Kız arkadaşınızın size 31 çektiği oldu mu?
Evdeydi.. Bende kalıyordu o sıralar. Eve döndüğümde duşa girdim. İçeri girdi, iç çamaşırlarıyla. Eğildi ağzına aldı önce. Kendisini çekmek istedim, durdurdu beni. Sonra penisini kremleyip, yavaş yavaş boşalttı beni. Odada beni beklediğini söyleyip, gülümseyerek çıktı. Duşumu aldım, yanına gittim, saatlerce seviştik.
Yok, değilim. Bu hikaye ile insanlara, istediklerini verdim sadece. Kendimce ironi yapıyorum. Aldırış etme, yani..
Penisimi kremleyen ister kendi elimle penisimi kremlettiğim hayal ürünü kız olsun, ister, gerçek bir kız olmuş olsun. Doğruluğunun ispatı söz konusu olmaz. O kızın, kendisini düşündüğüm için var olması, gerçekte var olup olmasına engel değildir, şu durumda. Nihayetinde ben kimliğimi gizleyerek gerçek bir kişi olmaktan çıkıyorum.
Ancak burada senin benim varlığımı muhatap alıp laf atmandır, asıl komik olan.. Bir tek, sen...
Oldu ama acıtmıştı :) Elinden aldım :P
Cevap
34Cevap
elinden almasam hiç bırakmayacakki anasını satiim :@
:P
oldukça çok oldu ve birkere alışınca artık insanın kendi yapası gelmiyor hep sevgilisine yaptırmak istiyor :)
Yok ben 62 çektim ona oda çok sevdiğim için 93 çekti bana...
he he heee
Çoook özele girmişsin. Sadece şunu söyleyeyim bayanların genelinde bu istek var. Erkek istesin istemesin onunla oynamayı seviyorlar.
güzel bir kayganlaştırıcı yağ ya da bebek yağıyla tecrübeli ellerde mükemmel olur
Evet cok zevkli birseydi kiz arkadasim zevk aldigimi gorunce daha atesli yapiyordu :)
Hayır, olmamalı da. Misal ben onun vajina dudaklarını çekiştiriyo muyum? Benim için ikisi de aynı hesap.
Ulan 22 yasına geldim tek yapmayan ben miyim koca sitede
benım sevgilim ben uyurken bile yapıyo onu bir uyanıyorum tabaca elinde atış yapıyo
tabiiki oldu...hemde güzel oldu ve oluyorda halen...
handjob her yattığım kadına yaptırırım mutlaka hatta o kadar çok seviyorum ki bazen böyle elden ele gezdiresim geliyor sikimi :)
Erkeklerin hoşuna gidiyor tabii ki , pekii senin fikrin ne? kadının hoşuna gider mi
tabi ki oluyor bazen güzel bir şey tabi güzel yapmasını biliyorsa
Bazen birleşmeden bile daha fazla zevk veriyor hele o gelsin artık diye bakan gözler
oooww olmazmı beyb ben ne kadar zevk alıyorsam o da o kadar zevk alıyor yaparken
kız arkadaşım değilde birini ayarlamıştım tek gecelik o çekmişti
bu da bir fantezidir sonuçta illa krişelere takılmamak gerek.
tanımadığım ellere emanet edemem kendim çektiririm.
o handjob dıe gecıo az once baktım fılmıne :D
görsel materyallerden yararlanıyorsun aferin :)
evet çok güzel oluyor penisimi kız arkadaşımın elinde görmek bana 31 çekmesi çok hoş duygu
neerrrrrdeeeeeeeeeeeeeee
Değiştiirrrr
Ben sevgilime yaptım.
kendi istedi değil mi
Ya elini götürdü bende devamını getirdim
hımm anladım biz kızlar hep çekiniyoruz bu tarz konularda asla anlatmam arkadaşlarıma :D
Bende anlatmam :D
olmadı ve yapyırmak istemem .
olmamı süper hemi de:)
Oldu... Çok zevkli...
saçma kız bulmuşum ne işim olur 31le :D
senin yapmış gibi bir halin var çok ayıp
hemde çok
ama çok hoş oluyor
çoook defalar oldu
hahah :D
ne gülüon
Evet Oldu neden sordun kii ?