Cinsel Yaşam Sevişmek Herkesle Aynı mı Sence? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sevişmek Herkesle Aynı mı Sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gellbikonuscazz Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Asla aynı değildir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok kesin oldu Yorumla
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı. hayvan mıyım ben? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sana hayvansın diyen oldu mu? Yorumla KetçaplıBrokoli +1 yıl hayır soruna soruyla karşılık verdim hayvan olsaydım cevabım evet olurdu gibisinden ama ülke olarak somut işlemler döneminden çıkamadığımız için böyle sorunlar sıkça karşımıza çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl bende cevabına espirili yanıt vermek istemiştim ama bunu :) unutunca olmadı sanırım anlaşılmadı Yorumla
götoşlar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl aynı degil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl açıklayalım sence neden değil Yorumla
egelpt Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok net oldu :) Yorumla egelpt +1 yıl Farkli neden leri vardır birisi aşkla olan diğerleri psikolojik durumlar Yorumla
Univerliseli Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Yapmadim bilmiyom 0 0 Yorumla
Hys-06 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl baska olur galıba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl galiba Yorumla Hys-06 +1 yıl yılar once aynı kısıyle 5 sefer beraber oldum baska olmadıgı ıcın bılemıyorumda * farkeder deyısır bence Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı. herkesle aynı değil 0 0 Yorumla
çılgıngezgin Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet 0 1 Yorumla çılgıngezgin +1 yıl doyumsuzluk vardır bazılarında almaz zevk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Asla aynı değildir.
Çok kesin oldu
hayvan mıyım ben?
sana hayvansın diyen oldu mu?
hayır soruna soruyla karşılık verdim hayvan olsaydım cevabım evet olurdu gibisinden ama ülke olarak somut işlemler döneminden çıkamadığımız için böyle sorunlar sıkça karşımıza çıkıyor
bende cevabına espirili yanıt vermek istemiştim ama bunu :) unutunca olmadı sanırım anlaşılmadı
aynı degil
açıklayalım sence neden değil
Kesinlikle hayır
Hayır
çok net oldu :)
Farkli neden leri vardır birisi aşkla olan diğerleri psikolojik durumlar
Yapmadim bilmiyom
değil
hayırr
Başka olur tabiki.
baska olur galıba
galiba
yılar once aynı kısıyle 5 sefer beraber oldum baska olmadıgı ıcın bılemıyorumda * farkeder deyısır bence
Güzelse evet
Deneyelim bakalım
herkesle aynı değil
Başka
Herkesle başka olur
evet
doyumsuzluk vardır bazılarında almaz zevk
14 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!