o kadar dusmedin sen defolsun gitsin mal ya nasıl sinir oldum var ya
16 Yorumla
Soran+1 yılBende çok sinir oldum merak etme cevap falan vermicem
- +1 yıl
Yemin olsun acayip sinir etti beni. Kızları neden bu kadar uzerler anlamıyorum. Kız zaten sana nefsini veriyor daha ne Göte girmeye çalışıyorsun ki ya. Bana bak seni tanımıyorum ama öyle adama tekrar dönersen cevap verirsen var ya öldürü rü m seni sinir etme beni yemin ederim sinirim geçmedi ya. Nerden buldun o malı kanki
Soran+1 yılHahaha sakin ol 😂😂 önden yaptirmiyorum ilk gece ye saklıyorm oda mecbur arkadan istiyo ama o acıya dayanamam
- +1 yıl
Yaptırmak istemiyorsan defolsun gitsin sen en iyilerine layiksin. Öyle insanlar la muhatap olma. Sen iyi kizsin. Istemedigin birşeyin sana yapılmaya calisilmasi çok sinir oldum. Verme sakin kizligini. Dilini dudagini vermissin belkide goguslerinden de istifade etti daha ne istiyor. Kız arkadaşım olsun gece sabah a kadar birsey yapmayalım sadece çıplak şekilde birbirimize sarılıp yatsam bana yeterde artar
Soran+1 yılHelal olsun 👏👍
- +1 yıl
Yeminle konuşuyorum ya o kadar nefsinden vermissin istersen hiç vermezdin. Verdiklerinle yetinsin. Çok ilerisini istiyorsa evlensin seninle ama evlenilecek adam değil.
+1 yılHiç konuşma, artık kes irtibatı komple. Gerek yok böyle bir salakla konuşmaya. Yeni birisi gelir hayatına, mutlu olursun. Hiç muhatap dahi olma bununla...
07 Yorumla
Soran+1 yılHer gelen seviselim diyo
- +1 yıl
Niye, manken gibi misin? Ne bu sevişme merakı millette. Onlara denk gelmişsin demek ki. Seven gelir umarım. Sevişelim diyenlere yol verirsin, temizlenir önün. Seven adamlar gelir sonra.
Soran+1 yılYa bilmiyorum uzun boyluyum hani insanların arasında göze çarpar güzelliğim var kendimi begenmiyorum sadece karsima kimler çıksa bunları söylüyorlar beğendikleri için ilk tanışmak istiyorlar sonra sevgiye ya dönüyo ya dönmüyo her konuda Yanımdaydi alisveristen tut aklına gelecek bütün aktiviteleri beraber yaptık cok egleniyoduk ailesiyle akrabalariyla tanistirdi tektas aldı o kadar borca girdi ama bu nedenden neden bitirdi anlamadm kendisine dedim sevismeyelim demiyorum bişeyler yaşanır ama oralla yetinebilirz oda mutlu eder dedim yok o beni tatmin etmiyo ayda yılda bir bile olsa arkadan yapalim dedi bende töbe ettiğim için yapmayalm dedim oda inatlasti kavga ettik ayrıldı herkesten beklerdm ondan beklemezdm kullanacak birisi değil annemle bile tanıştı ciddiydik seneye Nisan vardı
- +1 yıl
Yani aşırı ilerlemişsiniz evet. Ama çok saçma sebep ya. O oralı bulmuş, tatmin etmiyor diyor hâlâ. Biz elimizle bile tatmin oluyorken. Nasıl etmez bir kızın yalaması anlayamıyor insan. O çok şey yaşamış ya hani, ondan bu az geliyor. Çok daha üstünü görmüş diğerlerinden çünkü. Sende bekareti önemseme. Hamile kalma yeterli. Önemsemiyor çoğu erkek bekareti artık. Önden yapsanız, arkayı istemezdi bence... Hani terk etse de, başkası istemez artık beni gibi düşüncelere girme. Önemsemeyen çok...
Soran+1 yılYa öyle tabi devir çok değişti insanlar çok değişti kimse bekarete önem vermiyor ben o yüzden korktuğum için falan yapmadm evlenmeden herseyi yasadik ilk geceye bişeyler kalsın ilk gece ye özel olsun bazı şeyler diye içimde ilk gece hevesi ettim o yüzden önden istemedm arkadan da bir kaç kez denedik zevk i sadece karşı taraf yaşıyo benim duydugum tek şey acı oldu ve hiç alisamadm hala ilk gün ku gibi acır arka arkaya yapsam dahi
- +1 yıl
Evet evet, çok tehlikeli anal. Zaten yapmamak en iyisi. Çok büyük sorunlara yol açıyor ileride. Erkek bunu düşünmez, yaparken ki zevkine bakar. Zevk alma sebebi de, dar olması. Aynı şekilde dar vajina istemelerinin sebebi de budur. Dar olunca daha çok zevk alıyor erkek çünkü. Ama kötü bir şey inan. Bunu isteyen adam da gariptir. Pis bir yer, kimse yapmasın oradan...
Soran+1 yılOda diyo zaten meraklı değilim pis yere sokmaya ama zevk işte tatmin ediyo arkadan istemiosan önden yapalım dedi yok olmaz dedim evlenmeden herseyi yasamak evlilikte monotonluga yol açar sıkılmak istemiyorum hemen
+1 yılBöyle saçmalık mı olurmuş kardeş o yer arıyormuştu boşver. Arkadan yapsan niye aynı anda on tane alamıyorsun diye ayrılırdı, kafaya koymuş bir kere, tek sözüm " boşveeeeeeeeeeeeeeeer " o seni kaybetmiş.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl:) :) :) çok komikmiş. Ayrilma sebebi anal yani mi şimdi. Bir tane salatalik hediye edip hemen ayril bence. Önce o bir denesin.. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakıldığınız erkeklere bak birde dünya ahiret kardeşiymişsin nasıl insanlarsınız arkadaş. kurtulduğuna şükret düGün insanlarla takılın
10 YorumlaGençlik bitmiş. Biz çizgi dizi izliyoz işte
https://i.makeagif.com/media/5-07-2015/Fh_bVf.gif10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Umarım tekrar geldiğin de bu serseme kanmazsın emin ol kapına gelecektir tekrar
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük konuştu gelmez gelse de ben kabul etmem bazı şeyleri değiştirmesi lazım özellikle şu kafasında ki saçma düşünceleri değiştirmezse ben yokum onada dedim bunu
Soran+1 yılZaten büyük konuştu gelmezse ama çok yardımı dokunmuştu bana 8 ay da her işime koştu kuş tüyü gibi hafiftim İstanbul gibi bir yerde tek değildim o vardı hep yanımda arkadaşım eşim dostum herseyim olmuştu şimdi yalnız kaldım bunu oda biliyo 😔
Soran+1 yılOrası öyle de gelmez artık çok büyük konuştu biz bittik yani olamayız bana dünya ahiret kardesimsin basın sıkışırsa arayabilirsin dedi resmen
Cinsellik konusunda 300 cevap paylaştı. hayir benim anlamadigim alanen hayvan oldugu ortada... yani senin sorun su an gunduz mu diye sormaya benziyor...
00 Yorumla
+1 yılgör bak kendi köpek gibi gelecek asıl haklı olan sensin senin istemediğin bir şey varsa saygı duyması gerekir haklı olan sensin bu yüzden dik durmalısın
07 Yorumla
Soran+1 yılGayet dik duruyorum zaten haksız olduğum şeylerde arayip ozrumu diliyorum ben ama bu şey için terkediosa gitsin gelmesin barışmak istedi dün önden yapamioruz arkadan ayda bir de olsa yapalım dedi yok hiç yapmicaz dedim yine kavga ettik sen benim zevkimi dusunmuyosun başkalarına giderim dedi kapattık teli
- +1 yıl
çok istiyorsa evlensin rahat rahat yapın istediğinizi
- +1 yıl
Adam sevmiyor ki, ne evliliği? O yüzden kullanmak tek amacı. Evlenmez... Böyle birisiyle de senin işin olmasın zaten, en iyisi.
Soran+1 yılSeneye nişan yapacaktık sonraki senede düğün sabredemezmis
- +1 yıl
onlar boş laf ya evlenecekseniz gayette bekler istediğini alsaydı da iki gün sonra kapıya koyar böyleleri sevgim bitti diyip
- +1 yıl
Ya bırak, hiç yapma zaten. Bunun amacı şimdiden belli. İyi bir evlilik olmaz sekse dayalı evlilik. Aşk olmalı. Aşık adam da böyle şeyler istemez...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu sebepten ayrılanı bırak aramayı selam bile verme heryerden engelle çok istiyorsa kendine yaptırsın acıyormu zevkmi alıyor anlasın derinliğinde. Senin için hayırlı olmuş tavrını tarzını koru oyuncak olma böyle şerefsizlerin elinde
00 Yorumlaistemiyorsan saygı duymalı bir daha arama ararsa cevap verme sil
10 Yorumla
+1 yılTamam senin zevkini de dusunucem de al hıyari onun g. tne sok
10 YorumlaArkadan sakın kimseye verme. bir ömür tuvaletini tutamazsın.
00 YorumlaBoşver onu. Arama sorma üstüne düşme, görüşme. Aklınca kabullendirecek sana bu şekilde.
00 YorumlaZorla güzellik olmaz. Deneyebilirdiniz tabi o ayrı mesele.
00 YorumlaBunlari secmek icin nasil bir filtre kullaniyorsunuz? Cok zor olmali
00 Yorumladünya Ahiret kardesiymism işte buna içilir, gel bir duble rakı içelim. :D
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. boyle pezoları nasıl buluyorsunuz hep sasırmaktayım kurban bakmaya bayanları gondermelı okuz bulma da ustlerıne yok
10 Yorumla
+1 yılAsil o kendi zevkini dusunuyo salla gitsin kuzum ugrasma boylesi aptallarla
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sinirlerimi bozdu ya
- +1 yıl
Takma canim bosver engelle uzak dur gorusme bidaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakin onun gibi bir oro*sbu cocuguna üzüldüm deme. SAKIN!!!
yoksa sanada küfrederim.
allah kurtarmis seni , ve hicbirzamanda arayip sorma o pi*ci.00 Yorumla
+1 yılsenle şak şuk yapmak için birlikte olmuş kullanmış seni
00 Yorumla
+1 yıl:)) komik millet bok kokusum istiyor üstüne sıcaydın bidaha kimseden istemezdi
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnden olmuyo diye mecbur istiyomus benden öncekiler le her şeyi yaşamış oral la yetinemio o yüzden
- +1 yıl
tamam de ama bende seni arkadan parmaklıcam de
+1 yıltamam de yol ver by by de..
12 Yorumla
Soran+1 yılDedim
- +1 yıl
good gril
Gizli Üye(30-35)+1 yılg. tcu erkekelrden uzak durun :D bıgun kendını de verırler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldua et kurtulduğuna ölüm olsada arama sil gitsin gereksizi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen onu bunu boşverde birgün evlenirsen evleneceğin kişinin yüzüne bakamazsın
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. İyi ki gitmiş gözün aydın
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
İyi olmuş boşver bir boka yaramayan biriymiş demk
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsenin için hayırlısı olmus uzak dur de yol ver gıtsın :)
00 Yorumla
+1 yılSenin istemediğin şeyleri sana dayatamaz iyi olmuş bence takma kafana sen
00 Yorumla
+1 yılWalla iyi yaomissn ayrılmakla bunun icn seni isyrmus
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbitmiş istediğin alamamış kullanıp kulanıp terkedecekti olmayınca böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistemeyene zorla yapmasın. bende yaptım ama oral ile yetindiğim çok zaman da oldu
00 YorumlaVer gitsin be
Nolcak ki15 Yorumla- +1 yıl
Wuuu wermek mesele almak mesele
- +1 yıl
alalım nolcakkı
Soran+1 yılNe mi olacak
- +1 yıl
eee ver gıtsın nolcak dedın bende ıstedım nolcakkı dedım
Neden arkadan yapmadın ki? Rahatmı olamıyorsun
215 Yorumla
Soran+1 yılAcı dan başka bişey vermiyo zevk almıyosun
Soran+1 yılYanlış anlama benimki senin düşüncelerinde birileriyle birlikte olmuş onlar dayanıyo sen benim için acıya dayanamiyosan yanımda ne işin var benim için hiç bişeye katlanmicakmisn diyo
Soran+1 yılBende anal dan nefret ettim töbe ettim daha yapmam diye
- +1 yıl
Tugcee45
Tuğçe bişey sormam gerekli bana mesaj yazabilirmisin
+1 yıltoplum sk manyağı olmuş hale gelmiş:=)
10 YorumlaAynı arka onda da var halbuki.
00 Yorumla
+1 yılanal sekssiz sek mi olur yaa garipsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim
Soran+1 yılSen ciddimisn
- +1 yıl
tabiki normal olanı da bu değil mi zaten her seks çeşidinin zevki başkadır çünkü.
Ii yapmis nolacaaadı ya?
00 YorumlaArkadan yapmak haram bence daha dönme ona.
10 Yorumla
+1 yılkızların yüz karası basitlik akıyor her taraftan
01 Yorumla
Soran+1 yılVersem basitim vermesem basitim. Siz erkekler için ne kadar kolay yorum yapmak
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. yapma zaten seks için senle
10 Yorumla
+1 yılsenin için hayırlısı buymuş..
boşver..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılohaa şey ettiği kızla kardeşim mi diyo
00 YorumlaCinsellik konusunda 916 cevap paylaştı. Boşver seven insan istemez oyle birse zaten
00 Yorumla
+1 yılDevir ruhlari kasar erkek bayanlarla. dolu
00 Yorumla
+1 yılkurtulduğuna sevin bence.
00 YorumlaÇıkarlarına uymamışsın ayrılmış olay basit 😊
00 YorumlaVer gitsin hepimiz kurtulalım
00 Yorumla
+1 yıl:D ahahahah komedi la :D
00 Yorumlaneden yaptırmıyon denedinmi hiç arkadan
04 Yorumla
Soran+1 yılZevk vermiyo acıdan başka bişey vermiyor daha doğrusu
Soran+1 yılEvet
canım pekı onden verıyormuydun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlenene kadar önden yapamam
Soran+1 yılBende öyle dedim ama benden önce hep cinsel ilişki yaşamıs önden arkadan çok yapmış şimdi 8 ay sadece oral ona az geliyo onuda anlıyorum ama ben mutsuz olacagm bişey yapmak istemiorm bana zevk verse yaparım ama sadece acı veriyo
+1 yılKardeş kardeşi zükermi şerefsiz deseydin
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Iyi olmus kurtulmussun sevinmelisin bence
00 YorumlaMillet aski gotte arar oldu
00 Yorumla
+1 yıltam demagoji yapmıs ya takma sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman ne kadar iyi masallah
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi