Bakire kızlar ilk gece eşiniz ilişkiye girmeden uzun süre size oral yapmak istese tepkiniz ne olur?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede yapsin nasil birsey bilmiyorum ama rahatlattigini ve iliskiye hazirladigini soyluyorlar. o zaman yapsin
113 Yorumla
Soran+1 yılsen yapar mısın ilk ilişkide olmasa bile diğerlerinde
Cevap sahibi+1 yılBen yapmam. igrenc gibi geliyor bana. ama yapilsa ne hissederim bilmiyorum
Soran+1 yılaaaa ama neresi iğrenç ki temiz bakımlı olunduğu sürece neresi iğrenç geliyor mesela :) yapılınca da kendinden geçersin emin ol ama ön yargılı bakma bakarsan zevk alamazsın :)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum kiiii🙈🙈🙈
Soran+1 yılzaten o yapcak rahatlayacaksın uçacaksın sen yapmazsan tuhaf kaçar biraz önemli olan önyargı ilişkiye bile önyargılı bakarsan zevk alamazsın :) ön yargılı bakmazsan oral yaparken bile zevk alırsın :)
Cevap sahibi+1 yılIste o da erkege bagli birsey. onun bana bunu sevdirmesi yaptirmasi falan lazim herhalde. yoksa bir ilgim yok yani
Soran+1 yılanladım. Beni rahatlatırsa güzel zevk verir ortamı ayarlarsa bende yapabilirim diyosun yani :)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum artik o duruma bagli
Soran+1 yılyatakta o adrenalin ile erkekde kadına kadında erkeğe çok karşı koyamıyor ama he :)
Cevap sahibi+1 yılYani atesle barut durmazmis😂
Soran+1 yılHiç sorma aynen öyle he :D ama sen yinede ön yargılı bakma adama karşı koyamayınca zevk al :D
Cevap sahibi+1 yılEvlenince goruruz
Soran+1 yılaynen :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyiz yalıyor tahriş edene dek
162 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye giriyonuz dimi
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılPeki sen oral yapıyon mu sade o mu yapıyor
Cevap sahibi+1 yılBende bazen yapıyom. Ama hep yanyana gelemiyorz oyzden 5 gün önce seviştk şimdi çıplak foto istedi meme atmadım küstü
Soran+1 yılOlur öyle küsmeler arada alıştırmışsın 😃
Cevap sahibi+1 yılAtmasam daha iyi demi önceleri atıyodm bir yıldr atmıyorm hep kavga ediyo küsüyor
Soran+1 yılÇekerken seni görmek istiyor bu iyi bişey ama seni sıkmaması lazım zaten 5 gün önce yapmışsınız 😊
Cevap sahibi+1 yılAtsam ne dşünür atmasam ne dşünür? Sen olsan ne dşnürdn ben atmadım küstü
Soran+1 yılZaten yapıyonuz atsan ne olacak ki atmasan da atmadığın için kızıp küser böyle atsan alışır ister devamlı bnce 😊
Cevap sahibi+1 yılEe napmalıyım? Senin sevgilin bu durumda atmasa ne yapardın ne dşünürdün
Soran+1 yılBen istemedim de sizin durum gbi olsa kızardım da bişey olmazdı ne düşüncem düşünecek bişey yok istememiş atmamış :)
Cevap sahibi+1 yılNiye kızardın
Soran+1 yılİstek gelince senden resim istiyor ya o ara olmayınca kızar yani :)
Cevap sahibi+1 yılSogurmu peki yoksa atmadım dye daha mu iyi dşünür istek gecince
Soran+1 yılSoğumaz soğumaz
Cevap sahibi+1 yılSoguk oluyo
Soran+1 yılE dedimya başlarda olur uzatır ama sürekli atarsan sürekli ister zaten yanyana olunca yapıyonuz daha ne istiyor ki okadarda yüz verme kızsada
Cevap sahibi+1 yılYani bncede svişiyorz ama foto atmak istemiyorm kndiöimi kötü hissdyrm.
Soran+1 yılAtma atma kızsın boşver ara verip görmeyip sevişmek daha iyi olur bnce
Cevap sahibi+1 yılBncede
Soran+1 yılYalarken çok uzun yalıyor mu ki
Cevap sahibi+1 yılBazen uzun bazen kısa. Tek yalasa iyi bide dişliyot
Soran+1 yılKendini kaptırıyordur 😃 Sende onunkini dişle pardon kaptırdım kendimi de 😬 Sen oral yaparken zevk alıyon mu tadını flan beğeniyon mu yoksa o zevk alsın diye mi yapıyon bitek
Cevap sahibi+1 yılBen pek yapamıyom ya ama yapıncada tad gelmiyo pek hos yani severek yapıyorm
Soran+1 yılOlaun yapamasanda deniyosun büyük zevk veriyordur sevgiline 😊 Boşalacakken üzerine boşalmasına izin veriyon mu ki
Cevap sahibi+1 yılHayır bosaldıgında geri cekiliyor yataga falan bosalıyor ama gecen kalcalarıma bosaldı
Soran+1 yılÜzerine boşalmasını istemiyormusun normalde sen 😊 Komple çıplak olduğunuza göre kalçalarını poponu flanda yalıyodur hoşlanıyorsa sana zevk veriyor dimi poponun yalanması
Cevap sahibi+1 yılEvet cıplagız. Evet popomu yalıyor. Hosuma gidiyor tabi ki ama ilşkiye girmiyorz. Dayanamıyorm içine girmek istyrm dyo ama yapmıyo
Soran+1 yılValla iyi dayanabiliyor girmeden he yalıyor yalıyor çok azınca ağzına veriyor o mu ileri geri yapıp rahatlıyor içine girmemek için
Cevap sahibi+1 yılBacak arama sıkıstırıp gel git yapıyor sürtünerek bosalıyor
Cevap sahibi+1 yılİçime girmiyor
Soran+1 yılHeh öylede güzel olur analdan hiç denediniz mi ki
Cevap sahibi+1 yıl2 kez yaptk daha yapmıyoz
Soran+1 yılsana hiç zevk verdi mi
Soran+1 yılyaptığın zaman tamamını alabildin mi ki
Cevap sahibi+1 yılTamamını alamadım. Zevk alamadk ikimizde ilkti ikimz içinde hosumuza gtmedi
Soran+1 yılozaman sen bilirsin şimdi benim konuştuğum hoşlandığım bir kız var ben 90lıyım o üniv 2ye gidiyor. Şimdiye kadar kız arkadaşlarım bakireydi ilerde nolur nomaz diye yakınlaşma olmamıştı bunla ilerisi için kesin bişeyler ortaya çıkarsa ve yüzeysel sevişmeyi kabul ettirirsem yatakta ilk nasıl davranmalıyım ki ürkmesin bide baya iştahlı oral yapsam öne popya flan hoşuna gider mi tiksinmez dimi
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle sefkatli yaklaş çok sert davranıp kız görmemiş gbi iştahla saldırma cool davran ilk sevişmeniz çok ateşli olmasın ki kız korkmasın snraki sevişmelernizde iştahlı ateşli olrsn. İlkinde daha yumusak davran
Soran+1 yılhemen dalınmaz zaten de olay ilerledikçe zor olur :) peki onu orala ikna etsem nasıl yaptırmalıyıım ben mi vereyim ağzına ben mi yaptırayım yoksa eline verip onun yalamasını mı bekleyeyim
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilim üstüne cıkarıyor dudaklarımdan öpüyor sonra basımı asagı doğru çekiyo basımı asagı indiriyo yalamamı istediğini belli ediyo sende öyle yap istiyosa zaten yapar iner asagı dgru istedgni anlayonca
Soran+1 yılalışınca yapar da ben genelde direksiyonu ben elime alayım isteyip kızın başını tutup ben ileri geri yapsam sıkıntı olmaz dimi
Cevap sahibi+1 yılYok yönlendirmen hosuna gider
Soran+1 yılseninki iyi sen ona yaparken kendini frenleyebiliyor bence zor yani kız ister istemez zorlanır :)
Cevap sahibi+1 yılEvet iyi dayanıyor tutuyor kndini içime girmiyor falan
Soran+1 yılama bunda seninde payın var bence iyi doyuruyorsun frenlemesinde o da etkilidir bence :)
Cevap sahibi+1 yılÇok sekse dşkün oda
Soran+1 yılkadın için biraz daha frenlemesi doğal onun içinde doğal kokunu alıyor tadını alıyor ama giremiyor :) Analı yapabilseniz daha rahat geçebilirsi aslında da tecrübesizlikten belki tam olmamış
Cevap sahibi+1 yıldün ki olay sonrası soguyorm böyle yapıp göndermiynce dyo
Soran+1 yılalıştırırsan olmaz çok görünce zamanla bıkma olur belki biraz özlem iyidir :)
Cevap sahibi+1 yılEvet istediği olmayınca snir ediyor bni trip yapıyo soguk oluyo
Soran+1 yılolur normal de şimdi benim sevgilim olsa sizin durumunuzda olsam isterim ama o resim gönderse resme bakıp rahatladım diyelim ertesi gün uluştuk sevişeceğiz yine iştahlı sevişirim ama 1 gece önce resmini görememiş olsam daha iştahlı sevişirim inan elimden kurtulamaz :) ikisi içinde daha iyi yani :)
Cevap sahibi+1 yılAma biz hep sevişemiyorz yani ayda bir belki
Soran+1 yılnekadar arada?
Soran+1 yılhe ayda bir ozman istersen arada at ama kötü hissediyorsan yinede sen bilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılYani ben baska sehirde okuyom oyzden. Bide ailelerimizle yasıyoz geldhmdede ğek svşemiuoz. Foto istyo ama atmıyorm soguyorm dyo
Soran+1 yılseviyorsa soğumaz soğuyorum denmez sevgiliye ileriye dönük ilerliyosunuz dimi siz
Cevap sahibi+1 yılEvet ama istediği olsun diye öyle diyor. Yapayım diye.
Soran+1 yıl1 ay uzun süreymiş özellikle tadını almış görmek istemesi doğal ama yinede sana kalmış ama çok atarsanda alışır :)
Cevap sahibi+1 yılBlmiyorm ya atmak istemiyorm anlamalı bnu
Soran+1 yılkendini kötü hissediyorsan atma sürekli söyle bunu biraz anlayışlı olsun istekli olduğundan istiyordur da senide anlıyorum o da anlayacaktır. :)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Soran+1 yılGüzliden çıkayım mı istersen bu site içinde arkadaş olabiliriz. Zaten sevgilin var öyle sapıklık yapmak için değil iyi bir kıza benziyosun ama yinede sen bilirsin 😊
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar Ne Diyor
9
Gizli Üye(30-35)+1 yılee başka napçak zaten ya oral yapçak ya da esas mevzuya gircek
21 Yorumla
Soran+1 yılkimi oral sevmiyor ya veya ilkten utanır mı diye :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılisterse sabaha kadar yapmak istesin sorun yok. bacaklarımı ayırırım ve onu izlerim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılsulandıkça daha iştahlı yalasa tiksindirir mi seni :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk gece zaten dugun yorgunluguydu, sizar kaliriz :D
13 Yorumla
Soran+1 yılohoooo sakın sızma sen adamın moralini bozma :D
Cevap sahibi+1 yılBanane canım, günler çuvala mı girdi :D
Soran+1 yılYa varya senin gibi diyen bikaç kişi var umarım senin gibisi denk gelmez bna bir git git (G ile) :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarika olur bence. Bana oral yapsın daha başka ne isteyeyim ki😊
154 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre yapsa sıkılmazsın yani :)
Cevap sahibi+1 yılHayır sıkılmam😊 isterse sabaha kadar yapsın of bayılırım ben 😍
Soran+1 yılHarikasın ya 😬 Ben istese sabaha kadar yaşarım hemde öyle dil sür geç değil doya doya 😃Peki sen yaparmısın oral
Cevap sahibi+1 yılBana yapıldı fakat ben denemedim hiç😊
Soran+1 yılBakire misin 😊
Cevap sahibi+1 yılEvet😊
Soran+1 yılPeki nasıl dayanabildi ki sana oral yapıp nasıl durdurabiliyor kendini 😊
Cevap sahibi+1 yılSürtünme yoluyla ilişki yaşıyoruz 😊
Soran+1 yılSen neden oral yapmıyorsun ki o sana yapıyor sonuçta utanma olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılDenedim fakat olmadı 😊
Soran+1 yılNasıl olmadı mesela 😊
Cevap sahibi+1 yılAğzıma almayı denedim de sonra geri çekildim yapamazdım çünkü
Soran+1 yılTecrübesizlikten mi, tadını flan beğendin mi ki
Cevap sahibi+1 yılTecrübesizlik diyelim. 😊
Soran+1 yılÖğrenirsin zamanla yeterki olumsuz bakma 😊 Diş değdirmeme dili kullanma öğrenirsin onları da 😊Peki yapmadan nasıl tahmin ediyordun oral yapınca tadı flan nasıl geldi ki sana beklediğin gbi mi 😊
Cevap sahibi+1 yılTadını almadım ki ağzıma aldım derken geri çekildim hemen
Soran+1 yılAnladım :) öyle hemen ağzına alma önce bir güzelce dilinle yala güzelce ıslat tadına var önce başını flan al yala diğer kısma sonra geçersin hemen alamazsın ki hepsini ağzına 😊
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler 😊
Soran+1 yılİyi geceler sormak istediğin olursa sorabilirsin 😊😊
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl90lıyım neden sordun ki sen kaçlısın :)
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim 😊 bende 22 yaşımdayım
Soran+1 yılSevgilin şanslıymış 😊
Cevap sahibi+1 yılSebep?😊
Soran+1 yılGüvenmişsin oral yaptırıyorsun kendine yaklaştırıyorsun sonuçta sende insansın nasıl erkeğin canı istiyorsa rahatlamak senin de hakkın güzel bişey yani ikiniz açısındanda bnce 😊
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi. Güven olursa sevgi saygı da olur aramızda çok şükür iyi geçiniyoruz 😊
Soran+1 yılEvliliğe doğru ilerliyor mu 😊
Cevap sahibi+1 yılO yönde ilerliyoruz 😊
Soran+1 yılHayırlısı olsun :) evet güven saygı en önemli onlar olunca gerisi gelir 😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊 darısı sana artık
Soran+1 yılBen sevgilim bakireyse okadar yaklaşmam ya yanlış olduğunu düşündüğümden değil de ne bileyim insan tutamaz kendini flan zaten ateş barut olayı nekadar ciddi olursa olsun ki ciddi olmazsa zevk vermez zaten yani nekadar ciddi olursa olsun ateş barut olayı sonucu kaza olsun istemem olmaz yani 😊
Soran+1 yılBirlikte olmak isteyen baya bakire kız oldu da olmaz yani 😊 Ama yinede teşekkürler dileğin için 😊
Cevap sahibi+1 yılKendine güvenmiyorsan yaklaşma zaten. Ayrıca ben sevgilim bakireyse yaklaşmam diyorsun bakire değilse yapıp terk mi edecen yoksa bakire olmayan bir kızla evlenir misin
Soran+1 yılYa hayır tabiki sen yanlış anladın 😊 Kız arkadaşım bakireyse her halükarda okadar yakınlaşöam yani kendime güvenmemekten de değil aslında kendimede çok güvenirim de yine şeytan dürter diye dedim ayrıca bakire değilse yapıp bırakacağım demedim ki sen biraz konuyu konuya bağladın ama onu demek istemedim :)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum yaa o konularda çok hassasım 😊 tabi bunları söylemek için seni tanımış olmam gerekirdi fakat mesajından onu anlamadım 😊
Soran+1 yılYok yanlış anlamışsın zaten senin dediğin gibi düşünecek biri olsam kız arkadaşlarımın çoğu bakireydi inan yakınlaşma olurdu onlarlada Öyle değil mi 😊
Cevap sahibi+1 yılÖyle 😊
Soran+1 yılÖyle diyorum yapıyorum ama kız senin gibiyse ve yakınlaşma olmuyorsa insan bir taraftanda çok kötü oluyor biliyor musun oyüzden dedim sevgilin şanslı diye 😊
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi den kastın ne😊
Soran+1 yılBakire yani 😊
Cevap sahibi+1 yılHmm iyi
Soran+1 yılama bişey sorcam sana
Cevap sahibi+1 yılTabii sorabilirsin
Soran+1 yılşimdi önüme çıkan kız arkadaşım olacak kişi bakire olursa ve olay ciddiye binse evliliğe kadar sabredemezsem sence önceden belli etmeli miyim karşı tarafa ilişkiye girmek değil ama sizin gibi özellikle oral yapmak istediğimi söylemeli miyim sence
Cevap sahibi+1 yılTam güvendiğin bir kız olursa soyleyebilirsin. Birbirinizi iyi tanimanız gerekir bu durum da
Soran+1 yılpeki kabul ederse ilk nasıl yaklaşılmalı ki kız ürkmesin utanmasın siz direk mevzuya mı geçtiniz olay anında
Cevap sahibi+1 yılGibi bisey oldu😊 otelde kaldık beraber yanıma geldi oral yapmak istediğini söyledi ilk basta çekindim sonra yapmasına izin vermedim
Soran+1 yılpeki orda mı sende ona oral yapmak istedin yapamadın :)
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılheh ilkten yaptırılmaz zaten ya :) ben aynen senin dediğin gibi yapayım en iyisi daha evlenmeden oralın zevkine varsın uçsun biraz :) teşekkürler yorumlar için seninde erkekler konusunda bişey sormak istersen sorabilirsin :) umarım mutlu mesut ilerlersiniz sizde :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. 😊
Soran+1 yıl😊😊.
mis gibi olur ne tepkisi :D
13 Yorumla
Soran+1 yılbakire misin öyle bir yazdın ki sanki değilsin gbi hissettim :D
Soran+1 yılolur tabi olmaz mı sen yapcan mı peki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki öncesi boşaltsın mümkünse :)
115 Yorumla
Soran+1 yılsulandıkça daha iştahlı yalasa tiksindimez dimi :)
Cevap sahibi+1 yılİlişki öncesi oralde boşaltsa daha mı kolay giriş olur yoksa zor mu bazısı kuruyo falan diyo
Soran+1 yılevet öyle diyor da çok ara vermezse sıkıntı olmaz rahat girer yani :)
Cevap sahibi+1 yılKadın mı ara verıyo
Soran+1 yılerkek yalarken kadın boşalırsa yalamaya devam etmeli ama çok üzerinden geçmeden girmeli çok kuruluk olmaz ama yinede daha rahat olur bnce :)
Cevap sahibi+1 yılÜst üste boşalabilirlet ara verilmz bnce
Soran+1 yılkadın boşalsa bile istiyorsa yalamaya devam etsin diyon yani
Cevap sahibi+1 yılEvet edilir tecrüben vqr mı
Soran+1 yılhayır. d
Cevap sahibi+1 yılYani anladım :) kadın durmaz erkek gibi değil erkek boşalınca biter tekrar kaldırabilirse devam eder biz her daim devam ne kadar orgazm o kadar iyi :)
Soran+1 yılgirmeden istediği kadar yalasın kadın sıkılma yani sürekli zevklenir :)
Cevap sahibi+1 yılEvt önmli olan erkek ne kadar dayanabilir
Soran+1 yıldayanır ya zaten 1 seferle sınırlı kalmaz tabiki bikaç kere olur yani :)
Peki erkeğin penisinin büyük olması bakire kadını ilk gece biraz tedirgin eder mi
Cevap sahibi+1 yılOrgazm ediyorsa öncesinde değil :) bilmiyrm ya
Soran+1 yılorgazm etmeli tabiki zaten yatakta erkek kadını iyi doyurabilmeli ki bence ozman erkeğin zevki de daha katlanır :)
+1 yılBayılırım.
11 Yorumla
Soran+1 yılya oral sevmeyen bir erkekse O-O :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmem hiç düşünmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapamam
11 Yorumla
Soran+1 yılneden yapamazsın ki hoşuna mı gitmez :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire kızlar ilk gece eşiniz ilişkiye girmeden uzun süre size oral yapmak istese tepkiniz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler