İlle boşaltması için çaba sarfetmesine gerek goguslerimi ellediği an bile kendimden geciyorum sabaha kadar emilsin istiyorum çok hoşuma gidiyor goguslerimle uğrasmasi 75 beden normalde uçları içe dönüktü eme eme dışarı çıkardı uçları iri olmasi ve Emilirken o görüntü bile bosalmama yetiyo sizce normal mi göğüslerimden en çok zevk almam siz nerelerden zevk aliyosunuz en çok?
Cevabın nedir?
göğüsler en hassas noktalardan bir tanesidir zaten. Kadının mükemmel orgazma ulaşması için göğüs emilirken klitorise dokunulursa müthiş bir orgazma ulaşabilirsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle isimizi biliriz biz 😊
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl75 küçük ama fena değil. Zamanla daha büyüyecek. Herkızın göğüs ucu içe dönük olur. Doğumdan sonra büyür uçlar ve dışa döner.. rengi koyulaşır..
13 Yorumla
Soran+1 yılEmildikce dışa döndü Uçlar büyüdü bide göğüsler
- +1 yıl
Çok mu emiyor? Devamlı? Sarkar sonra..
- +1 yıl
Şahsen göğüslerimden tahrik oluyorum yani göğüs mastürbasyonu olsaydı diyorum. Okşuyorum yalamaya çalışıyorum. Çok küçük de değil çok büyükte. Nasıl desem meme uçlarım memem çok hoşuma gidiyor. Kendim dilimle ıslatıyorum. Islak hoşuma gidiyor. Eğer ki evlenirsem eşime yalattırırım sıkmasını isterim. Oynasın. Beni orgazma ulaştırsın. Çok güzel değil mi?
75 küçük dik bulunmaz nimet, kızlar pek zevk almaz diye biliyorum göğüslerden ama
04 Yorumla
Soran+1 yılKüçük dolgunlar bide ellenip emilirken buyumeye de başladılar dik olmasi avantaj zaten 😊 valla benim ellenmesi bile hoşuma gidiyo yanlış anlasilmasin p*rno da bile göğüs Elleme emme kısmına takılı kaliyorum😀
Soran+1 yılHani şu ayak fatisistleri oluyo ya acaba diyorum bende göğüs fatisisti miym sevgilimin göğüs bölgesine dokunmuyorum bile sadece kendime yapılması hoşuma gidio😀
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
44Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Penisimden zevk alıyorum. Partnerine söyle girerken göğüslerini emsin. Hem o hem sen zevk alın
02 Yorumla
Soran+1 yılGirme çıkma olayı bizde olmuyo sadece oral
Saat 12yi geçtimi soruların şekli değişiyo testestoron düşkünleri...
10 YorumlaHer kadın farklı bölgesinden zevk alır durumun normal bir problem yok bence.
10 Yorumla
+1 yılTercih edilenlerdensin. Kadının istekli olarak bana karşı yaptığı hareketlerin hemen hepsinden haz duyarım. Omuzlarımın hafif ısırılmasından zevk alırım v. b
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ben de yalanmasından hoşlanıyorum. bir de göbek deliğimin öpülmesinden
10 Yorumla
+1 yılanormal bir durum memelerden oynamak güzel de cinsel zevk boşalmana nasıl yeter
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir sevgili bana denk gelmezki. Gökten para yagsa bana borç senedi düşer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabaha kadar dayanabilirsen harika olur birde sabaha kadar oral istermisin
116 Yorumla
Soran+1 yılİsterim ben geç bosaliyorum normalde 1 1 buçuk saat sürüyor boşalmam sabaha kadar dayanabilirm boşalma sonrası fazla isteksizlik olmuyo Her an istekliym 😊
Cevap sahibi+1 yılSenin gibisini hiç görmedim belkide adamına denk gelmemiş olabilirsin inan senin gibi söyleyenleri gördüm 20. dakikada lütfen gir dersiniz ama bende gir dedikçe oral yapmayı bırakmayan biriyim en çok sevdiğim seydir
Soran+1 yılOral i bizde seviyoruz ama kimse bela almak istemez başına ben bakireym kızlık zarimi bozarsa benimle evlenmek zorunda ciddi düşünüyoruz zaten ama ilk geceye de bişeyler kalsın diyoruz yoksa çok istekli olup dayanamadgmz zamanlar oluyo bir o frenliyo bir ben
Cevap sahibi+1 yılBen çıktığım kızlarda içine girmeyi hiç düşünmezdim altımda kıvranırken lütfen gir diye yalavarırlardı ama ben o kadar profesyonelimki asla kendimi kaybetmem, eşim nişanlıyken banada çok derdi lütfen gir nasıl olsa evlenicez ama girmedim çünkü ben oralı seksten daha çok seviyorum
Soran+1 yılBenimkide öyle
Cevap sahibi+1 yılSeninle evliliğe doyamaz gerçekten geç boşalıyor san erkek için harika bişey, benim eşimde erken boşalıyor 10 dakkada gidiyor ikinci ve üçüncü biraz uzun, senin gibi olsa doya doya oral yapar insan
Soran+1 yıl1 saat yaliyo elliyo oksuyo baya yoruluyo 1 1 buçuk saat uğraşıyo garibim😀 daha ben bosalmadan o bosaliyo benim işime geliyo oral yapmama gerek kalmadan boşalmiş oluyo 2. de oralle bosaltiyorum bende 1 saat ugrasiyorum
Cevap sahibi+1 yılUğraşmak zevkli olur hele birde zevk suyun akıyorsa, sapık olduğumu düşünme ama ben başımın üzerine oturtup akan suları ağzıma alıyorum tadı güzel oluyor, sende ıslanma aşırı oluyormu
Soran+1 yılİlk öpüşme de ellesmede islaniyorum daha sonra gerisi geliyo zaten baya islaniyorum zevk suyum fazla akiyo
Cevap sahibi+1 yılGerçekten damla damla akıyormu?
Soran+1 yılDamla damla akmiyo da baya islaniyor kilodum
Cevap sahibi+1 yılO zaman akıntı oluyordur kilot ıslatıp araya verdirilirmi dil darbeleri ile o suları kendi himayesine alabilir, sabaha kadar vajinanda dil olsa bikmazmisin
Cevap sahibi+1 yılSabahları istek oluyormu peki?
Cevap sahibi+1 yılEşimde senin gibi geç boşalsa saatlerce oral yapsam ama nerde 20 dakika en fazla 30dakikada boşalıyor ve ikinciye halı kalmıyor sen emin misin saatlerce orala hayır demeyeceğine?
Soran+1 yılOluyor
Cevap sahibi+1 yılEşin çok şanslı olacak senin
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemeni emmesi yeter mi ya elleri hicbisey yapmicak mi
15 Yorumla
Soran+1 yılYapabilir ona izin var zaten istediğini yapsın ama sabahlara kadar ağzı goguslerimde olsun😀
Cevap sahibi+1 yılVajinani da yalasin
Soran+1 yılVajinamda da sadece yalama çok hoşuma gidiyor emmesi falan zevk vermiyo
Cevap sahibi+1 yıl15 dakikada bosalmalisin ki sira bana gelsin semsert olurum ben o an
- +1 yıl
Şahsen göğüslerimden tahrik oluyorum yani göğüs mastürbasyonu olsaydı diyorum. Okşuyorum yalamaya çalışıyorum. Çok küçük de değil çok büyükte. Nasıl desem meme uçlarım memem çok hoşuma gidiyor. Kendim dilimle ıslatıyorum. Islak hoşuma gidiyor. Eğer ki evlenirsem eşime yalattırırım sıkmasını isterim. Oynasın. Beni orgazma ulaştırsın. Çok güzel değil mi?
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Normal çoğu kadın goğuslerinden zevk alır ve orgazm olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenise yakın bölge zevk verir senin göğüs dışında var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılGöğüs ve vajina yalanması sadece dillenecek emilmesi hoşuma gitmiyo
Cevap sahibi+1 yılOww çok severim dillemeyii yalnızz
+1 yıl75 in neresini övüyorsun😂😂
072 Yorumla
Soran+1 yılKüçük ama dolgunlar göğüs uclarimda iri çoğu kızın sahip olamicagi goguslere sahibim çok şükür ki 😊 ve en çok goguslerimden zevk aldığımı belirttm ovme söz konusu değil
- +1 yıl
Dolgun kelimesi bizim gibiler için var abartma ya ayrıca anladım tamam zevk alıyorsun kimse 75 olmak istemez o küçüklükte zevk alabiliyorsan buna şükret
Soran+1 yılCanım dümdüz olanlardan değil limon boyutunda ve emin ol erkeklerin çoğunun hoşuna gidiyor zevk bile aliyolar büyük olunca sarkma ve koku yapıyo buda ilişkide erkeği rahatsız ediyo
- +1 yıl
Yok artık
- +1 yıl
Ya bende varki 75 e dolgun demiyorum farkındaysan başkan😂
- +1 yıl
Sanmıyorum yitibiliciğiinii 😂😂
- +1 yıl
@Promax seni cup değil fındık tanesii düşsün 🙁
- +1 yıl
Fındık içi olsun hatta😂😂😂
- +1 yıl
Beni bir boyla alan olmaz zaten başkan 😂😂
- +1 yıl
176 😂😂😂
- +1 yıl
@Promax yok bro çok uzunum 😂
- +1 yıl
60 civarı
- +1 yıl
Al bir lobum senin olsun🍑
- +1 yıl
Tereyaaağğğ vereem sana😂😂😂
Soran+1 yılCanım fındık içi falan hayırdır öyle değil merak etme ayrıca büyük göğüs koku yapar ağırlık yapar benim sevgilim göğüslerimi çok seviyo valla boyum 180 zaten büyük göğüs bende durmaz Allah kime neyi yakistirirsa onu nasip eder küçük göğüsler çoğu zaman çok seksi durur ve agza hepsi alindigi için zevkten 4 köşe yapar dalga geçmen için soru sormadm yol al.
- +1 yıl
Aayyy varoşluğa gel koku falan böyle mi avutuyorsun Allahtan elletip mısır saçağı gezmediğim kesin inan bana zevkinle ilgilenmiyorum oldukça itici sadece fazla abartıyorsun yalanın böylesi 😂😂😂 yazık sevgiline 😂😂 şey dermişim hadi byeaaağğ fındık içi 😂😂😂
Soran+1 yılGörmeden yargılama cocukmusun sen istiyosan resmini atiyim bir bak seni gidi yosma 😂 seninkiler Kaç yoksa 90 falan mı kafam kadar ne o öyle nasıl taşıyosun onları yardım lazım olmuyor mu 😂 seksi gorunuyolar ama bir o kadar da pisler canım avutma değil bu erkekler söylüyo bizzat bunu benim sevglm senin gibi kızlarla çok ilişki yaşamış göğüsleri kokudan zevk alamiodm diyo seninkiler süper tam benlik diyo çoğunda da göğüs uçları Belgrad ormaniymis çok şükür temizim ve goguslerim hiç kokmaz altlarini silmekle ugrasmam ve en onemlisi sarkık değiller dikler uçları da büyük tam emilmelik 😂 sen kendi acinacak haline guluyosun az ye de o memeleri erit😂
- +1 yıl
Cidden memenle ilgilenmiyorum abla kadavramın bile memesi daha serttir onu tercih ederim yaşım 20 ve terbiyeli ol o kelimeyi bana kullanamazsın tatlım bende adonis bile var o göğüslerim sert ve sarkık değil okey! Sporcuyum uzun zamandır o yüzden sen o.. Devam et ben bozmayayım hadi hadi 😂
- +1 yıl
O kadar genel olmuşsun fotoğrafını atmaktan bahsediyorsun kaça çalışıyorsun burda epey açlar biraz onları doyur sen 😂😂😂
Soran+1 yılHahaha hemen geri vites memelerimle ilgilenmiosan yorum yapmicaksin hadi şimdi uza adonisleri varmış 😂😂 erkek gibi ne o öyle kız dediğin hanfendi olacak kaportaci hasan amcaya ozenmicek sen sporlarina devam et burda milleti elestirecegine kendindeki havalarını lastikciye gidip aldır 😂
- +1 yıl
Kaportacı hasan amca bak bu komikti ve ucuzdu boş zamanlarında memelerini cilalatıcağına açta bir kadı spor dalı seyret biraz vücut gör anlaşılan sen şişiksin😂😂 sanayi ağzı hahhaha gerçekten tuhaf 😂😂 neyse ablacığım sana iyi yalatmalar 😎😎
- +1 yıl
Tamam müdür 😎
Soran+1 yılŞişik değilim canım spor a gerek duymuyorum göbeğim yok basenim yok 😂 180 boy kilom 65 daha ne olsun 😂
- +1 yıl
Yalnız amma konuşmuşuz ha😂😂 bir bitmedi çıkın dışarda gezin ablacığım sen aşkını yaşa promox neysen basketbol üzerine ama 4 yıldır her gün koşarım vücudumu seviyorum sporu seviyorum neyse benden bu kadar hadi size eyvallah
Soran+1 yılBüyük göğüs olmaz kardes voleybolcuydm bir zamanlar genelde sporcularin küçük olur ama arkadaş hormonlu sanırım ben anlamadm😂
- +1 yıl
Hormonla ne pardon? Doğal hali gayette hormonlarım düzgün Allah vergisi sarkık falanda değil sert dolgun hayatımda göğsümden bu kadar bahsetmedim ya🙈🙈
- +1 yıl
Küçük memeliler düzgün hormonlu bizimkiler bozuk bir git işine bu nasıl cahillik !
- +1 yıl
Sporcular küçük oluyor diye kaide yok açta spor kanalı seyret ihtiyacın var.
- +1 yıl
Sağol başkan eyvallah 😘
Soran+1 yılBasketciymissin iyi ziplarken suratına çarpmiyo memelerin 😂😂 sevgililerin kokusundan rahatsız olmuyo mu özellikle de yazın terledigin zamanlar çok leş kokar 😂 valla bana oy falan gerekmiyo acı ama gerçekleri söylüyorum hormona gelince benimki genetik bizim ailede de büyük göğüs yok hepsi küçük 85 e çıkıyo doğum yapınca vs. Valla sevgilim ve ben memnun olduktan sonra sen ne kadar otsen boş biliorm içten içe cekememezlik var sende küçük göğüs istiosun sende belli ama olmuyo demi isteyince napacaksin küçültme yolları yok büyütme varda küçüklük allah vergisi herkese nasip olmaz 😍😊
- +1 yıl
bir sevgilim yok uzun zaman önce vefat etti tamam bence ileri gidiyorsun tamam mı
- +1 yıl
O yazdıkların bir avuntu bence geç bu işleri kedi uzanamadığı ete mundar der 😄
- +1 yıl
Büyük göğüs sevenler buraya beybi uzatma 75 le şevke gelebiliyorsa sevgilin kına yak ama tatlım basenim ve göğsüm var bununla mutluyum bir sevgilim olsaydı onunda hoşuna giderdi 😂
- +1 yıl
Allah vergisi bizimkisi sanırım seninkiler gelişirken fazla karanlıkta kalmış 😂😂
Soran+1 yılHahaha canım ya sevgililerin bile sana dayanamamis ölmüş 😂 şimdi hak veriyorum onlara 😁 bu arada fındık içi değil portakal büyüklüğünde benim göğüslerim karanlıkta falan da kalmadı merak etme sevgilim de zevkten uçuyor ilişkide büyük göğüs zevke getirme konusunda bir etken ama başka şeylerle de zevke getiriyorum ben sen dert etme fantazi bitmez bende sizin arkanzda sadece abazalar göğüs duskunleri olur benim arkamda sevdigm adam erkeklerin çoğuna sor hepsi küçük göğüs der çok da küçük olmicak tabi benimki ideal ;)
- +1 yıl
bir başka avuntu daha bu arada benim yüzümden ölmedi şehit oldu malesef sizin gibi zeka yoksunlarının anlayamayacağı birşey bu yaptığın fantazilerde ithamların konuşmaların ucuzsun basitsin ucuz malın alıcısı çok olur aynı senin gibiler için peşimden abazalar koşmuyor benim kaldı ki seni sarkık memelerine kanan bir erkek var yazık bir de bu üslubunla ancak sevgili olabilirsin onunla 😂😂😂 sende kendini mikletmeye devam et 😂😂😂
- +1 yıl
75 portakalsa bebeğim 90 zirve bırakta nirvanın tadını çıkartalım biz 😇🖕🏿
Soran+1 yılHahaha 90 sarkık olur ben hiç dik bir şekilde 90 görmedim o daha çok burusuk musabbaya benzer zevk alan abazalar vardır mutlaka 😂
- +1 yıl
Bence sen ön kamerayı kapat😂😂😂 hadi canım hadi ✋🏻✋🏻✋🏻
Soran+1 yılSiz sanal seksi de yaparsiniz kesin o ona yürüyo abazalik yapıyo diğeri göğüslerini öve ove diğerini azdiriyo nasıl bir ilişki sizinki boku çıktı muhabbetin 90 i bir gör bakalım iyimiymis hazır burda 90 beden göğüs varken faydalan bence adamim 😂😂
- +1 yıl
Promax favorimsin 😎✋🏻
- +1 yıl
Eşim olcak beye saklıyorum ablacığım ben sen değilim ki 😉
- +1 yıl
Aynen bro
Soran+1 yılBelli o yüzden burda abazalari azdirmaya calisiosun profilde belli orspu olduğun şu salak da abazalik yapıyo yüzüne vurunca da psikoloğa git diyo sen bir Jinekolog a görün abicim o şeyin herseye kalkıyor normal değil yani 😂
Soran+1 yılHahaha laf soktuğunu sandi (zavalli) 90 bedeni duyunca yoruma damladigi yetmezmiş gibi salak yorumlar yapıyo 😂
- +1 yıl
Bence burda kimin abaza ve o.. Belli uzatma canım ✋🏻😂😂 promax bence bunu kendi haline bırakalım epey azmış bu
Soran+1 yılHahaha 2 salak birbirinizi buldunuz biri kaşar biri güzel kardeşim 😂😂 tencere kapak oldunuz kesin sanal sekse baslamissiniz dir bile birbirinizi savunmaya baslamanizdan belli hadi gidin özele 😁
- +1 yıl
Sanal seks nedir ablacığım kusura bakma sana artık teyze diyeceğim 😄✋🏻 birincisi kaşar falan değilim sevgilim yok ve daha önce dokundurmak dahi yatmışlığım çok acınası haldesin 😂 Öğrendiğin tek kelime kaşar olduğuna göre ne olduğunu sormaya değmez 😂😂😂 bir erkeğin ilgi duyması okey ama senin burda aldığın zevki uzun uzun anlatman manukyan gelse tebrik ederdi seni dibini sıyırmışsın plaket versinler sana kaşarlık adına 😂😂😂 vajinan dize değdiğinde o yanıp tutuştuğun adam seni bırakıp bizim gibi bozulmamış bulucak o zaman da böyle konuşabilicek misin hiç sanmıyorum yazık çok yazık 😄😄😄
Soran+1 yılBakireyim sadece öpüşme ellesme ve göğüs Yalama oluyo merak etme vajinam da çizik dahi yok 😉
- +1 yıl
Sende mi başkan 😎
Bu kızın göğsü kabarmış
01 Yorumla
Soran+1 yılSen nerenden zevk aliyosun en çok
normal. göğüs orgazmı yaygın
11 Yorumla- +1 yıl
kim elliyor bu arada Sevgilin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Normal birşey anlattığın durum ama sevgilinle yaptığını burdan bu şekilde teşhir etmen bence normal değil aranızda kalsın böyle şeyler gençler buradan canlı yayın yapmayın şöyle emdi böyle yedi diye şu an sen sevgilini aldatıyorsun farkında mısın şu cümlelerine bakıp fantezi yapan çok erkek var ve biliyorsun bunu ben ise acıyorum sadece sevgiline yazık...
Soran+1 yılSevgilin mi emiyo diye soran sensin ben ifşa etmicektm yoksa kim emiyosa emiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılben vajinamdan ve anusumden
04 Yorumla
Soran+1 yılAna seviyomusn
Soran+1 yılAnal pardon
Cevap sahibi+1 yılhayir yapmamda ama sadece oksanmasi hos
Soran+1 yılAnladım oksanmasi benimde hoşuma gidiyo
+1 yılne güzel sabaha kadar emilirsin
00 YorumlaGayet normal kadinlarin cogu ayni durumda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe göğüsmüş arkadaş bozuk plak gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılAa çok ayıp göğüslerime laf yok 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger istersen sabahlara kadar emip okşayabilirim
10 Yorumla
+1 yılmeme emmeyi yalamayı ve arasına sokmayı severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayılırım gögüslere ya, cup ölçusu kaç acaba?
03 Yorumla
Soran+1 yıl75 B
Cevap sahibi+1 yılhm guzelmış, ellerımle avuclamak sonra saatlerce yalamak ısterım, uçlarını dımdık yapmak çok hoş olur. Ben bırını yalayıp emerken dığerınıde sen elınle oksasan super olur yanii, öyle değlmi :)
- +1 yıl
+1 yılHer insan farklidir anormal olan durun yok
00 Yorumla
+1 yılAhaha kiz eli tetikte gibi 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yok be sadece 3 aydır yokluk😀
- +1 yıl
Verde sabaha kadar orgasm olsun😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhemen boşalan kadın iyi olmaz uğraştırmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılNormalde 1 1bucuk saat e anca bosaliyorum ama gogusten çok zevk alıyorum bosalmam uzun surmuyo pek
Cevap sahibi+1 yılçabuk boşalan kadından hoşlanmam senin için demiyorum kendi işi bitince erkeğide soğutuyor ilişkiden öyle kadınları hiç sevmem
Soran+1 yılValla kendim için konuşuyorum boşalma sonrası isteksizlik pek olmuyo bende ard arda 4 kez bosaldigm oluyo benim bende istek bitmiyor sabahlar olmasin misali😂
Cevap sahibi+1 yılsüpermişsin seni alan yaşadı
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılahey ahey ahey yanıyosun fuat abiii :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam istediğim manita lan cup ne küçükler mi
04 Yorumla
Soran+1 yılLimon büyüklüğünde
Cevap sahibi+1 yılMaşallah
Soran+1 yılAvuc büyüklüğünde yani avuç a geliyo 😀
Cevap sahibi+1 yılİyisin iyi manitan çok şanslı
neyn kafası bu?
10 Yorumla
+1 yılLezsin
06 Yorumla
Soran+1 yılOha yavaş gel ne alaka Lez olduğum hayırdır nerden cikariyon? !
- +1 yıl
Sakin ol 😂 Kendi organından zevk alıyorsun yarın bir kız gelse yanına onun goguslerınden de tahrık olursun muhtemelen gizli lezsin şu an bunun evreleri var
Soran+1 yılYok lezlik yok merak etme kızlara ilgim yok çoğu kızla yan yana soyunduk giyindik gram dikkatimi çekmedi bir yerleri benim sadece sevgilimin goguslerimle uğrasması bana fena zevk veriyo
- +1 yıl
😂 azda olsa korkutmaya çalıştım zaten evreleri var falan diyerek birde ciddiye alıyosun ama gerçekten ilginç durumun
Soran+1 yılNe biliyim ciddi ciddi söyleyince dedim Lez falan değilim yanlış anlaşılmayı hiç sevmem 😊 en zevk aldigim goguslerimle ugrasilmasi
- +1 yıl
İşte bu dediklerini insanlar Türkiyede utanmadan gizli kullanıcı olmadan söylediğinde harika bir ülkemiz olucak
ne guzel
10 Yorumla
+1 yılNormal bir durum
00 Yorumla75 süpermiş ya
02 Yorumla
Soran+1 yılUfaklar ama dolgunlar dikler uçları yoktu yeni yeni çıkmaya başladı Emile Emile buyumeyede basladilar😀
+1 yılgüzel bişey bu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. uçmuşsun sen
10 YorumlaFena azdım ya :)
00 YorumlaHarika bence
00 YorumlaBende ayaklardan
00 YorumlaGETİr ben emeyim🙈
00 Yorumla
+1 yılnefes almasından
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. ne güzel
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılBaşının emilmesi
00 YorumlaDestek lazım mi
00 Yorumla
+1 yılilginçççç
00 Yorumla
+1 yılnormal olabilir tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUclari cokmu kucuk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmmeyi bende severim
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaslar goguslerimden çok zevk alıyorum sürekli goguslerimle uğraşsa hemen bosalirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler