Yargılayacak olanlar olacaktır Öncelikle neden bakire olmadığın Sizi ilgilendirmez bunu yapmaya mecburum Konuya Gelecek olursak bakire değilim önümde iki yol var ya kızlığımı diktireceğim Ya da internetten yapay kızlık zarı satın alacağım diktirme işine çok sıcak bakmıyorum hem çok pahalı hemde dikişler İlk seferde sökülmeyip ikinci defa kan gelebiliyormuş yapay kızlık zarı almayı düşünüyorum Aynı şekilde vajinaya yerleştirip kan şeklinde sıvı geliyor ama o da gerçek kana oranla ne kadar benzeyebilir kokusu kıvamı filan aynı olur mu erkekler bu konularda oldukça saf oluyorlar aslında ama siz hangisini önerirsiniz
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 560 cevap paylaştı. Bence açık açık konuş. Eşin olacak kişiyi kendi yerime koyup düşündüm biran için. Bana evleneceğim kadın karşıma çıkıp dobra dobra söylese üzülürmüyüm tabiki üzülürüm ama büyük ihtimal bir hatadir ama beni kandirmadi dürüst oldu diye kabul ederim. Gel gelelim diğer mevzuya burda iki türlü tehlike var 1. si evleneceğin bir ömür aynı yastığa baş koyacağın insanı kandirmis olacaksın ve bu bir ömür vicdanini rahatsız edecek 2. Si bana bunu söylemese ve ben öyle veya böyle bunu biryerden öğrensem yıkılırım ve o kişiye karşı ne sevgim nede güvenim kalır. Bunları düşünerek kendi kararını ver artık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirde namusluyum diye gezersiniz ortalıkta. Güya abaza olan erkekler. Evet bu beni ilgilendirmez ve yine evet ben namus bekçisiyim. Soruna gelirsek akıllı olan bir erkek ya da araştırmacı bir erkek (tıpkı benim gibi) bu durumu hemen anlar. Anlayıncada ertesi gün boşanır senden. Boşanma nedeni yanlızca bakire olmaman değil, kandırmaya da çalışman.
73 Yorumla
Soran+1 yılKendinden o kadar emin olma
- +1 yıl
Beni tanısaydın sen benden daha çok emin olurdun benim dediklerime.
Soran+1 yılEminim öyledir neyse
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar da yargılayan bir millet tatlım olan olmuş çözüme bak. İyice araştır derim para ikinci plan da olsun evlenecegın kişiyi seviyorsan ve öğrenmemesini istiyorsan iyice arastirmalisın kızlık zarının bir gün önce dikilip sonra ki günkan geldiğini duymuştum ilişki sırasında. Ne kadar doğru bilmiyorum. Öğrenirsede bir et parçası tamam belki yanlış yapmışsın keşke evleneceğin adamla yapacak olsaydın bu şeyi olan olmuş gerçekten seviyorsa da bunu pek aldırış etmez umarım hayırlısı olur senin için
00 Yorumla
Bir is yapiyonuz bari arkasinda durun. Kac adamla nasil sevistiginiz onemli degil insanlari kandirmak asil irispilik kusura bakma ama.
73 Yorumla
Soran+1 yılCevap dışında her şey geliyorC
Soran+1 yılPeki
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
42Cevap
Bakire olmamak o... luk değildir ama bunu evleneceğin adama söylemeyip onu kandırmaya çalışmak net o... luktur. Madem bu haltı yedin arkasında durmasını bileceksin. Umarım aldatılırsın ve mutlu olamazsın. Senin gibi yalancı kadınların dünyadan silinmesini diliyorum.
24 Yorumla
Soran+1 yılYarabbim ya
Soran+1 yılHerşey mafolur rezil eder beni
bence sırf yaptığın şeyin sonunda "erkekler bu konularda oldukça saf oluyorlar" diyerek karşındaki insanı ki evleneceğin adam oluyor, daha yolun başında kandırıp enayi yerine koyarak, ona dogruyu soyleyip seni bu şekilde kabullenme ihtimalini görmeyerek boylesine zayıf bir insan olduğun için bence o kadar para harcama git kendine yeni bir karakter al ki bu kokuşmuş pis ruhlu karakterinden kurtul.
10 Yorumla
+1 yılsorun o değil ki sorun kandırılmak ve enayi yerine konulmak.
https://i.hizliresim.com/D39O5v.jpg
aşkım tabi ki ilk sensin.
sdsd51 Yorumla
Soran+1 yılOff
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaf mı :D Tecrübeli bir erkekse ne yaparsan yap anlar zaten daha önce bişey girip girmediğini merak etme sen.
Burdanda ellerimi açtım Allaha dua ediyorum ki inşallah çıkar gerçek ortaya amin. Sorun kızlığının bozulması değil olabilir namussuzluk değil bu namussuzluk senin yaptığın hayatın boyunca yüzüne bakacağın birisine çok büyük bir kazık atıyorsun. kardeşimsin inşallah koyar kapının önüne seni.20 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. En sağlıklısı diktirmen. Kocan başka erkekle seks yapmış olmandan tahrik olabilir. Önce bunu öğren. Tahrik oluyorsa diktirmene gerek yok. Eğer öyle 1 ihtimal yoksa en doğrusu ve sağlıklısı. diktirmen.
02 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye'de bunu kabul eden çok fazla erkek yok
Arkasında durmayacağın haltlar yemeseydin madem Turkiye sartlarında zorsa. Zeki bir adamsa her türlü anlar. Gerçi sanmıyorum şimdiye kadar senin bana el değmedi numaralarını yediğine göre. O adam her haltı yer inanır uğrasma
00 YorumlaIyi güzelde o boku yediklerinle evlen bari sonra bir mevzu oldumu ben ikinci elmiyim dul karimiyim dersiniz size bir litre benzin birde kiprit çöpü lazim
10 Yorumla
+1 yılÇözümü kendi yazdığın cümlende belirtmişsin. Erkekler anlamazlar. Bence bu olaylara kalkışma. Kurcalama oranı buranı...
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani Ne yapayım
- +1 yıl
Hiç birşey yapmayacaksın. Adam spekulum muayenesi yapacak jinekolog değilse korkmana gerek yok. Hellam yaa her kızlık zarı bozulmaz, bazıları esnektir, bazıları bozulsa da kan akmaz falan. Bunları zaten biliyorsun. Boşuna korkuyorsun yani...
+1 yılDürüst olabilirsin. Sonuçta senin hayatın ve daha önceden birine güvenip sevip ve de beraber olmuş olabilirsin çok normal. böyle yollara girme bence
10 Yorumlasizi ilgilendirmez diyorsan zevkinden bir halt yemişsin o zaman ne seçeceğinde bizi ilgilendirmez. adama dürüst olmanı öneririm
00 Yorumladürüst olmayan birine bir önerim olamaz. kolay gelsin.
10 YorumlaInş seni doğru babanin evine bırakır. Al kızını kullandirdiklarina sat
32 Yorumla
Soran+1 yılYav he he
+1 yılHerşeyi anlat da ayrılın. Anlatmasan da anlaması dileğiyle
04 Yorumla
Soran+1 yılOfff
- +1 yıl
Bunu ona yapmaya hakkın yok. Bilmesi gerekiyor kesinlikle
Soran+1 yılYapamam
- +1 yıl
Anlarsa ne olacak? Anlamazsa da bir ömür bu aldatmayla yaşamak?
+1 yılsahtekarsın yanı kısaca Allah kocan olacak olan adamın yardımcısı olsun.
33 Yorumla
Soran+1 yılCevap verin dedik cevap hakaret edin değil
- +1 yıl
buna cevap vermek senin sahtekarlığına ortak olmak demektir. yanı arkadaşlar ben banka soyucam nasıl soyucam bir akıl verin demekle eş değer. Akılmı istiyorsun dürüst ol git doğruyu söyle seni öyle kabul etsin sende hiç böyle şeylere girme
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaf oluyorlar diyerek ve bu şekilde yaparak karşındakini keriz yerine koymaya çalışıyorsun ya sana söylenecek tek şey inşaallah o gece bakire olmadığını anlar cümle aleme seni rezil ederk babanın evine kapısının önüne atar... Hadi eyvallah...
11 Yorumla
Soran+1 yılYav he he
+1 yılBu memleket senin gibi iğrenç yaratıklardan türeyen orrrrrospu çocukları sayesinde yok olacak
00 Yorumla
+1 yılAy Yuh tobe Estağfurullah yapay kızlık zari ne ya Allah tan kork ve yazık adamı ne diyip kandiricaksin yaptiysan yaptım de
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer evleneceğin erkek daha önceleri ilşki yaşadıysa safopmaz emin ol yakalanursın
00 Yorumla
+1 yılAllah bu dikenlerin ve yapay zar satanların evine ateş düşürSun inşallah
34 Yorumla
Soran+1 yılYav he he
- +1 yıl
Amin
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Zilli ya
e madem bizi igilemdirmez kocani da ilginlendirmemeli ::(
11 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün cevap verir misiniz lütfen
+1 yıldiktir ya da dürüst ol söyle ama sen kocanı aldatırsında hep aldatacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
Gizli Üye(30-35)+1 yılyarin bir gun iliski yasadigin biri karsina denk gelir kocana oter o zaman kitlenir kalirson bence anlat dogrusu neyse bilsin sonucta seninle birlikte olmadan onceki hayatina karisamaz
00 YorumlaGoruslerinde demissin ya alt tarafi zar parcasi sende zar parcasina onem vermeyen birini bulamadinmi adam seni ilki olarak sevecek omur boyu kandirilmis olacak belki seni ilk bozan kisiyi taniyacak
10 YorumlaAnanız da bu sorularınızı okumalı.
63 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi ya
Soran+1 yılYa he he
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşimsin namussuz oruçlunun tekisin. Allah senin gibi kocası olacak insanların kandirilmasini nasip etmesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVicdanı olmali insanın. Allah ı kandiramsyacaksin ama
...00 YorumlaHaha kandırmaya devam sonra birisiyle yatıcam ama nasıl kaldırırım diye soru işe gelme buraya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇakan çakmış zaten bari bir garibanı daha sevindir ne olacak 😃
00 Yorumla
+1 yılBence uğraşma esin adam ise birşey demez senin ile olacağı her an ilk olur
013 Yorumla
Soran+1 yılBunu asla kabul etmez benden ayrılır
- +1 yıl
Üzücü ozan sen yine diktirme
Soran+1 yılBiliyorum
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Ve başka taktikleri var bir arkadaşım başardı eski den birlikte olduğum kız vardı o evlendi ve başarılı oldu
- +1 yıl
Ve şimdi bir bebek bekliyor
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Özel e gel kanka başka bayanların gizlemeyin mani olma sonra türk erkekleri inceliyor öylemi değilim diye 😂
- +1 yıl
Ne dikiş nede sahtesi gerçek kan
Soran+1 yılHsfafs tamam
- +1 yıl
Özel e gel kanka
Soran+1 yılYok böyle iyi
- +1 yıl
Peki kanka gerek gecesi her hatun utangaç olur doğru mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar yattinda bari baskasinin basini yakma bizde sana bacım derler git genel evine
12 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılSen terbiyeli olsan bu paylasim yapmazsin patlak
+1 yılo an erkek kanı koklamaz merak etme kıvamınada bakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler saf diyor bir de adam gol atmış gitmiş sana
05 Yorumla
Soran+1 yılYav he he
Cevap sahibi+1 yılAldanma çocuksu Mahsun yüzüne 😁😁😁
Soran+1 yılMutlaka terkedip gidecekMutlaka
Soran+1 yılMutlaka terkedip gidecek Birgün
Cevap sahibi+1 yılEvlerden ırak senin gibisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılöteki tarafta hesaplaşma gününde ne diyeceksin
31 Yorumla
Soran+1 yılTövbe tövbe
Dürüst kalmayı öneririm
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye için de çok zor
+1 yılİyiki erkek değilim...
11 Yorumla
Soran+1 yılİyiki
Acıdım evleneceğin adama
24 Yorumla
Soran+1 yılAlt tarafı bir zar parçası
- +1 yıl
Alt tarafı bir zar parçasıysa kocanada öyle de
Soran+1 yılTürkiye'de hayat böyle istiyor maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç, yazık seninle evlenen adama.
33 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye ortamı Ne yapalım
Cevap sahibi+1 yılHayır o senin dayanamaman
Soran+1 yılHmmm
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdet gününe denk getir
11 Yorumla
Soran+1 yılYok be hiç inandırıcı değil
ketçap sık anlamaz oldukça saf oluyorlar
33 Yorumla
Soran+1 yılYok canım o kadar da değil
Soran+1 yılNe hmmmm
+1 yılBence diktir zor girmezse bile anlaşılır çünkü
07 Yorumla
Soran+1 yılAyy ay o vardı değil mi Ben onu unuttum
- +1 yıl
Evet birden girerse sıçtın demektir Mast yaparken parmağını sokuyormusun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Ama anlaşılır bence en son ne zaman Mast yaptın ve Nasıl anlat ya da özele yaz
Soran+1 yılBen sadece iki yıl önce bir defa erkek arkadaşım ile ilişkiye girdim mast işini yastıkla filan yapıyorum
- +1 yıl
Yazsana bana bazı şeyler soracağım hadi
- +1 yıl
Cevap bekliyorum
Cinsellik konusunda 881 cevap paylaştı. bunları yiyosa bisikleti de yer
11 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ol lütfen
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok rısklı bence o rıske girme
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım peki
Cevap sahibi+1 yılSoylemekten baska caren yok ama soyleyemem dıyosan dıktır ılıskı ortasında yapay zar cıktı ne yapcaksın dıktırmek en mantıklısı
Soran+1 yılBelki de haklısın üç aşağı beş yukarı aynı fiyat zaten
dürüstce söyle derim kendini kandırma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım ortaya çıkar orspuu olduğun fahişee
311 Yorumla
Soran+1 yılYa düzgün cevap ver ya da git şuradan
Cevap sahibi+1 yılFahişee seni ahhlarken ohhlarken iyiydi değilmi noldu sana çakan tekmeyiymi bastı orspu seni yarra yerken iyiydide şimdimi kötü oldu neden arkasında duramıyorsun orspuu
Soran+1 yılAcıyorum sizin gibi zihniyete
Cevap sahibi+1 yılAllah belasını versin bunun gibi orspuların iki yakaları bir araya gelmesin hiç bişi gizli kalmaz yarın bie telefon bu orspuya çatır çutur zikenden görüntüler sonra 2. Sayfa haberi kadına şiddet yine can aldı ama arkasını arstşırmazlar tabi hemen erkeği şutlarlar
Cevap sahibi+1 yılO zaman neden dikitiryorsun orspuu fahişee seni orspuuu
Cevap sahibi+1 yıl@Artesia Bu onların gavattlığı işte orspuya da böylesi yakışır
Cevap sahibi+1 yıl@Artesia ya kes fahişe sen bedava orspuluk yapmaya devam et iğrençç varlık
Cevap sahibi+1 yıl@Artesia Etraf senin gibi fahişee kaynıyor orspuu seni etini pazarlayan çok
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ne kadar orspu var napcaz ki
11 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermeyeceksen meşgul etme
+1 yılBöyle evlilik mi olur
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılaçıp bakmak lazım kızlara artık gerdek te :D
00 Yorumla
+1 yılSalla gitsin Nasıl olsa sen sonrada vercen 😄😄
00 Yorumla
+1 yılbence kandırma direkt konus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst ol derim yalan üzerine evlilik kurma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkulur sizden...
02 Yorumla
Soran+1 yılHayat işte
Cevap sahibi+1 yılseni yargılamıyorum ama eşimin bakire olmasını isterdim her anlamda çünkü ben öyleyim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnana bir sor...
10 Yorumla
+1 yılPof bu motorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBir lüzumsuz cevap
Sen öyle san.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapay kızlık
00 YorumlaSen bilirsin