Merhabalar ben yakında doğum yapacağım Allah nasip ederse😊 yani 8 ay doldu şu an. Ama sorum bambaşka şimdi biz hamilelikte son 4 aydır falan yakinlasamadik eşimle. O da malum dort gözle dogur su lohusalık bitsin de ah ah gibi laflar ediyor bide göğüslerim süt doldu şimdi daha da büyüdü surekli elliyor ama elleyince acıyor sikmasa bile. Simdi aciyor dediğimde hamilelikte çok hassassin ondan gecicek diyor. Ama bu geçer mi? İkinci merakim da doğumdan sonra ilişki nasıl olcak yanı sut falan kendi kendine gelir mi ki ve diyelim göğsünü sikinca falan çıktı tiksinir mi benden?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. iyi de neden ilişkiyi kestiniz. hamilaliğin normalse yani doktor her hangi bir düşük tehlikesi uyarısı yapmadıysa doğuma kadar ilişkiye girebilirsiniz.
doğumdan sonra çocuk emmeye başladıktan sonra ilk başlarda kendiliğinden ara sıra akmalar olur. 2-3 ay sonra akma durur ama emince tabi yine gelir. şekerli bir tadı vardır. tiksinme olayı olacağını sanmam.
emmek yerine yalamayı tercih edin.
ağrılar çocuk emmeye başlayınca geçecek doğum kadar sancı olur13 Yorumla
Soran+1 yılSagolun. Mecbur bıraktık çünkü benim karnım normalden daha büyük çocuğum iri biraz aşırı halsizlik oluyor bir kere bayıldım ilişkiden sonra.. sonra doktor yasak koydu. 😕
Soran+1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılTüm cevapları okudum kardeşim..
Eşinin artık kraliçesisin. Çünkü onu Kral yaptın.
(sakına söylenenleri takma, deformasyon ile ilgili.. Az bir sporla düzelir herşey.. Ve bir erkek kadının hiçbirşeyinden iğrenmez..)
Rabbim, Alparslan yeğenimizi hayırlısıyla bir an önce kucağına almayı nasip etsin.. İlk önce size hayırlı bir evlat sonrasında ise vatanına milletine aşık bir adam olmasını nasip etsin..12 Yorumla
Soran+1 yılAmiiin ay ne güzel yazmissin Allah razı olsun sizin gibi iyi insanlardan.. çok rahatlattı biz içimi gerçekten😊🙏😊 Allah razı olsun
- +1 yıl
Cümlemizden güzel kardeşim..
Allah'a emanet..
Gizli Üye(25-29)+1 yıltiksınmez neden tıksınsın kı nısanlım anne sutunu cok merak edıyo tanıma bakmak ıstryum senn hamılgnde dıye köru dusunmeyın esınde haklı kendıne göre ıhtycı oluyo ama sabredın bebegınız sağlıkla Allahın ıznıyle kucgnza alın herseyı unutrsunuz rabbım sağlıkla kucgnza almayı nasıp etsın
25 Yorumla
Soran+1 yılAmin canım Allah razı olsun. Cumlemizin. Ay inşallah ne bilim kendim dusundum o bisey demedi hamilleikten heralde bir anda aklıma bisey geliyo ve üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılhamıllgn verdıgı stres heyecan duygusallıktandır o rahat ol Allahın ızınıyle toparlnıcaksın esıne toprlndıktan sonrakı yapmk ıstedıklerını anllatırsan sana daha cok yakın olur bekler senı sabreder hem bebişiin dayansın bırazccıck :):
Soran+1 yılAynen anlatıyorum 😊😊 zaten özledim onu ikimiz de bekliyoruz sabırsızlık la inşallah beni hep aynı sever 😭😭
Cevap sahibi+1 yılsever canım mutlulugunuz daım olsun insallah :)
Soran+1 yılAmin canım inşallah🙏
Hamileyken iliskiye girmek dogumu kolaylastiriyo..
Ayrica doguma gitmeden once seks yapanlar bile var.. Son gune kadar yapabilirsiniz.
Bilimsel olarak aciklanmis bu.215 Yorumla
Soran+1 yılYok canım benim karnım normalden biraz büyük çocuğum iri ondan doktor yasakladı. Bir de elimi kaldırmaya halim yok inan ki😕
Soran+1 yılValla ben çok istekliydim ilk başta bir kaç ay hatta eşim bile sasiriyordu. Sonra zamanla halsizlik başladı çocuk büyüdükçe tekmelemeler felan başlıyor halsizlik oluyor dolayısıyla. Bide boşalma dışarı oluyor canım, çünkü bebek ikiz olabilir dedi doktor. Uyardı.
Soran+1 yılKız iki tane ile aynı anda nasıl uğraşım ilk cocugum 😊 oluyor canım tabiki hiç bir şey değişmiyor ki zevk manasında orgazm oluyor yani
Soran+1 yılNormal ilişki yaşıyorsun canım. Denk gelirse😂 eşinin ya da senin tarafında ikiz yoksa zor ama. Benim kocamin ikiz kardeşi var mesela bu yüzden yasak bize
Soran+1 yılO zaman kesin olur.😂
Soran+1 yılİnşallah nasip olur canım🙏😊
Soran+1 yılAmiiin canım🙏🙏🙏🙏
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim eşimde hamileyken sütun tadına bile bakmadım çünkü o çocuğun rızkı diye düşündüm, merak etme esin senden tiksinmez, yalnız emzirmenin dolayı göğüslerin kesin sarkıyor maalesef, normal doğumda da vajina eskisine göre genişliyor, ben kendimden biliyorum , şu anda o kadar da penisimi kavramiyor vajina, tabi eskisi kadar zevk alamıyorum, ayrıca sana bir tavsiye sakın lohusayken eşin vajinani görmesin, eğer görürse işte o zaman tiksinebilir.
120 Yorumla
Soran+1 yılAsla gostermem. Peki esinizden sogudunuz mu? Kocam benden soğur mu?
Soran+1 yılCok fazla mi sarkar.😕
Cevap sahibi+1 yılBaya sarkıyor ve baya yumusuyor, sadece cinsel açıdan soğudum yoksa insan olarak çok seviyorum ve aldatma hayatta olmaz bende, napalm evdekilere idare edecek diyorum kendime
Cevap sahibi+1 yılEldekiyle idare edicez diyorum kendime
Cevap sahibi+1 yılKocan senden soğur mu kişiliğine bağlı, fizyolojik bozulma olursa vücudunda illaki zevk alamayınca aldatmasa bile cinsel istek de bulunmayacaktır
Soran+1 yılGerçekten mi ama ben benden sogudun istemiyorum ama o kadın size çocuk vermek için öyle oldu bana para verseler bu hale gelmem ama çocuğum olsun diye sırf eşim mutlu olsun ona evlat vereyim diye.. ve karşılığında benle ilişkiden soğuyacakmi😔😔😔😔😔😔😔😔😭
Cevap sahibi+1 yılYa işte seni seviyorsa dile bile getirmez benim gibi ama gayri ihtiyari bir isteksizlik oluyor, bu insanın elinde değil psikolojik biraz da, önemli olan aldatmamak
Soran+1 yılÇok kötü bisey çok psikolojim bozuldu şu an çok sinirlerim bozuldu😭😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılMesela hamilelikte önce haftada 3 kez yapıyorsanız, şimdi ayda 1 falan anca olur.
Soran+1 yılNe diyorsunuz ya olmaz oyle bir şey yok artık😭😭
Cevap sahibi+1 yılTabi herkes öyle olacak diye bir şey yok, belki sizin doğumda vajina da açılma yeterli olur makas atma olayı olmazsa, vajina kendini baya toparlayabilir belki
Soran+1 yılEvet bizde olmayacak öyle😭😭
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden bilemezsin ki o olay doğum anında gelişen bir olay, zaten makasla almazlarsa popon yirtilabilir, keserek yönü değiştiriyorlar.
Soran+1 yılSezeryan yaparsam peki?
Cevap sahibi+1 yılO ayrı tabi, ama bilmelisin ki artık kanunen sezaryen doğum anında gerekli görülmesi, yani tıbbi açıdan anne ve bebek için elzem olmadıkça yasak.
Soran+1 yılBen istersem mecburlar ama
Cevap sahibi+1 yılYok öyle bir isteme falan, yasak yasak, sadece Dr. Kendisi gerekli görürse yapar, ya da çok riske girer paraya tamah ederse Dr. özel hastanelerde el altından yapar belki.
Soran+1 yılBurun moralim gitti yukarda bir beyefendi yazdı Allahtan yoksa çoktan hastanedeydim
Cevap sahibi+1 yılPardon anlayamadım...
Soran+1 yılOyle kötü şeyler dediniz ki gerçekten sinirim çok bozuldu ama bir beyefendi anlattı yukarda duzguce rahatladı icim
Merak etme hiç sogumaz sen ona çocuk veriyorsun biraz katlanacak zaten evlilikte boşuna sağlık tada hastaliktada demiyor yani her türlü şey olabilir seni seviyor sa hiç tiksinmez merak etme ama esinide mutlu el yani ilişki yasaksa ilişki olmadan rahatlat eşini elinle olsun oral yap opus rahat lat yani aşamada yazık o kadar bekliyor 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık oral yapmıyorum çünkü dizlerim üstünde bile duramiyorum oturduğum yerden birinin yardımı ile kalkabiliyorum valla😊😊 bide midem de bulanıyor hamilelik yüzünden normalde bulanmaz. ama yine de elimden geleni yapıyorum kocam sefil olmasın sonucta
Seven sevdiğinden iğrenmez iğrenmemeli. Dogumdan sonra hele çocuk izin verirse zaten sevişmenize yeni pozisyonlar bularak sevişirsiniz. ALLAH bebeginede sanada saglık versin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiiki hassasiyeti çok fazla şu an. Doğum sonrası da olacak. Zaten doğum sonrası iyileşme dönemi minimum 2 ay.. Doğum kolay değil Tüm kadınlara Allah kolaylık versin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun.🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılTiksinecegini sanmiyorum tam tersine bunla ilgili erkeklerin cok fazla fantazisi var.
Bir erkek olarak iliski sirasinda esimin gogsunu siktigimda sut gelmesi hosuma gider.
Benim de size sorum su kac beden buyudu gogusleriniz yani ne kadar buyuyor sut dolunca13 Yorumla
Soran+1 yıl85 di 90 oldu her kadında farklı ama.
Cevap sahibi+1 yılBayada buyuyormus. Goguslerin buyudu diye illaki sıkacak ve ya emecek sutte gelicek. Zaten bazi pozisyonlardaki cinsel iliski sırasında sallanmadan dolayi da gelebilir. Tiksinmesin ya yatir onu da emzir oraldsn daha temiz.
Soran+1 yılTamam sagolun.. evet baya değişiklik oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılReglden sonra ilişki serbest. Seni seviyorsa neden tiksinsin, hassas dönemde olduğun için kafana takıyorsun merak etme. Allahın izniyle inş sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi😊 İsmi ne olacak?
23 Yorumla
Soran+1 yılAy canım Allah razı olsun sağol, inşallah dediğin gibi olur😊 Alparslan dusunduk nasipse 😊
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel isim. Allah analı babalı büyütsün. 👍😊😊
Soran+1 yılAmin teşekkürler sagolun😊😊🙏
+1 yılİnsan karısından tiksinir mi? Üstüne üstlük anne olcan mertebe atlıcan onun gözünde daha da değerli Olcan.
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi 😊😊
- +1 yıl
E yani karı bu sonuçta daha yakını olmaz ki insanın takılma abla sen bunlara.
Soran+1 yılTamam🙏
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sütten kesilmedikçe süt gelir normal zamanda olduğu gibi ememez yani
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılnazik davransın ve doğumdan sonra göğüslerini ememez artık eşin
110 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum da o sıkar yine de sikinca süt gelse benden tiksinirmi😕
- +1 yıl
çok sıktırırsa gelir tabi süt canım. ama sıktırmadan sevsin sen acı çekme. ayrıca tiksinecek bişey yok dert etme ;)
Soran+1 yılCanım acır mı ki hamilelik bittikten sonra da😕
- +1 yıl
ilk başlardaki hassasiyet geçmeye başladıkça acın azalır. yavaş yavaş sıktırabilir ama emerse hala süt gelmeye devam eder. en güzeli onların arasına koyup onu rahatlatman ;)
Soran+1 yılBen nolcam 😕
- +1 yıl
normal s*x yapabilirsiniz ki. zaten sana en basitinden oral yapabilir ;)
Soran+1 yılAnladım tamam😊
- +1 yıl
zevk almaya bak ;)
Soran+1 yılTamam inş🙏
- +1 yıl
;) ;)
+1 yılneden yakınlaşmadınız ki süt gelir tiksinmez ağrısı geçer
19 Yorumla- +1 yıl
NEDEN İLİŞKİYE GİRMEDİNİZ
Soran+1 yılYasakladı doktor
- +1 yıl
risk mi vardı ki
Soran+1 yılEvet bayıldım bir kez
- +1 yıl
ne riski var ki
Soran+1 yılDusuk olabilir dedi Allah korusun
- +1 yıl
hım... sert ilişki mi yaşıyorsunuz ki bize 8. aya kadar müsade etmişti,
Soran+1 yılBenim karnım normalden daha büyük ondan
- +1 yıl
HIM... NE KADAR KALDI DOĞUMA NORMAL Mİ
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir yıl gögüslerinin eşinle paylaşmayacaksın, 1 yıl boyunca bebeğinin onlar, hani seks amaçlı kullanmayacaksın, emzirmeyi bıraktıktan sonra eşin emebilir seks amaçlı
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılbiz de öyle yaptık, normal doğum yapmıştı eşim, 50 gün bekledik vajinal ilişki için. bide estetikte yaptırmıştı, dikişler falan filan. 50. gün başladık
Soran+1 yılAynen zaten 40 günü lohusalık
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sutten niye tiksinsinki :) rahat ol bos ver sabir et 😂😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki😊 belki tadından vs diye dusundum😊
Soran+1 yılHaha tamam😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayırlı sağlıklı olsun 45-50günde toparlarsın kendini yalnız göğüs devrede olmaz o bebeğe ait
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen, teşekkürler yorum için
- +1 yıl
yedinci aya kadar kısıtla masaydın adamı çok olmuş ama lohusayken yapma enfeksiyon ola bilir
Soran+1 yılDoktor yasakladı yoksa benlik bir sıkıntı yoktu😊
- +1 yıl
eşin sabırla beklemeli seni artık Allah yardımcınız olsun
emzirecen kocanı doğumdan sonra sütün iki bebeginede yeter umarım :)
110 Yorumla
Soran+1 yılOnu neden emzircem nasıl anlamadım açıkçası🤔
Soran+1 yılHım😊 yok emmez ya emdirmem zaten
Soran+1 yılAma belki tiksinir süt gelirse ağzına diye korkuyorum
Soran+1 yılAa. Çok mantikli aslinda, ondan tiksinmiyorsa bundan da tiksinmesin aynen doğru
Soran+1 yılAynen tiksinirse bunu ona derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmmeye kalkarsa ağzına dolar süt tiksinir mi orasını bilemem
23 Yorumla
Soran+1 yılYok emmez de sıkarak çıkar mı acabaki
Cevap sahibi+1 yılÇıkar evet
Soran+1 yılTamam canım
Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. göüüslerini sağ. ve buz dolabına depola. bir süre fazla sıkmasın artık. birde emmesin.
10 Yorumla
+1 yılAllah analı babalı büyütsün kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun amin🙏
zor bir süreç kolay gelsin..
110 Yorumla
Soran+1 yılSagolun tesekkur ederim
Soran+1 yılSarkmak mi gerçekten mi
Soran+1 yıl85 di 90 oldu 😭 bu kadar bedenden sarkma olur mu ki
Soran+1 yılYok sarkma z ya o zaman
Soran+1 yılBilmiyorum 😔
Olmadi emsin sutunu bitirsin :D
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılHe anladım şimdi hayırlısı bakalım az kaldı😊
Soran+1 yılBende özledim kocam sonuçta😊 öyle ya lohusalık da var oy oy zor işler bunlar
+1 yılİlk zamanlar göğüslerini sıkmasın
124 Yorumla
Soran+1 yılDurmazki😕 neden zararlı mı yoksa
- +1 yıl
Süt gelebilir dodgyy yapın
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Şimdi neden gitmiyorsunuz ilişkiye vajınan tembelleşir
Soran+1 yılDoktor yasakladı normalden daha büyük bir karnim var benim oğlan biraz tombik de
- +1 yıl
Tamam o zaman 4 ay sende iyi dayanmışsın
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Normal doğum olursa vajına da genişler
Soran+1 yılDüzelir geri dediler bir zaman sonra?
- +1 yıl
Genede geniş oluyor
Soran+1 yılOlmaz ya😭
- +1 yıl
Oluyor canım
Soran+1 yılBana neden dediniz şimdi bunu kocam sohur mu benden yoksa😭😭
- +1 yıl
Onu bilmiyorum ama vajınan eskisi gibi dar olmaz canım
Soran+1 yılNe kadar kotusunuz😭
- +1 yıl
Doğruları söyleyen herzaman kötü olur canım haklısın
Soran+1 yılHamileyim ben farkında mısın git başka birine doğruları de zaten hornonlarim kat seviye de burda😭
- +1 yıl
Olabilir canım herkesin hormonları kat seviyede
Soran+1 yılNiye sen de mi hamilesin
- +1 yıl
Ne alaka sadece hamilelerin mi hormonları kat seviyede olur
Soran+1 yılSenin neden mesela
- +1 yıl
Uzun zamandır ilişkiye girmediğimden olabilir mi acaba
Soran+1 yılBanane bu ve benim durumum aynı değil kaba olmamaniz lazim
- +1 yıl
Hamile isen olabilir ama dediğimi unutma
gecer merak etme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO süt emilir bile
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel mi ki valla mı😊
Cevap sahibi+1 yılEee anne sütü güzeldir herhalde hem emerken gelcek ağzına :D
Soran+1 yılBunu duymak harika oldu. .😊
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılçocuğu emzirdiğin sürece iri kalacak
00 Yorumla
+1 yılGecer
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloral yap
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Lütfen bakabilir misiniz önemli doğum sonrası gogusler cinsellik?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler