Sende de hata var gece kendi odanıza çekilin ne yapıyosanız yapın ama kaynın çok ayıp etmiş hem sizde kalıyor bide utanmadan gitmemi bekleyin diyor karı koca sanane özel hayatlarında haddini bildirseydiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılGece yaptık zaten o ertesi gün gündüz dedi
Soran+1 yılAynen ya sanki bizim yaptığımız ayıp onunoisi ayıp yani
Soran+1 yılYok çok soğuk davraniyom
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSesli yapmayın hayatım sizde.. hem oda sizi mi dinlemiş ona ne
38 Yorumla
Soran+1 yılSessizlik o kadar çok ses olmadiki
- +1 yıl
Dinlemiş belli ki
Soran+1 yılYok artık bilmiyorum ya😔
- +1 yıl
Umursama bana sorarsan kime ne kocan o senin
Soran+1 yılDimi.. ama yine de utanma oluyor ne bilim ya
- +1 yıl
Evli insansın ne utaniyorsun hayatım onlar utansın unursama
Soran+1 yılAynen canim
- +1 yıl
😊😊😊😊😊
+1 yılPatavatsız. Böyle birşey söylenir mi? O'na ne. Misafir olan O. Duysa dahi bu abiye söylenir mi? Hellam yaaa... Beğenmiyorsan çüktür git üleyn. Zokarım böyle kardeşe...
313 Yorumla
Soran+1 yılHe valla deli oldum çok utanç verici ya 😔😭😭
- +1 yıl
Birde yeni evli olun isterseniz senelerdir evli olun. 2 hafta yatılı olmak ne yaa. Hadi kalır bir iki gün anlarım o da her zaman değil. Senede bir falan olabilir belki. Bu ne saçma bir durum.
Ben ne benim kardeşimin kalmasını istiyorum ne de baldızımın... Herkes evinde kalsın kardeşim..
Soran+1 yılAynen ya. Ama isin kötü yanı.. daha okullar açılana kadar burda
- +1 yıl
Siz evlenmeden önce nerde yaşıyordu peki ahahaha. Evsiz miydi :)
Gitsin evinde kalsın kardeşim. Abimin evi rahat kimse karışmıyor diye mi sizde kalıyor anlamadım ki :)
Soran+1 yılNormalde İzmir ds yaşıyor. Burda yeni ise girdi kalcak yeri yok. Okullar açılınca bir arkadaşı daha gelcek onla taşıncakmis.
- +1 yıl
Ohooo. Yaş iş o. İhtimaller ihtimaller. Neyse okullar açılana kadar sabretceksiniz. Yalnız eşinde ipleri eline alsın. Eşinden çekinseydi bunu dile getiremezdi. Biraz gevşeklik var ne yazıkki.
Soran+1 yılEsimden çekiniyor aslında esim çok sınırlı ben bile cekinirimm bende ona şaşırdım zaten yürek yutmuş manyak
- +1 yıl
Ahaahahahaha. Yürek yutmuş haa :)
Saçmalamış işte. Ergenliğine ver. Daha beyin olarak gelişmemiş nezaketi falan bilmiyor demekki :)
Soran+1 yılDemekki aynen. Ben utabgac biriyim zaten simdi hepten gitti yerin dibine girdim..
- +1 yıl
Sen niye utanıyorsun ki. Bunu diyen utansın tabi bunu algılayabilecek zekası varsa. Boşver sen abicim önceden nasılsan yine öyle davran. Yalnız biraz resmi olabilirsen daha iyi. Biraz anlasın patavatsızlığını. Hoş haberi bile yoktur büyük ihtimal eşinin sana bunu söylediğinden. Boşver sen. Kafaya takıncada bişi değişmiyor. Keyfini bozma yani...
Soran+1 yılEşim ve ben yanyanayken ortalığa söyledi. O derece patavatsız yanı. Ama artık resmi olurum, aynen, sagolun.
- +1 yıl
Evet biraz surat yap. Resmi ol anlasın kamil ahahaha. Madem kendisine böyle davranılmasını istiyor o zaman haketti. Nasıl davranırsa öyle karşılığını alır okkadar :)
Soran+1 yılAynen😊😑
+1 yılBencede dememesi gerekti ayıp etmiş kardeşi. Duyduysa da duymamazlıktan gelecekti. Neyse sıkma canini.
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya..
- +1 yıl
Ama sen başını öne falan eğme. Dik dur. Onu utandir. Kaçamak davranışlar yapma.
- +1 yıl
Eig için teşekkürler. Iyisin dimi?
Soran+1 yılevet, tesekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Burda suçlu siz değilsiniz, eşinizin kardeşi
Bu kadar da arsız olunmaz, duymuşsun çek sineye ne olur yani21 Yorumla
Soran+1 yılDimi. bide sessizdik yanı anlamadım nasıl duymuş m demesi çok terbiyesizce😔
+1 yılTerbiyesizlik yapmış erkek kardeşin çenesini kapatması gerekirdi kulağına kulaklık takip müziğini açıp keyfine bakmalıydı
27 Yorumla
Soran+1 yılİnsan olan bunu yapan ben bile ordayken dedi bu nasıl bir edepsizlik 😔
- +1 yıl
Cidden edepsiz miş bence onu dışarıya yollayın eline para verip gezmesi için ondan sonra yapın.
Soran+1 yılGitmiyor ki adam diyor git az gezsene olum falan yok ben rahatim diyor lafa bak
- +1 yıl
Birşey de diyemiyorsunuz anlıyorum sizi en iyi durum sizin için onun gitmesi çünkü ister istemez olur böyle şeyler yeni evlisiniz rahat bıraksın erkek kardeşin
Soran+1 yılAynen ya. Nolcak bilmiyorum.. bakalım.
- +1 yıl
Bence annene söylemelisin bu durumu yoksa böyle gitmez bu ya da kendiniz bir şekilde çözebilirsiniz
Soran+1 yılYok aileme acmam böyle konuları..
+1 yılOnun yaptığı büyük nezaketsizlik evet. Sonuçta misafirsin ama siz de bu seferlik biraz sessiz çalışsaydınız dersinizi. Ne o öyle bağıra çağıra? :))
15 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bağırma çağırma olmadiki
- +1 yıl
Nasıl duymuş ya peki? Sizi mi dinlemiş nedir?
Soran+1 yılNe bilim anlamadım ki tövbe tövbe
- +1 yıl
Neyse artık geçmiş olsun.
Soran+1 yılSagolun
eşinin kardeşi öküz heralde böyle şeyler söylenir mi öküz diyememiş mi eşin kardeşine
18 Yorumla
Soran+1 yılEşim baya sinirlendi zaten ya😭
Soran+1 yılHe ya sorma azcik insan olsa..
Soran+1 yılHe valla doğru..
Soran+1 yıl😔😔
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılabisiyle arasında su sızmayan biiryse takmamıştır senin utanman normal yeni evlisin sonuçta
15 Yorumla
Soran+1 yılYa yok tam zitlar o çok resmi biridir bir garip tip
- +1 yıl
o zaman boş bulunmuş, bilerek yengesinin yanında böyle yapmaması lazım hele yeni evlilerse olmması lazım onun dışında art niyetli düşünmekte istemiyrum sonuçta kimseyi tanımam günahınıda almayım boşuna kimsenin
Soran+1 yılAynen. 😑😔
- +1 yıl
neyse iyi geceler sizlere mutluluklar dilerim
Soran+1 yılSagolun
+1 yılSana hırbo demedin mi ayıp mış kim oluyo la o evli çifte karışıyor hem sizde kalıyor gitsin kendine iş bulsun
17 Yorumla- +1 yıl
İlk kelime sanane olucak
- +1 yıl
Birde 5 aylık evlisiniz bilmiyomu yeni evliler başbaşa kalmalı gitsin balkonda yaysın ne oldu lan bana çok kızdım nedense 😂
Soran+1 yılAy beni rezil etti resmen nasıl utandım varya sanki bizde kalması dogruymus gibi herke kendini dusunuyor cok ayıp değil mi ya😭 içeri bile gidemem ben utancından daha 😭
- +1 yıl
Valla eşinin yerinde olsam kızma ama kardeşimi biplemiştim sanane la bir tarafımın kurma kolu derdim al sana 3 adet pamuk ikisi kulağına biri nerene anladın ya böyle otur evde ya yoluna karımın yanında nasıl konuşursun böyle derdim ve karımı teselli ederdim kesinnnnn ite bak
Soran+1 yılHak etti bu lafları kocam çok sinirlendi zaten bağırdı ben dur dedim vurcakti zaten sınırlı birisi gitti içeri sınırı geçsin diye
- +1 yıl
Sen karışma siz yeni evlisiniz haksız kardeşi o çok ayıp etmiş duysan bile denmez uzak durur duymazsın çok düşüncesiz öküz kelimesi çok hafif kalır
Soran+1 yılAynen kesinlikle. Edep iste..
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormalde susması gerekirde hangi mantıkla söyleme gereği duymus anlamadım evli çiftsiniz olacak böyle şeyler takma kafana rahat ol bir dahakinede inadına daha fazla inle :D
17 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle inleyemem de ne bilim cook canım sıkıldı ya rezil etti resmen napcam nasıl suratına bakcam ben şimdi😔
Cevap sahibi+1 yılhiç utanmadan bakacaksın çünkü utanacak birşeyin yok her çift ilişkiye girer bu olağan birşey asıl onun yaptığı terbiyesizlik dert edecek birşey yok
Soran+1 yılSagolun.. içim ferahladi biraz😔
Cevap sahibi+1 yılferahlasın tabiki dert edecek ne var bu kadar eşinle ilişkiye girmenden daha normal bişi var mı :D
Soran+1 yılO adamın bu kadar patavatsız olması çok sinirlerim bozdu ya
Cevap sahibi+1 yıltakma kafana soğuk davranırsın bundan sonra söylenecek birşey değil o sen keyfine bak mutlu ol yeter bu arada istersen özelden mesaj atayım diyicem ikimizde gizliyiz :D
Soran+1 yılYok gerek yok sagolun yorum için
çok saçma ve sen utanma yanlış yaptığın bir şey yok. eşin anlaması gerek vur eşine lafını çünkü madem kardeşi rahtsız oluyor anlayışlı olsun iki haftadır sizdeyse anlayışlı olması gereken ya eşin ya da kardeşi.
20 YorumlaKardeşi de çok yavşakmiş yani ulan güzel kardeşim ne soyluyon duysan bile soyleme adam evli tabiki yapicak
21 Yorumla
Soran+1 yılYani ben varken diyor bide hiç utanma kalmamış
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılterbiye almamış ayrıca yenı evli çiftin evinde 2 hafta kalmak nedir
31 Yorumla
Soran+1 yılOkul açılana kadar burda bide daha
Susmasi lazim tabi onuda gectim ben evdeyken yapmayın ne demek. ya sana mi soracaklar
34 Yorumla
Soran+1 yılYani.. bide evden de gitmiyor neyin kafasında anlamadım kocam sonuçta ettiği laf laf değil yani
Soran+1 yılDogru
+1 yılBeğenmiyorsa gidip yeni evli çiftin evinde kalmasın 5 ay olmuş dur bir bismillah ne işin var orda 7-8 yaşında çocuk değil ya biliyor her şeyi onda suç takma
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım ya edepsizlik resmen
- +1 yıl
Bencede kaş yaşında kardeşi
+1 yılYeni evli çiftin evinde kalınmaz, hele de uzun süre. Ve duydu ise bile susar insan.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa
Eşinin kardeşi de patavatsızın önde gideniymiş. Öyle şey denir mi yahu :o
20 Yorumla
+1 yılİki haftadir sizde kalmasi zaten eeen büyük sacmalik. Ayibin en büyügünü o yapmis. Dert ettigin seye bak
10 YorumlaOda kalmadın evde evli çiftin evi sonuçta sen niye utanıyorsın o utansın
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa
+1 yılSenin olduğun ortamda mı bunu dedi? Çok saçma. Ayrıca sizin evde ne işi var?
112 Yorumla
Soran+1 yılBizde kaliyo okullar açılana kadar 😭 evet ya ben varken.. böyle edepsiz birisi işte.
- +1 yıl
Yuh artık. Siz ne dediniz bunun üzerine?
Soran+1 yılEşim çok sinirlendi adam gibi konuş diye bağırdı vurcakti ben dur dedim gitti içeri sınırı geçsin diye bende peşinden gittim sakinlestirdim
- +1 yıl
Aşağıda yaşını da gördüm böyle terbiyesizlik olmaz. Onu geçtim o varken neden ses yaptın?
Soran+1 yılSes yapmadık ki gercekten ya herkes tekrar tekrar bunu soruyor
- +1 yıl
İyi de ses yapmadıysanız nereden biliyor? Bu işte bir tuhaflık var ama anlamadım. Belki sen anlamadan inledin ya da hızlı yaptıysa ten tene çarptığı için anlamıştır ;)
Soran+1 yılGerçekten bilmiyorum..
Soran+1 yılÇok sessiz inleme mecbur oluyor ama o duyulacak kadar değil yani
- +1 yıl
gece sessizliğinde inlemişsindir o yüzden duymuştur başka açıklaması olamaz bence. Sen de inleme :)
- +1 yıl
ayrıca bir şey soracağım ama buradan sormak istemiyorum özele gelir misin rica etsem?
Soran+1 yılYok özele gelmem
- +1 yıl
Ama burada soramam :s bir iki soru soracağım muhabbet etmeyeceğim ;)
+1 yılOlabilir böyle şeyler bizimde başımıza geldi yani takma fazla iliskine zarar verir
12 Yorumla- +1 yıl
Enişte iyi bagirtmis seni belli yani 😂😂
Soran+1 yılBagirmadimki
+1 yılBende evliyim arkadaşım yöntemleri var sıkıntıya girme
13 Yorumla
Soran+1 yılYöntemler neler nasıl yani
- +1 yıl
Yaz arkadaşım bana
Soran+1 yılYok
+1 yılsoylese bile abisine demelı senin yanında konusmamalı cahılmıs bu cocuk
27 Yorumla
Soran+1 yılCahilin önce gideni..
- +1 yıl
hatta öküzmüs benım bile moralım bozuldu sımdı
Soran+1 yılBen yerin dibinden çıkamadım zaten😔😔😔😔😭😭
- +1 yıl
kac yasında bu lavuk
Soran+1 yıl24 Yaşında
- +1 yıl
hey allahım yaa.. geldı yanınıza acık acık ben varken yapmayın dedi ulan salak gelmede ugramada insanlar ıhtıyacını karsılasın öküz.
Soran+1 yılHe valla ya
Aynen bencede saçma öyle bişi demesi salak mıdır nedir boşver ya o utansın
14 Yorumla
Soran+1 yılRezil etti resmen ya böyle bisey çok ayıp ben yokken desin ya da bu nedir ya😭😭😭
Soran+1 yılUtanması olsa zaten bunu demez ki 😭 çok sıkıntı oldu içime ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaslında öyle demesi gerçekten çok saçma.. yani onun keyfine göremi ilişkiye gireceksiniz!!!
19 Yorumla
Soran+1 yılYani terbiyesiz ben varken diyor bide.
Cevap sahibi+1 yılTövbe yarabbim! Eşinle o zaman gündüzleri o yokken ilişkiye girmeye çalış olmazmı!
Soran+1 yılHep evde koca adam olmuş bir halta yaradığı yok. Evden ciksa bende esimi gorurum haftasonu ama nerde.
Cevap sahibi+1 yılo zaman gündüzleri eşin onu göndersin münasib bir dil ile... sizde işinizi görün çözüm bu!
Soran+1 yılAnlamıyor adam açık açık sen az gezsene oğlum falan diyor yok abi ben iyiyim diyor anlamıyor ki imadan
Cevap sahibi+1 yılyav kusura bakma bu tam angutmuş :D :D o zaman bakkala gönderin ya da uzak biryere göndersin eşin, mesela desinki git felanca yerden falanca kişiden şunu bunu al gel.. mecbur gidecek eşek gibi :)
Soran+1 yılAy mantıklı ha. Dur esime derim ben bunu yarın🙏
Cevap sahibi+1 yılDimi yani... bizde çözüm çok işin ehline soracaksın :D
Soran+1 yılHaha teşekkürler 🙏🙏
+1 yılKAyınbiraderin de amma hayvanmış yahu. Öyle denir mi...
20 Yorumla
+1 yılBende abimde kaliyorum devamli ama onun yaptigi ahmaklik ya
116 Yorumla
Soran+1 yılKalmak sıkıntı değil ama adam olmak mesele. Bu olamamış..
- +1 yıl
ewet mesela gecen gun ben duydum seslerini ama abime soemedim ayiptir yani bu yasiniz kacsizin
Soran+1 yılYa biz özen gosteriyoruz ve öyle sessizdik ki. Esimi kiramiyorum arada kalıyorum adam da haklı. Karisina dokunamamk zoruna gidiyor. Kardesine git diyemiyor. Ama hadi olduda duydun illa da edepsizlik yapcan dicen.. niye ben varken diyosun? Nerden baksan manyak bu adam!
Soran+1 yılBrn 23- eşim 27
- +1 yıl
sapik manyak tabi ki yapman lazim sennde esininde hakki bu ya yasi kac onun
Soran+1 yıl24 yaşında
- +1 yıl
sapik bu cocuk dikkt et ewde o warkn nasil giyiniyon
Soran+1 yılAçık giyinmitorum tabiki
- +1 yıl
basortulumusun cok dikkt et gyinmene
Soran+1 yılEvet, yok dikkat ediyorum
- +1 yıl
dindarmisin pki bn bisey merak ediyorum belki biraz ozel ama sormk isterim izninle
Soran+1 yılBuyrun
- +1 yıl
siz kapalilar fantazilere acikmisini belki ozel oldu ama cok merak ediyorum
Soran+1 yılBizde her kadın gibiyiz bir farkımız yok. Yalnızca tek esimi sadigiz. Kendi adima konuşuyorum.
- +1 yıl
sadik olman mukemmel ama anal oral vb ya da daha degisik var mı ole
- +1 yıl
Ozur dilerim ozele girdim cvp ver. k zorunda degilsn
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaya terbiyesizmiş söylenir mi öyle sen misafirsin bir de.
20 Yorumla
+1 yılne biçim kardeş mk oldu banyoya soksa sizi bide gusülde aldrsaymış ona ne defolsun gitsin kendi evine ne bok işi var senin evinde
30 YorumlaKesin sizi bardakla dinliyor 😄
31 Yorumla
Soran+1 yılKesin valla
+1 yıl:D :D boşver takma böyle şeyleri netiecede herkez yapıyor :D
10 Yorumla
+1 yılArtık stooooop bu ne ya bu nasıl soru. sacmalik iyice gitti , yeter artık.
00 Yorumlaonu evden atin ayip degilmi utanmiyormu
21 Yorumla
Soran+1 yılbir gitse dört gözle gitsin diye bekliyorum ya. Okullar açılana kadar burda..
aynen salak bır kardesı varmıs
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
+1 yılSiz evlisiniz takmaman gerek
18 Yorumla- +1 yıl
Oyle ama bu adam ilerde yengesinin orasini burasina bakar
- +1 yıl
@Zampara_34 yenge yapmaz bee
- +1 yıl
Hic belli olmaz kim bilir neler demislerdin seks yaparken oda duydu
- +1 yıl
@Zampara_34 yenge niye sessiz yapmadınız :D
- +1 yıl
Yane sonucta erkek kadini kadinda erkegi gaza getirmek icin biseyker der bunlarida duyduysa
- +1 yıl
Mesj gelsene
Soran+1 yılÖyle laflar etmedik sonuçta evde birisi var sessiz olduk zampara bey zamparalık yapmayın okey
- +1 yıl
Nedne
napıyo o evde a q uzasın gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılHe valla başka yer yok sanki.
+1 yılÖzel hayatını burda açmaktan daha utanç vericimi düşünmek lazım..
00 YorumlaBencede utanmaz mi ne cok sacma olmus
11 Yorumla
Soran+1 yılHe valla
O da tam sığırmış yani
18 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya
Soran+1 yılOkullar açılana kadar burda 😔
Soran+1 yılYa biz sessizdik zaten
Soran+1 yılNe bilim ya manyak demekki
+1 yılBir kocan var yetmedi erkek kardeşi var ve sen dayanamayıp kocana yanaşacağın yerde kızlarSoruyora girip bunu paylaşıyorsun?
Şimdi sana inanalım mı sövelim mi13 Yorumla
Soran+1 yılBakın inanmayabilirsiniz, ama braya yazmanız o kadar saçma ki. Hakkima giriyorsunuz
- +1 yıl
Dua et ki Hakkı'na giriyorum sadece hadi bacım evli kadınmışsın bak ne işin var bu saatte internette
Soran+1 yılTövbe tövbe ya Allah ıslah etsin
Senin yanında dememesi lazımdı
14 Yorumla
Soran+1 yılBencede ya😭
Soran+1 yılEsimde baya sinirlendi..
Cosmusunuz sizde az sessiz çalışın
112 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da ses yapmadik
Soran+1 yılBiraz gicirdiyo çok değil ama ne bilim anlamadım
Soran+1 yılYok hayır ya o kadar degil
Soran+1 yılNe bilim sapik mi ya bu adam
Soran+1 yılİğrenç
Soran+1 yılSES YAP MA DİK
Cocuk demek rahatsıs olmus kanks
11 Yorumla
Soran+1 yılDemesi ayıp değil mi😭
+1 yılO mal ya öyle şey denir mi oldu olacak gelsin size katılsın
01 Yorumla- +1 yıl
Katılsa ne yaparsın :)
+1 yılErtesi gün gelecek sırıtarak oooo abi yenge geceniz nasıl geçti 😄
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun yaptığı hiç iyi değil
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. maalesef.
- +1 yıl
boşver takma kafana
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılUtanacak bir durum yok. Şutlayın çocuğu.
11 Yorumla
Soran+1 yılGitse bir ne bicim çocuk ya
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Susması ve gitmesi lazımdı
30 YorumlaÇokcukda harbi gorgusuzmus
20 Yorumlaİyi yapmış biraz da yapmayın o işi
12 Yorumla
Soran+1 yılAh ah işte kocam
Susmas lazım eşin bişey demedimi
15 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi konuş dedi sinirlendi gitti iceri
Soran+1 yılSessizdik, yok öyle bir şey düşünmez yuh artık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence inadına daha sesli yapın
44 Yorumla- +1 yıl
Eminmisin
Cevap sahibi+1 yıl@asigitaristttttttt utanmasi gereken kişi o bence ona verilecek en güzel cevap bu yani bu kişiler evli bir hayatları var sonradan dahil ol sonra böyle gizli gizli dinle kalk ona buna laf et çok yazık 👎
- +1 yıl
Haklisin ama seslide olmaz bnde abimde kaliyom sesli yapiyorlar ama bn bisey demuyom
- +1 yıl
iniltini yükselt.
gitsin pezevek
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin ilişkiye girmek için sana yalvarıyor mu hep?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır, misafir varken izin vermiyorum pek sadece.
Bu nasıl aile ulan ya yuh
12 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok yanlış
+1 yılcokmu bagırdın :D
36 Yorumla- +1 yıl
Enişte iyi vermiş ayarı belli 😊
- +1 yıl
süper foto @yanlızzkızz07
Soran+1 yılYok kız gerçekten sessizdik
- +1 yıl
emınmısın nerden duycak sızı?=
Soran+1 yılNe bilim ya cidden sessizdik ama
- +1 yıl
antalyalı mısın yanlızkız
Gizli Üye(36-45)+1 yılDizi dinlemiş hayvan adam. Atın evden gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşında kocanın kardesşi?
24 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşında
Cevap sahibi+1 yılTamda şey çagındaymış aslında
Soran+1 yılNey
Cevap sahibi+1 yılYani bir kadınla beraber olma çagında
Ona söyle götlük etmesin
20 YorumlaHoş olmayan bir konuşma.. Bir daha olmasın..
10 Yorumla
+1 yılZekası biraz şüpheli bence çocuğun
10 Yorumlabunu diycek adam olmaz inamadım ben
11 Yorumla
Soran+1 yılValla dusun işte. Kimlere uğraşıyorum..
+1 yıldemekki enişte seni kanırta kanırta hacemat etti.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. belli ki fazla rahat
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne