Çok zenginiz ama bir sorunum var?

Troll oldugunu dusunen varsa yorum yapmasin yardimci olmak isteyen arkadaslar yorumlasin lutfen. Arkadaşlar merhaba derdimi anlatayım size; ailem çok varlıklı babamın şirket hisselerinin değeri 175 milyon dolar felan, villalar, yatlar, özel jetler felan benim hayatım bunlarda geçti. 20 yaşındayım evin en küçük çocuğuyum 3 tane ablam var onlar benden 10-12 yaş felan büyükler. Neyse sadede gelelim ben hayatımdan çok sıkıldım, bişeyler eksik gibi geliyor bana. Aşık olduğum kızdan 1 ayda soğudum sevmiyorum artık, ayrıldım. Lüks yatlar özel jetler felan içinde ruh ve sevgi olmayınca bişeye yaramıyor emin olun aslında hayatımın maddi durumundan felan çok memnunum, herşeye sahibim fazlasıyla ama mesela hayatımda bir kız yok ve ben sıkılıyorum o yüzden. Seks yapmak için ilişki felan yaşamıyorum, yaşamakta istemem, ben aşık olmak sevmek istiyorum ve sevilmek ama öyle bir kız yok hayatımda ve ben ruhsal olarak boşlukta hissediyorum, bunun dışında hayatımda herşey tikirinda zaten ne yapmalıyım bilmiyorum
Çok zenginiz ama bir sorunum var?