Gerçekleri konuşalım:
1. Sana bu özgürlüğü verecek erkek bulman imkansız gibi, hele söz konusu evlilik ise.
2. Yurtdışında böyle evlilikler var "açık evlilik" diyorlar, ama sonu kesinlikle boşanma ile bitiyor. Yani gene sana istediğini tam olarak vermeyecek.
3. Bu, tamamen hayata bakış meselesi, bence kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşayabilir,
4. Bu durumun çözümsüz değil ama çözüm için başka bir oluşum gerekli.01 Yorumla- +1 yıl
var öyle erkekler cuckold kocalar dün bir arkadaş yazdı hatta cuckold koca olmak istediğini çok zor değil demekki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin gibi düşünüyorum.sekste özgür olunmalı.ama bunu dediğimde herkes pezvnk diyecek..
234 Yorumla
Soran+1 yıldiyenlerin çoğu boynuzlu haberleri yok,sen mutlu olursun bence
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi düşünüyorum.evleneceğim kadına aşık olmam onunda bana,benim herşeyim olmalı ama seks konusunda özgür olunmalı diyorudm.eşimde başkasını istese tabi sadece seks için bunu yapma özgürlüğü olmalı diyordum.ama hep olumsuz tavırlar aldım.seksle aşkı neden aynı tutalar.bu mantığma aykırı.karıma aşık olabilirim ama başka kadını ya da eşim başka erkeği arzulayabilir
Soran+1 yıleşin sana aşık olur emin ol sadece bedenini rahatlatmak için yapabilir,bunu yapan çok kişi var bakma herkes burda atıyo
Cevap sahibi+1 yılhaklısın.. bende biliyorum herkesin burda namus tavrı takındığını.keşke dediğin gibi olsa.eşim de benim gibi düşünse.ama sanmıyorum. oda diğerleir gibi sapıkça oduğunu düşünecek.sevdiğini paylaşırmı insan diye soracak keşke bilse bu sevgilini paylaşmak değil onu zevki yaşatmakta özgür kılmak olduğunu.paylaşmak olmadığını.
Soran+1 yılbakma sen onlara benim sevgilimde senin gibi düşünüyo anlaşıyoruz sende bulursun
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilim çok karşı :( insan sevgilisini paylaşırmı diyor. seni sevdiğim için seni cinslik yaşamana izin veriyorum diyorum.seni sevdiğimdne kısıtlamıyorum diyorum.cinselik le sevgi farklı diyorum.ama anlaşamıyoruz
Cevap sahibi+1 yılnasıl ikna ederim bilmiyorum.jiolo kirlamayı dahi teklif ettim kabul etmedi.kalbim beynim onu seviyor ama seks olarak özgür olunmalı.hatta saklanmamalı.canı istediğinde ben istiyorum şu kişi ile berabkerim şu kişi beni sktı demeli.sanıram çok hayelciyim
Soran+1 yılyaşlarınız kaç
Soran+1 yılkadınların beynine hitap etmek çok önemli bu direk söyleyerek olmazzzz
Soran+1 yılçok sık girmiyorum girdiğim zaman cevaplarım byby
Cevap sahibi+1 yıleşim 26 ben 34.. ist. da yız.. evet kadınlara söyleyiş tarız çok öenmli.bazen niyeti olsa da tepki verebiliyor.guven de önemli.eşim sanırsam korkuyor.ben ona ilk tanıştığımız gunden itibaren cinsl konusunda özgür olduğunu iki tarafında bu konuda baskıcı olmaması gerektiğini onun veya benim canımızın çekip o an başka birini skmk.isteyebileceğimizi söyledim.ilk zamnalr tepki vermiyordu şimdi veriyor
Soran+1 yılama kadınlar eşlerine yeter,sen onu aldatmamalısın onun başkasıyla yapabileceğini söylemelisin bak o zamn seni daha çok sevicek,ben erkeğimin beni aldatmasını istemem ben ona zaten yeterim ama benim bedenimi rahatlatmama izin vermeyenlede evlenmem
Cevap sahibi+1 yılya zaten ben onu istiyorum.ama o sanıyor ki ben ona izin verirsem yarın bende yaparım.ve diyor ki nsan sevdiği insanı nasıl paylaşır.sen sevmiyorsun diyor.ben de tam tersi diyorum.ben mutlu olmanı istiyorum.benim yetmediğinde başkası ile olabilrisin diyorum
Cevap sahibi+1 yılbirgün jigolo teklif ettim.istersen dedim parasını verim birlikte ol.farklı birşey yaşa rahatla.. önce şaka sandı.tamam falan dedi .sonra benim ciddi olduğumu anlayınca sinirlendi.nasıl izin verimişim.ya dedim seks farklı birşey.sevgi ile bir tutmuyırum.ben san aşık olabilirim ama başka biri ile yatmana izin de veririm.duygusal anlamda izin vermem ama cinl. için bana benim canım çekti verdim demen sorun değil dedim.bana dior sen aşmışsın
Soran+1 yılsenin eşin isteksiz demekki:d kadınlar aldatmayı ister önce aldatmayla başlar bu,bilmiyormuş gibi buna önder ol sonra gerisi gelir
Cevap sahibi+1 yılkendisi çok guzel.. bulgaristan göçmeni.sarışın ve dikkat çekici biri. seksi de seviyor ama bu olaya çok kısıtlı bakıyor.ben ise ona erkek ya da bayan konusunda serbet olduğunu ama sadece cinselik konusunda dedim.
Soran+1 yılseni bedenen aldatmasına göz yum sonrası mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılaslında istekli.benim istediğim birçok şeyi istiyor ama kabulenmiyor sanki. eşim beni aldatamaz ondan çekiniyor.o yaparsa bende yaaprım diye düşünüyor.aslında ilk zamanlar farklı konuşuyordu aşık olunca değişti.
aldatmayla başlar buna önder ol derken.. sence aldatıp ona yer mi açmalıyım :) ya tamamen kayebdersem
Soran+1 yılsen aldatma onun seni aldatmasını sağla:) bir erkein onu etkilemesini sağla
Cevap sahibi+1 yılzaten bedenen aldatmasına izin veriyorum.hatta istediği zaman istediği kişiye versin.o konuda kısıtlamam yok
Cevap sahibi+1 yılhmm.aslında klıma geldi ama sonradan çekindim.kimseye guvenemedim.erkek yarın bunu söyler diye.yoksa düşündüm biri olsa da kafaya alsa eşimi diye
Soran+1 yılçok erkek tanıyorum güvenilir :))
yemeğe çıkcm gelince görüşürz
Cevap sahibi+1 yılbu arada biz evliyiz:)) belki onu söylemyi unuttum.2 yıldır.:) amacım onu aldatmak değil.onun mutlu olması rahat olması ve hakında herşeyi bilmek.evlenmeden önce birçok fantazi yaşadık.bazılarını da konuştuk. ama evleninc esnaki değişti.benim evlenmemdeki sebepte aslında onun olumlu oluyuşuydu
Cevap sahibi+1 yıltamam gelince konuşalım.denemekte fayda olabilir :)
Cevap sahibi+1 yıleşin şimdiden şanlı. hep derdim.eşimle birbirmize aşık olmalıyız deli gib sevmeliyiz birbirmizi önemsemliyiz kıskanmalyız ama eşim aynı zamanda başka erkekle de olmalı.. belki de bendeki fantazi.bilmiyorum.ama istediğim şey onu teşfik edeceiğimdi.yeterki bilim gizli olmasın.desin şuan erkeğin altındayım. isterse iki erkek olsun.ama sevgimizde olsun aşkımızda
Soran+1 yılşunu unutma başkasıyla sadece bedenen olacak sana olan aşkı böylece dahada artacak
Cevap sahibi+1 yıltabi ki. zaten duygusal ya da farklı brieşyi asla istemem kabul etmem..o an bedenen olacak ve bitecek
Cevap sahibi+1 yılhatta mümkünse aynı kişiyle 2.ci olmasın.bağlanma olmasın asla kabul etmiyeceğim birşey. sadece biraz açık argo yazacam ama bedeni ni sktrmek.
Soran+1 yılaçsana seni eklim ama sonra hemen gizle
Cevap sahibi+1 yılo izin verdiğimi biliyor ama kabul etmiyor.sence ben yaparsam ben de yaaprım diye mi korkuyor.çünkü daha önce bundan korktuğunu bellli etmişti.ben dedim ben başkasını istemem
Soran+1 yılyine çıkcm o yüzden dedim
Cevap sahibi+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılok mi
Soran+1 yılok
Gizli Üye(36-45)+1 yılbnde doyumsuzm. sevgilim istemedgi zmnlarda bile isteyebiliyorm. ilk basta iyiydi ama snradn performansi dustu
616 Yorumla
Soran+1 yılsenden benedensin:d
Cevap sahibi+1 yıloof tek atımlıklar dnk geliyr bize :(
- +1 yıl
Yav arkadaş bu tipler neden beni bulmuyor ya? Beni bulanda hemen boşal yeter diyor hey allaam yaaaa.
Soran+1 yılbenim sevgilim bana başkalarıyla olmam için izin veriyor sende izin koparmaya bak :d
Cevap sahibi+1 yılyok artık dha neler. hayatta öyle biseye izin vermez. ayrılırsam performansi yuksek olanını bulacam ama :d
Soran+1 yılizin verenini bulcaksın baştan anlaşıcaksın:dd
- +1 yıl
Napim tanıştığım herkese sex i çok severim 1 saat gelmem hep isterim ona göre yapalım mı diyeyim :))))
Cevap sahibi+1 yılkunteper sen nerden çıktın? ben sana mı söyledimki :)
- +1 yıl
Pardonnn. Altta kalmış yorumları görmedim özürrrr.
Soran+1 yılbunlar böyleler elde edene kadar doymam 5 atarım derler yatakta 2 de kalırlar.dd
Cevap sahibi+1 yılnerden bileym alala
Soran+1 yılbi tanemi sevgilin var
Cevap sahibi+1 yılevet cok esli degilim
+1 yılBiz sana halk arasinda bir peynir cesidinin adiyla sesleniyoruz..
75 Yorumla- +1 yıl
HANGİ ÇEŞİT O :)))))
- +1 yıl
Eski ve tazesi mevcut peynir. Bak bak adami boynuzlayacakmis adam da buna kole gibi yasayacakmis bak hele bak
- +1 yıl
Sorma bende ona tilt oldum kendi yaparmış ama adam yapamazmışş :)) amaaa polygami den yana. Nasıl oluyorsa tek taraflı polygami mi var lan :)))))
- +1 yıl
Karsta meshur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılSen ne bencilsin yaaa ben yaparım eşim yapamaz vay anasını. Seni kabul edecek erkek var mı acaba? Bekarken ederler ama evlilikte kimse kabul etmez haberin olsun... Artı savunduğun tez isteklerine tezat. Tek eşliliğe karşı olan eşine de izin verir. Serbesttir.
41 Yorumla- +1 yıl
Mesele yatakta 5 atmak değil ufaklık. Asıl mesele içinde kaldığı süredir. 20 lik erkekler bununla övünür damızlık gibi görürler kendilerini. Sen bence seni böyle kabul edeni bulmuşsun yeme de yanında yat keyfine bak..
Bizim ne alakamız var bu sorunlarınla? Ne ispatlamaya çalışıyorsun?
Yatmak istiyorsan s.git yat
Ego tatmini sorularla güzelim sitenin içine etmeyin. Yaş 18-24 bıyıklı kezbanımız kendini 35 lik doyumsuz hatun sanıyor.
Bit bir amk. bitin artık liseliler10 Yorumla
+1 yılsex , konsantrasyon işidir.Etraftaki çoğu erkek , yoklugun etkisiyle matkapmış gibi dolaşır etrafta ama devamlılıkları yoktur , sevişmeyi bilmezler.İşi bilenlerde orda burda atıp tutmuyor zaten.Doyumsuz olman çok güzel tabi , ama sadakat önemli bir erdemdir.
12 Yorumla
Soran+1 yılkalben sadakatim sonsuz ancak bedenen elime değil
- +1 yıl
İşini bilen bir erkeğin kadınını doyuramaması mümkün değil.Penisi olmasa bile , bunu yapabilir.Kalben sadakat sunduguna , bedenen itaat etmezsen , sadakatin anlamı olur mu ki ?
+1 yıldua et terbiyem müsade etmiyo yoksa sana; "sen git at çiftliği al onlarla yap anca doyarsın, kocanda köle olcakmış sen eşekle evlen onunkini ağzına al, sen 1 hafta jigolo çağırma ülkenin dış borçları ödensin ve senin gibi trolün sülalesini atlar kovalasın emi!" derdim
20 Yorumla
+1 yılAynıyız,ben de doymuyorum,birlikte olduğum kadın yeter artık acıdı ve bir şey hissetmiyorum artık diyor.saat 14:00 de başladık gece 03'e geliyordu yeter artık ağrımadık yerim kalmadı dedi.Bu süre zarfında 11 kez yaptık.ilk ikisinde kadının içinden çıkmadan 2 kez boşaldım.Araştırdım ben normal değil miyim diye.2/10000 oranına giriyormuşum.
00 Yorumla
+1 yılsen benim gibi bir erkekle yatta doyumsuzluğun kalıyormu görürürsün o zaman 3 erkekmiş yeter diye bağırtırlar aklın başına gelir not jigola dediğin nedir 50 tane jigoloyu cebnimden çıkarırım gerçek erkek kiralanmaz kiralamazda ;) ergenleri bulmuş seks diyor
00 YorumlaHadi oradan. Bedenen rahatlamakmıs. Sen kimseyi sevemezsin evlat. Evli olacaksın ve gitceksn baskasının altına yatacaksın öylemi? Bunada rahatlamak diyorsun. Allah düşmanımın başına senin gibi eş vermesin.
40 YorumlaCinsellik konusunda 406 cevap paylaştı. Bu dedigini anliyorumda karakter sahibi hicbir erkek kabul etmez bu sartlar altinda seninle evlenmeyi. Zaten erkek seksi tam olarak bilse kadinin ihtiyaclafini karsilamak zor degil banada senin gibi bir es adayi denk gelir insallah
10 YorumlaSeninki doyumsuzluk adı altında başka bir çerçeveye giriyor. Hayat kaldırımlarında başarılar.
40 YorumlaKesinlikle ama kesinlikle doğru bulmuyorum sen başkalarıyla yapacaksın erkeğin sana göz yumacak asla senin evlenmemen gerekiyor o adamla yetmiyorsa sana
00 Yorumla
+1 yıldoyumsuzluğun geç orgazm olmandan kaynaklanıyor muhtemelen
bir de erken boşalan iktidarsız erkeklerle birlikte olmuşsun o yüzden de olabilir.
sana erkek dayanmaz o yüzden vibratör kullan bence. gün aşarı sokar çıkartmazsın00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hem kıskanmalı hem de başkasının altına kendi elleriyle yatırmalı seni ha? Bu ne tezat? Bayan olduğun konusunda hiç inandırıcı değilsin...
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbenim için gecelik kaçamak aldatmak değildir ama bir kadının aldatması pek hoş karşılanmaz senin dediğin gibi karşılayamazsa hür bırakacak mevzusu nu hiç bir erkek kabul etmez yakalanmadığın sürecede sana bir zararı olmaz
00 Yorumla böyle kadınları severim aslında sexe arzusu olan kadınlar her zaman dikkatimi çekmiştir artık bir ortaya çıkın buluyim sizi atıyım üstümdeki bu stresi kezban dolu etraff ne olur çıkın artık gazeye ilan vericem sonundaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir bayanın diyeceği sözler değil bunlar.Kadınlar duygusallık olmadan birlikte olmaları çok zor hele birde kocasını seviyorsa.sen ya hastasın ya da erkek...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sana katılıyorum erkek içinde kadın içinde öyle olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Cinsellik konusunda 406 cevap paylaştı. Hay guncwellemene lan git kimin alyina yatiyosan yat haybeye guncelleyip durma sunu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan ne azgın karılar varmış ya , ciden bir kadına yakışmıyor doymuyorsan elin altına yatacağına daha fazla yaparsın kocanla bunun için o.. yapmaya gerek yok !
12 Yorumla- +1 yıl
Yada evlenmesin. O daha guzel fuckbuddy bulsun uc bes tane. Hep boyle kizlarin sansina iyi kocalar gelir
Cevap sahibi+1 yılynii
+1 yıleşim başkasıyla olmamalı ama ben olabilmeliyim...
''Has. ordan.''20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloldu başka isteğin var mı o zaman evlenme ya da evliysen boşan sen en iyisi :):) Çünki dışarıda çok kişi var seni sabah akşam becerecek. Sen isterik gibi birşey olmuşsun.
10 Yorumlakimse kusura bakmasın... eşi ile ilgilenmeyen erkek aldatılmasa bile boynuzları herzaman vardır.. biz buna öküz diyoruz..
03 Yorumla- +1 yıl
Y sen benim lafımı nerden anladın :)) iyi okusana ben kızlar yater artık boşal diyorlar derken geç boşaldığım içindi. nerden ters anlam çıkardın alnlamadım.
- +1 yıl
Anlama özürlü yaa :))) Kontrol ettiğim işin geciktiriyorum töbe yaaa
konsantre olan bir erkek boşalmadan bir kadını 45 s... bilir tabi buda uzun zaman gerekli önceden bende hemen boşalırdım zordu artık kafam şeyime hükmediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden evleneceksin ki o zaman çocuk için desen babası belli olmaz zaten git gecede 3-5 kişi zten bulursun jigolayada gerek yok buraya gizli olmadan yazsaydın eminim senin doyurmak için en az 200 kişi sıraya girerdi.
10 Yorumla
+1 yılPitigin ucu killanmadan dusundugune bakşu angunde kac mast. Yapiyosn sen
03 Yorumla
Soran+1 yılmast yapmam hoşuma gşden erkeğin koynuna girerim
- +1 yıl
Gel o zaman...,
- +1 yıl
Nerdensin sen hangi sehir
+1 yılyanımda şuan bir arkadaşım var kendine çok güveniyor hani diyosunya içinde 1 dk demişsin jigolo tutmuşsun arkadaşım diyorki idaya girelim ön sevişme haricinde 20 25 dk kalacam diyor
00 Yorumlasen evlenme ya ne işin var evlilikle sen TEK GECELİK istiyorsun o erkeğin başını yakma
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılpeki kaç adam olmalı hayatında evlendiğin adam hariç ?
10 Yorumla
+1 yıldoyumsuza denk gelmemişsin =) yeter diye kaçardın yoksa
03 Yorumla- +1 yıl
yorumuna cevap kendin yapıyorsan baskasıda sana yapar bu isin sonu gruba gider =)
Soran+1 yılhiç kaçmadım kaçmamda.dd grubuda evlenince yapcm
- +1 yıl
hehe =) burdan cok arkadas senin istegini karşılar istemen yeterli
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumlaaslında yorumların oldukça cesur ama doyumsuz olmak aslında keyiflidir,doğru partner ile...
00 Yorumla
+1 yılkadin kılıgına gırmiş bir trol derhal siteden şutlanmali bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 dakikamı ? sen kekolarla beraber oluyosan suç bizimmi ? :D minimum 20 dakika diyorum. öyle :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit kızım işine gel bende koyiym sana amac beden rahatlatmak ;)
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılAt yalanı seveyim inananı fazla yapınca da yaygara çıkaran sizler değil misiniz ? :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayYıllar geçmiş sorudan ama çok haklısın gizlilik olduğu sürece olabilir ve evet vücut rahatlatmak olabilir ama bende katılmak isterim
00 Yorumlasen allahtan belanı istiyon
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe cevherler var da kıymet bilinmiyor, tükeniyor :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılçok cesursun diyecem ama gizlisin
04 Yorumla
Soran+1 yılaldatanlar aldatıyorum dermi:dd
- +1 yıl
sende haklısın sorulmaz ama yaş kaç
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
bu yaşta oldukça normal bu istek valla ne diyim inşallah doyurabilecek birini bulursun bu kadar çok istediğine görede fizik olarak kendine gayet güveniyosunda sana erkek denk gelmemiş o zaman
+1 yılEsin niye baskasiyla olmamali
02 Yorumla
Soran+1 yılben ona fazlasıyla yeterm
- +1 yıl
ya yetmezsen ?
+1 yılazmış kızlar grubu kurun
10 Yorumlasen grup yapma peşindesin bir git işine..
01 Yorumlahe he. he diyin geçin.
10 Yorumla
+1 yıldoymadığın zaman bana gelebilirsin,ben talibim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte böyle kadınla evlenirim!
05 Yorumla
Soran+1 yılbulursun inş
Cevap sahibi+1 yılumarım
Cevap sahibi+1 yılbu arada mahsuru yoksa sohbet etmek isterim sizinle _?
Soran+1 yılevleniyorum darısı sana
Cevap sahibi+1 yılmutluluklar :) ama yinede sadece sohbet edilebilir gibi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyumsuzum derken hergün bir kez yapsan yetmez mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılbirkezmi dişimin kovuğuna yetmez
Cevap sahibi+1 yılOral seks seversen istediğin her zaman olur:)10 kez iyi mi?
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıledemezsin abartmışsın ufak at ;) sen yinede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah belani vercek gizli kullanci...
30 YorumlaSeni doyurabileceğimin garantisini veriyorum.
10 Yorumlabir tanesi ben olabilirmiyim:))
00 Yorumlaneden sen özgür olman gerektiğini düşünüyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinlersin .. ağlarsın acımam .. :)
00 Yorumla
+1 yıldoyumsuz hatun
10 YorumlaCuckold iliski dene.
01 Yorumla
+1 yıl:D kiralamazsan :D
00 Yorumla
2 ayAferin sana
00 Yorumlamuhteşem olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?