Kuzen iliskileri?

İlk basligi duyup yargili davranmayin hemen lutfen. Ben Kutahya'da yasiyorum 21 yasindayim. Kuzenim Mersin'de 24 yasinda. Kuzenimle aramda hic bir zaman gercek bir kuzen iliskisi olmadi. Yani bir konusmuslugumuz yok nasilsin iyi bu kadar. Samimi asla olmadik, normal kuzenler gibi degildik. O mersin ben kutahya birbirime uzagiz. Birbirimizi 3-4 yilda bir goruyoruz ve o da 2-3 gun. Yani kisacasi kucuklugumden beri ona bir ilgim vardi. Fakat bunun nasil bir sey olduguna bir turlu anlam veremiyordum. Kuzen olarak gormuyorduk birbirimizi, onu tanimiyordum nasil biri bilmiyordum. Fakat bu yil ilk defa bize geldiler 1 haftaligina. Yavas yavas sohbete basladik. Yani ondan hoslanmaya basladim biraz biraz. Fakat o bana o anlamda bakmiyor kuzeniz sonucta. Bu yanlis bir sey olabilir fakat sunu belirtmek isterim ki benim annem babam da amca cocuklari kuzenler. Ayni bizim gibi cocukken birbirlerini gormemisler, kuzen gibi buyumemisler. 20 li yaslarinda tanisip evlenmisler. Lutfen kotu bir sey yazmayin. Hissettiklerimin yanlis oldugunu bilmesem zaten ks sitesine sorup sizin dusuncelerinizi bilmek istemezdim. Simdi sorun o beni tanimiyor etmiyor ben de onu. Ama sadece kuzenlik bagimizi oldugu icin araya mesafe koyuyor. Fakat ben ona onu kuzen olarak gormedigimi onunla arkadas hatta sevgili olmak istedigimi nasil anlatabilirim.
Kuzen iliskileri?