Sevişme oral oluyo onun dışında önden yapmıyoruz ilk geceye bişeyler kalmalı diye düşünüyoruz 8 aylık ilişkim var ciddiyiz aynı evde yasadigimiz için her gün sevişme oluyo nerdeyse anal bir kaç kez o istedi diye denedim acı verdiği için bide sagliksiz olduğu için istemedigimi belirttim anlayış beklerken önden zaten yapmiyoruz bir o kalmıştı onada izin verme tam olsun falan dedi tartstik falan sonra anal yoksa bende yokum başkalarına giderim ihtiyaclarimi sen karsilamicaksan ne işin var yanımda o zaman dedi çok kötü oldum seks mi hersey bu mu yani? oralla yetinemiyo zevk vermiyomus anal kadar. Tamam ama anal da bana acı dan başka bişey vermiyor ne zevki var ne başka bişeyi zararı var anca siz ne düşünüyorsunuz böyle düşünen biri icin? cinselliğe düşkün beni çok Seviyo belli ediyo her anlamda ama cinselliğe bu kadar düşkün olması beni üzüyor sevgisininde önüne geçer oldu ilişkiyi bitirdi hayatımı yaşarım eski hayatıma geri dönüyorum başkalarını bulurum dedi belkide dönmüştür eski hayatına hı 😔?
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim hepinize iyi geldiniz..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar